15 Καλύτερα σχέδια και μοτίβα ζωγραφικής Rangoli | Στυλ στη ζωή

Τα Rangoli προσθέτουν το χρώμα στις εορταστικές σας διακοσμήσεις. Σχεδόν κάθε ινδιάνικο σπιτάκι αθλητικών αυτών των ζωηρόχρωμων έργων ζωγραφικής, σας χαιρετάει καθώς μπαίνετε. Αν και φαίνονται καταπληκτικά, τα rangolis δεν είναι τόσο εύκολο να γίνουν. Απαιτούν υπομονή και ένα πολύ σταθερό χέρι. Για να μην αναφέρουμε μια καλή γεύση των χρωμάτων και των σχεδίων. Αυτά τα σχέδια μπορούν να ποικίλουν από αφηρημένη σε εικόνες θεοτήτων σε οποιοδήποτε άλλο σχέδιο, συμπεριλαμβανομένων κινούμενων σχεδίων! Ενώ οι περισσότεροι rangolis χρησιμοποιούν ένα μεγάλο μέρος του χρώματος μερικές φορές οι άνθρωποι επιλέγουν να κάνουν από ένα χρώμα όπως το λευκό ή το κόκκινο. Το μαύρο χρησιμοποιείται σπανιότερα, δεδομένου ότι οι rangolis χρησιμοποιούνται για να δείξουν την ευθυμία των φεστιβάλ και το μαύρο είναι το λιγότερο ευοίωνο όλων των χρωμάτων! Εδώ είναι ένας κατάλογος με τα δεκαπέντε καλύτερα πολύχρωμα σχέδια rangoli.

Κορυφαία πολύχρωμα σχέδια Rangoli:

1. Ρανγκόλι λουλουδιών:

σχέδια πολύχρωμα-rangoli

Ενώ οι περισσότεροι rangolis κάνουν χρήση των έγχρωμων κόνεων rangolis μπορεί επίσης να γίνει από πέταλα λουλουδιών. Χρησιμοποιούνται τεμαχισμένα πέταλα διαφόρων χρωμάτων. Τα σχέδια μπορούν να είναι αφηρημένα ή γεωμετρικά. Περιλαμβάνουν ομόκεντρους κύκλους διαφόρων χρωμάτων με ένα σύμβολο στο κέντρο και το παραπάνω σχέδιο rangoli με λουλούδια φαίνεται όμορφο με λαμπτήρες.

2. Ραγκόλι με ρύζι, παλμούς κλπ.

15 Καλύτερα σχέδια και μοτίβα ζωγραφικής Rangoli | Στυλ στη ζωή

Και πάλι, αντί για λουλούδια μπορείτε να κάνετε χρήση των διαφόρων χρωματισμένων ειδών διατροφής όπως ρύζι, όσπρια, μπαχαρικά κλπ. Τα σχέδια περιλαμβάνουν κυρίως γεωμετρικά μοτίβα με ομόκεντρους κύκλους και τη χαρακτηριστική Hindu 'satya'.

3. Σχέδια Rangoli με Diyas:

15 Καλύτερα σχέδια και μοτίβα ζωγραφικής Rangoli | Στυλ στη ζωή

Τα Rangolis είναι τα πιο δημοφιλή κατά τη διάρκεια της Ινδίας φεστιβάλ των φώτων, επίσης γνωστή ως Diwali. Μία από τις σημαντικότερες παραδόσεις αυτού του φεστιβάλ είναι η ανάφλεξη των λαδιού «diyas» και των κεριών, εξ ου και η φεστιβάλ ονομαστικών φώτων. Τόσα πολλά από τα σχέδια του Rangoli περιλαμβάνουν εικόνες των diyas μέσα τους. Άλλες γεωμετρικές μορφές όπως οι κύκλοι, τα τρίγωνα και οι πλατείες παρουσιάζουν επίσης αυτά τα σχέδια. Όλα τα διαφορετικά είδη χρωμάτων γενικά παίζουν και τους ρόλους τους!

