15 Καλύτερες Σιφόν Sarees Με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Το όνομα Chiffon προέρχεται από τη γαλλική λέξη. Αυτό το απλό υφαντό ύφασμα ελαφρού βάρους έχει εναλλασσόμενα νήματα συστροφής. Αυτές οι συσπάσεις δίνουν σε αυτό το saree μια ελαφριά τραχιά υφή. Η τραχιά υφή καθιστά τον τεχνίτη ελαφρώς δύσκολο να χειριστεί και πρέπει να δουλεύει σταθερά, καθώς οι εργασίες ραψίματος ή κέντημα δεν μπορούν να γίνουν πολύ γρήγορα. Τόσο οι φυσικές όσο και οι συνθετικές ίνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή sarees. Τα sarees των σιφόν από συνθετικές ίνες μπορούν να βαφτούν μόνο με ειδικά χρώματα, ενώ οι φυσικές ίνες μπορούν να χρωματιστούν με οποιαδήποτε απόχρωση χρώματος. Τα sarees του Chiffon είναι πολύ μαλακά και είναι εύκολα συμπιεστά. Το σιφόν είναι πιο λαμπερό από το κανονικό saree georgette με λεία υφή. Το σιφόν χρησιμοποιείται για την κατασκευή διαφόρων υλικών φόρμας.

Καλύτερα Sarees Chiffon με εικόνες:

Οι άνθρωποι προτιμούν να φορούν ρούχα σιφόν για την ομαλή υφή τους. Υπάρχουν 15 κορυφαίες sarees σιφόν με τις εικόνες που δίνονται παρακάτω.

1. Ντομάτα κόκκινη σχεδιαστής σιφόν Saree με περιγράμματα περιγράμματος:

σιφόν-sarees

Αυτό το κόκκινο σαάρι ντομάτας συνδυάζεται με χρυσά σύνορα. Κοιτάζετε απλά κομψό. Αυτός ο απλός σχεδιαστής saree έχει απλώς επισημάνει τα σύνορα. Αυτό το saree σιφόν είναι μαλακό για να φορέσει και θα τυλίξει στο σώμα σας για να ενισχύσει το σχήμα σας. Φροντίζοντας τέλεια αυτή την ενδυμασία είναι αρκετή. δεν χρειάζεται να στυλ περισσότερο. Φορέστε την ίδια μπλούζα με αυτό το saree.

2. Μπεζ σιφόν Saree:

2.Beige plain chiffon saree

Αυτό το απλό σιφόν σιφόν είναι απλά μπεζ χρώμα χωρίς σχέδια. Αυτό το saree έχει μόνο ένα χρυσό και ασημένιο περίγραμμα σε όλο το saree με ημι-διαφανή υφή. Αυτό το μαλακό σίδερο σιφόν μπορεί να φορεθεί από γυναίκες όλων των ηλικιών. Για να δημιουργήσετε μια αντίθεση, απλώς ζευγάρετε μια κόκκινη μπλούζα με αυτό.

3. Κόκκινο σιφόν Σάρι με όριο Ζαρί:

3.Red chiffon saree with zari border

Το απλό κόκκινο ημιδιαφανές saree σιφόν σας κάνει να φαίνεστε ζωηρός. Απλά ένα απλό άγγιγμα δίνεται με την παροχή κομψό χρυσό χρώμα zari σύνορα. Προσπαθήστε να φορέσετε μια λαμπερή χρυσή μπλούζα χωρίς μανίκια με αυτό το ρούχο για το πάρτυ σας. Τα απλά χρυσά αξεσουάρ θα ταιριάζουν απόλυτα και θα συμπληρώνουν το μακιγιάζ σας.

