15 Καλύτερες Sarees Μεταξωτό Βαμβάκι Με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Την εποχή εκείνη η Ινδία ήταν ο κόμβος για το εμπόριο και τα οικονομικά μαζί με βαρέλια μεταξωτά. Ενώ οι φυτείες indigo έφεραν μεγάλες υποσχέσεις, τα αυθεντικά sarees μετάξι κασμίρ ήρθε από αυτή τη χώρα. Η Ινδία ήταν κάποτε διάσημη για αυτό το πολύ μεταξωτό που ονομάσαμε resham που θα ενσωματώνονταν στα επιδέξια χέρια των υφαντών και έξω από τα όμορφα κομμάτια ρούχων, καθένα από τα οποία ήταν πιο εκπληκτικό από το προηγούμενο. Ακόμα και σήμερα, μπορούμε να βρούμε μεταξωτά sarees που εξακολουθούν να κατέχουν ένα μεγάλο τμήμα της αγοράς παραδοσιακών ενδυμάτων. Αλλά, αυτή τη φορά, το μετάξι έχει εγχυθεί με μερικούς από τους φίλους της και εδώ καταλήξαμε με sarees από βαμβάκι μεταξιού.

Ινδικό παραδοσιακό βαμβάκι μεταξωτά Sarees με εικόνες:

Παρακάτω δίνουμε λίστα με όμορφες indian sarees από βαμβακερό μετάξι με εικόνες που σίγουρα θα σας εμπνεύσουν.

1. Χρυσό βαμβάκι Saree:

Μετάξι cotton sarees 1

Ο χρυσός είναι μία από τις καλύτερες αποχρώσεις για να καμαρώνει σε ένα παραδοσιακό ένδυμα. Ο κομψός παράγοντας του χρυσού αναμειγνύεται με τον πλούτο του δημιουργώντας μια απόλυτα λαμπερή απόχρωση. Το saree εδώ ονομάζεται το χρυσό κορίτσι εξαιτίας της εκτεταμένης χρήσης του χρυσού μαζί με αιχμηρά καφέ όρια. Η μέση των συνόρων έχει ένα όμορφο καναρίνι με ζαρί στο μεταξύ.

2. Το θανατηφόρο σύνθετο:

Μετάξι cotton sarees 2

Τι είναι αυτό το αγαπημένο χρώμα που κάθε κορίτσι έχει για την ημέρα της; Τι είναι αυτό το χρώμα που πηγαίνει καλά με σχεδόν τίποτα; Δεν είναι τίποτα άλλο από το έτοιμο μαύρο. Τώρα αντιπαραθέτοντας το μαύρο με κάθε άλλο τρόπο είναι ο όμορφος χρυσός και μίξη αυτών των δύο παίρνουμε το καλύτερο από το χρώμα ένδυμα. Το σώμα είναι μαύρο, αλλά το όριο απεικονίζει ένα ευρύ χρυσό. Η μπλούζα στυλ σακάκι περιττό να πω είναι ιδανικό για αυτό το saree. Πλήρης μανίκια, προσθέτει στην ομορφιά του saree.

Το saree είναι κάθε ίντσα της τελειότητας προσωποποιημένο επίσης, σαν να μην το είχαμε κάνει ήδη σαφές. Μπορείτε να δείτε σχεδόν τον εαυτό σας σε αυτό το αριστούργημα, εσείς; Πάρε μπροστά και κυνηγήστε τα καταστήματα τότε, τι περιμένεις; Αυτό είναι ένα από τα πιο όμορφα βαρέλια μεταξωτά sarees σε μαύρο χρώμα που σίγουρα αρπάξει το βλέμμα σας.

3. Το Blue Anchor Down:

Μετάξι cotton sarees 3

Αυτό το saree μεταξωτό βαμβάκι έχει σώμα μαύρο μεσάνυχτα, αλλά δεν είναι απλά το μαύρο που μας προσελκύει, αλλά η απλή χρήση του μπλε στο τέλος μαζί με κάποια κομψά μπεζ μωσαϊκό έργο που κάνει το saree μια επιθυμητή διαπραγμάτευση. Το μπλε είναι ευδιάκριτο στο τέλος του παλάγου όπου γίνονται μαύρα σημάδια αγκύρωσης για να προσαρμοστούν στο μπλε χρώμα.

