15 Τελευταίες Stubble Beard Styles ότι οι τάσεις για το 2018 | Στυλ στη ζωή

Μια γενειάδα είναι ακριβώς όπως κάθε άλλο βασικό μέρος του σώματος για τους άνδρες. Ως εκ τούτου, η τακτική φροντίδα και συντήρησή του έχει μεγάλη σημασία. Μαζί με αυτό, είναι επίσης μια σημαντική απόφαση ως προς το τι στυλ γενειάδα να επιλέξει. Κάποιοι σαν μεγάλα μαλλιά κάποιοι σαν μέσο, ​​ενώ άλλοι σαν ελάχιστα μαλλιά στο πρόσωπό τους. Ανάλογα με αυτό, έχει υπάρξει μια εξέλιξη στα στυλ γενειάδες με την πάροδο του χρόνου. Ένα από τα προϊόντα αυτής της εξέλιξης είναι η ευρέως ακολουθούμενη γενειάδα.

Ένα στυλ μούστου γενικά είναι μια συντομότερη έκδοση όλων των διαφορετικών μορφών γενειάδας, δηλ. Το μέγεθος της τρίχας διατηρείται αρκετά μικρό και ως εκ τούτου το μέγιστο μέγεθος τρίχας, δηλ. στην πλήρη γένια γένια είναι επίσης περίπου το 1 / 4ο το μέγεθος της κανονικής πλήρους γενειάδα. Ως αποτέλεσμα, υπάρχουν αναρίθμητες μορφές όταν πρόκειται για γένια ανδρών. Πρέπει να επιλέξετε ανάλογα με το σχήμα του προσώπου, το χτένισμα και προφανώς την προτίμηση.

Καλύτερες μορφές γενειάδας:

Ακολουθούν τα Top 15 Stubble Beard στυλ για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το επιθυμητό,

1. Παραδοσιακή Style Beard:

Παραδοσιακός Style Stubble Beard

Αυτή είναι η παλαιότερη μορφή μικρών γένια αγκίστρων. Στη συνέχεια, είναι ακόμα πολύ στη μόδα. Πρέπει να κόψετε την γένια σας τουλάχιστον κάθε εβδομάδα για να διατηρήσετε αυτό το στυλ. Περιλαμβάνει τη διατήρηση ελάχιστου οτιδήποτε, δηλαδή ένα ελαφρύ μουστάκι, μια μικρή μίζα και μια επέκταση της γενειάδας σας σε κάποιο άλλο στυλ ως συνδυασμός κ.λπ..

2. Light Bead Stubble Beard:

Φως Trimmed Stubble Beard

Εάν είστε ένας από τους τύπους που δεν σας αρέσουν πολλά μαλλιά στο πρόσωπό σας, αλλά εξακολουθούν να θέλουν μια αξιοπρεπή αρσενική εμφάνιση, τότε μπορείτε να πάτε για ένα ελαφρύ γένια αγκίστρι. Αποτελεί κυρίως το κόψιμο των μαλλιών σας σε μια ελαφριά συνάφεια με τη βοήθεια μιας καλής ποιότητας trimmer. Πρέπει να είστε προσεκτικοί με την ποιότητα του trimmer σας, επειδή η λεπτή κοπή μπορεί να αφήσει εγκαύματα αν δεν έχετε ένα ποιοτικό trimmer.

3. Σύγχρονη γενειάδα:

Μοντέρνο Stubble Beard

Αυτή είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη γενειάδα του σκύλου στα στυλ περιποίησης αντρών. Βασικά περιλαμβάνει μια ανανέωση της παραδοσιακής γενειάδας, όπου συνεργάζεστε ταυτόχρονα διαφορετικές μορφές γενειάδας και μουστάκις, διατηρώντας παράλληλα τη συμμετρία. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε ένα συνδυασμό από γογγύλι και μπαμπούρια, αλλά σε ένα πολύ μικρό μέγεθος τρίχας το κάνει να φαίνεται σαν αγκύλη.

4. Long Beard Stubble:

Μακρύς Stubble Beard

Το όνομα αυτής της γενειάδας δηλώνει σαφώς την εμφάνιση και τις απαιτήσεις περιποίησης. Πρέπει να αφήσετε την γένια σας να αναπτυχθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα να λέει περίπου ένα μήνα ή και έτσι, και στη συνέχεια να διαμορφώσει το γένι σας με συμμετρικό τρόπο. Ή αλλιώς μπορείτε επίσης να αποκόψετε τα μαλλιά σας και να αφήσετε το γένια να είναι φυσικά μακρύς.

