15 Καλύτερες Κυματιστές Hairstyles για Άντρες με Εικόνες Στυλ στη ζωή

Υπάρχει μια σειρά από trendy κυματιστές hairstyles για τους άνδρες που έχει κυματιστές κλειδαριές μπορούν να δοκιμάσουν. Αυτά μπορούν να δοκιμαστούν για διάφορες περιπτώσεις, όπως καθημερινές ρουτίνες εργασίας και ακόμη και για να πάτε σε κάποιο πάρτι. Αυτά τα κυματιστά χτενίσματα για τους άνδρες είναι συχνά καλές για αθλητικές στο περιβάλλον εργασίας και επίσης για μια μέρα έξω.

κυματιστός hairstyles for men

Αυτά μπορούν να αγωνιστούν από τα κολέγια που πηγαίνουν αγόρια και επίσης τους άνδρες που είναι αρκετά μεγάλοι στην ηλικία. Οι άνθρωποι που τους αρέσει να ασχολούνται βραχυπρόθεσμα στυλ μπορούν επίσης να φορούν αυτά άνετα, όπως αυτά είναι εύκολα να οριστεί και στυλ σύμφωνα με την επιλογή.

Καλύτερα Hairstyles για κυματιστά μαλλιά άνδρες με εικόνες:

Παρακάτω είναι οι κορυφαίοι 15 τύποι μοντέρνων κυματιστών μαλλιών για άνδρες με εικόνες που οι άντρες που αγαπούν τη μόδα μπορούν να αθληθούν. Αυτές είναι οι καλύτερες επιλογές για άνδρες με κυματιστά μαλλιά.

1. Εύκολο Wavy Hairstyle:

Hairstyles for men wavy hair - Easy wavy hairstyle

Αυτή είναι μια μορφή καυτού στυλ που είναι αρκετά μοντέρνο για τα κολέγια που πηγαίνουν αγόρια. Αυτά μπορούν επίσης να φορεθούν με funky ρούχα και αυτά είναι αρκετά εύκολο στο ύφος. Αν ένα άτομο έχει μια κακή άπλυτη κεφαλή, τότε και αυτά μπορούν να ρυθμιστούν με μερικούς σπρέι στυλ και μια μεγάλη οδοντωτή βούρτσα. Αυτά είναι εύκολο να αθληθούν και αρκετά εύκολο να τεθούν ακόμη και όταν είναι άνεμος και έχετε μια μέρα έξω.

2. Μικρή πλάτη Combed Κοιτάξτε:

hairstyles for wavy hair men2

Αυτό είναι ένα στυλ για τους άνδρες που τους αρέσει το μικρότερο μήκος για τα τμήματα. Αυτός ο τύπος hairstyles για τους κυματιστούς άνδρες για τα μαλλιά είναι εύκολος για το styling και μπορεί επίσης να ρυθμιστεί με λίγο νερό που ψεκάζεται από ένα μπουκάλι ψεκασμού. Αυτές οι μορφές δεν χρειάζονται πολλά προϊόντα styling εκτός και αν τα σκέλη είναι frizzy. Αυτά μπορούν να συνεργαστούν με την επίσημη φθορά και επίσης μανίκι λιγότερο party t shirts.

Δείτε περισσότερα: Χνουδωτά Hairstyles για τους άνδρες

3. Messed Puffed Locks:

hairstyles for wavy hair men3

Αυτό είναι ένα στυλ που τα νεώτερα αγόρια μπορούν να αθληθούν εύκολα. Αυτά είναι εύκολο να συνεργαστούν ακόμη και με τα πουλόβερ σας και άλλα get ups. Αυτά μπορούν να σχεδιαστούν εύκολα. Ακόμη και αν το κεφάλι ha προϊόν συσσώρευση, τότε και αυτά μπορούν να οριστούν με μερικούς όγκους σπρέι στυλ. Αυτά μπορούν να γίνουν εύκολα με μια κανονική χτένα.

4. Σύντομο Μεγαλύτερο άνδρες Hairstyle με κύματα:

hairstyles for wavy hair men4

Αυτοί οι τύποι hairstyles για τους άνδρες με μαυρισμένα μαλλιά φαίνεται μπορεί να δοκιμαστεί με μια σωστή κοπή από το σαλόνι. Εάν ένα άτομο έχει μικρότερο μήκος ή είναι παλιό σε ηλικία, τότε αυτό το άτομο μπορεί να τα δοκιμάσει. Αυτά είναι επίσης καλά για τους ανθρώπους που τους αρέσει να χρησιμοποιούν λιγότερα προϊόντα στο κεφάλι, καθώς αυτά μπορούν να ρυθμιστούν από το σαλόνι που μπορεί να διαρκέσει έως ότου τα σκέλη μεγαλώσουν περισσότερο.

