15 καλύτερες και τελευταίες ινδικές Kurtis για το 2018 | Στυλ στη ζωή

Το Kurta είναι το μέρος της ινδικής ενδυμασίας που οι περισσότερες γυναίκες αγαπούν να φορούν. Έχει διάφορα σχέδια και σχέδια και εξελίσσεται συνεχώς. Οι τελευταίες τάσεις του σχεδιασμού της κούρτας το καθιστούν ξεχωριστό για όλες τις περιπτώσεις. Μπορείτε να το φοράτε καθημερινά ή για ειδικές περιπτώσεις. Είναι ακόμη και με σύγχρονες ανατροπές, έτσι ώστε να μπορεί να είναι επίσημη ενδυμασία επίσης. Η ινδική κούρτις μπορεί να φτιαχτεί από βαμβάκι, μετάξι, σκούπα και πολλά άλλα υλικά. Τα σχέδια του λαιμού είναι ως επί το πλείστον διαφορετικά καθώς και οι περικοπές. Μπορείτε να έχετε μια γραμμή, flared, ευθεία, μπροστινή σχισμή, κλπ.

Τελευταία ινδική Kurtis για τις γυναίκες:

Εδώ αναφέρουμε μερικά από τα πιο πρόσφατα ινδικά σχέδια curta για να διαλέξετε,

1. Poly Cotton Kurti:

Πολ Cotton Kurti

Εδώ είναι ένα πολύ κομψό Ινδικό κορίτσια κυρίες που μπορείτε να φορέσετε οπουδήποτε. Το κούτσα είναι κατασκευασμένο από πολυ βαμβακερό υλικό που το κάνει άνετο επίσης. Τα δύο χρώματα κούττες είναι τολμηρά και εντυπωσιακά με την γραβάτα στο μπροστινό μέρος.

2. A Line Kurti:

ΕΝΑ Line Kurti

Το στυλ γραμμής Α είναι το Ινδικό τελευταίο σχέδιο curti που ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες. Το εκλεπτυσμένο κούτρι σας κάνει να βλέπετε βασιλικό. Μπορείτε να έχετε φούντες στα πλάγια ή ακόμα και κουμπιά μπροστά. Συνδέστε το με το churidar για αυτή την υπέροχη εμφάνιση.

3. Solid Kurtis:

Στερεός Kurti

Αυτά τα έντονα ινδικά κούτρινα ρούχα είναι αυτά που πρέπει να αποτελούν μέρος της ντουλάπας σας. Το χρώμα μπλοκάρει το βλέμμα είναι πολύ μοντέρνο τώρα. Αυτή η συγκεκριμένη κουρτίνα έχει επίσης κουμπιά στο πλάι.

4. Κούρτα με σακάκι:

Κούρτα with Jacket

Εδώ είναι ένα τέλειο σχέδιο curta για τους άνδρες να φορούν για περιστάσεις. Η κούτσα με το σακάκι είναι πολύ ιδιαίτερη, καθώς κάνει το κούττες να φαίνεται κομψό. Μπορείτε να έχετε ένα υλικό μπροκάρ για το σακάκι και ένα στερεό κούτσα κάτω.

5. Υψηλό χαμηλό Kurta:

Υψηλός Low Kurta

Η σχεδίαση των γυναικών της κούρτας της Ινδίας έχει πλέον την τελευταία τάση της υψηλής χαμηλής κλίσης. Μπορείτε να τα βρείτε σε διαφορετικά στυλ. Αυτή η κουρτίνα είναι τοποθετημένη στο σώμα με πλήρη μανίκια και στη συνέχεια ξεφλούδισε στο κάτω μέρος.

6. Επικάλυψη με Lycra Kurta:

Λύκρα Overlay Kurta

Ο σχεδιασμός της Ινδίας curti μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε υλικό. Το υλικό Lycra που χρησιμοποιείται είναι πολύ μαλακό και λεία. Αυτή η επικάλυψη των εκτυπώσεων και των στερεών είναι ιδανική για μια περιστασιακή στολή.

7. Μανταρίνι κολάρο Kurta Pajam:

Μανταρίνι Collar Kurta

Ενώ επιλέγετε το σχεδιασμό των ανδρών της κούρσας, θα βρείτε το κολάρο μανταρινιού πολύ ελκυστικό. Αυτή η ινδική kurta pajama για άνδρες είναι τέλεια σχεδιασμένη και κομμένη. Κάνει τον άνθρωπο να φαίνεται λεπτό και όταν συνδυάζεται με ένα churidar φαίνεται πολύ εντυπωσιακό.

8. Μακρύ Kurta Pajama για άντρες:

Μακρύς Kurta for Men

Εδώ είναι ένα άλλο στυλ για τους άνδρες στην ινδική σχεδία curta. Η μακρά ινδική κούτζα πιγιάμα από το λεπτό υλικό είναι μεγάλη για περιστάσεις. Το εξάρτημα είναι λίγο χαλαρό και αυτό το καθιστά εύκολο και άνετο.

