15 Καλύτερες Sarees Κέντημα με φωτογραφίες | Στυλ στη ζωή

Η λέξη κεντήματα δείχνει κάθε είδους εμφάνιση της τέχνης που γίνεται στα υλικά ένδυσης, γενικά. Μία από τις καλύτερες εφαρμογές της λέξης "κέντημα" γίνεται συχνά με sarees. Υπάρχουν περισσότεροι από χίλιες σχεδιαστές saree κεντημάτων στην Ινδία και μερικά από τα καλύτερα παραδείγματα της τέχνης τους συζητούνται παρακάτω με τη βοήθεια κατάλληλων εικόνων.

Τεράστια Sarees Κέντημα Με Εικόνες:

Τα κορυφαία 15 τεράστια sarees κέντημα με τις κατάλληλες εικόνες έχουν ως εξής.

1. Το κόκκινο σχεδιαστή κεντήματος Saree:

Κέντημα Sarees-Red Designer Embroidery Saree 1

Αυτό είναι το καλύτερο saree κεντήματος σε αυτή τη λίστα και έχει επιτύχει αυτή τη θέση για την φανταστική εμφάνιση των δελεαστικών χρωμάτων και σχεδίων. Δεν μπορεί κανείς να πάρει αρκετά από αυτό και δεν μπορεί να εκτιμηθεί αρκετά, όπως καλά. Ο τρόπος με τον οποίο σχεδιάστηκε αυτό το saree είναι απόλυτα ευχάριστος και σχεδόν όλες οι γυναίκες εκεί έξω θα είναι περισσότερο από πρόθυμοι να αθληθούν αυτό στο σώμα τους με μια κατάλληλη μπλούζα και να το μεταφέρουν σε ειδικές περιπτώσεις. Αν ψάχνετε για κάτι καινούργιο αυτή τη σεζόν, τότε αυτό το συγκεκριμένο κόκκινο saree μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα για εσάς. Το saree είναι τόσο τολμηρό που μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί ως saree γάμου. Με τη βοήθεια αυτής της saree, θα ενθαρρύνετε άλλες γυναίκες να αθληθούν το χρώμα πιο συχνά. Αυτό είναι ένα από τα δημοφιλή sarees κεντήματα σχεδιαστών.

2. Το ροζ σιφόν κεντημένο βλέμμα Saree:

κέντημα sarees

Χρειάζεστε ένα κεντημένο saree; Εδώ είναι ένα φανταστικό saree που έρχεται με ένα πολύ δελεαστικό σχέδιο που γίνεται πάνω του. Το καλλιτεχνικό παραδοσιακό ινδικό μοντέλο τέχνης saree που είναι αθλητικό είναι ίσως το καλύτερο πράγμα για αυτό το saree και αυτό είναι κατά κύριο λόγο το χαρακτηριστικό που θα εμπνεύσει τις γυναίκες να αθληθούν αυτό το saree. Αν ψάχνετε για κάτι εντελώς μοντέρνο και θα σας κάνει να νιώσετε αξιολάτρευτο (δεδομένου ότι το ροζ είναι το προτιμώμενο χρώμα), αυτό το saree μπορεί να είναι το αθλητικό στο γάμο και άλλες παρόμοιες ειδικές περιπτώσεις. Αυτό είναι ένα από τα δημοφιλή sarees κεντήματα χέρι.

3. Το πολύχρωμο συνθετικό κεντημένο Saree:

Κέντημα Sarees-Multi-Colored Embroidered Saree 3

Πιθανότατα έχετε δει πολλά όμορφα saree μέχρι τώρα που έρχονται με την εφαρμογή των περισσότερων από ένα χρώμα. Αλλά αυτό είναι εντελώς διαφορετικό και αρκετά μοναδικό από τα παρόμοια εμφάνιση sarees απλά και μόνο επειδή τα χρώματα έχουν αποτυπωθεί και εμφανίζονται σε αυτό το saree αρκετά όμορφα. Αν ψάχνετε για ένα saree που έρχεται με ένα όμορφο σχέδιο κεντήματος, τότε αυτό μπορεί να είναι το σωστό για εσάς. Είναι επίσης ένα από τα τελευταία ινδικά sarees αυτής της σεζόν, ότι οι γυναίκες θα προτιμούν να ασχολούνται περισσότερο.