Δείτε περισσότερα: Μεγάλα σχέδια Rangoli με κουκκίδες

4. Rangoli Σχεδιασμός με Idol Εικόνα:

15 Καλύτερα σχέδια και μοτίβα ζωγραφικής Rangoli | Στυλ στη ζωή

Ο πιο πρωταρχικός θεός που έχει απεικονιστεί από πολλούς ένα αφηρημένο σχέδιο είναι ο Λόρδος Ganesha. Πολλά σχέδια rangoli με την εικόνα του ως κεντρικό μοτίβο γίνονται σε όλη τη χώρα. Αυτές οι εικόνες μπορεί να είναι απλές περιγραφές σε λευκές ή πλήρεις έγχρωμες εικόνες. Χρησιμοποιήστε τη διακριτική σας ευχέρεια για να κάνετε την επιλογή σας.

5. Σχέδια Rangoli με λουλούδια και καύσιμα Diyas:

15 Καλύτερα σχέδια και μοτίβα ζωγραφικής Rangoli | Στυλ στη ζωή

Φωτισμένα δίδυμα ή φώτα νεράιδων προσθέτουν περισσότερη γοητεία σε αυτά τα πολύχρωμα rangolis. Έτσι, πάρτε μια τσάντα από όμορφα χρωματισμένα λουλούδια και τα οργανώστε σε ωραία σχέδια με diyas κατά μήκος των συνόρων.

6. Ζωντανά Σχέδια Rangoli:

15 Καλύτερα σχέδια και μοτίβα ζωγραφικής Rangoli | Στυλ στη ζωή

Τα σχέδια Rangoli με λαμπερά ζωντανά χρώματα είναι εκπληκτικά για να τα δούμε. Ακόμα και τα απλά μοτίβα που κατασκευάζονται με ακρίβεια παρουσιάζουν ένα εξαιρετικό θέαμα. Έτσι δεν υπάρχει ανάγκη να επιλέξετε περίπλοκα σχέδια. Αξιολογήστε την ικανότητά σας και επιλέξτε ένα πρότυπο που θα μπορείτε να το κάνετε.

7. Holi Rangoli Σχέδια:

15 Καλύτερα σχέδια και μοτίβα ζωγραφικής Rangoli | Στυλ στη ζωή

Το Holi είναι το όνομα του ινδικού φεστιβάλ των χρωμάτων. Αυτό το φεστιβάλ είναι έτσι που ονομάζεται επειδή αυτή την ημέρα όλοι παίρνουν μαζί και παίζουν holi δηλ., Παίζουν με τα χρώματα τους κηλιδώνοντας το ένα το άλλο. Τα σχέδια του Holi Rangoli περιλαμβάνουν στηρίγματα όπως μικρά αγγεία και βάζα με χρώματα holi μέσα σε αυτά. Αυτά τα rangolis μπορούν να γίνουν από λουλούδια ή χρωματιστές σκόνες Rangoli, είτε έτσι φαίνονται όμορφα.

Δείτε περισσότερα: Πλωτά Ρανγκόλι στο Νερό

8. Σχέδια Rangoli με ειδώλια χορού:

15 Καλύτερα σχέδια και μοτίβα ζωγραφικής Rangoli | Στυλ στη ζωή

Οι εικόνες των χορευτικών κοριτσιών και των γυναικών είναι πιο περίπλοκες και απαιτούν περισσότερη ικανότητα. Ωστόσο, η περίπλοκη φύση τους είναι ό, τι τους κερδίζει περισσότερο έπαινο. Αν και αυτά τα σχέδια φαίνονται εξαιρετικά επιλέγουν να κάνουν ένα από αυτά μόνο αν είστε απολύτως βέβαιοι ότι θα είστε σε θέση να ακολουθήσετε με το σχέδιό σας.

