15 Ελαφριές Μπενγκάλι Sarees Για Παραδοσιακή Κοιτάζοντας | Στυλ στη ζωή

Bengali sarees είναι η πιο διάσημη έκδοση των ινδικών sarees αυτή τη στιγμή και έχει εδώ και πολύ καιρό. Οι γυναίκες αγαπούν να μεταφέρουν τις βεντάλιες sarees, επειδή είναι τόσο εορταστικές, τόσο υπέροχη και έρχονται με φοβερά μοτίβα που γίνονται πάνω τους, τα οποία δεν θα έχετε να δείτε αλλού. Αν σας αρέσει να φοράτε βεντάλιες sarees, τότε σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε μερικά από τα καλύτερα sarees στυλ Bengali όλων των εποχών που σίγουρα θα βρείτε κατάλληλα για τον εαυτό σας.

Fabulous συλλογή Bengali Sarees Σχέδια:

Οι 15 καλύτερες παραδοσιακές βενετικές sarees έχουν ως εξής.

1. Το τελευταίο Bengali Saree: Η τάση!

Μπενγκάλι Sarees

Αυτό φαίνεται τόσο απλό, αλλά στην πραγματικότητα αυτή είναι η πραγματική διαπραγμάτευση! Οι γυναίκες αγαπούν τέτοιες απλές sarees που φαίνονται τόσο δελεαστικές χωρίς να αθλητούν τα τυχόν φανταχτερά χρώματα. Το saree θα φανεί ακόμα πιο κατάλληλο εάν μπορείτε να το φορέσετε με το στυλ Bengali. Το μοτίβο που δείχνει αυτό το saree αξίζει να αναφερθεί. Θα θαυμάσετε επίσης το μοτίβο αφού πάρετε μια καλή ματιά στο τμήμα των συνόρων μαζί με μερικά πολύ μικρά μοτίβα που γίνονται στη λευκή βάση. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να αγωνιστεί κατά τη διάρκεια του Bengali durga puja και άλλες εορταστικές εκδηλώσεις. Καμία ντουλάπα Bengali δεν είναι ποτέ πλήρης χωρίς αυτό.

2. Το Λευκό Μπενγκάλι Saree με κόκκινα όρια: Ο Ορίζων!

Μπενγκάλι sarees 2

Τα sarees της Βεγγάλης είναι αρκετά διάσημα για την υφή τους. Το βαμβάκι που αγωνίζεται σε αυτά τα sarees είναι πολύ άνετο και φαίνεται πολύ καλό όταν φοριέται καλά. Το κόκκινο χρώμα που έχει τοποθετηθεί στη βάση του λευκού βαμβακιού είναι το κύριο χαρακτηριστικό των sargees της Μπενγκαλί και αυτό δεν είναι τίποτα διαφορετικό. Θα κλέψετε όλα τα χαλαρά μόλις μεταφέρετε αυτό το saree σε ένα εορταστικό γεγονός.

3. Η Νυφική ​​Μπενγκάλι Saree:

Μπενγκάλι sarees 3

Το κόκκινο είναι η πιο προτιμώμενη επιλογή ανάμεσα στις νύφες. Αυτό το νυφικό saree της Βεγγάλης είναι φωτεινό και λαμπερό με δουλειά και εντυπωσιακά σύνορα. Μπορεί να μεταφερθεί απλά. Χωρίς καμιά φανταχτερά σχέδια που γίνονται σε αυτό, το saree μοιάζει αρκετά δελεαστικό για να μεταφερθεί σε γάμους και άλλα γεγονότα.

4. Το κομψό:

Μπενγκάλι sarees 4

Αυτό το όμορφο φανταστικό saree της Βεγγάλης είναι πραγματικά όμορφο. Το κόκκινο εδώ είναι λίγο φως σε σχέση με το προηγούμενο, μόνο και μόνο επειδή προορίζεται για περιστασιακούς σκοπούς. Θα συμβαδίσει με μια μαύρη μπλούζα και αν μπορείτε να το μεταφέρετε αποτελεσματικά, τότε μπορεί να σας προσφέρει τη λάμψη των διασημοτήτων που κάθε γυναίκα χρειάζεται. Τα περίπλοκα σχέδια στο saree είναι τόσο ελκυστικά ώστε σχεδόν όλοι θα αγαπούν να το αθληθούν στο σώμα τους. Τα πολύχρωμα σύνορα που γίνονται σε αυτό το κόκκινο saree βάσης είναι επίσης ένα άλλο φοβερό χαρακτηριστικό για αυτό το saree.

5. Bengali Niddy Allure:

Μπενγκάλι sarees 5

Αυτό το κοινό κόκκινο και λευκό saree του Μπενγκάλι έχει ένα πανέμορφο κόκκινο φωτεινό περίγραμμα για να πάει με μια μεγάλη ευκαιρία. Αν είστε πρόθυμοι να φανείτε όμορφοι με τρόπο Μπενγκαλί, τότε αυτό το saree θα σας βοηθήσει με αυτό.

