15 καλύτερες αναζητήσεις Halter Μπλούζα σχέδια μπλούζα Στυλ στη ζωή

Εάν θέλετε να πάτε μοντέρνα αυτή τη σεζόν, τότε μπλουζάκια λαιμό μαντίλι μπορεί να ειπωθεί ότι είναι τέλεια για σας. Αυτές οι μπλούζες έρχονται με φοβερά σχέδια και είναι αρκετά άνετα καθώς και τι περισσότερο μπορεί να ζητήσει μια γυναίκα, όταν θέλει να μείνει χαλαρή στα μοντέρνα ρούχα της. Αυτές οι μπλούζες μπορούν εύκολα να μεταφερθούν και μπορεί να ειπωθεί ότι είναι κατάλληλες για όλους εκεί έξω. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε κάποιες βλασφημία όμορφη εμφάνιση μπλούζες λαιμό αγκάθι που θα βρείτε μυαλό-φυσάει.

Διαφορετικές μπλούζες Halter σχέδια με εικόνες:

1. Η μπλούζα μπλούζας με μπλε και κόκκινο σχεδιαστή Halter:

Καπίστρι neck blouse designs1

Αυτό είναι το καλύτερο σχεδιασμό μπλούζας λαιμό αγκάθι σύμφωνα με το σχεδιαστή και τους στυλίστες εκεί έξω. Μπλούζα με μοναδικό χρώμα στις πλευρές είναι ακόμη πιο ελκυστική και αυτό το συγκεκριμένο στοιχείο έχει γίνει με βάση αυτή τη σύλληψη, η οποία είναι επίσης ένα από τα κύρια αξιοθέατα για αυτή την μπλούζα. Τα σχέδια που γίνονται σε αυτή την μπλούζα είναι αρκετά ελκυστικά, καθώς και αυτό είναι που θα προσελκύσουν τα μάτια σας προς αυτή την μπλούζα στην πρώτη θέση. Με ένα κόκκινο saree, αυτή η μπλούζα θα σας κάνει να λάμψετε σαν ένα διαμάντι. Σχεδόν όλες οι γυναίκες μπορούν να φορούν αυτή την μπλούζα. Είναι κατάλληλο για γυναίκες όλων των ηλικιών και θα είναι αρκετά άνετο να φορέσει επίσης.

2. Η Νότια Ινδική Designer Halter Μπλούζα:

Αγκυρα Anasuya Hot Saree Stills at DK Bose Audio Launch

Αν ψάχνετε για μια αξιοπρεπή μπλούζα σχεδιαστών halter, τότε αυτός θα ελπίζουμε να κάνει τη δουλειά. Αθλητισμός ένα από τα πιο όμορφα σχέδια σχεδιαστών λαιμού. Η μπλούζα του halter φαίνεται πολύ όμορφη από μπροστά και από τις πλευρές. Το σχέδιο θα φανεί όλο και πιο όμορφο με ένα φωτεινό saree όπως αυτό σε αυτή την εικόνα. Είναι σίγουρα μία από αυτές τις μπλούζες που θα κάνει μια απλή saree να φανεί θεϊκή.

3. Η μπλούζα της ντεκολτέ Halter Neck:

καπίστρι neck blouse

Εάν χρειάζεστε μια όμορφη μπλούζα λαιμό αγκαλιά για την αθλητική σε ένα γεγονός, τότε ρίξτε μια καλή ματιά σε αυτό. Δεν είναι αυτή η από τις πιο όμορφες μπλούζες που έχετε δει ποτέ; Η μπλούζα πηγαίνει χέρι-χέρι με το saree και κάνει την ινδική ομορφιά να φαίνεται ακόμα πιο δελεαστική. Εάν μεταφέρετε αυτή τη μπλούζα με ένα saree του ίδιου χρώματος με το aishwarya bachchan σε αυτή την εικόνα, τότε θα είστε σε θέση να πάρετε την εμφάνιση των διασημοτήτων. Η μπλούζα θα είναι τέλεια για να φορέσει σε πάρτι ή οικογενειακό γεγονός. Είναι τόσο άνετο που οι γυναίκες προτιμούν να το φορούν οπουδήποτε.

Δείτε περισσότερα: Τελευταία μοτίβα μπλουζών Saree

4. Ο χρυσός σχεδιασμός του αυχένα:

Καπίστρι neck blouse designs4

Πρόκειται για μια μεγάλη μπλούζα που έρχεται με ένα δελεαστικό σχέδιο λαιμού, το οποίο δεν έχετε ξαναδεί. Αυτά τα σχέδια λαιμού ονομάζονται σχέδια αυχένα. Η χρυσή γοητεία αυτής της μπλούζας το καθιστά μία από τις καλύτερες μπλούζες του σχεδιασμού λαιμού. Η μπλούζα μπορεί να αθληθεί με ένα γυαλιστερό ή γυαλιστερό saree και να αγωνίζεται σε σχεδόν κάθε γιορτή. Αν και φαίνεται λίγο πάνω από την κορυφή, αυτό το στοιχείο ρούχα σχεδιαστή θα είναι κατάλληλο για γυναίκες όλων των ηλικιών.

5. Η μπλούζα μαύρη μπλούζα:

Καπίστρι neck blouse designs5

Σε περίπτωση που χρειάζεστε μια μπλούζα στο λαιμό, τότε αυτό θα είναι ένα καλό για εσάς. Εξασφαλίζει το επαγγελματικό μαύρο χρώμα και μπορεί να φορεθεί με μαύρο saree ή και λευκό σε εταιρικές εκδηλώσεις. Λόγω του ουδέτερου χρώματος της μπλούζας, έρχεται ακόμα πιο ελκυστική στις γυναίκες.

