15 Cute Οικογένεια Τατουάζ σχέδια Στυλ στη ζωή

Ο δεσμός μιας οικογένειας είναι ο ισχυρότερος όταν κάθε άτομο είναι πρόθυμο να θυσιάσει τα πάντα για το άλλο. Η οικογένεια είναι ο πιο ιερός δεσμός που έχουν οι άνθρωποι πριν από την αρχική πίστη ότι ο γάμος είναι ο πιο ιερός δεσμός. Η οικογένεια θα είναι πάντα εκεί για σένα, όσο κακό το πρόβλημα σου θα είναι στο τέλος της ημέρας αν όλοι που εμπιστεύτηκες έπρεπε να σε εγκαταλείψουν η οικογένειά σου θα ήταν ακόμα εκεί για να σε υποστηρίξει και να σου δώσει την υποστήριξη που χρειάζεσαι για να σε πάρεις πίσω στα πόδια σας.

οικογένεια tattoo designs

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αποδείξουν ότι τα άτομα είναι διατεθειμένα να παραμείνουν ο ένας στον άλλο σε ό, τι κάνουν, είτε παίρνουν, κάνουν ναρκωτικά ή οτιδήποτε άλλο. Τα τατουάζ χρησιμοποιούνται για να προχωρήσουν ως μια υπόσχεση ότι το άτομο είναι απολύτως αφιερωμένο στην συγκεκριμένη οικογένεια. Μπορούν επίσης να λειτουργήσουν ως ένα σημάδι για διαφορετικά άτομα που ένα είναι μέρος της οικογένειας. Εδώ, όταν κάποιος βλέπει αυτό το τατουάζ, θα συνειδητοποιήσουν ότι το άτομο είναι ένα από αυτά.

Τα καλύτερα σχέδια τατουάζ της οικογένειας:

Να πάρει ένα τατουάζ οικογένεια αναγνωρίζει το δεσμό που έχετε και ως εκ τούτου είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκφράσει την αγάπη και την εκτίμησή σας για το ένα το άλλο. Λαμβάνοντας υπόψη παρακάτω είναι μερικά παγκοσμίου φήμης σχέδια τατουάζ οικογένειας και εικόνες για να διαλέξετε:-

1. Τατουάζ ευγνωμοσύνης:

Μερικοί άνθρωποι θα ήθελαν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους προς τον θεό για να τον ευλογήσει με την οικογένεια με τη χειροτεχνία της οικογένειας του ονόματος μαζί με την ημερομηνία γέννησής του που ήταν η ημερομηνία που εισήχθη στην οικογένεια. Υπάρχει ένα πολύ γνωστό ρητό ότι η λατρεία για μια οικογένεια είναι το πιο αξιοσημείωτο δώρο της ζωής. Όλα τα πράγματα που εξετάζονται, τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα από αυτό το γεγονός της ζωής. Η οικογένεια, εκτός από τη βασική μονάδα της κοινωνίας, είναι το κύριο σχολείο όπου όλοι μας παίρνουμε στα βασικά μαθήματα της ζωής. Μοιάζει με ένα χτύπημα που μας κρατά γειωμένο επιπλέον μας δίνει ποιότητα.

ευγνωμοσύνη-τατουάζ

Αυτός είναι ο λόγος που όλοι μας εκτιμούμε την οικογένειά μας σε τέτοιο βαθμό. Είμαστε συνεχώς ευγνώμονες στον Θεό για δώρο μας με όμορφους κηδεμόνες, συγγενείς και συγγενείς. Η αξία μιας οικογένειας είναι εξαιρετικά ασυνήθιστη, καθιστώντας αδύνατο να αρθρωθεί εντούτοις αυτά τα ευγνώμονες σχεδιασμό τατουάζ οικογενειακό όνομα είναι μια αξιοπρεπή μέθοδος για την επικοινωνία λατρείας και εκτίμησης. Τα άτομα φορούν την αγάπη τους και την υπερηφάνεια για την οικογένειά τους στο σώμα τους και αυτό είναι το μέρος που το μέρος της οικογένειας τατουάζ σκέψεις παίρνει να είναι αξιοσημείωτο. Υπάρχουν σωροί εξαιρετικών σχεδίων τατουάζ που μπορεί κανείς να φορέσει στο σώμα του ως χαρακτηριστικό της αγάπης και του αφιερώματος.

