15 καλύτερες hairstyles για μακρύ πρόσωπο με εικόνες Στυλ στη ζωή

Τα hairstyles για το μακρύ πρόσωπο είναι διαφορετικά σε εμφάνιση που είναι προτιμότερα με μακριά μαλλιά και μεσαίου μήκους μαλλιά. Κάθε τύπος προσώπου αξίζει ένα διαφορετικό στυλ μαλλιών που θα ταιριάζει και θα βελτιώσει την εμφάνιση του ατόμου. Οι γυναίκες με μακρά πρόσωπα θα χρειαστούν ένα συγκεκριμένο τύπο χτενίσματος και μερικές καλές θα αναφερθούν παρακάτω. Μπορείτε να βρείτε ένα στυλ για τον εαυτό σας και να το δοκιμάσετε το συντομότερο δυνατό.

Amazing hairstyles για το μακρινό πρόσωπο με εικόνες:

Εδώ είναι μια λίστα με τα καλύτερα hairstyles για μακρύ πρόσωπο με φωτογραφίες που είναι κατάλληλες για μεσαίες και μεγάλες τρίχες κυρίως.

1. Μεγάλο Bob με Side Bangs:

hairstyles for long face

Μια καλή τρίχα με υφή θα φανεί καλή όταν κοπεί σε μια γωνία για να ολοκληρώσει μια μακρά εμφάνιση bob. Αυτό θα κατανοήσει το μακρύ πρόσωπο σας με πλάγια κτυπήματα και θα σας δώσει μια πιο όμορφη εμφάνιση. Είναι σημαντικό να έχετε μια στρογγυλή βούρτσα για να διατηρείτε τις άκρες των μαλλιών σας.

2. Μεγάλα στρώματα με ίσια χτυπήματα στο μέτωπο:

Hairstyles for Long Faces2

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χτένισμα για γυναίκες με μακρύ πρόσωπο που τους αρέσει να κρατούν τα μαλλιά τους ανοιχτά. Τα στρώματα πρέπει να είναι κατάλληλα σχεδιασμένα από έναν ειδικό για να δίνουν την τέλεια εμφάνιση. Τα κτυπήματα στο πρόσωπο μειώνουν το μήκος του προσώπου και κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται ωραίο και εξαιρετικά ευφάνταστο. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα κτυπήματα θα πρέπει να έχουν το σωστό μήκος.

3. Πλήρης πλευρά Μπουμπούκια Hairstyle:

Hairstyles for Long Faces3

Για μια γυναίκα με αλλαγή που έχει μακρύ πρόσωπο μπορεί να σκεφτεί να κρατήσει πλήρους μήκους πλευρικές κτυπήματα. Αυτό βοηθά στην καμουφλάρισμα του μήκους του προσώπου και παρέχει επιπλέον όγκο στα πλάγια. Αφήστε τον στυλίστα να δουλέψει στα μαλλιά σας όπως θέλετε. Μπορείτε να κρατήσετε μακριά ή μακριά μαλλιά σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Αυτό είναι ένα από τα πιο υπέροχα hairstyles για μακρύ πρόσωπο με μεσαία μαλλιά.

Δείτε περισσότερα:  Σύντομο χτένισμα για το λίπος

4. Pixie Style:

Hairstyles for Long Faces4

Το στυλ Pixie είναι ένα από τα πιο κατάλληλα σπάνια κούρεμα για γυναίκες με μακρύ πρόσωπο που έχουν μακρύ πρόσωπο και προτιμούν κοντές τρίχες. Όμορφα διαμορφωμένοι και μακρινοί μπράτσοι βοηθούν την εμφάνιση με τη σωστή διαμόρφωση του προσώπου. Τα μαλλιά Pixie έχει κάποια μειονεκτήματα, καθώς δεν μπορεί να μεταφερθεί μαζί με πολύ ντυμένος ρούχα ή εκλεπτυσμένες περιπτώσεις.

5. Κομψός τύπος Bob:

Hairstyles for Long Faces5

Ναί! ένα κομψό bob είναι ένα hairstyle για γυναίκες με μακρύ πρόσωπο. Είναι κολακεύει το μακρύ πρόσωπο και πέφτει στην κλεψύδρα. Μπορείτε να επιλέξετε να τονίσετε τα μαλλιά και να κρατήσετε τις άκρες στρογγυλεμένες με τη βοήθεια μιας στρογγυλής βούρτσας, ειδικά εάν έχετε μικρό λαιμό. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ένα από τα τελευταία hairstyles για το μακρύ πρόσωπο το φέτος το 2016 για κοντή τρίχα.

