15 Τελευταία σχέδια του Plazo με Kurti για το 2018 | Στυλ στη ζωή

Plazo είναι ένα είδος παντελόνι που φοριούνται σε kurtis που είναι, αυτά έχουν κάποια καμπάνα κάτω είδος. Είναι ελκυστικά, αρκετά άνετα και μην ξεχνάτε το ζεστό συναίσθημα. Υπάρχει αυτή η νέα τάση μακράς kurtis με plazo? φορούν σε μακρά kurtis, γιατί αυτή είναι η τάση. Αυτό το plazo με μακρύ κούρτα είναι ένα στυλ desi υιοθετείται που δίνει μια πολύ ωραία παραδοσιακή εμφάνιση.

Καλύτερα και πιο πρόσφατα σχέδια του Plazo Με Kurti:

Εδώ είναι μερικές κορυφαίες 15 plazo με σχεδιασμό kurtis,

1. Φωτοβολταϊκά:

Φωτιζόμενη Plazo

Αυτά είναι το είδος της φόρεμα φόρεμα κορσέ με καυτούς πυθμένα που μπορούν να φορεθούν σε σύντομο ή μακρύ kurtis τόσο τύπος θα πάει. Έχουν ένα σχέδιο plazo kurti που είναι? μπορεί να έχει ένα διαφορετικό είδος σχεδίου στο plazo που έχουν εκτύπωση λουλουδιών, εκτύπωση ψαριών ή οποιοδήποτε άλλο είδος εκτύπωσης που θα το κάνει να φαίνεται καλό. Έχουν εκραγεί τα πόδια εκτύπωσης.

2. Layered Plazo:

Επίπεδη Plazo

Το layered plazo είναι ένα είδος σχεδιασμού που θα ακολουθήσει το σχέδιο long kurti. αυτό το είδος plazo είναι ένα φτιαγμένο σχέδιο τύπου dhoti σχεδιασμένο με δύο επίπεδα, μπορεί να φορεθεί με κούρτα και αυτό το σχέδιο plazo και kurti είναι πολύ δημοφιλές καθώς ταιριάζει σε όλους.

3. Slit Plazo:

Σχισμή Plazo

Το κομμάτι plazo είναι ένα είδος plazo που έχει μια σχισμή σε αυτό το plazo με μακρύ kurta είναι ένα εξαιρετικό σχέδιο για τους ανθρώπους που θέλουν να φορούν το κομψό plazo και ταυτόχρονα θέλουν να το κρύψουν, αυτό μπορεί να φορεθεί με μακρύ kurta να δώστε το ωραίο σχέδιο.

4. Πλάζ:

Παντελόνι Style Plazo

Το plazo style παντελόνι είναι ένα είδος plazo style που φοριέται σε μια μακρά curta, επειδή έχει αυτό το στυλ παντελόνι που αναδεικνύει το σχέδιο της κουρτί όταν φοριέται με αυτό το στυλ παντελόνι. Υπάρχουν διαφορετικές τελευταίες στυλ plazo kurti δίνονται από πολλούς σχεδιαστές '.

5. Πλισέ Plazo:

Πτυχωμένο Plazo

Η πτυχωτή πλαζ είναι ο τύπος πλακών που έχουν πτυχωθεί, μπορούν να φορεθούν σε μακρά kurtis, το μακρύ κούτρι και το plazo είναι ένας θαυμάσιος συνδυασμός καθώς αποτελούν την τελευταία τάση στην αγορά. Έχουν διαφορετικό σχεδιασμό σε κάθε plazo και διαφορετικό σχέδιο σε κάθε κούττι που φοριέται. πηγαίνουν καλύτερα με το μακρύ kurti καθώς είναι πτυχωτά και το κουτί φαίνεται καλύτερα σε αυτά.

6. Culottes Style Plazo:

Culottes Style Plazo

Η πλατφόρμα στυλ culottes είναι κοντή πλατεία πάνω από το μήκος του αστραγάλου αυτή η πλάκα με σύντομο σχεδιασμό curti θα ταιριάζει με το καλύτερο, κάτω από αυτό το είδος του ύφους, το short kurti μπορεί να φορεθεί καθώς δίνει μια καλή ματιά στο plazo style.

7. Πλαζ κοστούμι:

Plazo Suit

Το plazo κοστούμι είναι σχεδιασμός πλαστικής κούρσας σχεδιαστών, το οποίο είναι ένα πλήρες σετ κοστουμιών, έχει το κουρτί με πλαζ που ταιριάζει δεν χρειάζεται να ταιριάζει με το plazo με το κουτί σας έρχεται σε ένα σύνολο με ολόκληρο το σχέδιο σε αυτό. Το ίδιο χρώμα με την ίδια κούρτα και το είδος του σχεδιασμού που χρειάζεστε. Είναι απλώς ένα πλήρες σετ που μπορείτε να αγοράσετε εύκολα.

8. Dhoti Style Plazo:

Dhoti Style Plazo

Ένα από τα πιο πρόσφατα σχέδια curti με plazo είναι το dhoti style plazo αυτό το είδος του plazo φοριέται με κοντό κούτσα και μακρύ duppatta αυτό έχει πολλά πτυχές σε αυτά που είναι τα πλευρικά πτυχές σε αυτά, που προέρχεται από τις πλευρές. Αυτές είναι η τελευταία τάση στο plazo style που δίνει μια καλή παραδοσιακή εμφάνιση.

