15 καλύτερα τουριστικά μέρη για επίσκεψη στο Pondicherry Στυλ στη ζωή

Το Pondicherry είναι αγαπημένο από όλους τους τουρίστες και τους ταξιδιώτες. Δεδομένου ότι κυβερνήθηκε από τους Γάλλους για περίπου τριακόσια χρόνια, θα βρείτε σίγουρα κάποια από την επιρροή που επικρατεί εδώ. Έχει μερικές από τις καλύτερες αρχιτεκτονικές, γκαλερί, λίμνες, λίμνες και κήπους που θα δείτε ποτέ. Τα γραφικά τοπία, τα καταπράσινα εδάφη και τα αφρώδη νερά αποτελούν μέρος της ειδικότητάς του. Σε περίπτωση που προγραμματίζετε ένα ταξίδι στη Νότια Ινδία, πρέπει να έρθετε στο Pondicherry. Οι διακοπές σας εδώ θα είναι θαυμάσιες. Σε περίπτωση που ψάχνετε έναν ξεναγό, παραθέτουμε κάποιες προτάσεις.

Όμορφες τουριστικές περιοχές Pondicherry για επίσκεψη:

Το Pondicherry είναι ένας από τους πιο διάσημους τουριστικούς προορισμούς για τουρίστες. Αυτό το άρθρο προετοίμασε έναν κατάλογο 15 τεράστιων τουριστικών θέσεων για να επισκεφθείτε το Pondicherry για τον προγραμματισμό του γύρου σας.

1. Γαλλικά Φορτ Λούις:

Τουρίστας Places To Visit In Pondicherry

Το γαλλικό Fort Louis του Pondicherry είναι ένα σημαντικό μνημείο και πρωταρχικό τουριστικό αξιοθέατο. Ήταν μία από τις πρώτες εγκαταστάσεις που έκαναν οι Γάλλοι όταν εγκαταστάθηκαν για πρώτη φορά στην Ινδία. Έχει τεράστιους υπόγειους θαλάμους όπου αποθηκεύτηκαν πυρομαχικά, όπλα και όπλα. Χτίστηκε το έτος 1709 και πρέπει να το επισκεφθεί μία φορά.

2. Aayi Mandapam:

aayi-mandapam_pondicherry-τουριστικά μέρη

Το Aayi Mandapam είναι ένα θαυμάσιο κρατικό πάρκο που βρίσκεται πολύ κοντά στο Pondicherry. Χτίστηκε τον 16ο αιώνα και είναι σήμερα ένα σημαντικό αξιοθέατο. Κατασκευάστηκε με την ελληνορωμαϊκή αρχιτεκτονική και έχει μεγάλη ιστορική σημασία.

Δείτε περισσότερα: Θέσεις για να δείτε στο Mangalore

3. Λίμνες και Κήποι:

Λίμνες-και-κήποι-χωριουδάκια-τουριστικά μέρη

Το Pondicherry είναι γνωστό για τους πιο θαυμάσιους προορισμούς του, όπως οι λίμνες και οι κήποι. Για να αναφέρουμε μερικά, μπορούμε να σκεφτούμε τον βοτανικό κήπο, το πάρκο Bharathi, το Chunnambar Backwater και το Keezhoor. Αυτές οι ορεινές λίμνες είναι μερικές από τις πιο υπέροχες τοποθεσίες που θα δείτε ποτέ στο Pondicherry. Είναι δημοφιλή πικνίκ και έχουν αρκετούς επισκέπτες καθημερινά.

4. Aurobindo Ashram:

aurobindo-ashram_pondicherry-τουριστικά μέρη

Το Aurobindo Ashram ιδρύθηκε από τον Sir Aurobindo Ghosh ο οποίος είχε περάσει αρκετά χρόνια στο Pondicherry. Επισκέπτεται από χιλιάδες λάτρεις του χρόνου κάθε χρόνο και αποτελεί σήμερα ένα πολύ γνωστό τουριστικό αξιοθέατο. Είναι ένα διάσημο κέντρο προσκυνήματος και είναι επίσης ένα μέρος όπου θα βρείτε την ηρεμία και τη χαλάρωση.

Δείτε περισσότερα: Τουριστικά μέρη Μανάλι

5. Φωτιστικό του 19ου αιώνα:

19ου αιώνα-light-house_pondicherry-τουριστικές θέσεις

Το φως του 19ου αιώνα βρίσκεται στο Red Hills στο Gorimedu κοντά στο Pondicherry. Αυτό το μέρος απέχει πέντε χιλιόμετρα από το δυτικό τμήμα της πόλης και έχει επισκεφθεί συχνά πολλοί τουρίστες συχνά. Είναι ένα σημαντικό αξιοθέατο του Pondicherry και πρέπει να το επισκεφθείτε μία φορά.

