15 Τελευταία σύντομα σχέδια Mangalsutra με εικόνες Στυλ στη ζωή

Τα μαγγαλσούτρα είναι το πιο σημαντικό στολίδι για τον γάμο σας. Οι σύγχρονες τάσεις επικεντρώνονται στην επιλογή των σύντομων για μια καλύτερη και μια νηφάλια ματιά για το γάμο σας. Έτσι, για να σας αφήσουμε να κάνετε τη σωστή επιλογή για το γάμο σας, εδώ είναι μια λίστα με τα 15 καλύτερα βραβεία mangalsutra που μπορείτε να βρείτε. Επιλέξτε το καλύτερο που μπορείτε να βρείτε ανάμεσα στο ευρύ φάσμα των mangalsutras στη λίστα.

Αργότερο Short Mangalsutra Designs

Όμορφα και παραδοσιακά σύντομα σχέδια Mangalsutra για τις γυναίκες στην τάση:

Ας ρίξουμε μια ματιά στα καλύτερα σύντομα σχέδια mangalsutra για κυρίες.

1. Απλό Μαύρο Μανγκαλσούτρα:

Πεδιάδα Black Short Mangalsutra

Η μαγγαλσούτρα με τις μαύρες χάντρες που υφαίνονται στη λεπτή αλυσίδα με τη μορφή Ti με στρωμνή προς τα κάτω είναι μια απλή σύντομη μαγγαλούτρα με απλό σχέδιο και αρκετά καλό για έναν απλό και νηφάλιο γάμο. Αγοράστε αυτό για την όμορφη γυναίκα σας και κάντε την ευτυχισμένη.

2. Τύπος στρογγυλό χρυσό Mangalsutra:

Τύπος twirl short mangalsutra

Η μαγγαλούττρα με την απλή χρυσή αλυσίδα με μαύρες χάντρες πάνω της και στροβιλίζεται προς τα κάτω πέφτει κάτω από την κατηγορία ενός μέτρια σχεδιασμένου mangalsutra. Με ένα όχι πολύ βαρύ σχέδιο, αλλά μια ελκυστική εμφάνιση, το mangalsutra μπορεί να αγοραστεί από εσάς και θα σας κάνει όλοι καλά την ημέρα του γάμου σας. Έτσι αγοράστε το!

3. Κανονική Φοράστε Σύντομο Mangalsutra σε χρυσό:

Τακτικός wear shortmangalsutra

Αυτό το mangalsutra είναι ένα πιασάρικο μάτι με τα μαύρα σχέδια παντού. Οι μαύρες χάντρες βαριά υφαντά στην αλυσίδα, το μαύρο πέτρινο τετράγωνο σχέδιο και τα μαύρα κρεμαστά κοσμήματα στο κάτω μέρος. Θα ταιριάζει το λαιμό σας όμορφα είναι ένα σύντομο και στη συνέχεια να δώσει μια ωραία εμφάνιση, λόγω του σχεδιασμού. Η mangalsutra είναι η καλύτερη επιλογή για τον άνδρα με τη σύζυγο που αγαπά την παραδοσιακή σκοτεινή ματιά στα κοσμήματά της. Γι 'αυτό το αγοράστε και την ευχαριστήσετε για την ξεχωριστή ημέρα.

4. Μικρό διαμάντι σκαμμένο σύντομο Mangalsutra:

Μικρό diamond studded shortmangalsutra

Η αριστοκρατική mangalsutra να μην επιβαρύνει τον εαυτό σας πάντα με την παραδοσιακή φθορά, πρέπει να προσγειωθείτε σε αυτό. Φέρει τον κανονικό σχεδιασμό ενός mangalsutra στην αλυσίδα του με τις μαύρες χάντρες, αλλά έχει ένα ελκυστικό διαμάντι συνδεδεμένο με το χρυσό άγγιγμα. Μια τέλεια νηφάλια επιλογή για τον πλούσιο γάμο σας!

5. Μπλοκ αλυσίδας Σύντομο Mangalsutra Gold:

Αλυσίδα bundle shortmangalsutra

Η mangalsutra είναι μια πολλαπλή αλυσίδα με τις χρυσές αλυσίδες που υφαίνονται γύρω από τακτοποιημένα για να σχηματίσουν πέντε στρώματα σχεδιασμού στο κάτω μέρος. Κάθε στρώμα έχει κόκκινη χάντρα συνδεδεμένη σε αυτό με τα γκρι κοσμήματα σχηματίζοντας έτσι μια όμορφη παραδοσιακή μαγκαλούττρα. Αγοράστε αυτό για το γάμο σας και να το κάνετε ξεχωριστό!

Δείτε περισσότερα: Μεγάλα σχέδια Mangalsutra

6. Σύντομο Γαντάν Mangalsutra:

Μικρός Ganthan Mangalsutra

Η mangalsutra είναι μια πολύ μοναδική με το σχέδιο που έχει. Η αλυσίδα έχει ένα μαύρο διακοσμημένο σχέδιο γραμμικώς και δύο μεγάλες χάντρες κρέμονται στο κάτω μέρος μαζί με μαύρα κοσμήματα δίνοντάς της μια πανέμορφη εμφάνιση. Ο σχεδιασμός είναι τέτοιος που θα ταιριάζει πολύ στον λαιμό σας για να αφήσει το σχέδιο να είναι ένα κέντρο έλξης στο πλήθος. Γι 'αυτό το αγοράστε για το γάμο σας.

7. Λουλούδι Διαμάντι Σύντομη Mangalsutra:

Λουλούδι diamond shortmangalsutra

Το mangalsutra είναι ένα συμπαγές με έντονες στρογγυλές μαύρες χάντρες πάνω και το λουλούδι διαμαντιών με τη φυλλώδη δομή που συνδέεται με αυτό. Η mangalsutra είναι μια μοναδική και όμορφη που πρέπει να αγοράσετε για το γάμο σας. Έτσι αγοράστε το και κάντε το γάμο σας ξεχωριστό.