6. Η μπλούζα του Neck Halter Neck:

Καπίστρι neck blouse designs6

Αυτό είναι ίσως ένα από τα καλύτερα εμφάνιση μπλουζάκι λαιμό αγκαλιά έξω εκεί έξω. Εμφανίζει ένα υπέροχο σχέδιο στο λαιμό και το δελεαστικό μοτίβο της μπλούζας κάνει ποτέ τις γυναίκες να ονειρεύονται να φορούν αυτό το ρούχο.

7. Η μπλούζα του Shiny Halter Neck:

Καπίστρι neck blouse designs7

Εάν χρειάζεστε μια μπλούζα σχεδιαστών, τότε αυτό θα είναι ένα από τα καλύτερα εκεί έξω. Αθλητισμός ένα ελκυστικό μοτίβο σε όλη την μπλούζα. Η γυαλιστερή γοητεία της μπλούζας θα είναι κατάλληλη για όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις και οι ινδικές γυναίκες θα μπορούν να αθληθούν με τη μέγιστη υπερηφάνεια.

Δείτε περισσότερα: Τα πιο όμορφα σχέδια μπλούζας

8. Η μπλούζα του Halter Neck για τις Skinny Women:

Καπίστρι neck blouse designs8

Οι κοκαλιάρικες γυναίκες συχνά έχουν κάποια θέματα που ταιριάζουν σε μπλούζες. Ωστόσο, αυτή η συγκεκριμένη έρχεται με ένα δελεαστικό σχέδιο και οι λαιμοί είναι επίσης αρκετά καλά διακοσμημένοι με ένα έξυπνο σχέδιο.

9. Η μπλούζα καφέ και χρυσή σχεδίαση:

Καπίστρι neck blouse designs9

Αυτή η μπλούζα αθλητισμός ένα φοβερό μοτίβο στο καφέ βάσης στο στήθος τμήμα και τα χρυσά χρώματα ιμάντες στις πλευρές προσθέτουν μια σχεδίαση άγγιγμα σε αυτό το κομμάτι μπλούζα. Εάν είστε πρόθυμοι να αθληθείτε με το καλύτερο κομμάτι μπλούζας σχεδιαστή με το απλό saree σας, τότε αυτό θα είναι μια μεγάλη μπλούζα για το σκοπό αυτό.

10. Το πράσινο μπλουζάκι του λαιμού:

Καπίστρι neck blouse designs10

Το συγκεκριμένο κομμάτι μπλούζας έρχεται με μοναδική πρόθεση να εντυπωσιάσει τους ανθρώπους. Ο σχεδιασμός που γίνεται στο τμήμα του θώρακα είναι το κύριο προσέλκυμα σε αυτό το βλέμμα. Μπορεί κανείς να ασχολείται με αυτή την μπλούζα σε εορταστικές εκδηλώσεις.

Δείτε περισσότερα: Επιστροφή Σχέδια μπλούζας Deep Neck

11. Το μαύρο παραδοσιακό σχεδιασμό λαιμού:

Καπίστρι neck blouse designs11

Αυτή η μπλούζα σπορ ένα παραδοσιακό σχέδιο στο μπροστινό μέρος που θα προσελκύσει το βλέμμα των ανθρώπων στην πρώτη θέση. Τα διαφορετικά πολύχρωμα σχέδια που γίνονται σε αυτό το καθιστούν ένα από τα πιο όμορφα κομμάτια μπλούζας εκεί έξω.

12. Η συλλογή Μαλαίκας Arora Collection Halter Neck Μπλούζα:

Καπίστρι neck blouse designs12

Αυτός ο συγκεκριμένος σχεδιασμός λαιμού χαλαρώνει ακριβώς έξω από τη συλλογή διασημοτήτων. Είναι αθλητικό ένα όμορφο πράσινο χρώμα που φέρνει έξω το εορταστικό vibe.

Δείτε περισσότερα: Μπλουζάκι χαμηλού λαιμού Saree

13. Η Μπλούζα Σχεδιαστής Μπλούζας:

Καπίστρι neck blouse designs13

Αυτή είναι μια άλλη μπλούζα λαιμό σχεδιαστών που θα σας δώσει την εμφάνιση των διασημοτήτων. Αθλητισμός ένα πραγματικά φοβερό μοτίβο που γίνονται σε όλη την μπλούζα και οι τρυπητές ιμάντες είναι πιθανώς ένα από τα ωραιότερα εμφάνιση αυτής της μπλούζας.

14. Το μαύρο σχεδιασμό μπλούζα διασημότητα για απλά Sarees:

Καπίστρι neck blouse designs14

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες μπλούζες σχεδιαστών που έρχεται με μια σχεδίαση αίσθηση σε αυτό και αθλητικά ένα πολύ δελεαστικό μοτίβο στο μέτωπο, το οποίο είναι επίσης το κύριο έλξη αυτής της εμφάνισης.

Δείτε περισσότερα: Γυαλιστερό μπλουζάκι σχεδιαγράμματα

15. Το Ινδικό μπλουζάκι από το πίσω μέρος:

Καπίστρι neck blouse designs15

Πρόκειται για μια ακόμη λευκή μπλούζα με ανοιχτόχρωμο λαιμό, που φαίνεται υπέροχη από την πλάτη με τους ιμάντες στο λαιμό.

Leave A Comment

57 − = 55