2. Συμβολική Τατουάζ Οικογένειας:

Ένα από τα μοναδικά σχέδια τατουάζ της οικογένειας για γυναίκες και άνδρες τέτοιου είδους τατουάζ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συμβολική απεικόνιση της προγονικής γενιάς. Αυτά τα σύμβολα μπορεί να είναι μερικοί χαρακτήρες που γράφονται σε ορισμένες κωδικοποιημένες γλώσσες, οι οποίες μπορεί να είναι είτε σανσκριτική γλώσσα είτε παραδοσιακή ιαπωνική γλώσσα ή σύμβολα ή άλλα προγονικά σύμβολα ή παραδοσιακές γλώσσες.

συμβολικό-οικογενειακό τατουάζ

Οι εικόνες θα μιλήσουν σε μια οικογένεια ή μια μονάδα και οι οποίες μπορούν να ερμηνευτούν μόνο από τα μέλη της οικογένειας. Μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε γύρω από το σώμα, καθώς δεν απαιτεί πολύ λεπτομερείς πληροφορίες. Χρησιμοποιείται βασικά για το πώς η υπερηφάνεια μιας συγκεκριμένης οικογένειας. Δεν μας θυμίζει παλιές ταινίες Hindi όπου δύο αδέλφια διαχωρίστηκαν στο Kumbh mela και επανενώθηκαν μετά από αρκετά χρόνια λόγω του προγόνου τατουάζ. Πριν από την εφαρμογή αυτών των οικογενειακών ιδεών τατουάζ εγγυώνται αξιόπιστα ότι σκέφτεστε τη σημασία τους. Αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε μια στρατηγική απόσταση από την αμηχανία και την παρερμηνεία από τους άλλους.

3. Περιγραφή Τατουάζ:

περιγραφή-τατουάζ

Πιο συνηθισμένα, τα οικογενειακά τατουάζ θα συνδεθούν με λέξεις, τα οποία προφανώς περιγράφουν μια οικογένεια. Μερικοί άνθρωποι θα ήθελαν να σχεδιάσουν τα σχέδια τατουάζ της οικογένειας στην πλάτη τους με τεράστιες περιγραφές για την οικογένειά τους, ενώ άλλοι θα έχουν ένα εμπνευσμένο οικογενειακό απόσπασμα με μελάνι σε οποιοδήποτε μέρος του σώματός τους. Η προσθήκη υπέροχων χρωμάτων στο τατουάζ θα κάνει σίγουρα ένα κέντρο έλξης, καθώς θα δοξάσει το βλέμμα του σε εκατομμύρια φορές. Αυτό είναι το περίφημο σχέδιο τατουάζ οικογένεια λέξη.

4. Μουσικό τατουάζ:

μουσικό τατουάζ

Αυτά τα σχέδια τατουάζ οικογενειακού ονόματος χρησιμοποιούνται για να προσφέρουν φόρο σε έναν χαμένο συγγενή, είτε πρόκειται για αδελφό, για αδερφή ή για κηδεμόνα. Θα έχουν ένα μουσικό όργανο, με το όνομα του αποσπασμένου ατόμου από την οικογένεια. Θα υπάρξουν, επίσης, κάποιες μουσικές αρμονίες που θα εμφανιστούν ως τόνος αφιερωμένο στο εξαντλημένο κομμάτι. Αυτό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί, εάν το άτομο ήταν καλλιτέχνης ή στην πιθανότητα ότι είχαν απίστευτο ενθουσιασμό της μουσικής. Η οικογενειακή τατουάζ σκέψης είναι ένα εξαιρετικό αφιέρωμα σε έναν φίλο ή ένα μέλος της οικογένειας. Επισημαίνοντας ένα βασικό περγαμηνή και ένα διαβατήριο σενάριο αυτό το μουσικό τατουάζ είναι υπέροχο και μπορείτε να το τσίμπημα με το όνομα του συγγενή σας. Το μικρό του μέγεθος το καθιστά ιδανικό για τις σειρές όπως το κάτω χέρι.