5. Πλήρης αυχένα:

Γεμάτος Neck Stubble Beard

Πολλοί άνδρες συνήθως αφαιρούν όλα τα μαλλιά που μεγαλώνουν στο λαιμό τους και έτσι η γενειάδα τους αποτελείται μόνο από τα μαλλιά του προσώπου. Ωστόσο, μια μοναδική δυτική τάση στα γένια που μπορεί να δει κανείς σε πολλούς άνδρες από την Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αυστραλία, είναι ότι κρατούν τα μαλλιά στο λαιμό τους και απλά το κόβουν λίγο σε σχήμα. Όταν τέτοιες τρίχες του λαιμού συνδυάζονται με τη μασχάλη, μπορεί να ονομάζεται σαν γένια αγκίστρου. Αλλά θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια κατάλληλη trimmer ποιότητας, όπως για παράδειγμα ένα Wahl Lithium Ion Clipper που σας βοηθά στην ομαλή κλείσιμο του λαιμού σας. Έτσι, μπορείτε να έχετε μια γενειάδα Wahl και μαστίγια στο λαιμό και το πρόσωπό σας.

6. Μεσαία γένια:

Μεσαίο Stubble Beard

Ένα άλλο ευρέως ακολουθούμενο στυλ μούσμωσης σε όλη την υδρόγειο είναι το Medium Stubble Beard. Προφανώς, σας απαιτεί να αφήσετε τα μαλλιά σας να μεγαλώνουν μόνο μέχρι ένα συγκεκριμένο μέγεθος, όπου μπορείτε να το κόψετε αποτελεσματικά μόνο ελαφρώς σε μεσαίο σχήμα. Ένα μεσαίο σχήμα είναι τέλειο και ταιριάζει στις περισσότερες μορφές προσώπου.

7. Goatee Stubble:

Μούσι Stubble

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μια γενειάδα μπορεί να στυλισθεί σε αμέτρητες παραλλαγές. Μια τέτοια παραλλαγή είναι μια γένια Goatee, αλλά σε ένα μικρό μέγεθος τρίχας, καθιστώντας το ένα μούστο αγελάδας. Για τη διατήρηση αυτής της μάζας, πρέπει να λαμβάνετε τα κατάλληλα μέτρα κατά την ανάπτυξή της έτσι ώστε να διατηρείτε μόνο τα μαλλιά που συμβάλλουν στο σχηματισμό του γούνα σας, ενώ άλλα μαλλιά πρέπει να είναι τελείως κομμένα.

8. V-Shape Beard Stubble:

Σχήμα V Stubble Beard

Αν θέλετε πατημασιές, αλλά δεν θέλετε να φαίνονται στερεότυπα, τότε μπορείτε να πάτε για αυτό το μοναδικό στυλ. Περιλαμβάνει τη διαμόρφωση των μαλλιών σας μάγουλο μάγουλο σε ένα ανεστραμμένο σχήμα V και επίσης το κόψιμο πρέπει να είναι κατά τέτοιο τρόπο ώστε ολόκληρο το μαντίλι μοιάζει επίσης με ένα V όταν δει από μπροστά. Ως εκ τούτου, πρέπει να διατηρήσετε και πάλι αυτή την γενειάδα με πολλή ακρίβεια και προσοχή.

Δείτε περισσότερα: Μεσαίες μορφές γενειάδας

9. Βαρειά γενειάδα:

Βαρύς Stubble Beard

Μια βαρειά μούσμωση είναι το τέλειο στυλ μαντίλι αν ψάχνετε για μια ισχυρή και ρουστίκ ματιά ακόμα δεν θέλετε πολύ μαλλιά για να ολοκληρώσετε αυτό το βλέμμα. Όπως και η μακρόστενα, αυτή η γενειάδα χρειάζεται επίσης να μεγαλώνεις πολύ μαλλιά στο πρόσωπό σου, αλλά πρέπει να σιγουρευτείτε ότι δεν υπερβαίνουν πέρα ​​από την ίντσα κάτω από το πηγούνι σας. Μόλις φτάσετε αυτό το μέγεθος, τώρα πρέπει απλά να κόψετε το φριτζ και να τελειώσετε και να διατηρήσετε την πληρέστερη εμφάνιση των παγίδων σας. Αυτό το στέλεχος φαίνεται πολύ αρρενωπό και σέξι και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ονομάζεται Heavy Stubble.

10. Lazy Κοιμωτός Messy Stubble Beard:

Τεμπέλης Looking Messy Stubble Beard

Μερικές φορές, πιστεύεται ότι καμία μόδα δεν είναι μόνη της μόνη της. Εάν είστε αυτό το είδος ενός ατόμου, τότε αυτό είναι το τέλειο στυλ για εσάς. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το κόψιμό σας καθόλου. Απλά αφήστε το γένιό σας να μεγαλώσει οπωσδήποτε, αλλά μόνο σε μεσαίο μήκος και να κρατήσει την ακατάστατη φυσική εμφάνιση.