9. Wrap Plazo Style:

Κάλυμμα Plazo Style

Αυτός ο τύπος σχεδίου curti plazo μοιάζει με παντελόνι με μανίκια για τα πόδια και όλα, εκτός από τα δύο πόδια, χρησιμεύουν ως ξεχωριστό σώμα για την περιτύλιξη και την περιτύλιξη του plazo. Έχουν γενικά μια κορδέλα για να τους συνδέσουν στη γραμμή της μέσης, αλλά τα κουμπιά έρχονται σαν ένα είδος σχεδίου πάνω τους, αυτά μπορούν να φορεθούν ακόμα και σε t-shirts και kurtis και τα δύο, είναι ένα party φορούν κούτρι με plazo.

10. Floral Plazo:

Ανθινος Plazo

Η floral plazo είναι ένα σχέδιο plazo που έχει floral που είναι λουλούδι εκτύπωσης στην plazo καθιστώντας το πιο ελκυστικό και να φανεί καλό, αυτό μπορεί να φορεθεί ως λευκό κούτσουρο με plazo set όπως floral εκτύπωσης γίνεται καλύτερη με το λευκό kurti δίνοντάς του ένα κομψό άγγιγμα.

Δείτε περισσότερα: Κούρτι με φούστα

11. Σετ Net Kurta Plazo:

Καθαρά Kurta Plazo Set

Το Net είναι ένα πολύ μοντέρνο υλικό που οι άνθρωποι φορούν συνήθως αυτές τις μέρες. Και μαύρη καθαρή curta είναι στη μόδα αυτές τις μέρες, αυτά τα μαύρα kurti με plazo είναι ένας μεγάλος συνδυασμός και αυτός που έχει μια σχισμή στο μεταξύ και φαίνεται καλό με το λευκό plazo. Πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να φορούν αυτό το plazo με κούρτα στις παραδοσιακές μέρες ή μερικές λειτουργίες επειδή φαίνονται πολύ καλά.

12. Ροζ Κούρτι με Plazo Style:

Ροζ Kurti with Plazo Style

Αυτό το ροζ κούτρι με plazo είναι ένα πολύ κομψό σύντομο κουρτί με plazo style που δίνει μια πολύ ωραία εμφάνιση, καθώς το ροζ είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σχεδόν σε όλους εκεί έξω. είναι ένα χρώμα που μπορεί να φορεθεί καλύτερα το καλοκαίρι και δίνει μια φωτεινή εμφάνιση στο πρόσωπό σας.

Δείτε περισσότερα: Τελευταίες κούττες με τζιν

13. Κίτρινο Plazo Set:

Κίτρινος Plazo Set

Το κίτρινο κούτσο plazo set είναι ένα πλήρες σχέδιο plazo kurta έχει αυτό το κίτρινο κούρτα με κόκκινο ή κάποιο άλλο συνδυασμό plazo με αυτό, το οποίο μοιάζει πολύ καλό, το plazo δεν είναι απλά ένα απλό plazo μπορεί να έχει κάποιο μοτίβο ή αυτό που ονομάζετε gota attach πάνω του, που είναι ένα διακοσμητικό πράγματα συνδέονται κάτω από αυτό.

14. Τεμάχιο Κούττας Σχεδιασμός:

Σχισμή Kurta Design

Αυτό το κομψό σχέδιο kurta plazo είναι μια πολύ ωραία εμφάνιση, η κούτσα έχει αυτή τη μακριά σχισμή από το επίπεδο της μέσης σας ή υψηλότερη μέχρι να πέσει κάτω, το μήκος του αστραγάλου και μοιάζει πολύ καλά με το plazo βασικά με το plaza style παντελόνι, εμφάνιση όταν συνδυάζεται με τη μαύρη κούρτα και το κίτρινο plazo.

Δείτε περισσότερα: Γκάγκρα Με τον Κούρτι

15. Τσιγάρα Style Plazo:

Τσιγάρα Style Plaz

Το plazo style τσιγάρων είναι το είδος των πλαστικών παντελόνι που είναι πολύ λεπτό που δεν έχουν καμπάνα κάτω, αλλά είναι ραβδί στο πόδι πράγματα. Η εικόνα plazo kurti είναι πολύ ξεκάθαρη ότι μπορεί να φορεθεί σε κοντό ή μακρύ kurti όπως στην εικόνα. αυτά έρχονται επίσης σε βαρύ υλικό ρούχα.

Υπάρχουν πολλά styles plazo που μπορούν να φορεθούν και μπορείτε να πάρετε το plazo σας ακόμα και προσαρμοσμένο ως ο τύπος που χρειάζεστε. Αυτά τα plazo είναι πολύ μοντέρνα αυτές τις μέρες, δεδομένου ότι είναι πολύ άνετα να φορούν κάποια έχουν καμπάνα κάτω κάποιοι κολλάνε στα πόδια κάποια είναι σαν σχήμα παντελονιού.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

35 − 26 =