15 Τελευταία σχέδια Lehenga Kurta στην Ινδία 2018 | Στυλ στη ζωή

Κοιτάξτε εντυπωσιακά για την επόμενη περίσταση ή τη λειτουργία γάμου σε μια εκπληκτική kurta lehenga. Αυτό το σετ κορυφής και φούστα είναι παραδοσιακό και φαίνεται να αναπνέει τη λήψη. Μοντέρνα kurta lehenga προσελκύει την προσοχή στη μέση ενός πλήθους, αυτό το είδος μοτίβο έρχεται με διαφορετικό στυλ και χρώμα. Ο χαμηλός-υψηλός προϋπολογισμός lehenga kurta δίνει μια παραδοσιακή πινελιά σε οποιαδήποτε λειτουργία ή γιορτή.

Καλύτερο και τελευταίο σχέδιο Lehenga Kurta:

Εδώ είναι τα κορυφαία 15 kurta lehenga που θα είναι καλή επιλογή για την επόμενη δοκιμή σας,

1. Silk Kurta Lehenga:

Μετάξι Kurta Lehenga

Αυτό το μετάξι ροδακινί lehenga kurta είναι μια υπέροχη ενδυμασία που μπορεί να φορεθεί για περιστάσεις. Το ροδάκινο lehenga είναι καλοφτιαγμένο και η εκτύπωση σε αυτό είναι πολύ παραδοσιακή. Η άσπρη κούρτα είναι μεγάλη και έχει κολάρο με κουμπιά. Συνδέστε το με ένα υπέροχο διπάτα για μια πλήρη εμφάνιση. Αυτό φαίνεται βαρύ ως υλικό, αλλά δίνει άνεση όταν φοράτε την πραγματική, αυτό είναι ωραίο υλικό μετάξι kurta lehenga.

2. Συντριβή Silk Lehenga με Kurti:

Συντριβή Silk Lehenga with Kurti

Αυτή η lehenga με long kurti είναι ιδανική για γάμους. Το lehenga μεταξωτό μετάξι έχει ένα ευρύ σύνορο συνδεδεμένο με αυτό. Το κουρτί είναι μακρύ και φτιαγμένο από χρυσαφένια διακοσμημένη δουλειά. Το πλήρες σετ ξεχωρίζει και φαίνεται φωτεινό. Εάν σχεδιάζετε λίγο απαλό άγγιγμα για τα ρούχα της μόδας σας, τότε παίρνετε αυτό το μετάξι lehenga με kurti που θα είναι η σωστή επιλογή σας σίγουρος.

3. Σύντομη Κούρτα με Lehenga:

Μικρός Kurta with Lehenga

Εδώ είναι ένα σύντομο σχέδιο lehenga kurti που είναι επίσης υπέροχο για γάμους και άλλες περιπτώσεις. Το κοντό μίνι κουρτί έχει μακρύ μανίκι. Το χρυσό lehenga χάνεται και σας δίνει μεγάλη όγκο. Εάν σχεδιάζετε να δώσετε την αδελφή ή τη φίλη σας, τότε θα πάρετε αυτή τη μικρή κούρτα η οποία σίγουρα θα την ανακουφίσει σε οποιαδήποτε τελετή.

4. Floral Lehenga με τον Long Kurti:

Ανθινος Lehenga with Long Kurti

Αυτός ο σχεδιαστής lehenga με μακρύ kurti είναι μια άλλη δροσερή προσθήκη στην ντουλάπα σας. Το floral lehenga έχει υπέροχους λαμπρούς τόνους σε αυτό. Το μακρύ kurti είναι σε αντίθεση χρώμα και σχισμένο ανοιχτό μπροστά. Το μπούστο ασχολείται με κεντήματα. Σχέδιο για να πάρετε floral μοτίβο kurta lehenga παίρνει έπειτα αυτό το μακρύ πρότυπο curti για να εξερευνήσετε την ομορφιά σας.

5. Κόψτε την εργασία Lehenga Kurti:

Τομή work Lehenga Kurti

Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το σχεδιασμό lehenga kurta σε κομμένα έργα για να φορέσει για την επόμενη οικογενειακή λειτουργία. Αυτό το εκπληκτικό μπλε και κόκκινο σετ χρυσού είναι ιδανικό για κάθε ιδιαίτερη περίσταση. Το dupatta μαζί με αυτό προσδίδει μια λαμπερή αφή. Αυτός ο τύπος kurti φαίνεται ωραίος και καταγράφει μεγαλύτερη εκτίμηση στην επιλογή σας.

6. Brocade Lehenga Kurta:

Μπροκάρ Lehenga Kurta

Εδώ είναι ένα ωραίο lehenga με μακρύ κούρτα που μπορεί να είναι μέρος της ντουλάπας σας. Η εργασία brocade lehenga και kurta είναι σε αντίθεση χρώματα. Επιλέξτε μοτίβα στο μπροκάρ που θα φαίνονται βασιλικά και εκπληκτικά. Αυτό το κουρτί είναι η τελευταία συλλογή lehenga kurti της Bollywood,

7. Lehenga με ασύμμετρη Kurta:

Lehenga with Asymmetric Kurta

Αυτός ο σχεδιαστής kurti lehenga έχει εκπληκτικό ύφος. Η ασύμμετρη κουρτίνα κόβεται και κεντάει για να δώσει μια υπέροχη αίσθηση. Το lehenga είναι σε αντίθεση χρώμα. Μπορείτε να έχετε ένα σύνορο του χρυσού zari έργο που γίνεται στο lehenga και το kurta επίσης.