11. Μουστάκι χειρολαβής Συνδεδεμένο άχυρο γενειάδα:

Χειρολαβή Mustache Connected Stubble Beard

Ένα μουστάκι με το σχήμα ενός αψεγάδιου ορθογωνίου ονομάζεται μουστάκι του τιμονιού καθώς μοιάζει με το τιμόνι μιας μοτοσυκλέτας. Αυτό το στυλ μουστάκι είναι καθολικό στις επόμενες και πηγαίνει με οποιαδήποτε γενειάδα. Ως εκ τούτου, μπορείτε να συνοδεύσετε αυτό το μουστάκι σε ένα σχετικό στυλ με το σφιχτό σας.

12. Κυκλική μολύβι Μαστίγια:

Εγκύκλιος Pencil Stubble Beard

Αυτό είναι ένα άλλο διάσημο στυλ στα γένια, όπου πρέπει να δώσετε κυκλικό σχιστόλιθο στις παχιές σας. Αυτή η αγκύλη πάρα πολύ απαιτεί σταθερή φροντίδα ενώ την περιποιείται, έτσι ώστε να εξασφαλίσετε ένα κυκλικό σχήμα και επίσης πρέπει να διατηρήσετε το σχήμα εάν θέλετε την γενειάδα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Δείτε περισσότερα: Πλήρη και μακριά στυλ της γενειάδας

13. 3 μέρα γενειάδα:

3 Day Stubble Beard

Εάν δεν σας πειράζει να κόβετε συχνά την γένια σας, δηλ. Ακόμη και στο βαθμό που το κάνετε για πάντα 3 μέρες, τότε αυτό είναι το ειδικά διαμορφωμένο στυλ για εσάς. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κόψετε τα μαλλιά σας κάθε 3 ημέρες και να τα αφήσετε να αναπτυχθούν για τις επόμενες 3 ημέρες. Αυτό σας δίνει φυσικές αγκύλες με ελάχιστο μέγεθος μαλλιών καθώς έχουν αυξηθεί μόνο για 3 ημέρες.

14. Συμμετρικά διαμορφωμένη γενειάδα:

Συμμετρικώς Shaped Stubble Beard

Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια μικρή δημιουργικότητα στο στυλ της γενειάδας σας, μπορείτε να κόψετε τα μπουλόνια και στα δύο μάγουλά σας σε ένα μοναδικό σχήμα, αλλά να το κάνετε ταυτόσημο και στις δύο πλευρές κάνοντας έτσι. Για παράδειγμα, εάν δίνετε μια διασταυρούμενη μορφή σε ένα μάγουλο μπορείτε να δώσετε το ίδιο σχήμα και στην άλλη πλευρά και να το κάνετε να φαίνεται συμμετρικό για μια πιο ελκυστική εμφάνιση γενειάδας.

15. Μονοκατοικημένη Μουστάκι με Ψευδαίσθηση Ψυχής και Μούσμουλα:

Απομονωμένος Mustache with Soul Patch and Stubble Beard

Μπορεί να έχετε δει αυτό το βλέμμα συχνά ανάμεσα σε αστέρες κινηματογράφου και άλλες προσωπικότητες. Σας δίνει μια ματιά μεγαλύτερη από τη ζωή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διατηρήσετε ένα μουστάκι, ένα έμπλαστρο ψυχής και μια κανονική γένια, αλλά το μουστάκι πρέπει να αποκολληθεί.

Δείτε περισσότερα: Τα καλύτερα προϊόντα σαμπουάν γενειάδας

Η γενειάδα είναι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές της ανδρικής προσωπικότητας. Επομένως, το στυλ, η περιποίηση και η συντήρηση έχουν μεγάλη σημασία. Για καλύτερη εμφάνιση, οι άνδρες υιοθετούν διαφορετικές μορφές γενειάδας με βάση το μέγεθος, το σχήμα και το χρώμα των μαλλιών. Ένα τέτοιο στυλ είναι η γένια γένια. Η γενειάδα είναι μια από τις λίγες παλιές μορφές γενειάδας που έχουν παραμείνει στη μόδα μέχρι σήμερα. Έχει εξελιχθεί από την ίδρυσή της, η οποία έχει οδηγήσει σε αναρίθμητα στυλ καλαμιών. Μπορείτε να υιοθετήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα στυλ ανάλογα με την προτίμηση και το σχήμα του προσώπου σας.

Leave A Comment

25 + = 29