15 Fabulous σχέδια καρδιά τατουάζ με εικόνες | Στυλ στη ζωή

Ο πιο συνηθισμένος σχεδιασμός σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα είναι το κλασικό beat που μας κρατά ζωντανό και κλοτσιές. Η καρδιά έχει βαθμολογηθεί μία από τις πιο κοινές μορφές τέχνης τατουάζ μεταξύ πολλών άλλων. Είτε πρόκειται για ένα σημάδι της γενναιότητας είτε για ένα αγαπημένο πάει στραβά, τατουάζ καρδιάς ποτέ δεν έχουν πραγματικά μια στάσιμη έννοια σε αυτό.

Η καρδιά μπορεί να χαράσσεται ως τατουάζ σε διάφορα σχέδια, στυλ, σχήματα και μεγέθη. Όποια και αν είναι η σημασία, ένα τατουάζ καρδιάς ποτέ δεν σταματά να παρακαλώ. Η σημασία, ωστόσο, αλλάζει ανάλογα με το σχεδιασμό, την τοποθέτηση και την χάραξη. Μια τατουάζ καρδιάς με φτερά συμβολίζει την καθαρότητα στο πνεύμα και την ακεραιότητα της ψυχής. Στον Βουδισμό, η καρδιά συμβολίζει το Dharmachakra και έτσι μια τατουάζ καρδιάς σε αυτό το πλαίσιο θα συμβολίσει την τελειότητα της γης και τη διατήρηση του νόμου και της τάξης στο σύμπαν. Ένα τατουάζ καρδιάς με αιωρούμενη φλόγα και τυλιγμένο σε αγκάθια, που ονομάζεται επίσης και τατουάζ ιερής καρδιάς, συμβολίζει τη δυνατότητα της αδελφικής / αδελφικής αγάπης στη χριστιανική θρησκεία. Τα σχέδια μπορούν να είναι απλά ή περίπλοκα, αλλά περιέχουν στρώματα έννοιων που κρύβονται μέσα τους.

Μια απλή καρδιά που τατουάζ στον εσωτερικό καρπό του αστραγάλου είναι απλή και μικρή, αλλά περιέχουν πολύ νόημα. Κάντε το κόκκινο και συμβολίζει την αγάπη, το κάνουν κίτρινο και σημαίνει φιλία. Πάρτε ένα όνομα στη μέση για να δείξετε την αγάπη σας σε κάποιον ειδικό.

Το περιβάλλον και τα επικουρικά στοιχεία της τέχνης τατουάζ υπονοεί για τις έννοιές της. Γι 'αυτό το κλασικό τατουάζ καρδιάς δεν μπορεί ποτέ να πάει στραβά. Μπορεί ακόμα να συγχέεται ποιος θα ακολουθήσει, την καρδιά ή το μυαλό; Σε αυτή την περίπτωση θα λέγαμε πάντα να ακολουθούμε την καρδιά και ενώ βρίσκεστε, δείτε τα διάφορα σχέδια που μπορείτε να επιλέξετε.

Τα πιο δημοφιλή σχέδια τατουάζ καρδιά με εικόνες:

Θέλετε να πάρετε ένα τατουάζ, δοκιμάστε ένα τατουάζ καρδιάς. Έχουν διάφορα σχέδια και βαθιές έννοιες μέσα τους. Θέλετε να ξέρετε τα καλύτερα διαθέσιμα σχέδια και τις έννοιές τους μέσω αυτού του άρθρου. Παρακάτω έχουμε δώσει λίστα με όμορφα σχέδια τατουάζ καρδιά με ονόματα και τις εικόνες τους για σας που κάνει το βλέμμα σας πιο δελεαστικό.

1. Χαριτωμένος παράγοντας:

Χαριτωμένος factor

Το τατουάζ καρδιά που απεικονίζεται εδώ είναι με τη μορφή καρδιές αγάπης, πολλαπλάσιο σε αριθμό που ταλαντεύεται με το απαλό μαύρο υπογραμμίζει τη σύνδεση τους όλα μαζί. Η χρήση μικρών μαύρων διακεκομμένων καρδιών αγάπης προσθέτει επίσης σε ολόκληρο το βλέμμα του θέματος. Αυτό είναι ένα χαριτωμένο ελαφρύ τατουάζ που μπορεί να επιλεγεί όταν δεν είναι τίποτα σοβαρό αλλά η αγάπη πρόκειται να απεικονιστεί.

2. Το Τατουάζ της Ανθρώπινης Αγάπης:

ο humane love

Έχουμε συνδέσει πάντα την αγάπη με την καρδιά όπου πρέπει να είναι στην καθαρότερη μορφή της, βαθιά και όμορφη, παθιασμένη και πάντα συγχωρήσιμη. Έρχεται με την ίδια ιδέα εδώ είναι μια ισχυρή τέχνη τατουάζ που απεικονίζει την ανθρώπινη καρδιά μέσα στο οποίο είναι δύο μεμονωμένα αγκαλιάζονται μαζί στην αγάπη που δείχνει πώς η αγάπη και η ανθρωπότητα είναι διασυνδεδεμένα σε όλους. Αυτό είναι ένα από τα τέλεια σχέδια καρδιά τατουάζ για τα ζευγάρια που είναι στην αγάπη.

