15 Τελευταία σχέδια απλού βαμβακιού Churidar Στυλ στη ζωή

Συνήθως, τα εθνικά φορέματα και τα κοστούμια Churidar αγνοούνται από τις περισσότερες κυρίες για το σκοπό αυτό. είναι παλιά περίεργη σκίαση. Οι περισσότερες γυναίκες επιθυμούν να είναι σε συμβατική φθορά, καθώς αποκτούν το επίκεντρο της γοητείας. Το κοστούμι βαμβακιού churidar είναι ένα ακόμη συμβατικό ρούχο που είναι τεράστια προεξέχον μεταξύ ινδικών κυρίες και είναι επιπλέον διάσημο μεταξύ κυρίες σε όλο τον κόσμο.

πιο πρόσφατα-και-απλά-βαμβάκι-churidar-σχέδια

Γιατί ονομάζεται ο Χουριδάρης?

Τα churidar τζιν είναι κομμένα σε κλίση για να τα κάνουν τεντώσιμα. Τα Churidars είναι γενικά μεγαλύτερα από το πόδι και είναι σταθερά ασφαλισμένα με το κουμπί αστράγαλο. Το επιπλέον μήκος του αετού πέφτει σαν επικαλύψεις και μοιάζει με βραχιόλια που βρίσκονται στο κάτω πόδι, έτσι το όνομα "Churidar" - "Churi" που σημαίνει βραχιόλι.

Διακεκριμένοι τύποι νέων μοντέλων Churidar βαμβακιού μόδας στην Ινδία:

Παρακάτω καταγράφονται ποικίλα σχέδια βαμβακιού Churidars τα οποία μπορούν να φορεθούν κάθε ημέρα της ημέρας σε οποιοδήποτε γεγονός.

1. Καλαίσθητο βαμβάκι για κορίτσια:

straight-churidaars1

Ξεκινούν από το εξωτερικό τμήμα του κάτω ποδιού και πλαισιώνουν ένα ελαφρύ σχήμα χτύπου του Χίτλερ. Καλύτερο για τα καλοκαίρια, τις πηγές και τους χρόνους συγκομιδής, επίσης, το Straight Cotton Churidars είναι εκπληκτικά ευχάριστο και προσφέρει ευελιξία στην ανάπτυξη.

2. Τελευταίες Cotton Churidar Salwars:

churidar-salwars2

Οι άνθρωποι θα πρέπει να συζητήσουν τα πιο γνωστά και συμβατικά σχέδια για το βαμβάκι churidar. Αυτά τα salwars είναι η ποικίλα προσβάσιμη και χρήσιμη επιλογή για κάθε κυρία. Για να παρακωλύσετε τη στοχαστική στροφή των ποδιών σας, αυτά τα κομμάτια αριστείας είναι οριστικά για κάθε κυρία. Αυτά τα πιο πρόσφατα churidar δείχνουν ασήμαντες πτυχές και γκέρα γύρω από την κοιλιά και μετά από τους μηρούς, την υφή ή το υλικό πηγαίνει μαζί με το στόχο που μπορείτε να κάνετε καρδιάς ακόμη και πτυχές.

3. Σκοτεινές αποχρώσεις για περιστάσεις:

dark-churidaars3

Αυτά τα μοτίβα βαμβακιού Churidars είναι για τις βασιλικές περιστάσεις και φοριούνται σε εξαιρετικά μοναδικό γεγονός από κάθε κυρία. Αυτές τις μέρες, φοριούνται από ένα μεγάλο μέρος των fashionistas. Οι ντόπιοι τους αποκαλούν κοστούμι Pajami καθώς ενισχύονται από τις βασιλικές οικογένειες σε όλη την Ινδία.

4. Απλοί κόκκινοι βαμβάκι:

red-churidaars4

Αυτοί οι Churidars είναι επιπλέον πιο λατρευμένοι από ινδικές κυρίες με το φως του γεγονότος ότι στη σκίαση του. Το κόκκινο είναι αειθαλές σκίαση που αποτελεί αναμφισβήτητη απαίτηση σε κάθε δωμάτιο αποθήκευσης κυριών. Για ποιο λόγο κάθεσαι σφιχτά; Rush και να πάρετε ένα για σας επίσης.