9. Cotton Silk Kurti:

Βαμβάκι Silk Kurti

Μπορείτε να αγοράσετε ινδική κούτσες κυρίες σε υλικό από βαμβάκι μεταξιού για εκείνη την πλούσια εμφάνιση. Το υλικό από βαμβάκι δεν είναι τόσο ακριβό σε σύγκριση με το μετάξι. Αυτό κάνει το κουτί εύκολο στην τσέπη επίσης. Η πλούσια εμφάνιση είναι ιδανική για περιστάσεις. Το μεταξωτό μετάξι έρχεται σε όμορφες αποχρώσεις και αποχρώσεις. Αυτές οι αποχρώσεις όταν μετατραπεί σε κούτρι κάνουν μια πανέμορφη στολή που είναι καλύτερο να φορεθεί για ειδικές τελετές και περιστάσεις.

10. Long Kurtis:

Μακρύς Kurti

Αυτά τα ινδικά long kurti είναι μια άλλη καλή και μοντέρνα επιλογή για να δοκιμάσετε. Το κουρτί είναι μακρύ και φτάνει στους αστραγάλους. Μπορείτε να το συνδυάσετε με το churidar. Η φωτοβολίδα στο kurti το κάνει πολύ κομψό. Το μακρύ κούτρι μπορεί να φορεθεί από όλες τις γυναίκες, αλλά φαίνεται ακόμα καλύτερα στις ψηλές γυναίκες. Προσθέτει μια καλή εκλέπτυνση στην ενδυμασία σας.

Δείτε περισσότερα: Το τελευταίο μέρος φορούσε σχέδια Kurti

11. Printed Kurti:

Εντυπος Kurti

Θα βρείτε διάφορα σχέδια στην ινδική βαπτιστική kurtis για να διαλέξετε. Αυτά τα εκτυπωμένα σχέδια βαμβακιού curti είναι όμορφα και κομψά. Οι εκτυπώσεις μπορούν να είναι παραδοσιακές ή αφηρημένες. Οι περισσότερες από τις ινδικές εκτυπώσεις είναι ωραίες, αλλά τώρα έχετε επίσης εκτυπώσεις που είναι γεωμετρικές και αφηρημένες. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται σε αυτές τις εκτυπώσεις είναι πολύ τολμηρά και φωτεινά. Ανακατέψτε και ταιριάξτε τα σχέδια για να έχετε μια πολύχρωμη ντουλάπα.

12. Σχεδιαστής Kurti:

Σχεδιαστής Kurti

Δοκιμάστε αυτά τα σχεδιαγράμματα curti για αυτό το αποτέλεσμα από τον κόσμο. Η kurtis για τα womens στην Ινδία είναι τόσο μεγάλη που θα βρείτε κάτι εκπληκτικό πάντα. Αυτό το kite style kurti είναι μια άλλη τέτοια δήλωση μόδας. Να είστε γενναίοι και να επιλέξετε αυτό το στιλ σχεδιαστή ως επόμενο kurti σας. Σίγουρα θα κάνετε τα κεφάλια να στρέφονται με αυτό το τολμηρό σχέδιο.

Δείτε περισσότερα: Long Straight Kurtis

13. Κούρτι δύο επιπέδων:

Δύο Layer Kurti

Μία από τις πιο πρόσφατες τάσεις είναι τα δύο στρώματα curti που έχει δύο ράβδους ύφασμα ραμμένες πάνω από το άλλο. Οι ινδικοί τύποι kurtas για κυρίες κατασκευάζονται με τυπωμένο και συμπαγές υλικό. Τα στρώματα είναι επίσης ασύμμετρα. Το επάνω στρώμα είναι μικρότερο, έτσι ώστε να μπορεί να δει το κάτω στρώμα.

14. Μπροστινό σχιστό κουτί:

Εμπρός Slit Kurti

Εδώ είναι ένα πανέμορφο ροδάκινο και μπεζ party φορούν κούτρι που είναι κεντημένο στην κορυφή. Το μεταξωτό υλικό είναι πλούσιο και δίνει μια πολύ βασιλική ματιά. Η μπροστινή σχισμή είναι η τελευταία στα ινδικά μοτίβα curti. Η σχισμή στο μπροστινό μέρος μπορεί να είναι ανοικτή από το μπούστο ή από τη μέση και μετά. Αυτή η σχισμή σάς επιτρέπει να έχετε και μια στρώση κάτω.

15. Frock Style Kurti:

Φόρεμα Style Kurti

Αυτό είναι ένα υπέροχο κούτσουρο στυλ που μπορείτε να φορέσετε για εξαιρετικές περιστάσεις. Η δυτική εμφάνιση του kurti είναι μεγάλη για τις σύγχρονες γυναίκες. Θα τα βρείτε σε διάφορα χρώματα και μοτίβα. Αυτό το στυλ frock το κάνει να μοιάζει με ένα δυτικό φόρεμα και τα περισσότερα νεαρά κορίτσια αγαπούν αυτήν την τελευταία τάση.

Η ινδική κούτσα απέχει πολύ από το παλιό στυλ. Τώρα έχετε το κούτρι καθώς και τα κακοσχηματισμένα. Το υλικό που κατασκευάζει η κούρτα σας κάνει επίσης μεγάλη διαφορά. Θα έχετε μια ροή αποτέλεσμα από τη χρήση καθαρό υλικό και μια σκληρή εμφάνιση από μετάξι και βαμβακερό υλικό. Επιλέξτε το καλύτερο από αυτή τη λίστα των σχεδίων curta.

Δείτε περισσότερα: Ινδο-δυτικό στυλ Kurtas

Leave A Comment

− 5 = 2