15 Τελευταία σχέδια Sanskar Bharti Rangoli με εικόνες

Rangolis είναι η τάση σχεδόν όλων των ινδικών φεστιβάλ. Είναι ένας τρόπος να φτιάξετε τα σπίτια σας πιο γιορτινά και φιλόξενα για την περίσταση. Η έννοια του rangolis είναι αρκετά απλή, ωστόσο υπάρχουν πολλά διαφορετικά στυλ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Το Sanskar Bharti Rangoli είναι το όνομα που δίνεται σε ένα συγκεκριμένο είδος σχεδιασμού rangoli που γίνεται γενικά στο Maharashtra.

Sanskar Bharti Rangoli Designs

Sanskar Bharti Rangoli Σχέδια:

Αυτά τα στυλ Μαράθι χρησιμοποιούν τρία έως τέσσερα δάχτυλα για να σχηματίσουν το μοτίβο με λευκή σκόνη που χρησιμεύει ως σύνορο, στο οποίο γεμίζετε τα χρώματα. Τα σχέδια Sanskar bharti rangoli είναι πολύχρωμα και ενισχύουν σημαντικά την ομορφιά του σπιτιού σας.

1. Στρογγυλός γύρος Sanskar Bharti Rangoli Σχεδιασμός:

15 Τελευταία σχέδια Sanskar Bharti Rangoli με εικόνες

Τα σχέδια Rangolis με ομόκεντρους κύκλους είναι τα πιο κοινά σχέδια. Μπορείτε να κάνετε αυτά τα σχέδια απλά γεμίζοντας απλώς τους διαφορετικούς κύκλους με διαφορετικά χρώματα, ή μπορείτε να το κάνετε πολύπλοκο προσθέτοντας περίπλοκα σχέδια με λεπτές γραμμές. Τα ζωντανά χρώματα κάνουν το rangolis ελκυστικό και το πολύπλοκο μοτίβο παράγει σχόλια με μεγάλη έπαινο. Μπορείτε να κάνετε αυτό το rangolis μεγαλόσωμα αυξάνοντας το μέγεθος του κύκλου. Αυτή η συγκεκριμένη εικόνα δείχνει μια τάξη που καλύπτει μια απέραντη περιοχή!

2. Sanskar Bharati Λουλούδι Rangoli Σχέδιο:

15 Τελευταία σχέδια Sanskar Bharti Rangoli με εικόνες

Τα σχέδια Rangolis κάνουν ενεργή χρήση των φυτικών σχεδίων. Ένα κεντρικό λουλούδι με αφηρημένα σχήματα γύρω από το πέταλο είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια rangoli. Το περίγραμμα των λουλουδιών περιλαμβάνει κάποιες λεπτομέρειες που καθιστούν το σχέδιο πιο περιεκτικό και πολύπλοκο.

Δείτε περισσότερα: Απλά σχέδια Rangoli για παιδιά

3. Ρανγκόλι σύνορα Sanskar Bharti σε λευκό:

15 Τελευταία σχέδια Sanskar Bharti Rangoli με εικόνες

Αυτά τα rangolis περιλαμβάνουν λεπτομερή και περίπλοκα σχέδια rangolis με λευκή σκόνη rangoli. Αν και αυτά τα σχέδια δεν χρησιμοποιούν πολύ χρώμα τα λεπτομερή μοτίβα είναι αρκετά για να προσελκύσουν την προσοχή του θεατή και έτσι να κάνουν αυτά τα rangolis ως αξιέπαινα όπως και οι άλλοι.

4. Diya Sanskar Bharti Rangoli Σχέδια για Diwali:

15 Τελευταία σχέδια Sanskar Bharti Rangoli με εικόνες

Τα σχέδια Rangoli με κεντρικό κύκλο, διακοσμημένα είτε με περισσότερους κύκλους είτε με άλλα γεωμετρικά μοτίβα και περιτριγυρισμένα από πέταλα λουλουδιών, δημιουργούν ένα καταπληκτικό σχέδιο rangoli. Προσθέστε καυτά diyas στην εικόνα και το σχέδιο γίνεται ένα από τα καλύτερα του είδους του!

5. Συμπληρωμένα μοτίβα Sanskar Rangoli:

15 Τελευταία σχέδια Sanskar Bharti Rangoli με εικόνες

Οι πιο έμπειροι κατασκευαστές rangoli έχουν ένα πολύ υπομονετικό χέρι που είναι έμπειρο στο να φτιάχνει σχέδια με διασταυρωμένες γραμμές και διάφορα γεωμετρικά σχήματα. Η μέθοδος είναι η ίδια, δηλαδή, να γίνει το περιθώριο σε λευκό και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε ελκυστικά χρώματα για να ενισχύσει το θέλγημά του. Αυτά τα περίπλοκα σχέδια μπορεί να είναι μικρά ή μεγάλα, ανάλογα με τον χώρο που πρέπει να καλύψει.

