15 απλά και εύκολα Long Hairstyles αλογοουρά | Στυλ στη ζωή

Ανεξάρτητα από το είδος της τρίχας που έχετε, υπάρχει ένα χτένισμα που τα διέπει όλα. Είναι η ταπεινή αλογοουρά. Αλλά μην αφήσετε την απλότητα της να σας ξεγελάσει. είναι τόσο ευέλικτο όσο και τα ίδια τα μαλλιά. Ενώ τα ponytails μπορούν να γίνουν σε κάθε μήκος, είναι καλύτερο να εκτείνονται σε μακριά μαλλιά. Έτσι, εδώ είναι μια επιλογή από μερικές από τις καλύτερες παραλλαγές που έχουμε στη διάθεσή μας.

Μακρύς ponytail hairstyles Main

Κάντε ένα κομψό n πανέμορφο βλέμμα που ανυψώνει αυτό το hairdo πέρα ​​από τις θαμπό ρίζες του. Αλογοουρά, είναι κάτι διαφορετικό για να το πετύχεις

1. Τα μαλλιά Beady Long Hairstyles:

15 απλά και εύκολα Long Hairstyles αλογοουρά | Στυλ στη ζωή

Όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι μια διασκεδαστική αλογοουρά που μοιάζει με μια σειρά από χάντρες. Δημιουργήστε πρώτα ένα υψηλό πόνι και, στη συνέχεια, σε ίσα διαστήματα ασφαλίστε μια βάση κατά μήκος του αλογοουρά. Τώρα τραβήξτε τελικά στα αντίθετα άκρα στο κέντρο κάθε κόμβου για να δημιουργήσετε σφαιρίδια σε μορφή φυσαλίδων. Μπορείτε να το κάνετε λαμπερό με την προσθήκη ορού μαλλιών ή βρώμικο όπως ανά επιλογή.

2. Τα χτενισμένα υψηλά μακρύ κομμάτι αλογοουρά:

15 απλά και εύκολα Long Hairstyles αλογοουρά | Στυλ στη ζωή

Είναι μια πολύ ψηλή αλογοουρά για τα μαλλιά που έχει σιδερωθεί σε μέτρια φωτιά. Για να γίνει διασκεδαστικό, τα μαλλιά πάνω από τους λοβούς από κάθε πλευρά έχουν πλεγμένο στη βάση της αλογοουράς. Κάποιος μπορεί να προσθέσει μια άλλη διάσταση δημιουργώντας ένα poof με ένα bumpette ή απλά πίσω χτενίζοντας τις τρίχες κορώνας όπως φαίνεται σε αυτήν την εικόνα.

Δείτε περισσότερα: Αστεία Hairstyles

3. Τα κορίτσια Long Beehive Ακορντεόν:

15 απλά και εύκολα Long Hairstyles αλογοουρά | Στυλ στη ζωή

Η κυψέλη είναι ένα ρετρό hairstyle που είναι πίσω στη μόδα. Περιλαμβάνει πολύ πίσω βούρτσισμα για να δημιουργήσει το μεγάλο bouffant, το οποίο τοποθετείται προσεκτικά με μια καλή ποσότητα ψεκασμού τρίχας. Τα υπόλοιπα μαλλιά είναι δεμένα σε μια χαμηλή αλογοουρά στη βάση του μπουφάν. Αν σας αρέσει η ρετρό κομψότητα, αυτό είναι το χτένισμα για εσάς.

4. Τα Twisted Long Hairstyles αλογοουρά:

Μακρύς ponytail hairstyles 4

Αυτό είναι περισσότερο ένα βρώμικο αλογοουρά, αλλά χρησιμοποιώντας ένα επίπεδο σίδερο μπορεί κανείς να το πετάξει στο κόκκινο χαλί όπως η ηθοποιός Μίλα Κούνις σε μία από τις πολλές εμφανίσεις της. Τα μαλλιά από το μπροστινό μέρος του κεφαλιού είναι στριμμένα και από τις δύο πλευρές και συλλέγονται και ασφαλίζονται με ακίδες bobby. Στη συνέχεια, το υπόλοιπο της τρίχας είναι δεμένο σε μια αλογοουρά. Λίγα σκέλη χρησιμοποιούνται για να τυλίξουν γύρω από τη βάση της αλογοουράς για να κρύψουν το προστατευτικό και να προσθέσουν μια ψευδαίσθηση του όγκου.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερα Hairstyles για τα κορίτσια

5. Τα μεγάλα μακρυά κομμάτια αλογοουρά:

15 απλά και εύκολα Long Hairstyles αλογοουρά | Στυλ στη ζωή

Η μεγάλη ή η αποδόμησα αλογοουρά είναι στην πραγματικότητα δύο ponytails δημιουργώντας την ψευδαίσθηση μιας μεγάλης αλογοουράς. Τα μαλλιά χωρίζονται σε δύο τμήματα το στέμμα και το κάτω τμήμα. Το κατώτερο τμήμα είναι δεμένο ως αλογοουράδα μεσαίου ύψους. Το τμήμα του στεφάνου είναι κυρτωμένο και συγκεντρώνεται πάνω από την κάτω αλογοουρά και ασφαλίζεται με καρφίτσες bobby προσθέτοντας το σώμα στο μήκος της αλογοουράς. Η εμφάνιση ρυθμίζεται με μια καλή βοήθεια ψεκασμού μαλλιών.