4. Γκρι χρωματιστό σχεδιαστή Chiffon Saree:

4.Grey coloured designer chiffon saree

Αυτό το saree της γκρι σιφόν είναι πραγματικά ασυνήθιστο μεταξύ των sarees. Αν θέλετε να φορέσετε κάτι μοναδικό, επιλέξτε αυτό το ρούχο για τους σκοπούς της ειδικής σας περίπτωσης. Γκρίζο πάει απολύτως με ροζ, έτσι μπορείτε να πειραματιστείτε με αυτό το σιφόν saree. Ροζ εφέ παρέχεται μόνο κατά μήκος των συνόρων για να διατηρηθεί η απλότητα αυτής της saree σιφόν. Το γκρίζο χρώμα καθιστά το saree αδιαφανές που καθιστά αυτό το saree μια τέλεια ενδυμασία για κάθε περίσταση.

5. Πορτοκαλί χρωματισμένο σιφόν Saree:

5.Orange coloured chiffon saree

Το πορτοκαλί σιφόν σάρες σας κάνει να φαίνεστε λαμπερό. Η υψηλή αντανακλαστική του πορτοκαλί χρώματος το κάνει διαφορετικό από τις άλλες αποχρώσεις του πορτοκαλιού. Χρυσά σύνορα και χρυσαφένια έργα γίνονται κατά μήκος του κατώτερου τμήματος αυτού του σιφόν σιάρ. Σίγουρα έχετε την εμφάνιση του κόμματος σε αυτό το ελαφρύ saree σιφόν. Συνδέστε το με μια πλήρη μπλούζα μανικιών.

6. Ανοιχτό ροζ σιφόν κέντημα Saree:

6.Το ροζ chiffon embroidery saree

Αυτή η ροζ σιριέ σαρέντ έχει μια διαφανή εμφάνιση. Εάν αισθάνεστε άνετα με αυτό το βλέμμα και μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε αυτό το ντύσιμο, τότε επιλέξτε αυτό χωρίς καμία αμφιβολία. Floral σχέδια γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Τα εν λόγω φυτικά έργα κεντήματος γίνονται με κόκκινο και πράσινο χρώμα. Τα ορατά κέντημα κάνουν αυτό το saree ασυνήθιστο συνολικά.

7. μπλε και πράσινο Faux σιφόν Saree:

7.Μπλε and green faux chiffon saree

Αυτές οι αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου φαίνεται υπέροχη σε υφή σιφόν. Αυτό είναι σωστά μισό και μισό σιφόν saree. Το τμήμα pallu έχει μπλε επίδραση με διαφορετικά χρυσά έργα και το άλλο μισό του saree έχει πράσινη απόχρωση με χρυσά έργα σε όλα τα κανονικά σχέδια.

8. Κρέμα πολύχρωμο τυπωμένο σιφόν Saree:

8.Cream multi coloured chiffon saree

Το χρώμα της κρέμας είναι ένα χαλαρωτικό χρώμα στις στολές. Εδώ σε αυτό το σιφόν saree. Αυτό το καταπραϋντικό αποτέλεσμα αντιπαραβάλλεται με πολύχρωμα τμήματα κατά μήκος του άλλου τμήματος του saree που κρατά το παλλό ως απλή κρέμα χρωματισμένη με μπλε και ροζ όρια.

9. Καθαρό πράσινο χρωματισμένο σιφόν Saree με χρυσά έργα:

9. Καθαρίστε green coloured chiffon saree with golden works

Για να γίνει αυτό το καθαρό πράσινο σιφόν saree διαφορετικό, τα περίπλοκα έργα γίνονται με χρυσά και πράσινα νήματα. Κομψά χρυσά σύνορα τρέχουν σε όλο το saree. Συνδέστε αυτό το saree σιφόν με πράσινη μπλε μπλούζα πράσινου χρώματος.

10. Κίτρινος σχεδιαστής σιφόν Saree:

10.Γυαλός chiffon designer saree

Αυτό το κίτρινο σιφόν σαριέ όμορφα καλύπτει πάνω από το σώμα σας για να τονίσει την εικόνα σας. Κοιτάζετε απολύτως εκπληκτικά αυτό είναι αριστοκρατικό saree. Αυτό το saree σχεδιαστή έχει μαύρα πρότυπα σχέδια κάνει ένα σωστό συνδυασμό στυλ. Κόκκινα σύνορα τρέχουν σε όλο το saree με ασημένια επένδυση σε αυτό.