6. Πολύ σγουρά τρελά μαλλιά:

Hairstyles for Long Faces6

Αυτό είναι ένα μοναδικό hairstyle για μακρόστενα πρόσωπα έχουν το πλεονέκτημα να έχουν σγουρά μαλλιά. Μπορείτε εύκολα να φορέσετε και να διατηρήσετε τα σγουρά μαλλιά μεσαίας έως μεγάλης διάρκειας. Υπάρχουν μπούκλες και μπορείτε να τις κολακεύσετε όπου κι αν πάτε. Οποιαδήποτε πυκνότητα τρίχας και τύπος τρίχας μπορούν να στυλιστούν σε βαριά μπούκλες.

7. Το φουσκωτό κομμωτήριο με μπούκλες:

Hairstyles for Long Faces7

Το τίναγμα της τρίχας στην περιοχή της κορώνας είναι καλό στυλ για μεγάλα πρόσωπα. Σε αυτό το χτένισμα, μόνο φουσκωμένα μαλλιά είναι δεμένα με καρφίτσες ή κλιπ και τα υπόλοιπα είναι ανοικτά. Κάποιος μπορεί να το στυλ για κάθε είδους επίσημη ή ανεπίσημη περίσταση. Αν η γυναίκα έχει παχιά μαλλιά τότε θα φαινόταν καλύτερα σε αυτό το χτένισμα από κάποιον με λεπτά μαλλιά.

Δείτε περισσότερα:  Καλύτερο μαλλιά για μικρό πρόσωπο

8. Μπράουν κόψιμο με φραγκοσυκιές:

Hairstyles for Long Faces8

Είναι απαραίτητο να αντιληφθεί κανείς τη δομή του προσώπου και να επιλέξει ανάλογα το χτένισμα. Οι κροσσωτές κρόσσες σε σύντομο κούρεμα επιτρέπουν την ανάδειξη των ζυγωματικών και την αύξηση της ομορφιάς κάποιου. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το χτένισμα για μακρύ πρόσωπο εάν έχετε χοντρές τρίχες.

9. Μπλούζα με τα μαλλιά:

Hairstyles for Long Faces9

Αυτό θα είναι ένα από τα κουνιστό hairstyles για μακρύ πρόσωπο με μακριά και παχιά μαλλιά. Μπορείτε να επιλέξετε να έχετε ένα πλευρικό χωρίο εάν έχετε ένα μακρύ πρόσωπο και συνεχίζετε να αλλάζετε το χωρισμό για να αλλάξετε την εμφάνιση συχνά. Τα μακρά κυματιστά μαλλιά επωφελούνται από οβάλ σχήματος πρόσωπα και θα πρέπει να γωνιώνονται κατά τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχουν περισσότερο πλάτος στο πρόσωπο.

Δείτε περισσότερα:  Ινδικό Hairstyle για στρογγυλό πρόσωπο

10. Κούρεμα μήκους σε στρώσεις:

hairstyles for long faces 10

Το καλύτερο hairstyle για μακρύ πρόσωπο αναμφισβήτητα πρέπει να είναι αυτό. Είναι υπέροχο σε τόσα πολλά επίπεδα. Αφήστε τα όλα να καλύπτονται εν κινήσει. Κατ 'αρχάς, το bob με μια ουσία στρίψιμο είναι απίστευτα σύγχρονο και λειτουργεί εξαιρετικά για τη δημιουργία του σωστού όγκου για τα σκέλη, ειδικά αν έχετε ίσια μαλλιά. Τα αμβλύ κτυπήματα μπροστά που βλέπετε κάνουν τα ζυγωματικά σας να φαίνονται καλύτερα και πιο κομψά, όπως ο τρόπος που επισημαίνουν τη μύτη σας και άλλα χαρακτηριστικά του προσώπου. Αυτή η κούρεμα λειτουργεί ουσιαστικά κόβοντας κοντά ολόκληρο το βλέμμα και το μήκος του προσώπου σας, δίνοντας μια ψευδαίσθηση ενός κοντύτερου προσώπου από απόσταση.

11. Χτένισμα Long Hair Face

hairstyles for long faces 11

Ανεξάρτητα από την εποχή, οι τάσεις συνεχίζουν να αλλάζουν και οι νέες έρχονται και φεύγουν, αλλά σηματοδοτούν τα λόγια μας, αυτό είναι εδώ για να μείνει. Όταν θέλετε να αλλάξετε ολόκληρο το βλέμμα του προσώπου σας, ο καλύτερος τρόπος είναι να αλλάξετε τόσο το χρώμα των μαλλιών σας όσο και την περικοπή μαλλιών. Εμπνευστείτε από αυτή την εικόνα εδώ, η οποία έχει ένα πορτοκαλί χρώμα ως κύριο χαρακτηριστικό της και προσθέτει μια διαφορετική γοητεία και ζωντάνια. Αυτό το χτένισμα είναι σύντομο και μπορεί να υπερηφανεύεται για μια νεανική λάμψη από μόνη της. Τα ασταθή στρώματα γύρω από τη στεφάνη ενισχύουν την πληρότητα στο λεπτότερο των κλώνων.

