15 απλά και εύκολα Mehndi σχέδια τατουάζ με εικόνες

Το Mehendi είναι ένα σημαντικό μέρος του ινδικού πολιτισμού. Φοράται από τις γυναίκες στις περισσότερες θρησκευτικές και οικογενειακές λειτουργίες. Η χρήση του mehandi είναι πιο διαδεδομένη στους γάμους όπου ακόμη και ο γαμπρός είναι φτιαγμένος για να φορέσει περίτεχνα mehndi σχέδια.

mehndi tattoo designs

Το Mehndi δεν είναι τίποτα άλλο από προσωρινό τατουάζ χένας. Τα σχέδια έχουν μια παραδοσιακή ανατολίτικη εμφάνιση, με λουλούδια, φύλλα, ζώα και ακόμη και ανθρώπινες μορφές.

Τα σχέδια mehandi έχουν πολύ περίπλοκες λεπτομέρειες και έξυπνη σκίαση που γίνεται μέσα τους. Φαίνονται πολύ όμορφα και χρειάζονται πολύ χρόνο και υπομονή για να τελειοποιήσουν. Αλλά είναι προσωρινή το χρώμα ξεπλένει από το δέρμα σας μετά από μερικές ημέρες. Εδώ είναι τα 15 καλύτερα mehndi σχέδια τατουάζ για τα χέρια, τα πόδια, την πλάτη και τα χέρια είναι επίσης διαθέσιμα για comfortability σας.

Τα πιο δημοφιλή σχέδια Mehndi Tattoo με εικόνες:

1. Floral Mehandi Σχέδια Τατουάζ:

15 απλά και εύκολα Mehndi σχέδια τατουάζ με εικόνες

Τα σχέδια του Mehndi έχουν μια ανατολική παραδοσιακή εμφάνιση γι 'αυτά. Διαθέτουν πολλά φυτικά μοτίβα διαφορετικού είδους. Ένα πράγμα που έχουν όλοι μαζί είναι ότι είναι όλοι εξίσου όμορφοι. Τα floral μοτίβα μπορούν να έχουν μικρά και μεγάλα απλά λουλούδια ή περίγραμμα των λουλουδιών που στη συνέχεια γεμίζουν με μικρές σπείρες και άλλες λεπτομέρειες. Ενώ το πρώτο είναι πιο απλό και κομψό, το τελευταίο είναι περίπλοκο και περίπλοκο.

2. Τυπικά μοτίβα τατουάζ Mehendi:

15 απλά και εύκολα Mehndi σχέδια τατουάζ με εικόνες

Τα τυπικά πρότυπα mehndi διαθέτουν γεωμετρικά σχήματα και αφηρημένα σχέδια. Αυτός ο τύπος σχεδίων δερματοστιξιών mehandi γενικά δεν έχει νόημα ή ιδιαίτερη σημασία. Χρησιμοποιούν τη χρήση μεγάλου αριθμού καμπυλών και γραμμών. Αυτό το είδος σκίασης γίνεται για να γίνει ο σχεδιασμός πιο ολοκληρωμένος, κάνοντας κάποιες γραμμές παχιά διατηρώντας την άλλη λεπτή.

3. Σχεδιασμός Mehndi Tattoo με πέτρες:

15 απλά και εύκολα Mehndi σχέδια τατουάζ με εικόνες

Πολλά σχέδια mehendi γίνονται για να φαίνονται πιο εξωφρενικά και διακοσμητικά προσθέτοντας λάμψη ή γυαλιστερά στρας σε αυτά. Αυτές είναι μόνο προσωρινές προσθήκες, οι οποίες αφαιρούνται μετά την ολοκλήρωση της περίστασης ή της λειτουργίας. Οι πέτρες προσθέτουν μια λάμψη στο σχέδιο που αυξάνει την ομορφιά του και είναι ένας πιο σίγουρος τρόπος για να προσελκύσει το μάτι κάποιου. Αυτό το μέτριο σχέδιο τατουάζ mehndi για τα κορίτσια είναι πολύ αποκλειστικό στα πόδια.

4. Το σχεδιασμό Mehndi Tattoo για τα άνω όπλα:

mehndi tattoo design for the upper arms

Η ομορφιά έχει μια νέα μορφή. Τα άνω χέρια ενός κοριτσιού μπορούν επίσης να ωριμάσουν με τη διακόσμησή του με αυτό το εκπληκτικά ελκυστικό τατουάζ τέχνης henna. Εάν αναζητούσατε mehndi σχέδια τατουάζ τότε αυτό είναι πιθανώς ένα από τα καλύτερα σχέδια τατουάζ κατάλληλο για αυτόν τον σκοπό. Αυτό το σχέδιο έχει θεωρηθεί ως ένα από τα καλύτερα mehndi σχέδια τατουάζ για τα χέρια. Οποιοδήποτε κορίτσι μπορεί εύκολα να φανεί ελκυστικό φέρνοντας αυτό το φοβερό σχέδιο mehandi στα χέρια. Το floral μοτίβο στην κορυφή αυτού του τατουάζ τέχνης henna κάνει αυτό το σχέδιο να φαίνεται πολύ ελκυστικό και του δίνει τη δυνατότητα να πείσει εύκολα οποιονδήποτε να φορέσει αυτό το τατουάζ.