5. Μικρές πλευρές προς τα πάνω:

Hairstyles for men wavy hair - Short side upward

Αυτό είναι ένα διαφορετικό και μοντέρνο look για κάθε νεαρό αγόρι να δοκιμάσει. Αυτό είναι επίσης καλό αν ένα πρόσωπο θέλει να έχει μικρότερες πλευρές και μια πρησμένη κορυφή. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή κυματιστά χτενίσματα για τους άνδρες με βαριά γενειάδα που ταιριάζει απόλυτα με απλά μπλουζάκια T.

6. Ασύμμετρη μελωδία:

hairstyles for wavy hair men6

Αυτό είναι ένα μοντέρνο και δημοφιλές στυλ αυτές τις μέρες. Ένα άτομο που δεν του αρέσει να χρησιμοποιεί πολλά προϊόντα styling ή ακόμα και σκληρό βούρτσισμα, μπορεί να ζητήσει από το σαλόνι να τους δώσει αυτούς τους τύπους στυλ. Αυτοί επίσης συνεργάζονται με σχεδόν κάθε είδους ρούχα. Αυτά είναι επίσης δημοφιλή για επίσημη ή βραδινή εμφάνιση με τα δερμάτινα ή faux δερμάτινα ρούχα.

7. Rolled Wavy Tresses:

hairstyles for wavy hair men7

Κανένας άλλος τύπος hairstyles για τους άνδρες με τα κυματιστά μαλλιά είναι πιο δημοφιλής σαν αυτό. Αυτός είναι ένας δημοφιλής τύπος vintage getup. Αυτά είναι συχνά σχεδιασμένα με πολύ εύκολο τρόπο και δεν χρειάζεται να είναι ένας αριθμός ψεκασμών ή οποιωνδήποτε άλλων προϊόντων που πρέπει να χρησιμοποιηθούν για το στυλ αυτών.

Δείτε περισσότερα: Hairstyles για τους άνδρες με τα παχιά μαλλιά

8. Bushy Messed Κλειδαριές:

hairstyles for wavy hair men8

Αυτό το hairstyle για τους κυματιστούς άνδρες των μαλλιών είναι πολύ κλασικό από ό, τι άλλο είδος κούρεμα. Ένα άτομο μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιήσει τα δάχτυλα για να ρυθμίσει αυτά τα κυματιστά στυλ με τρόπο που μοιάζει αρκετά φρέσκο. Αυτά συχνά μπορούν να συνδυαστούν με οποιαδήποτε επίσημη στολή ή ένα φανταχτερό πουκάμισο.

9. Πλευρικά τμήματα με πλευρικά τμήματα:

Hairstyles for men wavy hair - Centre parted wavy

Αυτό είναι εύκολα στυλ. Ένα άτομο μπορεί να πάρει την κλιμακωτή μεσαία κοπή που γίνεται από φημισμένα σαλόνια. Πόσο όμορφο είναι αυτό το κυματιστό χτένισμα για άνδρες με πλάγια χτυπήματα. Αυτό κατέχει ζωτικό ρόλο στον κατάλογο των καλύτερων κυματιστών μαλλιών για τους άνδρες με μεσαία μαλλιά.

10. Η αριστοκρατική κούραση:

Κυματιστός Hairstyles for Men 10

Αυτό θεωρείται ως μια από τις καλύτερες αναζητήσεις για άνδρες με κυματιστά μαλλιά μέχρι τώρα. Φορούσε από τους άνδρες τις παλιές και εξακολουθεί να είναι στην μόδα. Το χτένισμα είναι τόσο απλό αλλά αρκετά κομψό ταυτόχρονα. Το έξυπνο μοτίβο που αγωνίζεται από αυτό το χτένισμα είναι κάτι που θα προτιμάται από τους περισσότερους άντρες εκεί έξω. Ο τρόπος με τον οποίο το χτένισμα κάνει μια εμφάνιση είναι κάτι που θα είναι καλό για να εντυπωσιάσεις τις κυρίες εκεί έξω. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα επίσημο hairstyle και είναι αρκετά νηφάλιο παράλληλα με λίγο funky.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερα Hairstyles Για Οβάλ Πρόσωπα Ανδρών

11. Το δροσερό Hairstyle Μήκος Για τα Κυματιστά Μαλλιά:

Κυματιστός Hairstyles for Men 11

Εάν έχετε φυσικά κυματιστά μαλλιά, τότε αυτό το χτένισμα για κυματιστούς άντρες μαλλιών θα είναι ένα από τα πιο κατάλληλα για εσάς. Το μοτίβο που αυτό το σπορ μαλλιών μεσαίου μήκους είναι κάτι που κάνει έναν άνθρωπο να μοιάζει με έναν απόλυτο Έλληνα θεό. Αν ψάχνετε για μια κηλίδα και εύκολη ματιά για τους άντρες εκεί έξω, τότε αυτό θα είναι ένα καλό hairstyle για τα κουνάκια με κυματιστά μαλλιά. Το καλύτερο πράγμα για αυτό το hairstyle είναι ότι μπορεί να διατηρηθεί εύκολα και αυτό το hairstyle είναι πιθανώς ένα από τα καλύτερα πράγματα για αυτό το βλέμμα που μπορεί να εντυπωσιάσει όλους τους άνδρες και να τους πείσει να αθλητισμό αυτό το βλέμμα.

