15 Τελευταία Σχέδια του Rajasthani Kurti Για το 2018 | Στυλ στη ζωή

Rajasthan, η γη των Rajputs έχει μια όμορφη, ζωντανή και ζωντανή κουλτούρα. Και τα κοστούμια τους αντικατοπτρίζουν όμορφα τον πολιτισμό τους. Από τα ghagras έως τα Jaipuria pagris, όλα φαίνονται εξίσου εκπληκτικά και ζωντανά. Δεν μπορείτε να χάσετε τα σχέδια Rajasthani kurti, τα οποία αποτελούνται κυρίως από βαμβάκι ή μετάξι. Τα ενδύματά τους Bandhani και Bandhej αναδεικνύουν τον πολιτισμό τους με πολύχρωμο τρόπο.

Τα καλύτερα σχέδια του Rajasthani Kurti για το 2018:

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά πανέμορφα σχέδια Rajasthani Kurti για να μάθουμε περισσότερα γι 'αυτά.

1. Εργασίες καθρέφτη Rajasthani Kurtis:

Ρατζαστάνι Mirror Work Kurti

Αυτό το όμορφο έργο καθρέφτη Kurti είναι ένα εντυπωσιακό παράδειγμα εργασίας καθρέφτη που γίνεται στα κοστούμια του Ρατζαστάν. Αθλητισμός αυτό kurtis με χοντρά κομμάτια του κοσμήματος για να ολοκληρώσετε το βλέμμα. Αυτό είναι λίγο βαρύ για να μεταφέρει, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό για την πανεπιστημιούπολη σας παραδοσιακή ημέρα.

2. Φωτιά Rajasthani Kurta:

Φωτιζόμενη Rajasthani Kurta

Η παραπάνω κούτσα στυλ Ρατζαστάν είναι ένα μείγμα εθνικών και σύγχρονων στυλ. Το φουσκωμένο στυλ δίνει μια άκρη στο χρήστη και φέρνει εκτός της μοναδικότητας. Μπορείτε να είστε ζευγάρι με παντελόνια, παλάζια ή γκέτες. Αυτός είναι ο καλύτερος τύπος kurti όταν σκοπεύετε να επισκεφθείτε το Rajasthan στη συνέχεια να δοκιμάσετε αυτό το ντύσιμο για να νιώσετε την κουλτούρα τους κοντά σας.

3. Ρατζαστάνι Τυπωμένο Κούρτι:

Ρατζαστάνι Printed Kurti

Χρησιμοποιώντας μια ποικιλία τεχνικών και χρωμάτων, αυτή η εκδοτική κούκλα Rajasthani εκθέτει την κομψότητα του πολιτισμού του Rajasthani πραγματικά καλά. Μπορεί να συνδυαστεί με jhumkis και ασημένια κοσμήματα. Αυτή είναι μια καλή στολή για τα ψηλά κορίτσια ή τα κορίτσια που αγαπούν να δοκιμάσουν λίγη μοναδική ιδέα για λειτουργίες.

4. Rajasthani Leaf Motif Kurti:

Ρατζαστάνι Leaf Motif Kurti

Χρησιμοποιώντας απλά μοτίβα, αυτό το κουρτί δίνει μια λεπτή αλλά όμορφη ματιά στον φέροντα. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ντύσεις αυτούς τους Κούρτις, όπως με γκέτες ή τζιν. Αυτό το κούρι είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση και για κολέγιο. Το ανοιχτό πράσινο χρώμα δίνει μια νέα ματιά σε αυτό το κούτρι, αφήνοντας την εκτύπωση μοιάζει υπέροχη σε αυτό το κουρτί. Τα κορίτσια από τα πανεπιστήμια μπορούν να προτιμούν σίγουρα αυτό το κούρι.

5. Γεωμετρική Block Rajasthani Εκτύπωση Κουτί:

Ρατζαστάνι Geometric Block Print Kurti

Χρησιμοποιώντας μια ξεχωριστή τεχνική μπλοκ εκτύπωσης, αυτό το σχέδιο curti καθιστά τον χρήστη φαινομενικά λεπτό εξαιτίας των παραληρητικών μοτίβων. Εύκολα ζευγαρωμένο με γκέτες και Rajasthani mojris, οι κούριδες δίνουν ένα όμορφο σκηνικό. Εκείνα τα κορίτσια που αγαπούν να μελετήσουν κάποιο γεωμετρικό μοτίβο στη μελέτη τότε μπορούν να δοκιμάσουν τη μοναδική ιδέα για την στολή τους, να πάρουν αυτό το γεωμετρικό μοτίβο στα κούτρι.

6. Ρατζαστάνι Floral Print Kurti:

Ρατζαστάνι Floral Print Kurti

Εξαιρετικά κατασκευασμένο με περίπλοκα σχέδια, αυτό το design curti φαίνεται ω-όμορφο, έτσι δεν είναι; Ιδανικό για καθημερινή χρήση, συνδυάστε το με το κατάλληλο κόσμημα για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση. Αυτό είναι άνετο για το καθημερινό σας κολέγιο να έχει χρόνο.

7. Rajasthani Georgette Kurti:

Ρατζαστάνι Georgette Kurti

Αυτός ο σχεδιαστής κούρτα χρησιμοποιεί ζωντανά χρώματα τα οποία είναι ευχάριστα για να τα δούμε και να φέρουμε στον κομιστή πολλά συγχαρητήρια. Για την ολοκλήρωση της εμφάνισης απαιτείται ελάχιστο κόσμημα. Αυτό είναι ειδικά φαίνεται καλό σε εκείνα τα κορίτσια των οποίων το ύψος είναι σύντομο, αυτό φαίνεται όμορφο σε τους. Το mixed color kurti δίνει εξαιρετική εμφάνιση σε πλήθος.