4. Το Saree από το Cotton Silk Source:

Μετάξι cotton sarees 4

Το saree εδώ είναι υπέροχα φτιαγμένο σε μια όμορφη μονόχρωμη εκτύπωση αλλά αυτό είναι απλώς για το κάτω μισό του ενδύματος. Αυτό είναι ένα κλασικό μισό σαρέι που ενσωματώνει το μονόχρωμο από το τέλος, αλλά το πρώτο μισό του χρησιμοποιεί έντονο κόκκινο, κίτρινο και λευκό. Το saree έχει μια όμορφη λευκή ζάρι που συνορεύει επίσης. Ενώ μπορείτε να το φορέσετε με τον τρόπο που φαίνεται εδώ, αναδεικνύοντας τον θανατηφόρο συνδυασμό σύγχρονης και σύγχρονης μούσας, μπορείτε επίσης να πάρετε την παραδοσιακή διαδρομή, να ντύσετε ωραία και απλά και να επιλέξετε μια μπλούζα τριών τετάρτων για να πάτε με φαίνονται καλύτερα. Τα σύνορα σίγουρα έχουν χάντρες που θα εντυπωσιάσουν όποιον βλέπει αυτό το saree. Οι περισσότερες από τις ινδικές γυναίκες επιθυμούν να φορούν τέτοιου είδους sarees μεταξιού βαμβακιού για να πάρουν παραδοσιακή εμφάνιση.

5. μισό και μισό σατέν βαμβάκι Saree:

Μετάξι cotton sarees 5

Αυτό είναι ένα ακόμη όμορφο saree, όπου το κάτω μισό είναι διακοσμημένο σε διακοσμημένο πέτρινο έργο ενώ το άνω μισό ή το draping του saree είναι σε ένα όμορφο λευκό σατέν φινίρισμα. Η εξωτερική γραμμή έχει ένα λαμπερό κόκκινο κόκκινο που συνορεύει με ένα όμορφο έργο χρυσή ψαριού.

Δείτε περισσότερα: Χειροποίητα σχέδια βαμβακερά Sarees

6. Το χέρι εκτυπωμένο βαμβάκι μεταξιού Saree:

Μετάξι cotton sarees 6

Τώρα εδώ είναι μοντέρνο στυλ που μπορείτε να επιλέξετε εάν θέλετε να κάνετε μια καλή δήλωση μόδας. Αυτό το saree έρχεται σε πολύ λεπτές αποχρώσεις αλλά ακόμα ένας εντυπωσιακός συνδυασμός δημιουργείται με τη χρήση περίεργων χρωμάτων. Το χρώμα βάσης είναι λευκό με ροζ ροζ στην κουρτίνα. Το λευκό τμήμα έχει όμορφη μαύρη όψη εκτύπωσης χεριού που φέρει το πράσινο.

7. Το Simpleton Silk Cotton Saree:

Μετάξι cotton sarees 7

Για μια μετάβαση στη σκιά πάντα καταφεύγουν σε μαύρο. Εδώ το saree είναι μαύρο με μια όμορφη λευκή παλέτα τυπωμένη. Το παλλό για το saree έχει όμορφη ζωική εκτύπωση σε αυτό και στο κάτω μέρος του saree είναι το ασβέστη φθορίζον πράσινο. Υπάρχει ένα ισχυρό όριο κατά μήκος της άκρης του saree σε λευκό που τονίζει το saree.

Δείτε περισσότερα: Βαγδάλη Βαμβάκι Sarees Εικόνες

8. Το Ombre Shades Silk Saree:

Μετάξι cotton sarees 8

Αυτό είναι ένα από τα απλούστερα βαμβακερά sarees από βαμβάκι, το οποίο είναι πιο κατάλληλο για γυναίκες ηλικίας περίπου 30 ετών. Ombre είναι η ματιά για την εποχή με ένα ευρύ φάσμα ενδυμάτων που υπόκεινται στις νεότερες αποχρώσεις. Το παλλό στο saree είναι μαύρο με σκιά κόκκινου ombre για το όριο.

9. Η νυχτερινή εμφάνιση γάμου:

Μετάξι cotton sarees 9

Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο θαυμασμό για το γάμο ενός φίλου, τότε αυτό είναι το saree για να πάει για μεγάλη, ειδικά αν θέλετε να τραβήξετε από ένα κεφάλι στρέφοντας ματιά σε ένα βραδινό γεγονός η νύχτα του γάμου saree είναι εντελώς ένα είδος του είδους. Η μπλούζα τριών τετάρτων που συνοδεύει είναι από μόνη της ένας διαχωριστής της συμφωνίας, έτσι δεν είναι; Εδώ το saree είναι όμορφα σχεδιασμένο από έργα κεντήματος.

Δείτε περισσότερα: Kanchipuram Cotton Saree

10. Μπλε Checks Saree Μεταξωτό Βαμβάκι:

Μπλε Silk Cotton Saree

Το saree από κάθε άποψη διερευνά την ομορφιά του ενδύματος τέλεια. Μπορείτε να βρείτε εξειδίκευση, τάξη και κομψότητα όλα με τη μία με αυτή τη βαμβακερή saree από βαμβάκι. Η κατώτατη γραμμή της ιστορίας είναι αν έχετε ένα απλό γεγονός όπως μια οικογενειακή λειτουργία ή ένα φεστιβάλ χαμηλού κλειδιού για να παρακολουθήσετε, αυτό το saree μπορεί να πάρει άλλους εύκολα με έκπληξη για την αίσθηση της μόδας σας και με τον πολύ καλό τρόπο.

