15 Νέα Συλλογή Samarepuri Saree Designs Στυλ στη ζωή

Αυτά τα sarees γίνονται στο sambalpur, το οποίο είναι μια περιοχή στην odisha. Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα sarees όλων των εποχών και μια ποικιλία σχεδίων που γίνονται πάνω τους. Το μοτίβο που ακολουθούν αυτά τα sarees είναι επίσης πολύ ελκυστικό και κάποιος θα πέσει εντελώς στην αγάπη με τον τρόπο που ομορφύνει το σώμα μιας γυναίκας.

Σαμπαλπούρι Sarees

Όμορφη Σαμπάλπουρι Sarees με φωτογραφίες:

Αν αγαπάτε τα αθλητικά αυτά τα sarees, τότε σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε 15 καλύτερα sarees sambalpuri όλων των εποχών.

1. Το καθαρό μετάξι Sambalpuri Saree:

Σαμπαλπούρι Sarees 1

Αυτό το saree αθλείται την πιο αυθεντική ποικιλία μεταξιού και έρχεται με ένα δελεαστικό σχέδιο που γίνεται πάνω τους. Το πορφυρό και χάλκινο χρώμα αναμιγνύονται τέλεια και φαίνεται να ωραιοποιούν το saree.

2. Το μπλε και το μαύρο Sambalpuri Saree:

Σαμπαλπούρι Sarees 2

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σαρδέλες Sambalpuri όλων των εποχών. Το μοτίβο που ακολουθεί αυτό το saree είναι αρκετά δελεαστικό και εμφανίζει ένα ροζ μοτίβο που γίνεται στο μαύρο τμήμα του saree που ακολουθεί σαν ευθεία γραμμή στο μεσαίο τμήμα του saree. Στην πραγματικότητα ακολουθεί ένα εναλλακτικό σχέδιο μαζί με το μπλε σχέδιο.

3. Το Σαρδέλες Sambalpuri Saree:

Σαμπαλπούρι Sarees 3

Αυτό το συγκεκριμένο saree ακολουθεί ένα πολύ δροσερό μοτίβο που γίνεται σε όλο το σώμα. Μπορείτε να φανείτε καλός σε αυτό και μπορεί να μεταφερθεί σχεδόν οπουδήποτε. Το μαύρο σχέδιο που γίνεται στο τμήμα pallu είναι επίσης αρκετά ελκυστικό και μπορείτε να το μεταφέρετε σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις. Αν θέλετε να δώσετε σε κάποιον ένα saree, τότε αυτό μπορεί να θεωρηθεί κατάλληλο.

4. Ο ροζ και μπλε Sambalpuri Σχεδιαστής Saree:

Σαμπαλπούρι Sarees 4

Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους σχεδιαστές sarees που ακολουθούν το πρότυπο Sambalpuri. Αντιπροσωπεύει λίγο πακιστανικό μοτίβο στο μεσαίο και κατώτερο τμήμα και στα σύνορα. Το παλλό είναι αρκετά καλά διακοσμημένο και κάποιος θα βρει αυτό το saree αρκετά αξιολάτρευτο κοιτάζει προσεκτικά. Μπορεί να πραγματοποιηθεί σε πολλές εκδηλώσεις και εορταστικές εκδηλώσεις.

5. Η παραδοσιακή Saree σχεδιασμού Sambalpuri:

Σαμπαλπούρι Sarees 5

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα sarees που μια γυναίκα μπορεί να κάνει άθλημα στο όνομα των saranes Sambalpuri. Αθλητικά περισσότερα από ένα σχέδια και θα θαυμάζονται από όλες τις γυναίκες της Ινδίας. Αν ψάχνετε για κάτι παραδοσιακό και κομψό, τότε αυτό θα είναι το σωστό για εσάς.

6. Η λευκή Sambalpuri Saree:

Σαμπαλπούρι Sarees 6

Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο cool σχέδια που βλέπουμε σε ένα saree από κάποιον εκεί έξω. Φαίνεται πραγματικά νηφάλιος και έρχεται με πραγματικά κομψό έργο που γίνεται σε όλο το σώμα. Το λευκό τμήμα αθλείται με ένα μοναδικό ροζ μικρό λεπτό σχέδιο. Το pallu εμφανίζει επίσης ένα αρκετά δροσερό μοτίβο που δεν ταιριάζει με το saree αλλά αυτό είναι το κύριο κομψό χαρακτηριστικό αυτού του saree και αυτό είναι που θα δημιουργήσει όλη τη φασαρία γι 'αυτό το saree.

7. Το πράσινο και το κόκκινο Sambalpuri Saree:

Σαμπαλπούρι Sarees 7

Αυτό το saree αθλητισμός ένα πραγματικά δροσερό συνδυασμό των δύο χρωμάτων κόκκινο και πράσινο. Και οι δύο φαίνονται αρκετά σκοτεινοί σε αυτό το saree εξαιτίας του υλικού που χρησιμοποιείται για το σχεδιασμό του saree. Το υλικό που χρησιμοποιείται για να γίνει αυτό το saree είναι πραγματικά δελεαστικό και ο καθένας θα αγαπήσει τον τρόπο που φαίνεται αυτό το saree. Εάν είστε πρόθυμοι να αθληθείτε κάτι δελεαστικό που έχει μια παραδοσιακή πινελιά σε αυτό, τότε αυτό θα είναι ένα από τα καλύτερα για εσάς.

