15 Ελκυστικό κόμμα φορά Salwar κοστούμια στην τάση | Στυλ στη ζωή

Το κοστούμι Salwar είναι παραδοσιακό φόρεμα που φοριούνται από τις ινδικές γυναίκες. Είναι πιο άνετη στολή και δίνει ελεύθερη κίνηση. Αποτελείται από τρία κομμάτια, κορυφή που είναι kameez, πυθμένα που είναι salwar και ένα dupatta. Έχει τη διαδρομή του από το βόρειο τμήμα της Ινδίας, το οποίο είναι το Mughal's. Φοράται από τις γυναίκες του Πουντζάμπ, της Χαριανά και της Χιματσάλ Πραντές. Είναι κομψό και πολύ αριστοκρατικό. Είναι ιδανικό για πάρτι και γάμους.

κόμμα wear salwar suits

Τα πιο πρόσφατα και όμορφα κοστούμια κόμματος Salwar για κορίτσια.

Εδώ είναι λίγοι τύποι συμβαλλόμενων μερών κοστούμι salwar κοστούμια για κυρίες.

1. Κοστούμια Dhoti Salwar:

Dhoti Salwar Suit

Το κοστούμι Dhoti salwar είναι κοστούμι salwar, το οποίο έχει πυθμένα στυλ dhoti. Είναι χαλαρή καθ 'όλη τη διάρκεια της μέσης μέχρι το τέλος. Συνήθως καταλήγει στον αστράγαλο. Αυξάνονται στους μηρούς. Η κορυφή είναι συνήθως μικρή. Είναι ιδανικό για σώμα με αχλάδια. Τα chappals του Kolhapuri είναι τέλεια με αυτό το είδος κοστουμιού Salwar.

2. Κόμμα φοράει κοστούμια Salwar στο Chudidar:

Chudidar Salwar Suit

Το κοστούμι Chudidar salwar έχει chudidar ως πυθμένα. Μια chudidar είναι salwar που είναι χαλαρά μέχρι το γόνατο και σφιχτά από το γόνατο στον αστράγαλο. Δεδομένου ότι έχει πτυχές στον αστράγαλο, μοιάζει με βραχιόλια που chudidar. Κανονικά η κορυφή είναι μεγάλη. Είναι λίγο άβολο να καθίσετε σε αυτόν τον τύπο αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ διάσημο στυλ.

3. Πακέτο Patiala Salwar:

Patiala Salwar Suit

Η Πατάλα είναι το όνομα ενός τόπου στο Πουντζάμπ. Οι γυναίκες φορούν ένα ειδικό είδος salwar, που ονομάζεται Patiala. Είναι χαλαρή σε όλο. Έχει ειδικές πτυχώσεις κοντά στο μηρό και τα γόνατα. Αυτό το κοστούμι Patiala salwar είναι πολύ κομψό και ισχίο. Έχουν κορυφές έως τα μέσα του μηρού για να δείξουν τις μοναδικές πτυχές. Φορούν με modish.

4. Harem Salwar κοστούμι:

Χαρέμι Salwar Suit

Τα παντελόνια Harem είναι χαλαρά παντελόνια που φοριούνται από χορευτές και χοροί. Είναι εξαιρετικά χαλαρά και το πιο άνετο κοστούμι Salwar. Φοράται με κοντό κούτσα. Τα διαμερίσματα και τα ψηλά τακούνια φαίνονται καλά. Αυτός ο τύπος σαλιάρου κοστούμι χτυπάει αρκετά ανάμεσα στο νεαρό πλήθος.

5. Κοστούμι Afwar Salwar:

Αφγανιστάν Salwar Suit

Το κοστούμι Afghari salwar έχει πυθμένα Αφγανιστάν. Είναι παρόμοια με τα Salwars της Patiala. Είναι επίσης χαλαρά σε όλη. Έχει πιέτες μπροστά. Η κορυφή είναι χαλαρή και λίγο μακρύτερη. Είναι ιδανικό για γυναίκες που έχουν μεγαλύτερο μέγεθος.

Δείτε περισσότερα: Salwar κοστούμια για το γάμο

6. Στολή Aladdin Salwar:

Aladdin Salwar Suit

Το κοστούμι Aladdin salwar είναι συνδυασμός κοστουμιού harem salwar και κοστούμι Patiala salwar. Έχει χαμηλό κόψιμο καβάλου και πτυχές όπως κοστούμι Patiala salwar. Είναι πολύ άνετο και δίνει μια χαλαρή εμφάνιση. Φοράται με μικρούς κούρτες. Είναι ιδανικό για καλοκαίρια.

7. Πακέτο Palazzo Salwar:

Palazzo Salwar Suit

Το κοστούμι Palazzo salwar είναι η νέα τάση στις τάσεις κοστουμιών. Έχει χαλαρά παντελόνια palazzo κάτω. Χάνουν παντελόνι σαν καμπάνα. Έχει φωτοβολίδες στο τέλος. Κανονικά η κορυφή είναι μια μακρά καμέζ. Το ψηλό τακούνι είναι τέλειο για αυτό. Είναι πολύ κομψό στυλ.

8. Παράλληλο κοστούμι Salwar:

παράλληλο salwar suit

Το παράλληλο κοστούμι Salwar έχει παράλληλα πυθμένα. Ο παράλληλος πυθμένας είναι ευθεία στυλ παντελόνι. Είναι ελάχιστα φουσκωμένοι στο κάτω μέρος. Ήταν το ύφος της δεκαετίας του 90. Η κορυφή είναι συνήθως μικρή κούρτα. Φοράει με τακούνια πλατφόρμας. Κανονικά είναι ιδανικά για σώμα με μήλο.