5. Απλό σχέδιο λουλουδιών Mehendi Tattoo:

15 απλά και εύκολα Mehndi σχέδια τατουάζ με εικόνες

Τα σχέδια Mehendi με απλά μεγάλα πεταλοειδή λουλούδια και τα φύλλα φαίνονται υπέροχα. Το σχέδιο mehndi είναι γενικά ένα μοτίβο που τρέχει κάτω από το χέρι σας και πάνω από το αντιβράχιο σας. Μπορείτε να το κάνετε τόσο εξαίσιο όσο θέλετε. Μπορείτε επίσης να το κρατήσετε απλό και απλό αν αυτό είναι αυτό που ψάχνετε.

6. Κομψά σχέδια δερματοστιξιών Henna:

15 απλά και εύκολα Mehndi σχέδια τατουάζ με εικόνες

Τα κομψά σχέδια mehndi είναι περίτεχνα, αλλά όχι πάρα πολύ λαμπερά. Αποκαλύπτουν περισσότερο από το δέρμα σας, το οποίο αιχμαλωτίζει από καλά διατεταγμένα κενά και κενά. Τα σχέδια διαθέτουν βραχιολινές ταινίες άμμου διασταυρούμενων γραμμών. Floral μοτίβα και σπείρες είναι επίσης ένα κοινό μέρος αυτών των σχεδίων.

7. Εξαιρετικά σχέδια για τατουάζ Mehandi Peacock Mehandi για όπλα:

15 απλά και εύκολα Mehndi σχέδια τατουάζ με εικόνες

Τα παγώνια είναι ένα κοινό μέρος των σχεδίων mehandi. Το Peacock είναι ένα από τα ομορφότερα πουλιά στον κόσμο και ένα σημαντικό μέρος του ινδικού πολιτισμού. Με τους μακρύς χαριτωμένους λαιμούς τους και την υπέροχη σειρά από μπλε-πράσινα φτερά κάνουν κάθε σχέδιο εμφάνιση artsy και υπέροχο.

8. Καινοτόμο Σχεδιασμός Τατουάζ Henna:

15 απλά και εύκολα Mehndi σχέδια τατουάζ με εικόνες

Τα σχέδια Mehndi μπορούν επίσης να γίνουν δημιουργικά χρησιμοποιώντας την πρωτοποριακή και καλλιτεχνική πλευρά του εγκεφάλου σας. Μια μοναδική ιδέα είναι να αφήσετε ένα κενό σε σχήμα καρδιάς που ολοκληρώνεται όταν φέρετε και τα δύο χέρια μαζί.

9. Τα απλά έγχρωμα σχέδια Mehendi Tattoo:

15 απλά και εύκολα Mehndi σχέδια τατουάζ με εικόνες

Τα περισσότερα σχέδια mehndi του γάμου είναι εκτεταμένα και περίτεχνα σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην φαίνεται μεγάλο μέρος του δέρματός σας κάτω από αυτό. Ωστόσο, τα απλά mehendi σχέδια είναι πολύ λιγότερο γεμάτα. Έχουν ένα ή δύο μοτίβα που τρέχουν μια γραμμή στο χέρι σας και ο υπόλοιπος χώρος παραμένει ως επί το πλείστον γυμνός. Αυτά τα σχέδια mehandi είναι πιο εύκολο να γίνουν και λιγότερο χρονοβόρα. Ωστόσο, φαίνονται τόσο όμορφα όσο τα άλλα πιο περίπλοκα σχέδια.

 10. Τα μαύρα σχέδια Mehndi Tattoo:

μαύρος mehndi tattoo design

Ψάχνετε για σχέδια mehndi τατουάζ; Εδώ, έχουμε ένα εντυπωσιακό design mehndi τατουάζ που κάθε κορίτσι θα ήθελε να πάρει. Όλος ο κόσμος έχει σχεδόν συνειδητοποιήσει την ινδική κληρονομιά και τις πλούσιες πολιτιστικές αξίες και η τέχνη του mehndi έχει τεράστια ιστορική σημασία στην ιστορία της Ινδίας. Αυτός ο ιδιαίτερος σχεδιασμός σπορ ένα όμορφο μοτίβο μαζί με τις μικρές γραμμές που γίνονται σε όλο το σχέδιο. Ο καθένας θα ήθελε να πάρει αυτό το σχέδιο mehndi τατουάζ γίνεται στα χέρια τους καθώς και σε άλλα μέρη του σώματος. Είναι ένα από τα καλύτερα κατάλληλα mehandi σχέδια τατουάζ για τα όπλα και επίσης θα πείσει εύκολα κάθε κορίτσι να πάρει ενδιαφέρονται για αυτό το σχέδιο. Αυτό είναι ένα σχεδιασμό δερματοστιξιών mehendi μόνο για τα όπλα και θα δούμε υπέροχα στον καρπό και τις παλάμες επίσης.