Δείτε περισσότερα: Να πάρει ένα τατουάζ

5. Τατουάζ των Προγονικών Δένδρων:

πατροπαράδοτο δέντρο-τατουάζ

Αυτά θα σχεδιαστούν με ένα τυπικό δέντρο, με ονόματα των συγγενών πάνω και κάτω από τα κλαδιά. Κατά κανόνα, το επώνυμο της οικογένειας, που είναι ως επί το πλείστον το όνομα του πατέρα, θα εμφανιστεί κατά μήκος του στελέχους. Οι ρίζες μπορούν να έχουν ένα οικογενειακό όνομα. Η έκταση της οικογένειας θα βασιστεί στο μέτρο αυτού του οικογενειακού δέντρου. Τα τατουάζ της οικογένειας είναι λιγότερο ατομικά και αποσκοπούν ουσιαστικά να δείξουν πλήρη δέσμευση και λατρεία σε μια συγκεκριμένη οικογένεια ή συγκέντρωση. Το τατουάζ πηγαίνει για την προώθηση της αλληλεγγύης και της αδελφοσύνης, που είναι ο λόγος που γίνεται αέναη στο δέρμα του φέροντος.

6. Tattoo Family Anchor Για τα κορίτσια:

Αγκυρα tattoo

Το τατουάζ αγκύρωσης είναι συμβολικό στο γεγονός ότι η οικογένειά σας είναι η άγκυρα σας. Χωρίς μια οικογένεια κανείς δεν θα μπορούσε να καταλάβει πλήρως τον κόσμο. Από την παιδική σας ηλικία η οικογένειά σας σας δείχνει τρόπους και μέσα για να επιβιώσετε για να διατηρήσετε τη γείτονα να εργάζεστε σκληρά και να κερδίζετε τα προς το ζην για τον εαυτό σας. Αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν μετά να περάσουν στα παιδιά σας. Είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια τατουάζ οικογένειας για τα κορίτσια.

7. Κέλτικ Οικογένεια:

Celtic family tree

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το οικογενειακό δέντρο είναι η κληρονομιά κάθε ατόμου, η μόνη διαφορά με αυτό το σχέδιο είναι ότι οι κελτικοί κόμβοι δείχνουν τον δεσμό που μοιράζεστε με γενιές μελών της οικογένειας.

8. Τατουάζ οικογένειας αιωνιότητας:

αιωνιότητα family

Ο αιώνιος κόμβος δείχνει τον δεσμό ή τον κόμπο που μοιραζόμαστε με την οικογένειά μας. Είναι ένα από τα πιο διάσημα σχέδια τατουάζ διαθέσιμα στον κόσμο σήμερα. Είναι ένα από τα διάσημα σχέδια τατουάζ της οικογένειας για τις γυναίκες.

9. Σταυροειδής Τατουάζ Οικογένειας:

Σταυρός tattoo

Ένα πολύ ακριβές τατουάζ για να πάρει από έναν νέο πατέρα, αυτό το σχέδιο είναι ένα τέλειο τατουάζ για να πάρει για να γιορτάσει τη γέννηση του παιδιού σας. Θα σας θυμίζει για πάντα τη συγκεκριμένη ημέρα και θα δείξει στο παιδί σας την αγάπη σας για αυτούς.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια τατουάζ μπαμπάς

10. Οικογένεια Πρώτη:

Οικογένεια first

Αυτό το τατουάζ συμβολίζει ότι πάνω απ 'όλα η οικογένεια έρχεται πρώτη. Ανεξάρτητα από το τι κάνεις και πού βρίσκεσαι, θα ασχοληθείς πάντα με αυτό που χρειάζεται η οικογένειά σου πριν από οτιδήποτε άλλο και αυτή η ιδέα είναι πάντα πάνω από την καταδίκη. Αυτό θα σας βοηθήσει να δώσετε στους ανθρώπους μια εικόνα για το πόσο αγαπάτε πραγματικά την οικογένειά σας.