9. Γωνιακά σχέδια Rangoli:

15 Καλύτερα σχέδια και μοτίβα ζωγραφικής Rangoli | Στυλ στη ζωή

Τα σχέδια του Corner Rangoli περιλαμβάνουν γενικά τα τέταρτα των κύκλων και όχι ολόκληρο το πράγμα. Είναι κατασκευασμένα στις γωνίες και επομένως δεν μπορεί να εγκατασταθεί ολόκληρος ο κύκλος. Με τα ίδια γεωμετρικά σχήματα μια αφηρημένη μοτίβα μοιάζουν τόσο όμορφα όπως πάντα.

10. Δωρεάν ζωηρόχρωμο χέρι Floral Design Rangoli:

ελεύθερο χέρι-πολύχρωμο-floral-design-rangoli10

Ένα Rangoli χωρίς διάφορα χρώματα φαίνεται ξεθωριασμένο. Τα χρώματα κάνουν το rangolis ζωντανό και ελκυστικό. Ένα floral σχέδιο με λευκά σύνορα και αποχρώσεις καθιστά το rangoli εξαιρετικό. Οι ευθείες γραμμές στα σχέδια φέρνουν μια διαφορετική εμφάνιση στο σχεδιασμό ενός πολύχρωμου rangoli. Ένα απλό σχήμα όπως οι κύκλοι και τα άψογα μοτίβα που συνδέονται από αυτά συνδυάζουν και κάνουν ένα μοτίβο. Μια πολύχρωμη σκιά σε τέτοια σχήματα γίνεται το κέντρο της έλξης στο πάτωμα.

11. Ημίχρονο πολύχρωμο Rangoli:

μισό κύκλο-πολύχρωμο-rangoli11

Η μισή τάξη από τον τοίχο είναι πάντα ελκυστική με τους ιδιαίτερους τρόπους. Το ημικυκλικό μοτίβο παραμένει ατελές, αλλά φέρνει μάλλον ένα αποτελεσματικό στυλ που κάνει τους ανθρώπους να φτάνουν απέναντί ​​τους για να έχουν μια ματιά σε αυτό. Ένα πολύχρωμο σχέδιο rangoli στην πλευρά του τοίχου όχι μόνο φωτίζει τη διακόσμηση του δαπέδου αλλά και προσελκύει τη διακόσμηση στον τοίχο πάνω από αυτό.

12. Πολύχρωμο Maa Durga Rangoli:

πολύχρωμο-maa-durga-rangoli12

Maa durga η θεά της εξουσίας είναι ως επί το πλείστον κοσμείται κατά τις ημέρες των navratri και dushera στην Ινδία. Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών ένα πολύχρωμο rangoli στο Maa Durga φέρνει ζωντανή αίσθηση σε όλους τους ανθρώπους γύρω από την εικόνα. Μια rangoli με πολύχρωμο μοτίβο στην εικόνα του Maa durga μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας σύμβολα diya, λουλουδιών και κοσμημάτων πάνω της.

Δείτε περισσότερα: Χριστουγεννιάτικα σχέδια Rangoli

13. Όμορφη πολύχρωμο πεταλούδα Rangoli:

όμορφη-πολύχρωμο-πεταλούδα-rangoli13

Οι πεταλούδες είναι όμορφα πλάσματα της Μητέρας Φύσης στην οποία ο Θεός έχει ευλογήσει τα όμορφα χρώματα που φυσούν τα μυαλά με την ομορφιά τους. Όταν τέτοιες όμορφες και πολύχρωμες πεταλούδες φέρονται στο πάτωμα, τα χρώματα του rangoli ανθίζουν το πάτωμα με τις πεταλούδες κολακείας. Τα λουλούδια συνδυάζονται με τις πεταλούδες ενισχύει τα ελκυστικά χαριτωμένα χαρτοκιβώτια πεταλούδας. Τα παιδιά μπορούν εύκολα να συμμετάσχουν κάνοντας τέτοια πολύχρωμα σχέδια rangoli πεταλούδας, καθώς είναι εύκολο καθώς και διασκεδαστικό καθιστώντας το.

