15 καλύτερες μπλούζες Pattu Saree με εικόνες Στυλ στη ζωή

Η Saree είναι απλά ένα ένδυμα ενός τεμαχίου που τυλίγεται στρατηγικά γύρω από το σώμα σας για να σχηματίσει ένα κοστούμι ενός κομματιού. Στη σημερινή τροποποίηση πολλές φορές αυτό το κοστούμι ενός κομματιού μπορεί να κατασκευαστεί από δύο διαφορετικά κομμάτια, αλλά ένα πράγμα που παρέμεινε σταθερό για πάντα και περισσότερο ήταν η χρήση μπλούζας σε μια κανονική ημέρα για να συνδυάσετε τη saree σας με. Μπλούζα είναι αυτό το κομμάτι riff mid που φορούμε κάτω από το saree για να υποστηρίξουμε το saree και ακριβώς όπως τα διάφορα μοτίβα και σχέδια του saree, μπορείτε εύκολα να φτιάξετε σχέδια και μοτίβα της μπλούζας επίσης.

Όμορφη μπλούζα σχέδια για Pattu Sarees με εικόνες:

Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα σχέδια μπλούζας που θα πήγαιναν καλά με Pattu sarees με εικόνες που σίγουρα θα σας εμπνεύσει.

1. Τα διακοσμημένα τετράγωνα:

pattu saree blouse designs

Η όλη μπλούζα είναι φτιαγμένη από τα καλύτερα διακοσμημένα σχέδια. Το βασικό χρώμα για την μπλούζα είναι ένα λαμπερό ποπ ροζ, αλλά αυτό που κλέβει την εμφάνιση είναι το πίσω σχέδιο από τα πιο αισθησιακά διακοσμητικά. Η πέτρινη εργασία στις πλατείες αποτελεί τον παράγοντα εκθαμβωτισμού της μπλούζας που συνεχίζει στο χέρι της μπλούζας. Τα μαλακά τετράγωνα περιβάλλονται από μαλακά ροζ υφάσματα. Αυτό είναι ένα από τα τέλεια σχέδια μπλούζα για pattu sarees που είναι κατάλληλο για το γάμο σας.

2. Η καθημερινή Anarkali:

Pattu saree blouse designs everyday anarkali

Αυτό είναι κάπως μια καθημερινή εμφάνιση χωρίς προηγούμενες διακοσμήσεις που αποτελούν το σώμα της μπλούζας. Ακόμα και χωρίς πέτρες ή κοσμήματα, για μια καθημερινή μπλούζα, αυτή είναι μια ομορφιά. Το χρώμα της μπλούζας αναμιγνύεται με κόκκινο vermillion και σμαραγδένιο πράσινο για την πλάτη. Μέσα σε αυτό είναι το εκτεταμένο μοτίβο χρυσού νήματος. Αυτός ο τύπος μπλούζας pattu saree σχεδιάζεται απλά υπέροχα την ημέρα σας με τη φωτεινότητα.

3. Το κεντημένο βλέμμα:

Pattu saree blouse designs embroidered look

Η μπλούζα παρουσιάζει ένα βαρύ σχέδιο κεντήματος στην πλάτη της. Η κοπή στην πλάτη είναι κατασκευασμένη από καμπύλες με το μεσαίο τμήμα του που αθλητικά ένα όμορφο σχέδιο κορυφή ναό. Ένα ελαφρύ νήμα συνδέει τους δύο ώμους ενώ το όμορφο λευκό κλιμακώνει την σμαραγδένια απόχρωση. Υπάρχει επίσης ένα απαλό χρυσό σχέδιο που καταλήγει σε ένα όμορφο λουλούδι στο πίσω μέρος.

4. Το παράθυρο του Ραζαστάνι:

Pattu saree blouse designs Rajasthani window

Κάθε κουλτούρα έχει τα δικά της σχέδια και τα δικά τους σχέδια και εδώ είναι ένα κλασικό παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο το σχέδιο Rajasthani μπορεί να τροποποιηθεί σε μια όμορφη πολύχρωμη εικόνα των Αζτέκων. Το πίσω μέρος της μπλούζας έχει ένα ανοιχτό παράθυρο που συνδέει μια πτώση σταγόνα νερού στην πλάτη. Η μπλούζα στο πίσω μέρος έχει ένα όμορφο έργο τέχνης με τα καλύτερα χρώματα ενσωματωμένα σε ένα. Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια μπλούζες σχεδιαστή για pattu sarees με την τελευταία υπέροχη εργασία νήμα και πέτρα.