11. Η γοργόνα Mehndi τέχνη τατουάζ για τα κορίτσια:

γοργόνα mehndi tattoo

Αυτό το σχεδιασμό δερματοστιξιών Mehndi θα είναι κατάλληλο για εκείνα τα κορίτσια που αγαπούν την τέχνη μαζί με τατουάζ. Το σχέδιο henna mehndi θα σας επιτρέψει να αθλήσετε την απεριόριστη ομορφιά με τη μορφή μελάνης τατουάζ. Η ομορφιά και η γοητεία του σχεδιασμού καθιστούν ένα πράγμα σαφές ότι έχει γίνει πολλή σκληρή δουλειά και δημιουργικότητα για να γίνει αυτό το σχέδιο πραγματικότητα. Δεν μπορεί κανείς απλά να αγνοήσει αυτό το τατουάζ. Ως εκ τούτου, ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι αν δεν είστε ήδη δημοφιλής μεταξύ των φίλων σας αυτό το τατουάζ θα σας κάνει διάσημο. Αυτό δεν μπορεί να ειπωθεί ότι είναι σχεδιασμός δερματοστιξιών mehndi για τα όπλα, μάλλον θα φαινόταν καλύτερα στην πλάτη ή στον λαιμό.

12. Το σχεδιασμό Tattoo Mehndi για τους καρπούς:

mehndi tattoo design for wrists

Εδώ, έχουμε ένα όμορφο σχεδιασμό τατουάζ henna mehndi που γίνεται στον καρπό. Όποιος θα σας θαυμάσει βαθιά ιδιαίτερα για αυτό το σχεδιασμό mehndi τατουάζ που γίνεται στα χέρια. Αν ψάχνετε για σχέδια τατουάζ henna, τότε αυτό θα μπορούσε να είναι το ιδανικό σχέδιο για εσάς. Το τατουάζ έχει ένα λογότυπο yin-yang, το οποίο περιβάλλεται από μικρά ελκυστικά σχέδια με κυκλικό σχέδιο. Το κατώτερο τμήμα του τατουάζ έχει επίσης κάποια κορδόνια όπως τα όμορφα σχέδια που κάνει αυτό το ολόκληρο σχεδιασμό τατουάζ henna ένα από τα καλύτερα μελανιού μοτίβα για νυφικά κορίτσια.

13. Το σχεδιασμό τατουάζ λουλουδιών Henna:

κίννα flower tattoo design

Αυτό είναι ένα πολύ μικρό και χαριτωμένο σχεδιασμό τατουάζ, όπου μπορούμε να δούμε ένα floral μοτίβο γίνει. Το λουλούδι είναι το κέντρο της έλξης σε αυτό το σχεδιασμό τατουάζ mehendi. Θα φανεί εξαιρετική στον καρπό και μπορεί κανείς να αθληθεί με υπερηφάνεια αυτό το όμορφο σχέδιο τατουάζ. Αυτά τα σχέδια τατουάζ henna έρχεται με κουκκίδες και έχει ένα μικρό floral στοιχείο στη μέση. Το τατουάζ είναι απίστευτα όμορφο και κάθε κορίτσι θα ερωτευτεί εύκολα με αυτό το σχέδιο. Το μελάνι που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια αυτού του τατουάζ το κάνει να φαίνεται πολύ ελκυστικό.

14. Καλλιτεχνικά Σχέδια Τατουάζ Mehandi:

15 απλά και εύκολα Mehndi σχέδια τατουάζ με εικόνες

Ενώ τα σχέδια mehndi είναι ως επί το πλείστον παραδοσιακά αναζητούν μπορείτε να κάνετε τα σχήματα και το πρότυπο τους περισσότερο σαν δυτικά τατουάζ πάρα πολύ! Κάνοντας τατουάζ henna henna είναι ένα τέτοιο παράδειγμα.

15. Τα αραβικά σχέδια Tattoo Mehndi για τα όπλα:

κίννα tattoo for the upper arms

Αυτό το συγκεκριμένο σχέδιο τατουάζ henna σπορ συμπλέγματος. Το εσωτερικό μέρος του τατουάζ είναι διακοσμημένο με διασταυρούμενα σχέδια. Ο μικρός σχεδιασμός στο κάτω μέρος του σώματος κάνει την εμφάνισή του πιο ελκυστική. Το τατουάζ σχετίζεται με την ινδική καλλιτεχνική κουλτούρα και η τέχνη mehndi είναι πολύ ζωντανή σε αυτό το σχεδιασμό τατουάζ henna.

Πάνω ήταν μερικά από τα καλύτερα mehndi σχέδια τατουάζ που θα αποδειχθεί στον καλύτερο σύντροφο για ένα κορίτσι. Οποιοδήποτε κορίτσι θα είναι σε θέση να ενισχύσει την ομορφιά τους αθλητικών τέτοιων τατουάζ στο σώμα τους. Ινδικά κορίτσια θα πάρει το καλύτερο από αυτό το τατουάζ δεδομένου ότι το φυσικό τους μαύρισμα σώματος θα κάνει τα τατουάζ να φαίνονται πολύ όμορφα στο σώμα τους.

Leave A Comment

+ 31 = 41