15 σύγχρονα μουσουλμανικά hijabs γάμου για νύφες σε διαφορετικά στυλ Στυλ στη ζωή

Μπορεί να γνωρίζετε ένα κανονικό Hijab. Είναι ένα κάλυμμα κεφαλής που φοριέται για πολλαπλούς σκοπούς όπως για προστασία από τη σκόνη και τη θερμότητα και επίσης ως αξεσουάρ styling όταν βγαίνει για ένα πάρτι ή μια γιορταστική περίσταση. Έτσι, βρίσκετε ως επί το πλείστον Hijab φοριούνται σε επιρρεπείς σε επιδόρπια περιοχές ή αλλιώς μπορείτε επίσης να το βρείτε ως εθνοτική φθορά στην ισλαμική κοινότητα περιοχή.

Σήμερα, μπορείτε να δείτε γυναίκες που φορούν Hijabs στη δέσμευσή τους ή γαμήλιες τελετές για να δώσει μια μοναδική πινελιά στη μεγάλη ευκαιρία τους. Επειδή προφανώς ο γάμος σας είναι η μεγαλύτερη μέρα σας και φορώντας κάτι έξω από το κουτί, όπως ένα γάμο Hijab μπορεί να είναι ένα τεράστιο κέντρο έλξης. Ως εκ τούτου, πρόσφατα, υπήρξε μια τάση στα νεογέννητα κορίτσια να φορούν διαφορετικά είδη Wedding Hijab Styles στο γάμο τους.

Καλύτερη συλλογή Hijab γάμου για μουσουλμανικές νύφες:

Για να σας βοηθήσει περισσότερο σε αυτό το στυλ του γάμου, τα ακόλουθα είναι Top 15 στυλ του γάμου hijabs,

1. Turban Γάμος Hijab:

Τουρμπάνι Wedding Hijab

Αυτό είναι το πιο μοντέρνο στυλ στο hijabs γάμου. Αυτό το στυλ νυφικό Hijab κερδίζει τη δημοτικότητα αργά. Το hijab, σύμφωνα με το όνομα του, παίρνει ένα σχήμα σαν τουρμπάν στο κεφάλι της νύφης, αλλά τελειώνει πολύ κομψά στα άκρα του, δίνοντας έτσι μια μοντέρνα ματιά στη νύφη.

2. Hijab νυφικό:

Γάμος Hijab Dress

Αυτό το ύφος του hijab έχει παραμείνει στη μόδα εδώ και πολύ καιρό. Ωστόσο, η αγάπη μεταξύ των κυριών για αυτό το στυλ hijab, δεν έχει μειωθεί καθόλου. Πολλά νεογέννητα κορίτσια, ειδικά μουσουλμάνα κορίτσια, επιλέγουν ένα μουσουλμανικό νυφικό με νιτζάμπ, στο γάμο τους. Ένα νυφικό dress hijab είναι βασικά ένα γαμήλιο φόρεμα με ένα όμορφο μαντίλι hijab που είναι προσαρτημένο σε αυτό για να δούμε ως μέρος του φόρεμα. Αυτό δίνει τη γαμήλια ενδυμασία σας βασιλική εμφάνιση.

3. Royal Hijab Γάμος:

βασιλικός Wedding Hijab

Πριν από λίγα χρόνια, μια νέα τάση είχε ξεκινήσει μεταξύ των μουσουλμάνων νύφες να δώσουν στο γαμήλιο εργαλείο τους μια πιο βασιλική και πλούσια εμφάνιση. Γι 'αυτό, άρχισαν να προσαρμόζουν την ενδυμασία τους. Το έκαναν με μεταξωτά νήματα, έβαζαν το φόρεμά τους με κοσμήματα και όχι μόνο, αλλά πρόσδεζαν επίσης πολύτιμους λίθους όπως ρουμπίνια, διαμάντια, σμαράγδια κ.λπ. Αυτό αυξάνει την εμφάνιση του γάμου τους και τους κάνει να μοιάζουν με μια πριγκίπισσα.

