15 Καλύτερες ινδικές χάρτες Sarees όλων των εποχών Στυλ στη ζωή

Οι sarees handloom είναι βασικά sarees με τη βοήθεια των απλών χεριών. Η συμπλήρωση τέτοιων sarees μπορεί να πάρει πολύ περισσότερο χρόνο σε σύγκριση με αυτά που κατασκευάζονται με τη βοήθεια μηχανών. Οι sarees Handloom είναι μια γνωστή πηγή εισοδήματος της αγροτικής μερίδας της Ινδίας και του Μπαγκλαντές και αποτελούν έναν λόγο για την τεράστια κλωστοϋφαντουργική saree υφαντική υπερηφάνεια του λαού στην αγροτική περιοχή.

Τα πιο δημοφιλή ινδικά handloom Sarees με εικόνες:

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε μερικά πραγματικά όμορφα ινδικά χειροποίητα sarees. Τα 15 καλύτερα σχέδια saree Indian Handloom μαζί με τις εικόνες έχουν ως εξής.

1. Το Saree χειρός από ασπρόμαυρη χειρολαβή:

Χειρολαβή Sarees-Off-White Handloom Saree 1

Ψάχνετε για μερικά σχέδια χειροποίητων έργων saree; Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα εκεί έξω. Αυτό το ασήμι saree αθλητισμός μια φανταστική γοητεία και έχει την ικανότητα να προσελκύσει σχεδόν ο καθένας που το βλέπει. Αν ψάχνετε για κάτι εντελώς γοητευτικό τότε αυτό θα είναι ένα από τα καλύτερα sarees εκεί έξω που έρχεται με τα έξυπνα γκρίζα σχέδια που γίνεται στο κάτω μέρος του saree.

2. Η ιδανική χειροτεχνία γάμου Saree:

Χειρολαβή Sarees-Ideal Wedding Handloom Saree 2

Όταν αθληθείτε αυτό το saree, όλα τα μάτια θα είναι πάνω σας. Θα πρέπει να ψάχνετε εντελώς λατρευτικό με αυτό το γοητευτικό designer saree στο σώμα σας. Το μοτίβο που αθλείται αυτό το saree με τα διαφορετικά σύνολα χρωμάτων στο τμήμα pallu είναι κάτι που έχει σκοπό να κλέψει την εμφάνιση. Αν ψάχνετε για κάτι εντελώς γοητευτικό, τότε αυτό θα είναι ένα από τα ωραιότερα κομμάτια του handloom ομορφιάς εκεί έξω.

3. Το άσπρο floral μοτίβο χειρός Saree:

Χειρολαβή Sarees-White Floral Pattern Handloom Saree 3

Εδώ είναι ένα saree που θα κλέψει την εμφάνιση. Το φοβερό λουλουδάτο έργο στο τμήμα pallu αυτού του saree είναι κάτι που αξίζει να κοιτάξετε. Μπορούμε να πούμε ότι είναι κατάλληλα για φορέματα σε εορταστική περίσταση και στα πάρτι υποδοχής. Είναι ένα από αυτά τα saree που μπορούν να φορεθούν με μια απλή μπλούζα. Το floral μοτίβο το κάνει να φαίνεται πολύ μοναδικό και συγκριτικά κομψό από τα άλλα εκεί έξω.

4. Το μίγμα μετάξι βαμβάκι Saree:

Χειρολαβή Sarees-Silk Mixture Cotton Saree 4

Υπάρχει κάποια ποσότητα μετάξι σε αυτό το saree και αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό ομορφιάς για αυτό το saree. Η εκπληκτική λάμψη που φέρει αυτό το χρυσό saree είναι αυτό που θα κρατήσει τους θεατές να ενδιαφέρονται για αυτό το saree. Το φανταστικό μοτίβο κάθετου μπεζ χρώματος στα όρια αυτού του saree είναι πολύ εντυπωσιακό και είναι κάτι που θα κρατήσει τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για αυτό το designer-looking απλό χειροποίητο saree.

5. Το Saree χειρός κόκκινο:

Χειρολαβή Sarees-Red Handloom Saree 5

Αυτό είναι το πρώτο κόκκινο saree σε αυτόν τον κατάλογο των καλύτερων χειροποίητων sarees. Η γοητεία ότι αυτό το αθλητικό saree είναι αυτό που θα πείσει τις γυναίκες να αθληθούν αυτό το saree στην πρώτη θέση. Το μοτίβο που γίνεται στο τμήμα των συνόρων με το χρυσό χρώμα είναι τόσο καταπληκτικό που το κάνει να φαίνεται διαφορετικό από όλα τα άλλα sarees handloom σε αυτή τη λίστα.

6. Το κιτρινωπό Saree Handloom:

Χειρολαβή Sarees-Yellowish Handloom Saree 6

Εάν χρειάζεστε μερικές καλές χειρονομίες sarees, τότε αυτό θα είναι καλό σύμφωνα με την επιλογή σας. Αυτό το χειροποίητο σχέδιο saree είναι αυτό που κάνει τις γυναίκες να το βλέπουν. Υπάρχει εφαρμογή περισσότερων του ενός χρωμάτων στο σχεδιασμό αυτής της saree. Θα εκπλαγείτε εντελώς από τον τρόπο που φαίνεται αυτό το saree από τα γυμνά μάτια (όταν το βλέπετε για πρώτη φορά).