5. Η ρύθμιση Rib Cage:

Pattu saree blouse designs rib cage setup

Πρόκειται για ένα υπέροχο μοτίβο για μια μπλούζα, όπου το πίσω μέρος της μπλούζας καταλήγει σε ένα κλουβί με κλωβό. Υπάρχει μια βαριά πέτρινη εργασία και μοτίβο ακολουθίας στις γωνίες της τομής. Κατά μήκος των γραμμών της κοπής και ακόμη και κατά μήκος των λωρίδων των κλωβού των πλευρών υπάρχουν μαλακά σχέδια από στρογγυλή πέτρα.

Δείτε περισσότερα:  Kanchi Pattu Sarees

6. Η λουλούδι με λουλούδια:

Pattu saree blouse designs flowery blouse

Αυτή η μπλούζα έχει το λιγότερο από το μοτίβο περικοπές, αλλά ακόμα αυτό είναι ένα από τα πιο όμορφα σχέδια μπλούζα για pattu sarees εκεί είναι πάντα. Το σώμα της μπλούζας γύρω από το στήθος είναι κατασκευασμένο από σατέν αλλά σημαίνει μαύρο, ενώ τα υπόλοιπα γύρω από το όριο και το μανίκι αθλούν ένα υπέροχο floral μοτίβο σε κόκκινο και ροζ.

7. Τα κοσμήματα Scale Fish:

Pattu saree blouse designs fish scale jewels

Το πίσω μέρος της μπλούζας εδώ αγκαλιάζει επίσης μια όμορφη κλίμακα ψαριών με εγγενή ζάρη και εργασία georgette. Η μπλούζα είναι όμορφα διακοσμημένη με πέτρινα έργα που μοιάζουν απλά μαγευτικά στο σμαράγδι. Κάθε κλίμακα ή κλίμακα ψαριού κατασκευάζεται από το έργο zari. Αυτό είναι ένα από τα τελευταία σχέδια μπλούζα pattu saree σε αυτό το έτος 2017.

Δείτε περισσότερα:  Σχεδιαστής Γάμου Sarees

8. Το υπερβολικό λουλούδι:

Pattu saree blouse designs flower extravaganza

Η μπλούζα μπορεί να φαίνεται απλή και ταπεινή στην αρχή, αλλά καθώς κοιτάτε στο πίσω μέρος θα παρατηρήσετε ένα όμορφο floral μοτίβο που συνδέεται με την υπόλοιπη λωρίδα μπλούζας. Το μοτίβο ξεκινάει από τον αυχένα του λαιμού και συνεχίζει σε ένα υπερβολικό λουλούδι μέχρι να αδυνατίσει για να φτάσει στο τέλος.

9. Το μπλουζάκι που φέρει το κολλάρο:

Pattu saree blouse designs collar one bearing blouse

Το φανταστικό στη γραμμή με τη σειρά αυτών των πανέμορφων σχεδίων μπλούζας pattu είναι αυτή η γυμνή μπλούζα των οστών. Η μπλούζα, ολόκληρη η διαδρομή από την πλάτη και το μέτωπο είναι έντονα διακοσμημένη με πέτρινη και μαργαριτάρια δουλειά με ένα όμορφο παράθυρο στο πίσω μέρος για να αθληθεί γυμνό πίσω.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια ζωγραφικής σε Sarees

10. Η Μαύρη Μαγεία:

Pattu Saree Blouse Designs 9

Απλά ρίξτε μια ματιά στο γοητεία που φέρνει αυτή η μπλούζα. Είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα σχέδια μπλούζας pattu έξω εκεί που μπορείτε να φορέσετε με ένα patte saree. Το μοτίβο που γίνεται σε αυτό είναι μηδέν. Αυτό είναι σωστό! Αυτή είναι μια απλή μπλούζα, αλλά ακόμα με το ουδέτερο χρώμα της, φαίνεται αρκετά καταπληκτική και μπορεί να είναι πολύ καλά σπορ με ένα πράσινο χρώμα patte saree. Αν ψάχνετε για κάτι ελκυστικό που δεν θα σας κάνει να μοιάζετε με ένα συνολικό showoff, τότε αυτό θα είναι ένα από τα καλύτερα μπλούζες για pattu sarees. Μπορεί να παρουσιαστεί σε διάφορες εκδηλώσεις, όπως γάμους και εορταστικές εκδηλώσεις.