4. Αφρικανική Style Απλή Γάμος Hijab:

αφρικανός Style Simple Wedding Hijab

Αυτή είναι η απλούστερη μορφή ενδυμασίας γάμου hijab. Εάν δεν θέλετε να αφήσετε τη σερβιτότητά σας την ημέρα του γάμου σας, αλλά εξακολουθείτε να φανείτε όμορφη, αυτό το στυλ hijab είναι η τέλεια επιλογή για εσάς. Το πιο κοινό απλό χρώμα χρησιμοποιείται για αυτό το hijab, δηλαδή λευκό χρώμα. Για περισσότερη κομψότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μεταξωτό παπλώματα με αυτό το φόρεμα του hijab. Αυτό το στυλ είναι ιδανικό για εσάς αν έχετε ένα στρογγυλό πρόσωπο, για να φαίνεστε πιο λεπτό και πιο λεπτό. Είναι επίσης καλό για φυσική προστασία στα αυτιά σας εάν ο γάμος σας είναι χειμώνας.

5. Γάμος Hijab Saree:

Γάμος Hijab Saree

Αυτό μπορεί να ονομαστεί ως παραδοσιακή ισλαμική νυφική ​​ενδυμασία hijab γάμου. Ένα saree προφανώς σας δίνει μια παραδοσιακή και μέτρια εμφάνιση. Οι περισσότερες από τις ισλαμικές ή μουσουλμανικές νύφες προτιμούν να φορούν ένα saree στυλ Hijab για το γάμο τους, καθώς είναι μια ασφαλής και καλύτερη επιλογή σε στυλ hijab γάμου.

6. Fancy Silk Wedding Hijab:

Φαντασία Silk Wedding Hijab

Αυτό είναι προφανώς ένα hijab μοντέρνο νυφικό στυλ. Αυτό το hijab είναι κατασκευασμένο από φυσικό μετάξι ή σιφόν μετάξι για μια πιο άνετη αίσθηση στη νύφη. Το μετάξι αυξάνει την εμφάνιση και το επίπεδο άνεσης, ενώ υπάρχει επίσης φανταχτερός σχεδιασμός σε αυτόν τον τύπο hijab με κέντημα και δαντέλες με βελονάκι και δαντέλες.

7. Ασιατική Style Hijab Γάμος:

ασιάτης Style Wedding Hijab

Αυτή η ενδυμασία Γάμου είναι δημοφιλής ανάμεσα στις ασιατικές νύφες hijabi, ειδικά στις ισλαμικές χώρες όπως η Ινδονησία, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν κλπ. Ο σχεδιασμός αυτών των γαμήλιων hijabs είναι προσεκτικά κατασκευασμένος σε χάντρες και κεντήματα για να του δώσει μια πιο εθνοτική ασιατική εμφάνιση.

8. Αραβικό Hijab Γάμου:

αραβικός Wedding Hijab

Τα αραβικά νυφικά στυλ hijab προσαρμόζονται κυρίως από νύφες που παντρεύονται σε αραβικές χώρες όπως το Ιράν, το Ιράκ, το Κουβέιτ, τη Σαουδική Αραβία, τα ΗΑΕ κλπ. Σε όλες αυτές τις χώρες ο κόσμος παρατηρεί σιγά-σιγά μια ροζ επανάσταση της γυναικείας ελευθερίας και επομένως οι γυναίκες φορούν σταδιακά και ένα αραβικό hijab γάμου είναι το καλύτερο παράδειγμα.

9. Πακιστάν Hijab Γάμος:

Πακιστανός Wedding Hijab

Πακιστάν Νυφική ​​ενδυμασία hijab είναι προφανώς φοριούνται από όλες τις πασχαλινές νύφες. Αυτό που είναι μοναδικό και ιδιαίτερο για το παζικάνικο γαμήλιο hijabs είναι ότι έχει μια λεπτή πατημασιά πινελιά στο σχεδιασμό του και το κέντημα, τα διαμάντια και τα κοσμήματα, αντιπροσωπεύουν συνολικά την πολιτιστική κληρονομιά του Πακιστάν.

10. Τουρκικό Γάμος Hijab:

τούρκικος Wedding Hijab

Το τουρκικό γαϊδουράκι γάμου είναι συγκριτικά μικρή καθυστερημένη τάση στο σχεδιασμό τους για τις νύφες. Αυτό καλύπτει ολόκληρες τις πλευρικές γωνίες του προσώπου της νύφης με κυκλικό τρόπο. Μπορεί να μοιάζει με την ομοιότητα με το ύφος του μωρού της μάγισσας. Είναι ιδανικό για κυκλικές ή ευθείες νύφες.