3. Ripped Apart:

Έσπασε apart

Μια καρδιά, αν δεν καταστραφεί σε κομμάτια, είναι πάντα ξεριζωμένη, απεικονίζοντας τη θλίψη ή την αποτυχία. Το σχέδιο τατουάζ καρδιά εδώ σε έντονα κόκκινο δείχνει την καρδιά χτυπημένη από τη μέση που μπορεί να σχετίζεται με την καρδιά διάλειμμα. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος να μιλάς για τη σπασμένη καρδιά σου.

4. Λέξεις Ενθάρρυνσης:

καρδιά tattoo designs

Για μια ακόμη φορά μιλάμε για το πώς η καρδιά ήταν καλοπροαίρετη αλλά μοιάζει με την αναμενόμενη συνέπεια, η καρδιά για άλλη μια φορά πέρασε μια σειρά από πόνο. Ένα μαχαίρι που περνά μέσα από και μέσα είναι η τέλεια επίδειξη όπου η κακή καρδιά με αιματοχυτήρες μιλάει για να φέρει τον πόνο και να συνεχίσει με αυτό. Αυτό είναι ένα από τα πιο όμορφα σχέδια τατουάζ καρδιά για τους άνδρες που μοιάζει με τον πόνο και την αίσθηση.

5. Σε αγάπη:

Σε love

Μια καρδιά στην αγάπη δεν γνωρίζει κανένα δεσμό. Το τατουάζ εδώ είναι μια γλυκιά παρουσίαση της φευγαλέας και τρεμούλας καρδιάς παρακάμπτοντας κτυπά, ενώ τα φτερά της χαράς έχουν κολληθεί στην καρδιά που ταλαντεύεται σε μια παιχνιδιάρικη κίνηση. Αυτή είναι μια κωμική αλλά και ελαφριά απεικόνιση μιας ευτυχισμένης καρδιάς που μπορεί να βρει το δρόμο της στο αντιβράχιο ή τους αστραγάλους σας.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια τατουάζ για τις γυναίκες στον μηρό

6. Η ειρωνεία:

ο irony

Το στήθος στεγάζει την καρδιά και διατηρεί μια ειρωνεία στο βλέμμα της, η καρδιά εδώ κρέμεται από τα κλαδιά του δέντρου δίνοντας ζωή. Κατασκευασμένο σε κόκκινο και μπλε χρώμα, η σκίαση στο βλέμμα είναι φοβερή, με την περίπλοκη λεπτομέρεια των κλαδιών δέντρων.

7. Μέσω του δέρματος:

Διά μέσου the skin

Για άλλη μια φορά έχουμε ένα όμορφο σχέδιο τατουάζ καρδιάς, με την κυριολεκτική έννοια, όπου η καρδιά κρέμεται από το φερμουάρ που ανοίγει το δέρμα στην γυμνή καρδιά. Αυτό μπορεί να είναι ένα καλό τατουάζ για να απεικονίσει πόσο ευάλωτη είναι αυτή που αγαπάει που έχει βρει το δρόμο της μέσα από τα σκληρά εμπόδια του δέρματος στην υγρή καρδιά.

Δείτε περισσότερα: Αγκώνας Τατουάζ Εικόνες

8. Καρδιά χεριών:

Χέρι heart

Δύο παλάμες που αποτελούν το σημάδι της καρδιάς είναι μια θαυμάσια ιδέα για ένα μελάνι που μπορεί να είναι ένα μεγάλο κέντρο έλξης για ένα τατουάζ στο στήθος. Η σκίαση και η λεπτομέρεια σε αυτό το τατουάζ είναι πράγματι μια αναισθητοποίηση, ταπεινή και μιλώντας χίλιες λέξεις. Ποιος αγαπά τις τέχνες εκείνο τον αθλητισμό αυτού του τύπου διαφορετικών σχεδίων καρδιών τατουάζ για τις γυναίκες στην πλάτη τους για να πάρει περισσότερη ομορφιά.

9. Όχι Extravagance:

Οχι extravagance

Αν το κρατάτε απλό είναι ο κύριος στόχος σας, γιατί να μην επιλέξετε ένα μαλακό χαριτωμένο τατουάζ καρδιάς όπου ένα χέρι της σκαλισμένης καρδιάς έχει λάμπει με κόκκινα λαμπερά αστέρια που υποστηρίζονται από μαλακά μαύρα ξεκίνημα επίσης. Αυτό είναι ένα ελαφρύ χαριτωμένο τέχνη τατουάζ κατάλληλο για τους καρπούς ή τις ωμοπλάτες. Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια σε σχήμα καρδιάς τατουάζ με αστέρια.