4. Το κεντημένο Vadodara Saree:

Κέντημα Sarees-Embroidered Vadodara Saree 4

Εδώ είναι ένα όμορφο saree που αποστέλλονται και γίνονται στην περιοχή Vadodara. Η τάση κέντημα που ακολουθεί αυτό το saree είναι πολύ συναρπαστικό και θα αγαπήσετε τον τρόπο που αυτό το saree κάνει τη γυναίκα να φαίνεται εξαιρετικά όμορφη. Αν ψάχνετε για κάτι εντελώς εκπληκτικό, τότε αυτό θα μπορούσε να είναι το καλύτερο για εσάς εκεί έξω. Το εντυπωσιακό μοτίβο αυτού του saree είναι ένα από τα ωραιότερα χαρακτηριστικά που εμφανίζονται από σχεδόν όλες τις sarees που κατασκευάζονται από το Vadodara. Το κόκκινο χρώμα μπορεί να λεχθεί ότι είναι το καλύτερο χρώμα που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως βασικό χρώμα για να φτιάξετε αυτό το saree τόσο όμορφο.

5. Το ανοιχτό ροζ κέντημα Saree:

Κέντημα Sarees-Light Pink Saree 5

Εδώ είναι ένα όμορφο saree που κηλιδώνει το ροζ μωρό χρώμα. Η τάση της μόδας κεντήματος που ακολουθεί αυτό το saree στο τμήμα των συνόρων είναι κάτι που θα εντυπωσιάσει τους περισσότερους ανθρώπους στην πρώτη θέση. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα sarees κέντημα.

6. Το Saree ανοιχτό πράσινο χρωματισμένο κεντήματα:

Κέντημα Sarees-Light Green Colored Embroidery Saree 6

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα εμφάνιση sarees κέντημα όλων των εποχών. Τα εντυπωσιακά μοτίβα που γίνονται στο τμήμα pallu και στο άνω τμήμα κοντά στο στήθος είναι αυτό που κάνει αυτό το saree να φαίνεται τόσο ελκυστικό στην πρώτη θέση. Αυτό είναι ένα από τα δημοφιλή sarees κεντήματα σχεδιαστών.

7. Το κίτρινο φανελάκι κεντήματος Saree:

Κέντημα Sarees-Yellow Colored Embroidery Saree 7

Το κίτρινο είναι ένα από τα πιο αγαπημένα χρώματα των γυναικών όταν πρόκειται για sarees. Το κίτρινο χρώμα ταιριάζει απόλυτα με το υλικό που ταιριάζει με αυτό το saree. Το εκπληκτικό τυπωμένο μοτίβο στο παλέ και στα σύνορα είναι ένα ακόμη εκπληκτικό γεγονός γι 'αυτό το saree.

8. Το βαρύ κεντημένο Saree:

Κέντημα Sarees-Heavy Embroidered Saree 8

Αυτό το saree έρχεται με ένα βαρύ μοτίβο κεντήματος και αυτό το μοτίβο είναι αυτό που κάνει αυτό το saree όμορφο στην πρώτη θέση. Αν ψάχνετε για κάτι εντελώς γοητευτικό και μοντέρνο, τότε το υπόλευκο χρώμα του saree που αναμιγνύεται με το ανοιχτό ροζ είναι αυτό που κάνει αυτό το saree τόσο ελκυστικό. Αυτό είναι ένα από τα δημοφιλή βαριά κεντημένα sarees.