6. Αρχαιολογικός χώρος Ariyankuppam:

arikamedu_pondicherry-τουριστικά μέρη

Ο Αρχαιολογικός Χώρος Ariyankuppam είναι ίσος με τον παράδεισο για όλους τους τουρίστες και τους ταξιδιώτες. Εδώ βρέθηκαν πολλά σημαντικά και αρχαία ρωμαϊκά αντικείμενα που περιελάμβαναν γυαλιά κρασιού και βάζα σάλτσας. Διάφορα κομμάτια ινδικής και μεσογειακής κεραμικής ανακαλύφθηκαν επίσης μετά από διεξοδική ανασκαφή. Αυτό είναι ένα από τα πιο διάσημα τουριστικά μέρη για να επισκεφθείτε στο Pondicherry.

Δείτε περισσότερα: Τουριστικά μέρη στο Mysore

7. Γαλλικό μνημόσυνο πολέμου:

γαλλικό-πόλεμο-μνημόσυνο-τουριστικά-τουριστικά μέρη

Το Γαλλικό War Memorial είναι ένα θαυμάσιο κατάλυμα που βρίσκεται στο Pondicherry. Είναι ένα χαιρετισμό σε όλους εκείνους τους γενναίους στρατιώτες που πολέμησαν ατρόμητα στο πεδίο της μάχης και έδωσαν θυσίες στη ζωή τους για τη χώρα. Αποτελεί ισχυρή αντανάκλαση του γαλλικού πολιτισμού και μοιάζει πολύ μεγαλοπρεπή και μαγευτική από απόσταση.

8. Κυβερνητικό πάρκο:

κυβερνητικό-πάρκο-χωριό-τουριστικά μέρη

Το κυβερνητικό πάρκο Pondicherry είναι ένα τυπικό πράσινο κήπο που βρίσκεται στο έδαφος της Ένωσης. Φαίνεται εντυπωσιακό και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για όσους αναζητούν μια στιγμή ειρήνης και ηρεμίας. Η ατμόσφαιρα και η υπέροχη ατμόσφαιρα σίγουρα θα σας κάνουν να ερωτευτείτε με αυτό το μέρος. Αυτό το πάρκο είναι ένα από τα καλύτερα και όμορφα τουριστικά μέρη του Pondicherry για να επισκεφθείτε για αξιοθέατα.

9. Άγαλμα της Joan Of Arc:

άγαλμα-of-joan-of-arc_pondicherry-τουριστικά μέρη

Το άγαλμα της Joan of Arc βρίσκεται στην επικράτεια της Ένωσης του Pondicherry. Πρόκειται για ένα ιστορικό άγαλμα και έχει κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας το παρθένο μάρμαρο. Είναι περιτριγυρισμένο από έναν όμορφο κήπο και στέκεται ως φόρος τιμής στον μεγάλο Joan of Arc ο οποίος είχε δείξει τεράστια δύναμη και θάρρος στο πεδίο της μάχης. Ήταν ένας αληθινός μάρτυρας και αποτέλεσε έμπνευση για πολλούς.

10. Auroville:

auroville_pondicherry-τουριστικά μέρη

Ένα από τα καλύτερα μέρη για να επισκεφθείτε στο Pondicherry είναι το Auroville. Είναι ένα πολύ ήσυχο και όμορφο μέρος με πλούσια βλάστηση. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο έρχονται για να δουν τον τόπο και να απολαύσουν την ομορφιά του. Ένα υπέροχο μέρος για να απολαύσετε το όραμα του Sri Aurobindo και της μητέρας. Περίπου 1-2 χιλιόμετρα είναι το σημείο θέαμα Matrimandir. Για το Matrimandir, η χρυσή δομή είναι στο καλύτερο δυνατό και προσφέρει υπέροχη θέα και είναι ένα καταπληκτικό και γοητευτικό μέρος που βρίσκεται μέσα στο κήπο.

11. Raj Niwas:

raj-niwas_pondicherry-τουριστικά μέρη

Το Raj Niwas είναι η επίσημη κατοικία του υποδιοικητή του Pondicherry. Το μείγμα της γαλλικής και ινδικής αρχιτεκτονικής στυλ είναι εκπληκτικά αξιόλογο. Γενικά, δεν είναι ανοικτή στο κοινό εκτός από ορισμένες εθνικές αργίες. Η τοποθεσία του είναι κοντά στην παραλία, που του δίνει καταπληκτική θέα και ο υπέροχος κήπος μπροστά προσθέτει στην ομορφιά του τόπου. Υπάρχει επίσης ένα πάρκο κοντά σε αυτό το μέρος που ονομάζεται Bharathi Park, το οποίο είναι επίσης ένα φοβερό μέρος για να περάσετε το χρόνο.