14. Awesome Pacock Pond Πολύχρωμο Rangoli:

φοβερό-παγώνι-λίμνη-πολύχρωμο-rangoli14

Το παγώνι θεωρείται ένα πολύχρωμο πουλί σε όλο τον κόσμο είναι ένας μούστος όταν αναφερόμαστε στα χρώματα και τα rangoli. Ένα πολύχρωμο rangoli των παγώνων και τα πολύχρωμα φτερά τους, το δάπεδο δεν χρειάζεται τίποτε άλλο για να το κάνει ζωντανό. Τα πράσινα και τα μπλε, οι μοβ και οι κίτρινοι και τα κόκκινα σκιά στο παγώνι φέρνουν σχεδόν όλα τα πρωτογενή χρώματα και ακόμη και τις αποχρώσεις του ίδιου. Το σχήμα του παγώνιου και τα φτερά του είναι επίσης μαγευτικά φανταστικά.

15. Απλές λευκές γραμμές Πολύχρωμοι Rangoli:

απλές-λευκές-γραμμές-πολύχρωμες-rangoli15

Ένας πολύ απλός αλλά πολύ ελκυστικός τρόπος για να φτιάξουμε πολύχρωμα σχέδια rangoli είναι εκεί που μπορούμε να κάνουμε κύκλους διαφορετικών χρωμάτων και στη συνέχεια να κάνουμε λευκά σχέδια περιγράμματος πάνω από το στρώμα διαφορετικών χρωμάτων. Μια τέτοια μοναδική και εύκολη μέθοδος παραγωγής πολύχρωμων rangoli είναι παγκοσμίως διάσημη ανάμεσα στους καλλιτέχνες rangoli. Οι λευκές επενδύσεις μπορούν να γίνουν με κώνους ειδικά κατασκευασμένους για περιγράμματα rangoli.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να γίνουν πολύχρωμα σχέδια σε rangoli. Ακόμα και τα παιδιά αγαπούν να παίζουν με χρώματα και μπορούν να κάνουν rangoli με τη φαντασία τους. Απλοί τρόποι για τα παιδιά να κάνουν πολύχρωμο rangolis μπορεί επίσης να είναι ένα από τα σχέδια σχήματα κοντά σε ένα άλλο σχηματίζοντας ένα σχέδιο και να συμπληρώσετε με πολύχρωμα κονιοποιημένα χρώματα για να κάνει ένα ευχάριστο rangoli. Ακόμα και τα φυσικά άνθη διαφορετικών χρωμάτων όπως τριαντάφυλλα όλων των διαθέσιμων χρωμάτων μπορούν να φέρουν μαζί για να κάνουν ένα πολύχρωμο τριαντάφυλλο. Άλλα λουλούδια όπως ηλιοτρόπια και τριαντάφυλλα και τουλίπες, τα πέταλα αυτών των λουλουδιών κάνουν μια όμορφη rangoli και πολύχρωμη όπως πάντα. Ακόμη και κόκκοι διαφορετικών χρωμάτων, όπως πράσινα γραμμάρια, μαύρα γραμμάρια, jowar, σιτάρι, sabudana, κλπ., Πολλοί διαφορετικοί κόκκοι συνδυάζουν και δημιουργούν ένα πολύχρωμο μοτίβο rangoli. Όταν μιλάμε για rangoli, δεν είναι μόνο υλικό που κάποιος πρέπει να σκεφτεί, αλλά υπάρχουν ποικίλες επιλογές με τις οποίες μπορούν να κάνουν πολύχρωμα rangolis.

Η ομορφιά των χρωμάτων δεν ξεθωριάζει ποτέ, και όταν μιλάμε για rangolis, το ίδιο το όνομα φέρει την έννοια των χρωμάτων σε αυτό.

Πηγή εικόνας: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

16 − = 7