10. Τατουάζ μαύρης καρδιάς:

10. Black Heart Tattoos

Τατουάζ μαύρης καρδιάς είναι μια ομοιότητα θλίψης, θλίψης, απώλειας και απόγνωσης. Συμβολίζει τον πόνο. Οι άνθρωποι το κάνουν όταν χάσουν κάποιον σε θάνατο ή χωρισμό. Μπορεί να είναι ένας συγγενής, αγαπημένος, φίλος ή οποιοσδήποτε μπορεί να έχει προκαλέσει θλίψη. Αυτά τα τατουάζ γίνονται με ένα όνομα, φτερά, σταυρό, λουλούδια κλπ.

11. Τατουάζ καρδιάς:

11. Tribal Heart Tattoos

Υπάρχουν χιλιάδες απλά σχέδια τατουάζ καρδιά για τα κορίτσια που διατίθενται σε αυτή την κατηγορία. Αυτό είναι ένα από τα αρχαία σχέδια και ακόμα οι άνθρωποι αυτής της εποχής πάνε γι 'αυτούς. Δεν έχει συγκεκριμένο νόημα και γίνεται λόγω της ελκυστικότητάς του. Μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος. Συνεργάζεται επίσης με λουλούδια, φτερά, αστέρια, κομπολόι, κλπ. Για να γίνει ακόμη πιο ελκυστική. Τα ονόματα είναι επίσης χαραγμένα μαζί τους για να τους δώσουν σημασία.

12. Τατουάζ Κελτικής Καρδιάς:

12. Celtic Heart Tattoos

Κελτική τατουάζ καρδιά είναι κατασκευασμένα από ατελείωτες διαδρομές και έχουν διάφορες έννοιες. Αντιπροσωπεύουν την αιώνια αγάπη και δεν τελειώνουν ποτέ τη φιλία, την πίστη και την πίστη. Αν έχουν περισσότερα από ένα μονοπάτια αλληλοσυνδεδεμένα, αντιπροσωπεύουν τις μεταφορές για τη ζωή και ονομάζονται κόμποι αγάπης. Οι άνθρωποι είναι δύσκολο να φορέσουν αυτό το είδος σχεδίων τατουάζ καρδιά για τους τύπους στα χέρια τους, αλλά είναι πολύ απλό να γοητεύσει.

13. Τατουάζ Ιερής Καρδιάς:

13. Sacred Heart Tattoos

Είναι σύμβολο της φυσικής καρδιάς του Ιησού Χριστού. Το όνομα δόθηκε από τους Ρωμαίους. Αντιπροσωπεύει την πίστη και την αγάπη. Αν και ο καθένας μπορεί να τους πάρει, αλλά ειδικά οι θρησκευτικοί άνθρωποι θέλουν να τους κάνουν. Αυτό αντιπροσωπεύει το νόημα και τη διδασκαλία που δόθηκε στην ευλογημένη Μαρία της θείας καρδιάς, η οποία ήταν μοναχή του ίδιου του Ιησού. Ο μήνας της ιερής καρδιάς είναι ο Ιούνιος και γίνονται αποδεκτοί από την Καθολική Εκκλησία.

14. Κλειδαριές και βασικές καρδιακές τατουάζ:

14. Lock And Key Heart Tattoos

Έχουν ένα θετικό νόημα που αντιπροσωπεύει την αγάπη και την αφοσίωση σε ένα μόνο άτομο. Συμβολίζουν ότι η καρδιά των προσώπων κρατιέται μόνο από κάποιον ειδικό και ότι ο άνθρωπος έχει μόνο το κλειδί. Μπορεί να έχει λουκέτο και κλειδί σε σχήμα καρδιάς ή κανονική καρδιά με σχήμα καρδιάς στο τέλος του κλειδιού. Μπορεί επίσης να απεικονίσει ότι ένα άτομο περιμένει ακόμα κάποιον που φέρει το κλειδί στην καρδιά του. Αυτός ο τύπος δερματοστιξιών καρδιών είναι πολύ λαμπερός και προσελκύει άλλους εύκολα.

15. Πυρκαγιά τατουάζ καρδιάς:

15. Flaming Heart Tattoos

Είναι ένα από τα πιο καυτά και πιο δεμένο σχεδιασμό τατουάζ σήμερα. Είναι μια μορφή έκφρασης του εαυτού σας. Παρουσιάζει συγκεκριμένα το πάθος και την αγάπη για κάποιον ειδικό ή ακόμα και χόμπι ή δουλειά. Η καυτή φλόγα συμβολίζει το συνεχές πνεύμα.

Υπάρχουν εκατομμύρια σχέδια που διατίθενται στο διαδίκτυο για τατουάζ καρδιών και καθένα από αυτά κατέχει διαφορετικό νόημα και έκκληση. Είναι τα πιο ανυπέρβλητα σχέδια τατουάζ. Πηγαίνετε με το νόημα ή απλά το κάνετε για χάρη της ομορφιάς του, ποτέ δεν θα μετανιώσετε μια τατουάζ καρδιά κάνει. Πάνω από τα 15 καλύτερα σχέδια για τατουάζ καρδιά για να περιηγηθείτε και να επιλέξετε από.

Δείτε περισσότερα: Στυλ τατουάζ στο στήθος Γυναίκα

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

48 − = 44