Δείτε περισσότερα: Αστεία κομμωτήρια για κοντά μαλλιά

6. Τα κομψά μακρυά κομμάτια αλογοουρά:

Μακρύς ponytail hairstyles 6

Απλό και εύκολο χτένισμα αν γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιήσετε ένα επίπεδο σίδερο. Απλά χτυπήστε τα ξηρά, υγρές τρίχες σε μέτρια φωτιά. Συγκεντρώστε τα μαλλιά προσεκτικά το χτένισμα σε μια αλογοουρά. Τώρα χρησιμοποιήστε ένα επίπεδο σίδερο για να κάνετε την αλεπού πόκερ ευθεία. Πάρτε μερικά σκέλη ξεχωριστά για να αποκρύψετε τη βάση της αλογοουρά με το περιτύλιγμα. Και έτσι παίρνετε μια γυαλισμένη αλογοουρά.

Δείτε περισσότερα: Hairstyles για γυναίκες με μακριά μαλλιά

7. Τα διπλά κόμπος Long Hairstyles αλογοουρά:

15 απλά και εύκολα Long Hairstyles αλογοουρά | Στυλ στη ζωή

Αυτός είναι ένας απλός συνδυασμός κόμβων, όπου τα μαλλιά πρώτα διαχωρίζονται και στη συνέχεια κόβονται μαζί και τελικά ασφαλίζονται μαζί ως μία αλογοουρά. Κάποιος μπορεί να παίξει γύρω από την αναστροφή τους προς τα έξω έξω ξεχωριστά πριν τους κόλλημα μαζί.

8. Κομμένα Hairstyles με μακρύ αλογοουρά:

15 απλά και εύκολα Long Hairstyles αλογοουρά | Στυλ στη ζωή

Είναι μια άλλη παραλλαγή της αλογοουράς. Εδώ τα μαλλιά έχουν χωριστεί σε τρία τμήματα: στέμμα, μέση και κάτω. Τα μαλλιά πρέπει να σιδερώνονται για αυτό το βλέμμα. Το στέμμα είναι συγκεντρωμένο και δεμένο. αυτό συνδέεται με το μεσαίο τμήμα και είναι και πάλι δεμένο. Τέλος, ενώνει το κάτω τμήμα και είναι δεμένο στον αυχένα του λαιμού. Αυτό το κομψό χτένισμα είναι πρωταθλητής διαδρόμου.

Δείτε περισσότερα: Τελευταίες χτενίσματα αλογοουρά για τα κορίτσια

9. Ρομαντική πλευρά Long Hairstyles αλογοουρά:

Ρομαντικός Side Ponytail

Είναι μια εύκολη και θηλυκή αλογοουρά. Απλά πειράξτε τα μαλλιά κατά μήκος των κτυπήματος για να πλαισιώσετε το μέτωπό σας και να μαζέψετε τα μαλλιά στη μία πλευρά για να κάνετε μια χαμηλή αλογοουρά. Αφήστε τον στον ώμο σας σε μια λεπτή μαλακή μπούκλα. Από ένα κομψό τράβηγμα προς μια εμπνευσμένη από το Bardot, αυτό είναι ένα χτένισμα που φαίνεται όμορφο με κάθε τρόπο.

10. Chic Diigo Chignon Μακρύ Αλογοουρά:

chic-diy-chignon-αλογοουρά-χτένισμα

Το πρώτο βήμα για να κάνετε αυτό το μακρύ χτένισμα αλογοουρά είναι να ισιώσει τα μαλλιά. Στη συνέχεια, το χωρίστε και το στερεώστε με καρφίτσες. Στη συνέχεια, στρίψτε το καρφωμένο τμήμα και επαναλάβετε την ίδια διαδικασία και για την άλλη πλευρά. Στο τελευταίο στιλ τα υπόλοιπα μαλλιά σε μια αλογοουρά και τυλίξτε ένα κορδόνι γύρω από τα μαλλιά. Για να κάνετε τα μαλλιά λαμπερά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ψεκασμό μαλλιών. Αυτό το κομψό και όμορφο χτένισμα αλογοουρά είναι ιδανικό για πάρτι και άλλες περιπτώσεις.

11. Oshre Long Hairstyles αλογοουρά:

ombre-αλογοουρά

Αυτό το μακρύ ύφος αλογοουρά μαλλιά έχει το πλεονέκτημα να αποφύγετε την πτώση των μαλλιών στο κεφάλι. Έτσι λειτουργεί καλά για τους ανθρώπους που έχουν λεπτό και λιγότερο bouncy μαλλιά.Το πρώτο βήμα για να δημιουργήσετε αυτό το στυλ είναι να κάνετε μπούκλα σε ίσια μαλλιά σας αν δεν είναι κατσαρώνονται στη συνέχεια διαιρέστε τα μαλλιά σας σε τέσσερα τμήματα δηλαδή κορώνα, κάτω, δεξιά και αριστερά μέρος. Τώρα ξαναβγάζετε το πάνω μέρος για να το φανείτε αναποδογυρισμένο και ακατάστατο και να το στερεώσετε με καρφίτσες. Προσθέστε τα υπόλοιπα μαλλιά σε μια χαμηλή αλογοουρά.