8. Rajasthani Bandhej Printed Kurti:

Ρατζαστάνι Bandhej Printed Kurti

Αυτό Bandhej Kurti μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καθημερινές περιστάσεις. Χωρίς κεντήματα ή μεταξωτά νήματα, αλλά καθαρό βαμβάκι και ελάχιστα σχέδια για τις γυναίκες που τους αρέσει να το κρατά απλό. Αυτό είναι το καλύτερο για την καλοκαιρινή περίοδο. βοηθά στη διατήρηση της τακτικής ουσίας με έναν εύκολο τρόπο. Δεν υπάρχει σφίξιμο στο σώμα, έτσι ώστε τα κορίτσια να μπορούν εύκολα να εργάζονται μια ολόκληρη μέρα.

9. Ρααστατάν Τούνιτς Κουτί Style:

Ρατζαστάνι Tunic Style Kurti

Αυτά τα σχέδια του Rajasthani Kurta σε ύφος του τανκιού δίνουν μια πλούσια αίσθηση. Τα σχέδια είναι όμορφα και περίπλοκα κατασκευασμένα και κάνουν τον φορέα να ξεχωρίζει. Μπορείτε να βρείτε τέτοια kurtis online, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα για ειδικά επίσημα γεγονότα. Αυτή είναι η άνεση μαύρης κούρτης με λευκό παντελόνι ή τζιν, πάρετε αυτό το μοτίβο με στυλ για τις ημέρες του κολεγίου σας.

10. Rajasthani Casual Printed Kurti:

Ρατζαστάνι Casual Printed Kurti

Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάποια παραδοσιακή εξάρτηση, πάρτε αυτό το casual τυπωμένο kurti για τα τακτικά σας πράγματα. Ροζ έγχρωμη κορυφή με κόκκινες κορδώσεις δίνει μια αίσθηση άνεσης και στη θερινή περίοδο. Το υλικό είναι απόλυτα βαμβάκι και μισή μανίκια άνεση για τα χέρια. Collor δίνει ωραία εμφάνιση για να κάνει μια πλήρη ινδική στολή.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερα σχέδια Punjabi Kurti

11. Rajasthani Short Kurti:

Ρατζαστάνι Short Kurti

Τα short kurtis είναι σούπερ μοντέρνα, οπότε πήρατε το δικό σας μικρό Rajasthani kurti στην ντουλάπα σας. Μπορεί εύκολα να φορεθεί με ένα ζευγάρι μαύρα τζιν και κοσμήματα δήλωση. Δοκιμάστε και κάποια παντελόνια.

12. Rajasthani Patchwork Kurti:

Ρατζαστάνι Patchwork Kurti

Το Patchwork είναι τόσο κοινό σε κοστούμια Rajasthani και αυτό το σχέδιο curti είναι ένα όμορφο παράδειγμα. Ενώ βρίσκεστε στο Rajasthan, σίγουρα πρέπει να πάρετε τα χέρια σας σε αυτά τα kurtis.

Δείτε περισσότερα: Τελευταίος Πακιστανός Κούρτις

13. Rajasthani Anarkali Kurti:

Ρατζαστάνι Anarkali Kurti

Μπορείτε να αισθανθείτε κυριολεκτικά τον πλούτο του πολιτισμού του Rajasthani ενώ φοράτε ένα μακρύ Anarkali Rajasthani Kurti σαν αυτό. Με ένα ζευγάρι mojris και ασημένια κοσμήματα Rajasthani, μπορείτε να ολοκληρώσετε την εμφάνιση σαν επαγγελματίας.

14. Rajasthani Tassled Kurti:

Ρατζαστάνι Tassled Kurti

Δεδομένου ότι οι φούντες σε ρούχα είναι στη μόδα, μπορείτε να επιλέξετε ένα στυλ Kurti Rajasthani με φούντες. Τέτοιου είδους σχέδια φαίνονται τόσο εξαίσια και μια εξαιρετική επιλογή για ειδικές περιπτώσεις.

Δείτε περισσότερα: Ινδο-Δυτικά Κούτα Σχέδια

15. Υψηλό λαιμό Rajasthani Kurti:

Υψηλός Neck Rajasthani Kurti

Ιδανική για μια εμφάνιση γραφείου, αυτά τα βαμβακερά κορδόνια Rajasthani Kurtis σε υψηλό λαιμό φαίνονται κομψά και κομψά ταυτόχρονα. Μπορεί να συνδυαστεί με γκέτες ή τζιν με ελάχιστα κοσμήματα και αξεσουάρ.

Μια κουλτούρα τόσο πλούσια και ζωντανή, πρέπει να έχετε κούρτι από τη γη των Rajputs στην ντουλάπα σας. Επειδή όχι μόνο σας κάνουν να φαίνονται αβίαστα όμορφα αλλά παράλληλα σας δίνει και καλούς ρυθμούς. Εδώ είναι απίστευτο Rajasthan. Θα πάρετε ευρεία συλλογή και ποικιλίες σε αυτές kurtis, δοκιμάστε κάποια online επιλογή πάρα πολύ. Σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας θα πάρετε καλό τύπο rajasthaani kurtis για καθημερινή χρήση σε βαριά χρήση κόμμα.

Δοκιμάστε ορισμένες εποχιακές συλλογές ενδυμάτων στο μοτίβο rajasthani, πάρτε μερικά εξατομικευμένα σχέδια χειροτεχνίας στη συλλογή rajasthani. Αυτή είναι η ινδική εθνοτική φθορά που δίνει τον σωστό ορισμό του ινδικού πολιτισμού, δίνει την κατάλληλη άνεση καθώς και την αίσθηση ότι είστε Ινδός.

Leave A Comment

59 + = 62