6. Η αριστοκρατική σαραγιά μεταξιού μπενγκάλι:

Μπενγκάλι sarees 6

Πρόκειται για ένα saree μεταξιού μπινγκάλι που έρχεται με τα τελευταία πρότυπα για sarees φέτος. Τα σύνορα φαίνονται ελκυστικά με ένα ελαφρύ χρυσό μοτίβο και το μετάξι που χρησιμοποιείται σε αυτό το saree είναι αυθεντικό και εντυπωσιακό.

Δείτε περισσότερα: Καρνατάκα Μεταξωτά Sarees

7. Το Μπενγκάλι Κόκκινο και Λευκό Παραδοσιακό Σάρι:

Μπενγκάλι sarees 7

Αυτό το ασπρόμαυρο saree που γενικεύεται από τις γυναίκες της Bengali κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου είναι ένα από τα ωραιότερα τρόφιμα για εσάς. Εάν σκέφτεστε να αναζητήσετε τον καλύτερο εαυτό σας, μεταφέροντας ένα αξιοπρεπές μπεζαλγάλι saree, τότε αυτό θα είναι καλύτερο για σας.

8. Ο Κόκκινος και ο Λευκός Δία:

Μπενγκάλι sarees 8

Η Βεγγάλη έχει μια ποικιλία saree σε συνδυασμό κόκκινο και λευκό υφασμένα σε διαφορετικά υφάσματα. Αυτή η λευκή σαραγέα με κόκκινα σύνορα είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά αυτής της saree. Το περίγραμμα δείχνει επίσης κόκκινες και λευκές εναλλασσόμενες λωρίδες, δίνοντάς του μια περιστασιακή εμφάνιση.

9. Το βαρελίσιο βαρελάκι Saree:

Μπενγκάλι sarees 9

Τα βαρελίσια βαμβακερά sarees είναι μερικά από τα καλύτερα προϊόντα για όλες τις ινδικές γυναίκες εκεί έξω. Αυτό έρχεται με ένα ασπρόμαυρο και ελαφρύτερο ροζ χρωματισμένο σχέδιο σπορ σε όλο το σώμα.

10. Ο Γάμος Ένα:

Μπενγκάλι sarees 10

Αυτό το μπανγκαλίσιο saree για γάμο είναι μια δημοφιλής επιλογή, η οποία έρχεται με ένα όμορφο και φωτεινό ροζ χρώμα κατάλληλο για τις εορταστικές ημέρες. Θα φανεί καλύτερα με μια μαύρη μπλούζα και μπορεί να ειπωθεί ότι είναι ένα από τα ωραιότερα υλικά εκεί έξω για τις περισσότερες γυναίκες.

Δείτε περισσότερα: Assam βαμβάκι Sarees

11. Η Παραδοσιακή Μπάργκαλι Γάμος Saree:

Μπενγκάλι sarees 11

Αυτή η saree του γάμου της Bengali αγκαλιάζει ένα παλιό σχολικό μοτίβο και η πρώην ηθοποιός του Bollywood τροφοδοτεί και αυτό με τον ιδανικό τρόπο Bengali όπως θα έπρεπε να φορεθεί.

12. Το μοντέρνο νυφικό Saree:

Μπενγκάλι Sarees 12

Αυτό είναι κάτι καινούργιο για τις ινδικές νύφες εκεί έξω. Είναι φτιαγμένο έχοντας κατά νου την τάση saree της Bengali και για όλα τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά που μπορεί να λεχθεί ότι είναι μια από τις καλύτερες εμφάνιση των bangal sarees εκεί έξω.

13. Το αποκλειστικό νυφικό:

Μπενγκάλι sarees 13

Αυτό είναι και πάλι ένα από τα καλύτερα saries νυφικό Bengali που έρχεται με την τελευταία τάση που γίνεται με αυτό. Η εφαρμογή των δύο από τα πιο δελεαστικά χρώματα για αυτό το συγκεκριμένο σχεδιαστή Bengali saree γάμο κάνει αυτό το βλέμμα τόσο όμορφο.

14. Η Συλλογή Handloom:

Μπενγκάλι sarees 14

Αυτό το συγκεκριμένο μπέιζμπολ σάρεα σπορ είναι ένα πολύ ελκυστικό μοτίβο που γίνεται στο παλάτι και στις πλευρές του. Αυτό το saree χειροποίητου μπέιζμπολ στη συλλογή βαμβακιού είναι ένα πρέπει να έχει επιπλέον την ντουλάπα σας.

Δείτε περισσότερα: Πώς να φοράτε ένα Saree σε στυλ Bengali

15. Η εισροή: παραδοσιακή και σύγχρονη:

Μπενγκάλι sarees 15
Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, αυτό το ινδικό saree έρχεται με ένα όμορφο μοτίβο που γίνεται στα σύνορα και το μεσαίο τμήμα χρησιμοποιώντας το κόκκινο χρώμα.

Αυτά τα σχέδια μεταξύ των βενζαλικών sarees μπορούν να φορεθούν για κάθε περίσταση και χωρίς σημαντικό χτύπημα στην τσέπη. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τα καλύτερα σχέδια που ταιριάζουν στο γούστο σας και περιμένετε μερικές ομοιόμορφες αποχρώσεις του κόκκινου στο δρόμο σας.

Leave A Comment

+ 84 = 91