12. Hairstyle Bow Αγώνων:

αλογοουρά-κούρεμα-χτένισμα

Αυτό το γοητευτικό τόξο πάνω από την πλεξούδα προσθέτει πολύ διασκέδαση και δροσιά στα πρότυπα απλά αλογοουρά hairstyles μακριά μαλλιά. Αρχικά, χρειάζεστε το styling τα μαλλιά σας σε μια απλή αλογοουρά. Στη συνέχεια, πάρτε ένα σκέλος των μαλλιών από το πίσω μέρος της αλογοουρά και τυλίξτε γύρω από το για να κρύψει τη ζώνη. Στη συνέχεια, πάρτε μια άλλη περιοχή μαλλιών για να πλαισιώσετε ένα τόξο πάνω από την αλογοουρά. Χρησιμοποιήστε μερικές καρφίτσες για να το κρατήσετε καλύτερο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ένα γρήγορο και εύκολο στυλ για να αναβάλλετε για κάθε περίσταση εάν πρόκειται να μπαρ ή παραλία ή ψώνια. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ορός τρίχας σε σας τρίχες για να κάνετε το στυλ ματιά φωτεινό ή μπορείτε να το αφήσετε όπως είναι. Αυτό εξαρτάται απόλυτα από την επιλογή σας.

13. Κομψή και χαμηλή μακρύ Ponytails για τα μακριά μαλλιά:

κομψή και χαμηλή αλογοουρά

Ο καθένας θέλει να δοκιμάσει διαφορετικά hairstyles για να φανεί fab. Δοκιμάστε αυτό το πόνυ glam; Αλλά προτού τραβήξετε το χτένισμα σε αυτή την μακριά αλογοουρά, εφαρμόστε λίγο σπρέι για καλύτερες διαδρομές και λάμψη. Τώρα για να το κάνετε αυτό βάλτε τα μαλλιά σας σε πόνυ και τυλίξτε το με μπουκέτο τρίχας από κάτω από το πόνι σας όπως και όταν δέστε μια μπάντα γύρω από τα μαλλιά σας για να το κάνει άψογο και κομψό.

14. Χαλαρά και Χαμηλά Ponytails για τα μακριά μαλλιά:

χαλαρή και χαμηλή αλογοουρά

Όπως το όνομα δείχνει ότι αυτή η μακρύ αλογοουρά γίνεται συνήθως όταν ξυπνάς και οι τρίχες σου φέρνουν κάποια υφή. Κάνεται επίσης όταν ένα άτομο έχει μια κυματιστή τρίχα. Για να προετοιμάσετε αυτό το πόνι, δέστε τις τρίχες σας έτσι ώστε η ελαστική ταινία να συνδεθεί με τη βάση του λαιμού ή ακόμα και προς τα κάτω. Τώρα, τραβήξτε την ελαστική λωρίδα προς τα κάτω για να φανεί σαν ένα ακατάστατο χτένισμα ακριβώς όπως όταν ξυπνάτε το πρωί. Φέρτε αυτό το χτένισμα ακριβώς όπως εγώ-Waked-Up-From-Sleep.

15. Κομψά μαλλιά μεγάλου μήκους αστεριών:

ουρανός-υψηλή-αλογοουρά

Το αγαπημένο όλων είναι ιδιαίτερα όταν ένα άτομο έχει μια μακρά κυματιστή τρίχα. Για να εκτελέσετε αυτή την μακρά χτένισσα αλογοουρά πρέπει να το βουρτσίζετε ψηλά και στη συνέχεια να το πιάσετε σφιχτά. Μετά από αυτό το σίδερο για να το επίπεδο, έτσι ώστε όταν μετακινείτε ή τραβήξτε το προς τα εμπρός για να φαίνονται υπέροχα. Για να ολοκληρώσετε αυτό το πόνι, τυλίξτε ένα μικρό κομμάτι από τα μαλλιά σας από την ουρά γύρω από τη βάση και πιάστε το στο μέρος. Τώρα είστε όλοι καλά να πάτε για ένα πάρτι ή για την καθημερινή σας καθημερινή εργασία και να φανείτε υπέροχα.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα σχετικά με αυτά τα μακρά hairstyles ponytails είναι ότι κάνουν μια γυναίκα ή κορίτσι να φαίνονται πιο ελκυστικές. Αυτές οι hairstyles ponytails είναι πολύ εύκολο να γίνει και μπορεί να χειριστεί πολύ εύκολα. Μπορούν να γίνονται σε κάθε περίσταση σύμφωνα με την ανάγκη ενός ατόμου χωρίς οποιαδήποτε βοήθεια από άλλους.

Εικόνες Πηγή: 4, 5, 7, 8, 10, 11, 12, 14.

Leave A Comment

3 + = 11