11. Η χρυσή μπλούζα Allure:

Pattu Saree Blouse Designs 10

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα χρυσά χρώματα απλά σχέδια μπλούζας για patu sarees που μπορείτε ποτέ να φορέσετε. Είναι μια εορταστική μπλούζα και θα είναι κατάλληλη για γυναίκες που έχουν καλό ύψος. Το ελκυστικό θέαμα στο συνοριακό τμήμα του saree ταιριάζει με το κάτω μέρος των μανικιών και έτσι μπορείτε να πείτε ότι αυτή η μπλούζα θα είναι τέλεια για sarees με αυτά τα σχέδια που γίνονται πάνω τους. Το όλο χρώμα της μπλούζας είναι τόσο γοητευτικό που σχεδόν κανείς θα ερωτευτεί με το χρώμα. Το έργο που γίνεται στην μπλούζα εμφανίζει την αγάπη και την αγάπη και είναι ένα από τα καλύτερα μπλούζες pattu saree που μπορείτε ποτέ να επωφεληθείτε.

12. Η φαντασία της φούξια χαμηλής κοπής:

Pattu Saree Blouse Designs 11

Αυτή η χαμηλή κοπής μαύρη μπλούζα είναι μια άλλη καλή μπλούζα για τα κόκκινα παστούκια sarees εκεί έξω. Φαίνεται εντελώς δροσερό για τις γυναίκες μέσης ηλικίας και τις νέες γυναίκες επίσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μπλούζα φορέματος κόμματος και θα είναι κατάλληλη για τις γυναίκες που αγαπούν να εκθέσουν το άνω μέρος του πίσω μέρους του σώματός τους για χάρη της μόδας. Μπορεί να ειπωθεί ότι είναι μία από τις καλύτερες μπλούζες σχεδιαστής για παπούτσια sarees εκεί έξω που θα συμβαδίζουν με κομψή εμφάνιση. Αν ψάχνετε για κάτι νέο και ελκυστικό σε αυτή την κατηγορία, τότε αυτή η μπλούζα θα κάνει σίγουρα τη δουλειά.

13. Το πλήρες κόκκινο έλξη έλξης:

Pattu Saree Blouse Designs 12

Αυτή η πλήρη μπλούζα του λαιμού σπορ ομορφιά το κόκκινο χρώμα μαζί με ένα δελεαστικό και μοναδικό σχέδιο που γίνεται στο πάνω μέρος του λαιμού. Θα είναι κατάλληλο για κρέμα χρώματος ή χρυσαφί χρώμα saree. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως γαϊδουράκι και θα είναι επίσης ένα καλό νυφικό. Και πάλι, αν πρόκειται να παρακολουθήσετε ένα πάρτι, τότε αυτό θα είναι ένα από τα καλύτερα μπλούζες εκεί έξω. Τα μανίκια είναι αρκετά σύντομα και γι 'αυτό θα είναι άνετα στον αθλητισμό στις γεμάτες στυλ πόλεις της υγρής Ινδίας. Αν κοιτάξετε προσεκτικά, θα δείτε ότι τα δύο άκρα των δύο πλευρών του λαιμού είναι συνδεδεμένα χρησιμοποιώντας ένα μικρό σχέδιο δαντέλα που είναι το δεύτερο καλύτερο χαρακτηριστικό της μπλούζας από το μπροστινό μέρος δίπλα στο σχέδιο που γλιστράει στο τμήμα του λαιμού . Αν ψάχνετε για κάτι που θα κλέψει όλα τα βλέμματα αμέσως, τότε αυτή η μπλούζα θα είναι το τέλειο πράγμα για εσάς εκεί έξω.

14. Ο πολύχρωμος σχεδιασμός:

Pattu Saree Blouse Designs 13

Αυτή η συγκεκριμένη σχεδίαση μπλούζας για τον αθλητισμό pattu saree έχει περισσότερα από ένα χρώματα και μπορεί να λεχθεί ότι είναι μία από τις πιο ελκυστικές μπλούζες σχεδιαστή για saturaes pattu που θα δείτε ποτέ αυτή τη σεζόν. Τα χρώματα απεικονίζονται τόσο με ακρίβεια σε αυτό το ινδικό γυναικείο στοιχείο ένδυσης που κάθε γυναίκα θα είναι πρόθυμος να το φορέσει.

15. Η νυφική ​​λάμψη:

Pattu Saree Blouse Designs 14

Εδώ, έχουμε μια από τις καλύτερες εμφάνιση μπλούζες stites sarees νυφικό με σχέδια εργασίας όλων των εποχών. Έχει γίνει χρησιμοποιώντας το ροζ χρώματος, το οποίο είναι το βασικό χρώμα. Σε αυτό έχουν γίνει πολλά μικρά χριστουγεννιάτικα σχέδια που είναι σαν το κερασάκι στην τούρτα.

Αυτές είναι οι καλύτερες που πήραμε εκεί όπου σχεδιάζεται η μπλούζα pattu saree. Θα γνωρίσετε τα σχέδια που μπορείτε να πάρετε από εάν θέλετε πραγματικά να ξεχωρίσετε από το πλήθος.

Leave A Comment

72 + = 78