7. Το καφέ χειρός Saree:

Χειρολαβή Sarees-Brown Handloom Saree 7

Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα sarees handloom όλων των εποχών. Ο τρόπος με τον οποίο τα σύνορα γίνονται με τη βοήθεια ενός διαφορετικού χρώματος είναι εντελώς δροσερό και θα είστε σε θέση να ασχολείστε αυτόν τον εξαιρετικά ελκυστικό saree σχεδιαστή σχεδόν οπουδήποτε κι αν πάτε. Όπου και αν το μεταφέρετε, θα θαυμάσετε τον αθλητισμό μιας τέτοιας εκπληκτικής saree φανταστικής σχεδίασης.

8. Το Saree Καλλιτεχνικής χειρολαβής:

Χειρολαβή Sarees-Artistic Handloom Saree 8

Το handloom sarees αυτές τις μέρες είναι αρκετά διαφορετικές από εκείνες που φορούσαν οι γυναίκες πριν. Αυτό είναι ένα παράδειγμα ενός από τους πιο σύγχρονους τρόπους για να σχεδιάσετε ένα όμορφο saree handloom. Αυτά τα χειροποίητα sarees αθλούν ένα πολύ όμορφο καλλιτεχνικό σχέδιο που γίνεται σε όλο το σώμα. Το φοβερό μοτίβο που εμφανίζει αυτό το saree είναι κάτι που εντυπωσιάζει τις γυναίκες στην πρώτη θέση.

9. Η ιδανική χειροτεχνία γάμου Saree:

Χειρολαβή Sarees-Ideal Wedding Handloom Saree 9

Αυτό το saree είναι ένα μείγμα από τα πιο βασιλικά χρώματα που είναι πάντα κατάλληλα για αθλητικές σε περιπτώσεις όπως γάμους. Το μπλε και το χρυσό χρώμα δίνουν το φοβερό σχεδιασμό saree handloom όλων των εποχών που έρχεται με καλά σχέδια που γίνονται με μικρά περίπλοκα συνημμένα. Αν ψάχνετε για κάτι εντελώς νέο, τότε αυτό θα είναι ένα από τα καλύτερα sarees όλων των εποχών.

10. Το κόκκινο και το μαύρο χειροποίητο σχεδιαστή Saree:

Χειρολαβή Sarees-Red And Black Designer Handloom Saree 10

Αυτό το saree έχει εμπνευστεί από τα ινδικά υλικά σχεδίασης διασημοτήτων. Οι εμπνευσμένες ιδέες έχουν κάνει ένα αριστούργημα που μπορεί να εμφανιστεί σχεδόν παντού αρκετά αποτελεσματικά.

Δείτε περισσότερα: Τελευταίες εκτυπώσεις Sarees

11. Το κόκκινο χειροποίητο Saree για τις ινδικές γυναίκες:

Χειρολαβή Sarees-Red Handloom Saree For Indian Women 11

Οι ινδικές γυναίκες θα είναι περισσότερο από ευτυχείς να μεταφέρουν αυτό το φοβερό χειροποίητο saree. Το saree ήταν σπορ από ένα από τα πιο φημισμένα και γνωστά γυναικεία celebs και για όλους τους σωστούς λόγους, μπορεί να υποστηριχθεί ότι είναι μία από τις καλύτερες επιλογές των sarees handloom εκεί έξω.

12. Ο Γιορτάζοντας Κόκκινο:

Χειρολαβή Sarees-Alluring Red 12

Υπάρχουν πολλά κόκκινα sarees handloom σε αυτή τη λίστα. Όλοι τους έχουν το μοναδικό τους σύνολο χαρακτηριστικών που τα κάνουν να φαίνονται εξαιρετικά όμορφα και αυτό δεν είναι τίποτα διαφορετικό. Έρχεται επίσης με ένα μοναδικό μοτίβο που γίνεται στο τμήμα των συνόρων αυτού του saree.

Δείτε περισσότερα: Brasso Sarees με την εργασία

13. Το Saree Handloom με Floral Designs:

Χειρολαβή Sarees-Handloom Saree With Floral Designs 13

Αυτό το φοβερό floral saree έρχεται με κάποια περίπλοκη εφαρμογή διαφορετικών χρωμάτων και αυτό είναι που το κάνει να φανεί τόσο όμορφο.

14. Το Saree χειροποίητου ροζ χνουδωτός:

Χειρολαβή Sarees-Fluffy Pink Hamdloom Saree 14

Η γοητεία ότι αυτό το σάρι σπορ είναι τόσο εκπληκτικό που όλες οι γυναίκες εκεί έξω θα είναι περισσότερο από πρόθυμοι να αθλητισμό αυτό το ωραίο χέρι έκανε ινδική γυναίκες σχεδιαστής γυναικών στο σώμα τους.

Δείτε περισσότερα: Χειροποίητα Sarees

15. Το Saree με πολύχρωμα χειροπέδες:

ο Colorful Handloom Saree 15

Το μοτίβο που εμφανίζει αυτό το saree handloom είναι κάτι που θα κάνει τις γυναίκες να ενδιαφέρονται για αυτό το designer saree κυρίως. Το saree έρχεται με ένα μείγμα από περισσότερα από ένα χρώματα, το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα γεγονότα που κάνει αυτό το saree το τελευταίο, αλλά σίγουρα, ένα από τα καλύτερα χειροποίητα sarees που μπορεί κανείς ποτέ να φορέσει.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 13, 14, 15.

Leave A Comment

+ 66 = 73