Δείτε περισσότερα: Αραβικά σχέδια Hijab

11. Hijab Γάμος με τα σύνορα Zari Balls:

Γάμος Hijab with Zari Balls Border

Κυρίως, στην Ινδία και τις γύρω χώρες, όταν μια νύφη φοράει μια ενδυμασία γάμου τύπου hijab, το νυφικό της είναι διακοσμημένο με διάφορα αξεσουάρ που είτε είναι προσαρτημένα σε αυτήν είτε φοριούνται ξεχωριστά μαζί της. Ένας τέτοιος σχεδιασμός είναι ένα όριο ζαριέρας, όπου όμορφες μικρές μπάλες zari κρεμούν γύρω από τα σύνορα του hijab σύνορα σας.

12. Beaded Hijab Γάμου:

Χάντρες Wedding Hijab

Όλοι γνωρίζετε ότι στοιχεία όπως χάντρες, κεντήματα, δαντέλες κλπ. Ανυψώνουν την εμφάνιση οποιωνδήποτε ενδυμάτων ρούχων. Ως εκ τούτου, η συμπερίληψη των όμορφων χάντρες σε ένα αντίθεση χρώμα μπορεί να συμβάλει στην ενίσχυση της εμφάνισης του γάμου σας. Για παράδειγμα στην παραπάνω εικόνα, το hijab είναι διακοσμημένο με όμορφα μαργαριτάρια σαν χάντρες.

Δείτε περισσότερα: Τουρκικό στυλ Hijab

13. Κεντημένο Hijab Γάμος:

Κεντημένα Wedding Hijab

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, ένα κεντημένο hijab έχει διαφορετικούς τύπους σχεδίων που κεντώνονται πάνω του όπως ρίγες, λουλούδια, σχήματα κ.λπ. Επίσης έχει ορισμένα άλλα υφάσματα υφασμένα με το βασικό νήμα που χρησιμοποιείται στο hijab για να του δώσει μια πιο ελκυστική εμφάνιση.

14. Floral Γάμος Hijab:

Ανθινος Wedding Hijab

Για να δώσετε στον γάμο σας μια όμορφη φυσική πινελιά κομψότητας, μπορείτε να επιλέξετε αυτό το floral ύφος του hijab. Έχει είτε πραγματικό λουλούδι υφασμένο με το φόρεμα για μια νέα εμφάνιση, ή αλλιώς μπορεί επίσης να έχει τεχνητά λουλούδια. Μερικές φορές, οι νύφες επιλέγουν επίσης για πολύχρωμα λουλούδια κέντημα αντί των λουλουδιών που συνδέονται με το νυφικό τους.

Δείτε περισσότερα: Μουσουλμανική μόδα Hijab

15. Βαμβάκι Hijab:

Βαρύς Bordered Wedding Hijab

Όταν οι νύφες θέλουν μια πραγματικά ζωντανή και εξαίρετη εμφάνιση για το γάμο τους, μπορούν να επιλέξουν ένα βαρύ περίγραμμα με ένα χιτάμ. Σε αυτό το ύφος του hijab, βασικά, τα σύνορα αποτελούνται από πολλά διαφορετικά αντικείμενα διακόσμησης όπως δαντέλες, πολύτιμους λίθους, κέντημα, κοσμήματα κ.λπ. υφασμένα μαζί για να κάνουν ένα τεράστιο βαρύ περίγραμμα για την καλύτερη δυνατή εμφάνιση γάμου.

Έτσι, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι το ένδυμα στυλ hijab είναι δημοφιλές σε όλους σχεδόν τους γάμους, ειδικά μεταξύ των ισλαμικών κοινοτήτων. Οι hijabs γάμου έχουν πολλά διαφορετικά είδη και στυλ για νύφες για να διαλέξετε. Ανάλογα με το στυλ και τις απαιτήσεις άνεσής σας, πρέπει να επιλέξετε το γαμήλιο σας hijab αναλόγως. Για παράδειγμα, εάν θέλετε μια μοντέρνα εμφάνιση γάμου, μπορείτε να επιλέξετε ένα ντιζάιν νυφικό σχεδιαστών.

Leave A Comment

− 1 = 1