8. Στρογγυλεμένο κοίλο Locket Μικρό Mangalsutra:

Στρογγυλεμένες hollow locket short mangalsutra

Η σύντομη mangalsutra είναι ένα αριστοκρατικό και δημιουργικά σχεδιασμένο κολιέ για το γάμο σας. Το στολίδι στο mangalsutra έχει ένα κοίλο στρογγυλό μενταγιόν που του δίνει μια αριστοκρατική ματιά. Η αλυσίδα είναι δημιουργική με τη μία πλευρά με τις μαύρες χάντρες και η άλλη με μια χρυσή αλυσίδα. Μια τέλεια επιλογή για τον σύγχρονο γάμο σας, αγοράστε αυτό για τη γυναίκα σας!

9. Στερεά βαρύ σύντομο σχέδιο Mangalsutra:

Στερεός Heavy Short Mangalsutra9

Η μαγγαλσούρα είναι ένας καθαρός χρυσός με τις χρυσές στρογγυλές χάντρες που συνδέονται με τη μαύρη χάντρα αλυσίδα πάνω. Αυτός έχει βαριά σχεδιαστεί mangalsutra με την ενιαία κόκκινη πέτρα στο στολίδι. Αυτό το mangalsutra είναι τέλειο παραδοσιακό στολίδι για το γάμο σας.

10. Πολλαπλοί κρίκοι Τσέπης Σύντομος Μανγκαλσούτρα:

Πολλαπλούς Strands Jewelled Short Mangalsutra

Το mangalsutra έχει χρυσά στρογγυλά αξεσουάρ στην αλυσίδα με τις πολλές λεπτές αλυσίδες που συνδέονται με αυτό κάτω από τις μικρές μαύρες χάντρες. Εάν η σύζυγός σας είναι ένα από εκείνα που αρέσουν τα πολύ περιγεγραμμένα περιδέραια, η mangalsutra είναι αυτή για εκείνη!

Δείτε περισσότερα: Gold Big Mangalsutra

11. Mayuri Χρυσό Mangalsutra:

Mayuri gold shortmangalsutra

Το mangalsutra έχει την νότια ινδική επαφή με τη φωτεινή επιχρύσωση και τις δύο μανταλάκια μαζί του. Πανέμορφο, όπως φαίνεται, θα ήταν ένα πρόσθετο στην ομορφιά κάθε νύφης την ημέρα του γάμου της. Αριστοκρατικό και ακριβό, αυτή είναι μια καλή επιλογή για την πλούσια ημέρα του γάμου σας.

12. Τέλεια μαύρο και άσπρο πέτρινο Μανγκαλσούτρα:

Τέλειος black and white stoned shortmangalsutra

Η μαγγαλσούρα έχει μια απλή χρυσή αλυσίδα με τους λευκούς κρυστάλλους στο μασκότ και τα μαύρα με επένδυση πάνω. Η χρυσή mangalsutra είναι ένα διακοσμητικό κομμάτι δημιουργικά σχεδιασμένο, αλλά ένα απλό, νηφάλιο κόσμημα που θα χρησιμοποιηθεί στην ημέρα του γάμου σας!

13. Rajasthani Σύντομη Mangalsutra σε χρυσό:

Ρατζαστάνι shortmangalsutra

Το mangalsutra είναι παραδοσιακό με το αυθεντικό σχεδιασμό rajasthani. Το mangalsutra έχει τις κόκκινες και πράσινες πέτρες ενσωματωμένες στο χρυσό μπουκέτο. Τα kundans στα διαφορετικά χρώματα δίνουν την παραδοσιακή αφή και είναι ιδανική επιλογή για τον παραδοσιακά οργανωμένο γάμο σας.

14. ΜΑΧΑΡΑΣΤΡΙΑΝ Μικρή Mangalsutra Gold:

Μαχαράστρα shortmangalsutra

Το mangalsutra είναι ένα αυθεντικό κολιέ στην παράδοση Maharashtra. Η χρυσή mangalsutra με τα παραδοσιακά μαχαριστάρια σχέδια κοσμείται παντού με την ενιαία κόκκινη πέτρα στο μεταξύ είναι ένα πανέμορφο κομμάτι στολίδι για το γάμο σας. Έτσι, για τον παραδοσιακό γάμο του Μαχαράστρα, αγοράστε αυτό το mangalsutra για τη γυναίκα σας.

Δείτε περισσότερα: Μικρό μοτίβο Mangalsutra

15. Σύντομη περιστασιακή συλλογή Mangalsutra με το ζευγάρι σκουλαρικιών:

Μικρός casualmangaslutra collection with the pair of earrings

Για να δώσετε τη γυναίκα σας με το πλήρες σετ κολιέ και σκουλαρίκια, η σειρά mangalsutra είναι η ιδανική επιλογή για το γάμο σας. Με τα κρυστάλλινα σχεδιασμένα κολιέ και σκουλαρίκια, τα στολίδια δίνουν μια φωτεινή και ελκυστική εμφάνιση. Το καλύτερο δώρο για τη γυναίκα σου την ημέρα του γάμου της, αγοράστε αυτό για εκείνη!

Η λίστα είναι βέβαιο ότι θα λύσει όλα τα προβλήματά σας για την επιλογή της σωστής mangalsutra για την ημέρα του γάμου σας. Είτε πρόκειται για το απλό είτε για τις εμφανείς, η λίστα περιέχει όλα. Έτσι επιλέξτε τα καλύτερα σύντομα σχέδια mangalsutra για εσάς.

Leave A Comment

5 + 3 =