8. Μηχανουργείο Lehenga Kurta:

Μηχανή Work Lehenga Kurta

Ένα στυλ lehenga kurti μπορεί να γίνει με την εργασία μηχανής, καθώς και να δώσει μια λαμπερή εμφάνιση. Το κουρτί είναι μακρύ και σχισμένο στην πλευρά όπου είναι κεντημένο με ένα μηχάνημα. Το απλό χρυσό lehenga δίνει μια αριστοκρατική ματιά στο ντύσιμο. Οι σχεδιαστές μόδας έχουν ένα καλό έργο τέχνης και προσπαθούν να δώσουν μια δροσερή αφή στο σχεδιασμό τους, αυτό είναι το καλύτερο παράδειγμα για να επιλέξετε τη μόδα.

9. Γύρος Κούτσα με Lehenga:

Γύρος Neck Kurta with Lehenga

Αυτό το σετ lehenga και kurti είναι κατασκευασμένο από λαμπερό κίτρινο και ροζ υλικό. Η κίτρινη κούρτα έχει ένα βαθύ στρογγυλό λαιμό που είναι κεντημένο με ροζ. Τα 3 / 4ο μανίκια της κούρτας φαίνονται κομψά. Μπορείτε να δοκιμάσετε οποιοδήποτε απλό κόσμημα σε αυτή την κούρτα, αυτός ο συνδυασμός θα είναι μια καλή ιδέα να δοκιμάσετε τις λειτουργίες.

10. Αμάνικο κούτσα Lehenga:

Αμάνικο Kurta Lehenga

Μεταξύ των τελευταίων σχεδίων lehenga kurti είναι αυτή η αλεξίπτωτη κούρτα με lehenga στο μετάξι. Η κούτσα είναι μεγάλη και έχει πλατιά σχισμή στα πλάγια. Το floral lehenga έχει επίσης ένα ευρύ χρυσό σύνορο. Αυτή η κουρτίνα χωρίς μανίκια είναι μια ωραία επιλογή για τα κορίτσια ή τις γυναίκες που ταιριάζουν και σε μικρά παιδιά.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια Long Kurti

11. Χρυσό Εκτύπωση Lehenga Σετ:

Χρυσός Print Lehenga Set

Αυτό δεν είναι μακρύ κούρτα και lehenga αλλά εξακολουθεί να φαίνεται εκπληκτική. Το χρυσό lehenga είναι εντυπωσιακό και η μαύρη κούτσα που είναι κοντή και κεντημένη έχει πολύ μεγάλη επίδραση. Μπορείτε να φορέσετε ένα πακέτο μαζί με αυτό το σύνολο για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση. Αυτό είναι ένα μισό μανίκι που είναι καλύτερο για τη διαφορετική γεύση της μόδας σας.

12. Friled Kurti και Lehenga Σετ:

Φριτέξ Kurti and Lehenga Set

Αγοράστε αυτό το κομψό στυλ φόρεμα lehenga kurti που είναι εκθαμβωτικό και εντυπωσιακό. Το κουνιστό κουρτί έχει μακριά μανίκια και στρογγυλό λαιμό. Το έργο κεντήματος στο τέλος της κούρτας και το lehenga είναι εκπληκτικό. Αυτό το ύφος του σχεδίου έρχεται σε υψηλό προϋπολογισμό και μπορείτε να εξατομικεύσετε το σχεδιασμό σύμφωνα με την επιλογή σας πάρα πολύ, να πάρετε αυτό το στυλ του lehenga που για να εξερευνήσετε την ιδέα της μόδας σας.

Δείτε περισσότερα: Lehenga Saress Για το 2018

13. Jacquard Kurti και Lehenga:

Jacquard Kurti and Lehenga

Μπορείτε να αγοράσετε ακόμη και ένα μακρύ κούτρι και lehenga σε ένα ζακάρ υλικό. Αυτό το εντυπωσιακό κούτρι είναι μακρύ και έρχεται με μια εκλεπτυσμένη lehenga. Τα χρώματα του κρητιού το καθιστούν ιδανικό για γάμους και άλλες ευκαιρίες.

14. Γάμος Lehenga kurti:

Γάμος Lehenga kurti

Εάν χρειάζεστε την ενδυμασία γάμου σας για να είναι τέλεια, στη συνέχεια, πάτε για ένα πακιστανικό lehenga με μακρύ kurti. Αυτός ο συνδυασμός κόκκινου και χρυσού είναι ακριβώς η κατάλληλη στολή για μια νύφη. Η λεπτομέρεια που έγινε στο σετ και η φωτοβολίδα του lehenga είναι απλά λαμπρή.

Δείτε περισσότερα: Γκάγκα με το μακρύ Κούρτι

15. Net Lehenga με Kurti:

Καθαρά Lehenga with Kurti

Αυτή η ανοιχτή καθαρή lehenga με την παραδοσιακή εκτύπωση κούττας είναι μια άλλη δροσερή συλλογή ντουλάπας. Η κούτσα είναι ραμμένη με μια κυρτή σχισμή στο μπροστινό μέρος. Το πλήρες κουτί εκτύπωσης φαίνεται εκπληκτικό με το απλό δίκτυο lehenga.

Φορέστε ένα σχέδιο lehenga kurta είναι μόνο πολύτιμο και μπορείτε να επιλέξετε από τα διάφορα στυλ που εμφανίζονται εδώ. Πάρτε κούττες που είναι μακριές ή βραχείες, με στρογγυλό λαιμό ή λαιμόκοψη.

Leave A Comment

+ 38 = 40