11. Οικογενειακά Πουλιά:

Οικογένεια birds

Αυτό το τατουάζ συμβολίζει μια οικογένεια τριών πτηνών. Τα δέντρα πτηνών συμβολίζουν μια κλασική οικογένεια τριών, έναν πατέρα και ένα παιδί μητέρα. Αυτή είναι μια κλασική οικογένεια και δείχνει ότι οι οικογένειες μπορούν να είναι μικρές αλλά δεν κάνουν τον δεσμό πιο αδύναμο. Ο δεσμός είναι τόσο ισχυρός όσο ήταν πάντα. Η οικογένεια των τριών τατουάζ πουλιών είναι εξαιρετικά διάσημη και υιοθετήθηκε κυρίως από τις μητέρες που μόλις είχαν το πρώτο τους παιδί.

12. Σχεδιασμός τατουάζ οικογένειας της Celtic:

Celtic family tattoo design

Κελτική σημαίνει το μοτίβο του δεμένη τατουάζ, επομένως οι κόμβοι συμβολίζουν τον δεσμό που οι οικογένειες πλέκουν μεταξύ τους. Η απόκτηση ενός κελτικού σχεδίου θα δείξει ότι έχετε αποδεχτεί την κληρονομιά σας και θέλετε τώρα να μοιραστείτε την κληρονομιά σας με τον κόσμο.

13. Τατουάζ οικογένειας Infinity:

Απειρο family

Πρόκειται για ένα πολύ θηλυκό σχέδιο και μπορεί να υιοθετηθεί από την κόρη και τη μητέρα. Για μια μητέρα η οικογένειά της είναι το πιο σημαντικό πράγμα γι 'αυτήν. Μια μητέρα θα έκανε τίποτα για την οικογένειά της, ειδικά για τα παιδιά της. Αυτό το τατουάζ θα επιτρέψει στη μητέρα να δείξει στην οικογένειά της πόσο σημαντικό είναι γι 'αυτήν. Ακριβώς όπως η οικογένεια είναι ατελής χωρίς την τροφή μιας μητέρας, μια γυναίκα γίνεται υποχρεωτική όταν επιτύχει όλα τα στάδια της γυναικείας κουκούλας από την κόρη στη μητρότητα.

14. Τατουάζ της ρωμαϊκής αλφάβητο:

Ρωμαϊκό αλφάβητο-τατουάζ

Υπάρχουν επιπλέον ορισμένες οικογένειες πακέτων που χρησιμοποιούν τα ρωμαϊκά γράμματα για να αποδείξουν ότι είναι από μια συγκεκριμένη οικογένεια. Αυτό χρησιμοποιείται γενικά για να αποδείξει ότι κάποιος είναι μέρος αυτής της οικογένειας, κατά κανόνα, δεν υπάρχει μεγάλη αφοσίωση στη δεδομένη οικογένεια. Έτσι, όταν τα άτομα βλέπουν τον αριθμό, συνειδητοποιούν ότι αυτό το άτομο είναι ένα από αυτά.

15. Σιλουέτα Οικογενειακού Δέντρου:

Οικογένεια tree silhouette

Το οικογενειακό δέντρο με απλά λόγια είναι κληρονομιά σας. Σας δίνει μια λεπτομερή περιγραφή των προγόνων σας, του αίματός σας. Το αίμα σας μοιράζεται από τους προγόνους σας, καθιστώντας τους όλα τα μέλη της οικογένειάς σας. Η κληρονομιά σας είναι η δική σας προσωπική ιστορία και ως εκ τούτου η απόκτηση ενός τατουάζ οικογενειακού δέντρου δείχνει ότι έχετε αποδεχτεί πλήρως την κληρονομιά σας όπως εσείς είστε.

Δείτε περισσότερα: Sun Tattoo Images

Τα σχέδια τατουάζ για τα οικογενειακά ονόματα μεταφέρουν μια εξαιρετική σημασία και σημαίνουν διαφορετικά σε κάθε άτομο που παίρνει εμποτισμένο με μια εικόνα της οικογένειας. Ορισμένα τατουάζ οικογένειας είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα με τους άνδρες και εκφράζουν την λατρεία και την υποτροφία που είναι ένα κομμάτι του οικογενειακού δεσμού. Εάν σκέφτεστε να πάρετε ένα τατουάζ για να σεβαστείτε τα μοναδικά άτομα σε όλη τη ζωή σας, τότε τα παραπάνω σχέδια τατουάζ οικογένεια για τους άνδρες και τις γυναίκες θα είναι οι τελικές επιλογές για σας.

Εικόνες Πηγή: 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

+ 18 = 21