9. Το μπεζ μπεζ κορνίζα Saree:

Κέντημα Sarees-Beige Colored Saree 9

Εδώ είναι ένα saree που αθλητικά το μπεζ χρώμα πιο κατάλληλα. Εάν χρειάζεστε ένα saree που έρχεται με κάποια ελκυστική κεντημένη εμφάνιση, τότε αυτό μπορεί να είναι μόνο αυτό για σας. Είναι μοντέρνο και έχει την εμφάνιση επίσης και ελπίζουμε ότι θα σας αρέσει επίσης.

10. Η Γοργκέττα Γάμου Κεντημένη Saree:

Κέντημα Sarees-Wedding Georgette Embroidered Saree 10

Αυτό είναι άλλο ένα όμορφο georgette saree που έρχεται με μια από τις καλύτερες τάσεις κέντημα για sarees που είναι κατάλληλα για την προβολή σε γάμους. Το μοτίβο είναι αρκετά μοναδικό και δεν θα το δείτε αυτό καθημερινά. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα sarees κέντημα.

Δείτε περισσότερα: Vipul Sarees

11. Το Saree του Blue Aqua Blue:

Κέντημα Sarees-Aqua Blue Embroidery Saree 11

Εδώ είναι ένα όμορφο saree κεντήματος που βγαίνει από την καλύτερη συλλογή των μοντέρνων sarees για αυτή τη σεζόν. Το φοβερό floral μοτίβο που ακολουθείται από αυτό το saree είναι κάτι που θα προσελκύσει τις γυναίκες στην πρώτη θέση.Αυτό είναι ένα από τα δημοφιλή sarees εργασία κέντημα.

12. Το μοντέρνο Saree κεντήματος:

Κέντημα Sarees-Trendy Embroidery Saree 12

Εδώ είναι ακόμα ένα saree κεντήματος που έρχεται με ένα από τα καλύτερα σχέδια που βλέπουν οι γυναίκες. Το λουλουδάτο έργο στο φίλτρο pallu μαζί με τα μεγάλα λευκά διακεκομμένα σχέδια στα σύνορα αποτελούν ένα από τα καλύτερα σχέδια για sarees εκεί έξω. Αυτό είναι ένα από τα δημοφιλή sarees κεντήματα.

Δείτε περισσότερα: Jacquard Sarees Σχέδια

13. Η μόδα Jacquard Κεντήματα Saree:

Κέντημα Sarees-Fashionable Jacuqard Embroidery Saree 13

Αν χρειάζεστε κάποια μοντέρνα saree, τότε αυτό θα είναι ένα από τα καλύτερα που θα βρείτε ποτέ. Το εκπληκτικό ροζ χρώμα είναι ένα από τα ωραιότερα χρώματα για τις sarees εκεί έξω. Αυτό είναι ένα από τα δημοφιλή sarees κεντήματα σχεδιαστών.

14. Η λευκή φανταστική κεντημένη σαρέη:

Κέντημα Sarees-White Fancy Embroidered Saree 14

Αυτό είναι τόσο φανταχτερό όσο το saree μπορεί να πάρει. Τα κόκκινα floral σχέδια στο λευκό καμβά του saree είναι αυτό που κάνει αυτό το saree τόσο ενδιαφέρον. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα sarees εργασία κέντημα.

Δείτε περισσότερα: Jamdani Silk Sarees

15. Το μαύρο βαρέων κεντημένο Saree:

Κέντημα Sarees-Black Heavy Embroidered Saree 15

Εδώ είναι ένα καταπληκτικό κεντημένο saree που έρχεται με ελκυστικά μικρά σχέδια, τα οποία γίνονται για να εντυπωσιάσουν. Αυτό είναι ένα από τα δημοφιλή sarees κεντήματα σχεδιαστών.

Ελπίζω να σας αρέσουν όλα τα παραπάνω sarees κεντήματος και μπορείτε να τα φορέσετε εύκολα.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

1 + 1 =