Δείτε περισσότερα: Η Georgette Printed Sarees

11. Πράσινο σχεδιαστή κόμμα φοράτε Chiffon Saree:

11. Πράσινο designer party wear chiffon saree

Αυτό το πράσινο έχει απλώς ένα λαμπερό αποτέλεσμα. Μπορείτε να επιλέξετε αυτό το saree σε οποιαδήποτε ειδική περίσταση ή σε οποιοδήποτε μέρος. Υπάρχει ένα σκούρο ασημένιο περίγραμμα απλώς τρέχει σε όλο αυτό το saree για να ενισχύσει την ομορφιά του. Αντιπαραβάλτε αυτό το saree με ζωντανή ανοιχτό ροζ και μπλε μπλούζα. Τα ταιριαστά ή χρυσά αξεσουάρ θα πάνε τέλεια με αυτό το saree.

12. Απλό μωβ χρώματος σιφόν Saree με χρυσό σύνορο:

12. Απλή violet coloured chiffon saree with golden border

Χειροποίητο σιρέι με χρυσά σύνορα και σχέδια είναι η ειδικότητα αυτού του saree. Περιοδικά περίπλοκα σχέδια με χρυσό και ιώδες γίνεται μόνο κατά μήκος των συνόρων. Αυτό το βαθύ βιολετί σιφόν saree έχει πολύ μικρά διακεκομμένα έργα κέντημα που κάνει αυτό το saree εμφάνιση αδιάφορο. Σχεδιαστής μωβ μπλε χρώμα σας κάνει να φαίνονται ελκυστικές.

Δείτε περισσότερα: Μπενγκάλι Tant Saree

13. Ροζ Σέφερ με σαπούνι με βελούδο:

13.Συνδεθείτε chiffon saree with velvet border with stones

Αυτό το saree σιφόν αποτελείται από διαφορετικές αποχρώσεις του ροζ. Το κάτω και το πάνω μισό αποτελείται από δύο διαφορετικές αποχρώσεις με μαύρο περίγραμμα και στις δύο πλευρές. Οι δύο αντανακλαστικές αποχρώσεις ενισχύουν την ομορφιά σας. Τα έργα πέτρας γίνονται στο μαύρο περίγραμμα βελούδου. Η μαύρη βελούδινη μπλούζα σας κάνει να φαίνεστε κατάλληλα.

14. Κίτρινο χρώμα Faux σιφόν Γάμος Saree Με πέτρινες εργασίες:

14.Γυαλός coloured faux chiffon wedding saree with stone works

Αυτό το saree του γαμήλιου σιφόν αποτελείται από κέντημα και πέτρινα έργα που το κάνουν διαφορετικό από τα τυπικά sarees του γάμου. Τα έργα κέντημα γίνονται με κόκκινο, ροζ και πράσινο χρώμα στο κίτρινο σιφόν saree. Ας δοκιμάσουμε αυτό το σε ζαχαρωμένο πάρτι ή άλλες φορές κρατώντας τα παραδοσιακά sarees στο πλάι. Αυτό το πολύχρωμο σας κάνει να φαίνεστε λαμπερό.

Δείτε περισσότερα: Bomkai Sarees

15. Μαύρο Σαριέ Σέρι με Γραμμή Κέντημα:

15.Χρώμα embroidery chiffon saree

Το μαύρο χρώμα saree σιφόν αναμειγνύεται με χρυσά διακοσμητικά σύνορα. Συνταιρίζεται με χρυσή διακοσμητική μπλούζα σχεδιαστή. Δώστε αυτό το ζευγάρι saree σε οποιαδήποτε ειδική περίσταση για να έχετε μια ελκυστική εμφάνιση.

Αυτές οι μορφές σιφόν sarees είναι άμεσα διαθέσιμες στην αγορά ή σε ιστοσελίδες online αγορές. Δοκιμάστε αυτές τις sarees σε διαφορετικές περιπτώσεις για να ενισχύσετε το πηλίκο ομορφιάς σας.

Leave A Comment

96 − 86 =