Δείτε περισσότερα: Mysore Silk Εικόνες Sarees

8. Το κρεμμύδι ροζ Sambalpuri Saree:

Σαμπαλπούρι Sarees 8

Απλά ρίξτε μια ματιά σε αυτό το saree! Έρχεται με την ικανότητα να εντυπωσιάσει τον καθένα στην πρώτη θέση. Εάν είστε πρόθυμοι να μεταφέρετε κάτι που έχει μια δελεαστική πολύχρωμη αφή σε αυτό. Το κόκκινο περιθώριο είναι επίσης πολύ καλό και αυτό κάνει το saree να φανεί φορετό και θα κάνει τις γυναίκες να τρελαίνονται γι 'αυτό. Θα εκτιμηθεί για την αθλητική τόσο όμορφη saree. Είναι αυτό το saree που μπορεί να φορεθεί σχεδόν οπουδήποτε σε κάθε περίσταση και θα σας κάνει να φανείτε πολύ ελκυστικός.

9. Το ροζ και γκρι Sambalpuri Saree:

Σαμπαλπούρι Sarees 9

Εδώ έχουμε μία από τις καλύτερες sarees σχεδιαστών sambalpuri όλων των εποχών. Αυτό το συγκεκριμένο saree έρχεται με ένα πολύ καλό μοτίβο που γίνεται στο τμήμα pallu. Αν είστε πρόθυμοι να αθληθείτε κάτι διαφορετικό από τους άλλους λάτρεις του Sambalpuri, τότε αυτό μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι κάτι απόλυτα κατάλληλο για εσάς. Αθλητισμός ένα πολύ καλό σχέδιο μοτίβο που γίνεται στο τμήμα pallu χρησιμοποιώντας ένα διακεκομμένο μοτίβο.

10. Το σαμάρι σαμπαρπούρι βαμβάκι:

Σαμπαλπούρι Sarees 10

Ψάχνετε για μια καλή σαμπάλα Saree; Εδώ είναι κάτι που μπορεί να σας φανεί ενδιαφέρον. Αθλητισμός ένα πραγματικά μικρό λευκό σχέδιο που γίνεται στο μπροστινό μέρος. Η παλέτα τονίζει το χρώμα κόκκινο.

11. Η Παραδοσιακή Σάραμ Σάλεμπαρπι (Κόκκινο) του Ούντισα:

Σαμπαλπούρι Sarees 11

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα κόκκινα sarees ότι η γυναίκα μπορεί πιθανώς να σκέφτονται να φορούν. Φαίνεται αρκετά δροσερό και μπορεί να είναι σχεδόν όλες οι ινδικές γυναίκες. Είναι αρκετά κομψό και όμορφα στίγματα τα δύο χρώματα κόκκινο και μπλε.

12. Ο τελευταίος σχεδιασμός Sambalpuri Sarees:

Σαμπαλπούρι Sarees 12

Ψάχνετε για κάτι νέο αυτή τη σεζόν; Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα υλικά Sambalpur sarees που ακολουθεί την τελευταία τάση και θα είναι κατάλληλο για όλες σχεδόν τις εσωτερικές οικογενειακές και εορταστικές εκδηλώσεις. Δεν είναι πολύ φανταστικό. Είναι αρκετά νηφάλιος και αρκετά όμορφο επίσης.

Δείτε περισσότερα: Kota Cotton Sarees

13. Η πρόσφατη τάση πράσινου και κόκκινου Sambalpuri Saree:

Πράσινος And Red Latest Trend Sambalpuri

Εδώ είναι κάτι που μπορεί να φορεθεί σχεδόν οπουδήποτε από γυναίκες όλων των ηλικιών εκεί έξω. Φαίνεται πραγματικά δροσερό για το μοντέλο εδώ και θα φανεί εξίσου όμορφο ή ακόμα καλύτερα σε σας όταν μεταφέρεται αποτελεσματικά.

14. Η Κόκκινη Σάμπαλπουρι Σαρέι με ένα μείγμα μικρού κίτρινου Λεμονιού:

Σαμπαλπούρι Sarees 14

Το κίτρινο κάνει το κόκκινο βλέμμα ακόμα πιο ελκυστικό. Ο τρόπος με τον οποίο σχεδιάστηκε το saree αξίζει να αναφερθεί. Όποιος παρακολουθεί αυτό το saree για πολύ καιρό θα ερωτευτεί με το απλό αλλά τόσο ελκυστικό ότι αθλητικά.

Δείτε περισσότερα: Gadwal Silk Sarees

15. Το μπλε τελευταίο Sambalpuri Saree:

Σαμπαλπούρι Sarees 15

Εάν χρειάζεστε κάτι που είναι εντελώς νέο στην αγορά, τότε ελέγξτε αυτό. Είναι ένα από τα πιο τέλεια sarees όλων των εποχών. Οποιοσδήποτε θα αγαπήσει τον τρόπο που το λευκό χρώμα έχει χρησιμοποιηθεί με τη μορφή μικρών μοτίβων στη μπλε βάση.

Αυτό θα σας δώσει μια λεπτομερή ιδέα και μια σαφή εικόνα των τύπων και στυλ των Samarpuri sarees που τείνουν στην αγορά. Μόλις περάσετε από αυτό, το επόμενο πράγμα που θα θέλατε να κάνετε, είναι το κεφάλι στην αγορά.

Leave A Comment

+ 72 = 82