12. Κυματοειδές Hairstyle για μακρύ πρόσωπο:

hairstyles for long faces 12

Όταν θέλετε κύματα να επισημάνετε την εμφάνισή σας και τρέχετε λίγο χρόνο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καθαρίσετε όλη αυτή τη βρωμιά και να στεγνώσετε τα μαλλιά σας εγκαίρως. Προσθέστε σε αυτό ένα κομμάτι ψεκασμού μαλλιών και τζελ με το σίδερο και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι αυτό το όμορφο χτένισμα που μπορεί να αποτελέσει τεράστια ώθηση στη δήλωση του στυλ σας. Σημειώστε επίσης ότι μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες μπούκλες στο τέλος για να δώσετε στα μαλλιά σας μια πιο γεμάτη υφή εμφάνιση. Περιττό να πούμε ότι αυτό το είδος hairstyles για μακρύ πρόσωπο θα σας μετατρέψει σε diva βλέπετε τον εαυτό σας ως, χωρίς την πρόσθετη ταλαιπωρία.

13. Διαστρωμένη υφή για μακρύ πρόσωπο:

hairstyles for long faces 13

Τι έχουμε εδώ! Αυτό το σούπερ κομψό κούρεμα για μεγάλα πρόσωπα είναι μια υποτιμημένη γοητεία, η οποία χαρακτηρίζει μια γαλλική ομορφιά εδώ. Το πρόσωπό της είναι γυμνό, το οποίο από μόνο του είναι πολύ όμορφο. Μαζί με τα ακατάστατα μπούκλες, αυτή η ματιά μπορεί σίγουρα να είναι επιλέξιμη για να γίνει μια κλασική ματιά παραλία για τις γυναίκες με μακριά πρόσωπα. Με κάποιο τρόπο, το ύφος των μαλλιών είναι επίσης αδιαμφισβήτητα αριστοκρατικό και η αυτοπεποίθηση που μπορείτε να προσθέσετε στο βλέμμα σας θα είναι εύκολα ο νικηφόρος στόχος και ο μόνος που χρειάζεται. Τούτου λεχθέντος, μπορείτε να συνδυάσετε αυτό το βλέμμα με όλα τα είδη attires σε οποιαδήποτε λειτουργία ή γεγονός που πρέπει να παρακολουθήσετε.

14. Χαμηλή Hairstyle Bun για Long Face γυναίκες με μεγάλο μέτωπο:

hairstyles for long faces 14

Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να κάνετε για να πειραματιστείτε με χαμηλά updos. Δεν είναι μόνο αυτά τα hairstyles για τα μακριά πρόσωπα ευέλικτο, αλλά δεν έχει σημασία τι φοράτε, ξεχωρίζετε ούτως ή άλλως, και για τους καλύτερους λόγους. Από φορέματα και γυαλιά ηλίου έως τζιν και τσάντες, προχωρήστε και ντύστε ό, τι θέλετε και σύντομα θα δούμε τι εννοούμε. Όσον αφορά τις περικοπές για μεγάλα πρόσωπα, τα πλεκτά κτυπήματα δουλεύουν καλά και συζητάμε γι 'αυτό σύντομα.

15. Glamorous Side Curls Look:

hairstyles for long faces 15

Το τελευταίο χτένισμα μακρύς προσώπου στον κατάλογό μας περιλαμβάνει ένα μείγμα του ρετρό στυλ με τις σύγχρονες τάσεις. Λειτουργεί με όλα τα είδη των μαλλιών και τα μακριά πρόσωπα, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα κομμάτι του προϊόντος τρίχας για να κρατήσει τα μαλλιά στη θέση του. Μην ξεχνάτε ούτε τις καρφίτσες bobby.

Εκεί πηγαίνουμε, καλύψαμε τα κορυφαία 15 από τα καλύτερα hairstyles για μακρύ πρόσωπο που κάνει γύρους στη ζώνη styling μαλλιών αυτή τη στιγμή, ειδικά για τις γυναίκες με μακριά πρόσωπα. Τώρα, έχετε μια λίστα με κούρεμα για μακρύ πρόσωπο και μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε όπως σας αρέσει, επειδή όλοι θα κολακεύσουν τα χαρακτηριστικά σας. Ένα καλό hairstyle είναι η απλούστερη επιλογή να φανεί όμορφη.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

− 1 = 3