9. Κοστούμι Salwar:

Τσιγάρο Salwar Suit

Πριν από την τάση του κοστουμιού palazzo salwar, το κοστούμι τσιγάρου salwar ήταν η νέα τάση. Είναι ευθεία παντελόνια. Κυρίως έχουν φαντασία. Είναι λίγο κοντό μέχρι τον αστράγαλο. Έχουν μακριές κορυφές κάτω από τα γόνατα. Κυρίως είναι κατασκευασμένα από μετάξι. Είναι ζεστό αγαπημένο μεταξύ ψηλών γυναικών. Αυτό είναι το καλύτερο σχέδιο κοστουμιών κοστουμιών.

10. Τυπωμένο κοστούμι Salwar:

Εντυπος Salwar Suit

Το τυπωμένο κοστούμι salwar είναι το πιο συνηθισμένο ύφος κοστουμιού Salwar. Έχουν όλα τα είδη των εκτυπώσεων. Είναι μια φτηνή επιλογή. Αλλά είναι σίγουρα καλή επιλογή. Επίσης, οι εκτυπώσεις είναι κυρίως στο σάλουαρ και στο διπάτα, με απλό κάμεσο. Είναι ραμμένες σε πολλά σχέδια και στυλ.

Δείτε περισσότερα: Βαμβάκι Salwar Kameez Σχέδια

11. Σχεδιαστής Salwar Suit:

Σχεδιαστής Salwar Suit

Το designer salwar κοστούμι έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στο στυλ του σώματος. Είναι ως επί το πλείστον φανταχτερά και έχουν όλες τις δαντέλες και τα διαμάντια. Έχουν διαφορετικές περικοπές και στυλ. Τα περισσότερα από αυτά είναι πολύ δαπανηρά. Το υλικό των κοστουμιών είναι πολύ πλούσιο και βαρύ. Έχουν ως επί το πλείστον κεντήματα και διαμάντια. Τα σανδάλια με καρφίτσα είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε.

12. Κοστούμι Denim Salwar:

Τζην Salwar Suit

Το denim salwar κοστούμι είναι η νέα τάση μεταξύ των νέων. Είναι κατασκευασμένα ως επί το πλείστον από μαλακό υλικό denim. Είναι είτε η κούρτα είτε τα πυθμένα είναι κατασκευασμένα από denim. Έχουν ελάχιστη εργασία. Έχουν μικρές ή καθόλου διπάττες.

13. Κάλτσες Salwar Suit:

Γκέτες Salwar Suit

Οι γκέτες είναι η νέα εναλλακτική λύση στο κοστούμι chudidar salwar. Οι γκέτες είναι αγκάλιασμα του σώματος πυτζάμα. Φορούν με μακρά κούρτα. Κυρίως οι γυναίκες φορούν μια dupatta, αλλά μερικές φορές τα κορίτσια επιλέγουν να μην φορούν. Πολλές μάρκες σχεδιαστές όπως 'AND'. 'W', 'Global Desi' και πολλά άλλα. Μπορείτε να τα φορέσετε σε δουλειά ή μέρη. Τα διαμερίσματα πάνε πολύ καλά με αυτό.

14. Φούστα κοστούμι Salwar:

Φούστα Salwar Suit

Η φούστα κοστούμι salwar είναι η τελευταία τάση στο κοστούμι Salwar. Έχει μια μακριά φούστα αντί salwar. Είναι ιδανικό για πάρτι το βράδυ. Είναι πολύ κομψό και κομψό. Λόγω του πλήρους μήκους, δίνει μια πιο λεπτή εμφάνιση. Η φούστα είναι απλή συνήθως με μια βαριά κούρτα. Η κούρτα είναι το μήκος του γόνατος. Πρόκειται για μια νέα επικείμενη τάση. Είναι ιδανικό με μακρύ σκουλαρίκι και λεπτές τακούνια.

Δείτε περισσότερα: Silk Salwar κοστούμια για τις γυναίκες

15. Στολή Anarkali Salwar:

Anarkali Salwar Suit

Το κοστούμι Anarkali salwar είναι μια μακρά κορυφή που είναι προσαρμοσμένη μέχρι τη μέση και ξεφλούδισε μέχρι το τέλος. Φοράστηκε από τον Mughal. Έχει μακρά ιστορία. Τώρα φοριέται με γκέτες και chudidar. Είναι άρεσε από όλους, καθώς ικανοποιεί κάθε τύπο σώματος. Έρχονται σε μεγάλο μήκος. Το μήκος του δαπέδου είναι το νέο στυλ. Τα ψηλά τακούνια και τα τεράστια σκουλαρίκια είναι ιδανικά για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση του diva.

Το κοστούμι Salwar είναι η νέα ασφαλής επιλογή στα παραδοσιακά ινδικά πάρτυ. Είναι κομψά, κομψά και ιδανικά για βράδια. Το Dupatta μπορεί να φορεθεί ως αξεσουάρ σε αυτό. Κυρίως οι γυναίκες φορούν βραχιόλια και παραδοσιακά ινδικά κοσμήματα. Είναι άνετα και πλούσια την ίδια στιγμή. Εξαρτάται από τον καιρό της Ινδίας.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

− 6 = 2