11. Ειδικό μαύρο Saree με το Golden Red:

Μαύρος With Golden Red Silk Cotton Saree

Το saree έχει ένα μαύρο κουρτίνα και φαίνεται διαφορετικό με το κόκκινο για να του δώσει την εταιρεία. Όταν κοιτάζετε την εικόνα, σίγουρα θα καταστήσει σαφές ότι το saree είναι κατάλληλο για περιστάσεις όπως η δέσμευση του καλύτερου φίλου σας ή ενός απλού φεστιβάλ όπως ο Rakhi. Το saree φοριέται καλύτερα με μια κόκκινη και μαύρη μπλούζα, αλλά το λευκό μπορεί να είναι η επιλογή σας και για την ημέρα, εφόσον έχει ένα κόκκινο περίγραμμα.

12. Γκρι και πράσινες γραμμές Σάρεα βαμβάκι Saree:

Γκρί and Green Blouse Silk Cotton Sarees

Το saree θα μπορούσε να έχει παραμείνει πράσινο, αλλά κοιτάξτε πόσο το γκρι αλλάζει στο βλέμμα συνολικά. Το πράσινο φαίνεται ακόμα καλύτερο και πιο φωτεινό σε αυτό το στάδιο και έπειτα δεν υπάρχει τίποτα να διαμαρτύρεται για τις ρίγες που προσθέτουν στην παράσταση στη σκηνή που κάθεται μαύρα σε ίσες αποστάσεις. Ομαδική αυτό το saree επάνω με μια γκρι μπλούζα για την καλύτερη εμφάνιση. Αυτό είναι ένα από τα διαφορετικά saree βαμβάκι με εξαιρετικό σχεδιασμό στα σύνορα.

13. Γκρι και χρυσό 3D σατέν βαμβακερό βαμβάκι:

Γκρί and Golden Blouse Silk Cotton Saree

Το saree έχει περισσότερο σχεδιαστικό άγγιγμα τέχνης για τον εαυτό του. Τα σύνορα είναι όμορφα, όπως περιγράφεται ήδη, και ο γκρίζος, μαύρος και χρυσός συνδυασμός λειτουργεί καλά για τη σκηνή. Το χρυσό κέντημα έχει αρκετά σχέδια για να καυχηθεί, από το φαινόμενο ombre να εκπέμπει ρετρό vibe στα νεότερα σχέδια στο παλάγου. Υπάρχει ένα φαινομενικά κομψό βαθύ χρυσό σύνορο, καθώς, δίνοντας το saree μια νηφάλια εμφάνιση συνολικά. Αυτός ο τύπος πολύχρωμων βαμβακερών sarees βαμβακιού διάσημος για νότια ινδική προέλευση.

14. Ροζ μεταξωτό βαμβάκι μεταξωτό Saree:

Πράσινος Pink Silk Cotton Saree

Οι λέξεις θα υποχωρήσουν στην περιγραφή της ομορφιάς του saree στο βαμβακερό μετάξι. Το ίδιο το χρώμα αντισταθμίζει την ομορφιά και σαν να μην ήταν αρκετό, τα χρυσά σύνορα παίρνουν την ομορφιά του saree σε ένα εντελώς νέο επίπεδο χωρίς να προσπαθούν. Δεδομένου ότι είναι περισσότερο από τη διαφανή πλευρά, η επιλογή σας πρέπει να είναι μια απλή μπλούζα για την τέλεια εμφάνιση.

15. Πράσινο και ροζ λουλούδι Εκτύπωση Saree:

Πράσινος Pink Silk Cotton Saree

Λοιπόν, τώρα ξέρετε ακόμη και διαφορετικά χρώματα που δεν ταιριάζουν αρκετά φαίνονται καλά όταν τοποθετούνται δίπλα ο ένας στον άλλο. Το saree είναι βαμβάκι μεταξιού, με την μπλούζα το ίδιο χρώμα με τα σύνορα. Μπορείτε επίσης να δείτε ξεκάθαρα ότι το λευκό φόντο με στρογγυλά γυρίσματα φέρνει ολόκληρο το saree σε σημείο σε όλους όσους το βλέπουν. Μόδα στόχοι σωστά?

Έτσι, αυτό ήταν όλο για την ημέρα. Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι παίρνετε σημειώσεις και παρατηρήσατε πως αυτά τα sarees θα σας φέρουν την καλύτερη εμφάνιση σε σας αμέσως.

Leave A Comment

65 − 57 =