12. Villianur:

villianur_pondicherry-τουριστικές θέσεις

Είναι ένα όμορφο τουριστικό μέρος κοντά στο Pondicherry, περίπου 20 λεπτά μακριά από την κύρια πόλη του Pondicherry. Το καλύτερο σημείο έλξης σε αυτό το μέρος είναι η εκκλησία. Σήμερα υπάρχουν επίσης ιστορικοί ναοί όπως ο Σίβα και ο Βισνού. Αυτός ο τόπος έχει ένα παλιό Ναό Thrirukameswar Sri Gokilambal, το οποίο είναι χτισμένο σε αξιόλογο αρχιτεκτονικό στυλ. Σε αυτό το μέρος πραγματοποιείται ετήσιο φεστιβάλ αυτοκινήτων, το οποίο προσελκύει πολλούς τουρίστες που επισκέπτονται το Villianur. Αυτό το μέρος είναι γνωστό και για τους άλλους τουριστικούς χώρους όπως η εκκλησία St. Lourdes, ο ναός Ezhai Mariamman, ο ναός Swami Ram και ο ναός Perumal Varadaraja κλπ. Επίσης, είναι ένα δημοφιλές σημείο πικνίκ καθώς βρίσκεται κοντά στην κεντρική πόλη Pondicherry.

13. Παραλία Pondicherry:

pondicherry-beach_pondicherry-τουριστικά μέρη

Αυτή η παραλία είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να δείτε το Pondicherry. Είναι πολύ δημοφιλές και είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε δροσερό αεράκι και να χαλαρώσετε. Υπάρχουν πολλές καφετέριες, θέρετρα και εστιατόρια κοντά στην παραλία για τους επισκέπτες. Αυτό το μέρος είναι επίσης καλό για ηλιοθεραπεία, γιόγκα, παίζοντας μπιτς βόλεϊ και άλλες δραστηριότητες διασκέδασης. Αυτό το μέρος είναι το καλύτερο για διασκέδαση αγαπώντας τους ανθρώπους και για εκείνους που είναι κοντά στη φύση και αγαπάμε τη γραφική ομορφιά του τόπου. Είναι ένα αξιολάτρευτο και όμορφο μέρος για να επισκεφθείτε και πρέπει να το επισκεφθείτε τουλάχιστον μία φορά αν κατευθυνθείτε προς το Pondicherry.

14. Μουσείο Pondicherry:

pondicherry-museum_pondicherry-τουριστικά μέρη

Αυτό το όμορφο μουσείο βρίσκεται στο πάρκο Bharathi και φημίζεται για τη μοναδική συλλογή γλυπτών του. Είναι μια μοναδική φορά που επισκέπτεστε τον τουριστικό χώρο του Pondicherry. Μια τεράστια γκαλερί με αρχαιολογικά ευρήματα που χρονολογούνται από τους Ρωμαϊκούς χρόνους Arikamedu είναι παρούσα, και εμφανίζονται επίσης διακοσμημένα αγάλματα. Η γκαλερί φιλοξενεί επίσης διάφορα αντικείμενα που ανήκουν στους Cholas και Pallavas του Pondicherry και του Karaikal. Έχει επίσης διάφορα χάλκινα αγάλματα θεών και θεών μαζί με χειροτεχνήματα, έργα τέχνης και λαμπτήρες ναών. Έχουν επίσης μια μεγάλη συλλογή από κοχύλια σαλιγκαριών που έφεραν από την παραλία. Κάποιος πρέπει να επισκεφθεί αυτό το μουσείο για να σίγουρα να αγαπάμε τα καταπληκτικά αρχαία πράγματα και να γνωρίζουμε την ομορφιά των αντίκες.

15. Chunnambar Boat House:

chunnambar-boat-house_pondicherry-τουριστικές θέσεις

Το Chunnambar είναι ο δημοφιλέστερος χώρος βαρκών που είναι γνωστός για την ορεινή και καταπράσινη περιοχή γύρω του. Αυτό το μέρος προσελκύει πολλούς τουρίστες που απολαμβάνουν βαρκάδα στο Boat House κοντά στον ποταμό Chunnambar. Αυτός ο τόπος είναι ιδανικός για διασκέδαση αγαπημένων ανθρώπων και φανατικών φωτογραφιών. Αυτό το όμορφο μέρος προσφέρει διάφορες δραστηριότητες με ταχύπλοα σκάφη, μηχανοκίνητα σκάφη, αεριωθούμενα αεροπλάνα κ.λπ. χωρίς να βαρεθείτε στις τσέπες σας. Μπορείτε να απολαύσετε χρόνο καλής ποιότητας και να εξερευνήσετε τον τόπο με τις ελάχιστες δαπάνες. Είναι επίσης ένα καλό σημείο πικνίκ και οι βραδινές ώρες είναι οι καλύτερες για να απολαύσετε τη βαρκάδα.

Αυτά ήταν τα 15 καλύτερα τουριστικά μέρη για να δείτε στο Pondicherry. Ως άπληστος ταξιδιώτης, πρέπει να επισκεφθείτε το Pondicherry και να απολαύσετε τα καταπληκτικά τουριστικά σημεία. Θα εκπλαγείτε με την κατασκευή, τη φυσική ομορφιά και τη γοητεία του τόπου.

Leave A Comment

1 + = 5