6. Απλό μοτίβο λουλουδιών Sanskar Rangoli:

15 Τελευταία σχέδια Sanskar Bharti Rangoli με εικόνες

Τα απλά σχέδια rangoli είναι για τους ερασιτέχνες ή τους πρώτους χρονομετρητές. Αυτά είναι εύκολο να γίνουν και όμως όχι λιγότερο όμορφα για να δούμε. Περιλαμβάνουν τη χρήση φωτεινών χρωμάτων και απλών φυτικών ή γεωμετρικών μοτίβων, συμπεριλαμβανομένων κύκλων, τριγώνων και τετραγώνων.

7. Μονόχρωμο σχέδιο Rangoli Sanskar Bharti:

15 Τελευταία σχέδια Sanskar Bharti Rangoli με εικόνες

Το Rangolis που γίνεται σε άσπρο περίγραμμα με ένα ακόμη χρώμα που συνοδεύει το σχέδιο, φαίνεται επίσης υπέροχο. Μοιάζουν πολύ με τους μονοχρωματικούς πίνακες. Ένα κόκκινο και λευκό rangoli φαίνεται εξαιρετικά μεγάλη. Συμπληρωματικά φυτικά μοτίβα μετά από κυκλικό σχήμα με άλλα γεωμετρικά σχήματα και αφηρημένα πρότυπα που αποτελούν το κεντρικό σχέδιο, φαίνονται απλά υπέροχα.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια Diya Rangoli

8. Ζωντανά Σχέδια Rangoli:

15 Τελευταία σχέδια Sanskar Bharti Rangoli με εικόνες

Ακόμη και το απλούστερο από όλα τα σχέδια rangoli φαίνεται ζωντανό αν χρησιμοποιείτε τους σωστούς συνδυασμούς χρωμάτων και κρατάτε την εργασία σας καθαρή και ακριβή. Τα μουντζούρα σύνορα ή τα βαρετά χρώματα μπορούν να κάνουν ακόμη και το πιο περίπλοκο του rangolis να φαίνεται κακό. Έτσι βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε καλά χρώματα στην προσπάθειά σας.

9. Σχέδια Rangoli με πολύχρωμα λουλούδια:

15 Τελευταία σχέδια Sanskar Bharti Rangoli με εικόνες

Τα σχέδια Rangoli με διαφορετικά λουλούδια σε καλή θέση για να σχηματίσουν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο είναι επίσης μια μεγάλη ιδέα. Αυτά είναι εύκολο να γίνουν καθώς δεν περιλαμβάνουν τη χρήση λεπτών γραμμών ή πολύπλοκων μοτίβων και επιλέγονται από πολλούς ανθρώπους που προσπαθούν να πάρουν το χέρι τους στο rangoli για πρώτη φορά.

10. Πλατεία Ρανγκόλι:

τετράγωνο-rangoli10

Τα στρογγυλά σχέδια rangoli είναι πολύ συνηθισμένα και αν θέλετε κάτι διαφορετικό τότε αυτό το μικρό σχέδιο sanskar bharti rangoli θα σας αγαπήσει να διακοσμήσετε το πάτωμά σας. Σε αυτό το συγκεκριμένο σινσκάρ rangoli εικόνα στροβιλίζονται μεταξύ τους και το τετράγωνο σχήμα και γωνίες με διαφορετικό σχεδιασμό. Έχει μικρούς καθρέφτες τοποθετημένους σε rangoli που το καθιστά πιο όμορφο. Συνήθως όλοι έχουμε τετράγωνα τετράγωνα στο πάτωμα και αυτό το rangoli μπορεί να γίνει σε ένα μπλοκ ή να ενωθεί μερικά μπλοκ για να σχηματίσουν μεγαλύτερα rangoli.

11. Corner Rangoli:

corner-rangoli11

Στο Diwali rangolis γίνονται στο κέντρο και οι γωνίες μένουν άχρωμες. Αλλά τώρα μπορείτε να φτιάξετε ολόκληρο το μπροστινό μέρος πολύχρωμο, συμπεριλαμβάνοντας τις γωνίες με αυτό το σχεδιασμό sanskar bharti rangoli για το Diwali. Τα σχέδια rangoli των γωνιών είναι διαφορετικά από τα στρογγυλά rangoli. Έχει σχέδια που ταιριάζουν στο χώρο μεταξύ των δύο τοίχων. Αυτό το rangoli έχει εξαιρετικό συνδυασμό μπλε, κίτρινο και πορτοκαλί χρώμα. Ο καλλιτεχνικός σχεδιασμός που γίνεται στη μέση είναι λευκού χρώματος που ακόμη συνορεύει με ολόκληρη την rangoli.