12. Τα Cool Waves Pool κοιτάζουν:

Κυματιστός Hairstyles for Men 12

Ψάχνετε για μερικές από τις καλύτερες περικοπές για κυματιστά μαλλιά; Εδώ είναι ένα μεγάλο hairstyle για τους άνδρες με φυσικά κυματιστό μαλλιά που μπορεί να καμαρώνει τα φοβερά τους κύματα που βρίσκονται στα γονίδια. Τα μαλλιά φαίνονται πραγματικά δροσερά εδώ είναι ίσως ένα από τα καλύτερα εμφάνιση για τους άνδρες που κατευθύνονται σε ένα πάρτι ή κάτι παρόμοιο. Το hairstyle δεν είναι ένα τυπικό hairstyle αλλά είναι αρκετά καθαρό και μπορεί να κάνει έναν άντρα να φαίνεται πολύ νηφάλιος και να του δώσει την ιδανική εικόνα τζέντλεμαν την οποία κάθε γυναίκα θέλει.

13. Το Celebrity Inspired Partially Curly Hairstyle Για τα Κυματιστά Μαλλιά:

Κυματιστός Hairstyles for Men 13

Εάν έχετε τα φυσικά κύματα που εμφανίζονται από τα μαλλιά σας, τότε χρησιμοποιήστε το προς όφελός σας. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα εμφάνιση για τους άνδρες που θέλουν να φέρουν μια τραχιά εικόνα και εξακολουθούν να φαίνονται γοητευτικές. Τα κυματιστά μαλλιά σπορ μοιάζουν κάπως εδώ και είναι αναμφισβήτητα μια από τις καλύτερες αναζητήσεις για τους άνδρες που αθλητικά τους κυματιστές τρίχες αποτελεσματικά. Αν ψάχνετε για κυματιστά χτενίσματα για τους άνδρες που έρχονται με αριστοκρατικό άγγιγμα, τότε αυτό θα είναι κατάλληλο για εσάς.

14. Η σύντομη πλευρά βαρύ Κορυφαία τελευταία χτένισμα για τα μαλλιά Way:

Κυματιστός Hairstyles for Men 14

Η κυματιστή τρίχα φαίνεται πραγματικά υπέροχη όταν αγωνίζεται με αυτόν τον τρόπο. Αυτό θεωρείται ότι είναι μια από τις καλύτερες περιγραφές των κυματιστών μαλλιών με τη μορφή ενός κούρεμα κούρασης. Το μεσαίο τμήμα των μαλλιών είναι πολύ σημαντικό και οι πλευρές. Και οι δύο συνδυάζουν μια από τις καλύτερες κυματιστές κούρεμα μαλλιών που μπορούν να αγωνιστούν φέτος με απόλυτη εμπιστοσύνη. Αντί να είναι ένα από τα καλύτερα εμφάνιση κυματιστά hairstyles, είναι ένα από τα νεώτερα haircuts για τους άνδρες εκεί έξω.

15. Το Hairstyle Look Biker For Wavy Hair:

Κυματιστός Hairstyles for Men 15

Θέλετε να αθληθείτε με τα κυματιστά μαλλιά σας αποτελεσματικά; Δοκιμάστε αυτό το βλέμμα με τα κυματιστά μαλλιά σας. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες κούρεμα για τους άνδρες εκεί έξω και είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες εμφανίσεις των φυσικά φοβερό κυματιστό μαλλιά. Τα κορίτσια συχνά τρελαίνονται πάνω από αυτό το βλέμμα, όταν ο αθλητισμός των ανδρών επιτυγχάνει με μια αγκύλη. Το hairstyle έχει μια τραχιά αφή, αλλά εξαιρετικά κομψή αφή που γίνεται σε αυτό και σίγουρα μπορεί να λεχθεί ότι είναι μια μεγάλη εμφάνιση που μπορεί να εμπνεύσει τους περισσότερους άνδρες (με κυματιστά μαλλιά) για να δοκιμάσετε αυτό το hairstyle.

Έτσι αυτός είναι ο τελικός οδηγός για τους άνδρες που έχουν κυματιστά μαλλιά και ψάχνει για μερικά hairstyles που θα ενισχύσουν το βλέμμα τους. Οι καλύτεροι αναφέρονται εδώ για να εξασφαλίσετε ότι έχετε το καλύτερο στο χέρι.

Leave A Comment

− 1 = 4