12. Ημικυκλικοί Rangoli:

ημικυκλικό-rangoli12

Δεν είναι απαραίτητο να κάνετε rangoli στη μέση μπορείτε να κάνετε το rangolis που κολλά στους τοίχους αλλά χρειάζεστε τέτοιο σχεδιασμό και σχήματα που φαίνονται τέλεια εκεί. Αυτό το μοτίβο sanskar bharti rangoli γίνεται ειδικά για τέτοιους τόπους. Το ημικυκλικό σχήμα είναι ιδανικό για το τοίχο που συνδέεται με rangolis. Το rangoli μοιάζει με μια ζωγραφική με πανέμορφους χρωματικούς συνδυασμούς.

13. Ρανγκόλι με Peacock:

rangoli-with-peacock13

Το Peacock είναι ένα πουλί που έχει όμορφα χρωματισμένα φτερά. Το παγώνι γενικά γίνεται κατά τη ζωγραφική ή την κατασκευή rangoli λόγω της πολύχρωμης εμφάνισής του. Όταν κάνετε rangoli με την πρόθεση να φτιάξετε το πάτωμά σας όμορφο τότε αυτή η δουλειά μπορεί να γίνει τέλεια από το ranogoli παγώνι. Αυτό το γύρο rangoli έχει δύο παγώνια φτιαγμένα σε αυτό και τα χρώματα φτερού του όπως πράσινο και μπλε χρησιμοποιείται για να κάνει το εξωτερικό σύνορο.

Δείτε περισσότερα: Σχεδιασμός Laxmi Puja Rangoli

14. Σκάλες Rangoli:

σκάλες-rangoli14

Ο εορταστικός χρόνος ή μια πολύ ιδιαίτερη περίσταση και θέλετε κάθε μέρος του σπιτιού να διακοσμηθεί. Όταν έχετε ήδη διακοσμήσει ολόκληρο το σπίτι τότε γιατί να αφήσετε σκάλα; Αυτός είναι ο τελευταίος σχεδιασμός sanskar bharti rangoli για σκάλα που κάνει τις σκάλες σας ελκυστικές. Η ραγκόλς στη σκάλα θα πρέπει να είναι μικρή, ώστε να μην δημιουργεί πρόβλημα κατά το περπάτημα. Κατά τη διάρκεια του Diwali μπορείτε να τοποθετήσετε divas στη μέση κάθε rangoli που θα φωτίζει το σπίτι σας με όμορφο τρόπο.

15. Big Rangoli:

big-rangoli15

Αν θέλετε να δείξετε την τέχνη και τη δημιουργικότητά σας, τότε το bi rangolis θα σας βοηθήσει πραγματικά. Μεγάλη rangolis μπορεί να είναι οποιουδήποτε μεγέθους που μπορεί να γίνει στο σπίτι σας ή στον κοινωνικό χώρο όπου γιορτάζουμε τις περιστάσεις μας. Δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε ολόκληρο το μεγάλο rangoli τον εαυτό σας? πρέπει να λάβετε βοήθεια από τους φίλους ή συγγενείς σας. Είναι πραγματικά υπέροχη στην εμφάνιση. Αυτό το rangoli έχει ορθογώνιο σχήμα και έχει στρογγυλές τέχνες σε αυτό. Πρόκειται για ένα πολύ περίπλοκο σχέδιο το οποίο θα χρειαστεί αρκετό χρόνο, αλλά η σκληρή δουλειά θα αντικατοπτρίζεται σε αυτό.

Σε ευτυχισμένες περιπτώσεις θέλουμε να διακοσμήσουμε κάθε μέρος του σπιτιού μας. Δεν θέλουμε ακόμη να αφήσουμε τα πατώματα και να τα διακοσμήσουμε με rangolis. Το Rangolis ολοκληρώνει τη διακόσμησή μας, προσθέτοντας χρώματα στο πάτωμα που το καθιστά όμορφο. Η κατασκευή όμορφων σχεδίων στο rangoli είναι τέχνη και είναι πολύ ευπρόσδεκτη. Τα σχέδια sanskar bharti rangoli είναι πολύ χρήσιμα για να κάνουν το μοναδικό και υπέροχο rangolis στα σπίτια σας.

Ψάχνετε για ένα όμορφο σχέδιο rangoli για να το φτιάξετε σε φεστιβάλ; Δείτε εδώ τα τελευταία σχέδια sanskar bharti rangoli.

Leave A Comment

36 − = 26