5. Brilliant λάμπει Churidar βαμβάκι:

λαμπρή λάμψη5

Τόσο φυσικό για να φτάσετε στην ταχύτητα, όπως αυτές οι συλλογές βαμβακιού Churidars που πήρε το όνομά του από την ανυπολόγιστη θέση που είναι γνωστή για τον πολιτισμό της Ινδίας! Μπορεί να ανακαλύψετε διαφορετικές εικόνες στυλ φθοράς βάσης των Churidars οι οποίες είναι σήμερα γνωστές μεταξύ των trailblazers.

Δείτε περισσότερα: Chudidar Kurti Σχέδια

6. Minty μπλε χρώμα βαμβάκι Churidar:

Μιντ-μπλε-churidars6

Πράγματι, αυτά πήραν τα κίνητρά τους από αυτή τη βάση των ανθρώπων ιστορίας χαρακτήρες »φοράει. Φορούσαν εξαιρετικά είδη βάσης τα οποία είναι προφανώς σφιχτά από τα κάτω πόδια, τα στρώματα των Churidars πέφτουν μακρά ανάμεσα στα πόδια, προσφέροντας άψογη εμφάνιση στο εθνικό σας ενδιαφέρον. Αυτό το είδος salwars ή συμβατικό αριθμό έχει αξιόπιστα τράβηξε στη βιομηχανία μάζας σε μορφή.

7. Γκρίζες κολοσσιαίες γυναίκες:

γκριζωπός-churidaars7

Αυτές οι ινδικές μορφές Churidars είναι εξαιρετικά κομψές και όμορφες. Πέφτουν στο περίβλημα των ποδιών σας και κολλάνε στο σώμα σας όπως κάνουν οι Churidars. Πακιστανικά κοστούμια, kameez ή kurta έχουν αναβαθμίσει το σχεδιασμό τους ντροπή και συνδέονται με αυτό το είδος salwars.

8. Κόψτε τα βαμβακερά κουλουράκια εργασίας:

cut-work-churidaars8

Πριονισμένες, εξωραϊστικές εργασίες, διακοσμημένες, εργασίες αποκατάστασης αποτελούν μέρος των αιτηθεισών βαμβακιού. Αυτά ονομάζονται διαφορετικά τσιγάρων Churidars. Ορισμένα από αυτά έρχονται επιπλέον ως δωρεάν Palazzo Style, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με μικρό ή μακρύ kurtis για να ταρακουνήσει το μοτίβο. Αυτά τα βαμβακερά μοντέλα Churidars είναι η πρώτη ζήτηση μεταξύ των μοντέλων.

9. Πρασίνων πράσινων χειρολαβών της Γροιλανδίας:

greenland-green-churidaar9

Μπορούν να φορεθούν με μήκος κορνίζας ή kameez και πακιστανικά κοστούμια για μια ακραία αυτοκρατορική εμφάνιση. Αυτά τα Churidars διατηρούν το ίδιο πλάτος στο tom και επιπλέον τη βάση. Δίνουν βασιλική εμφάνιση αν συνδυάζονται με καλαίσθητη κούρτα.

10. Σχεδιασμός Δυναμικών Σκιασμών Σκίασης:

δυναμικής σκίασης-churidaars10

Αυτό το mainstream είδος της φθοράς βάσης είναι σε μοτίβο και έλαβε αγάπη από το σχολείο πηγαίνει ή πρωτοπόρος γυναίκες εκεί έξω. Είναι προσβάσιμα με διαφορετικά σχήματα, τέλειες περικοπές και στυλ σε επιχειρηματικούς τομείς και λειτουργούν καλά με κάθε είδος σώματος. Είτε πρόκειται για μια σθεναρή κυρία είτε για μία κλίση κατά μήκος αυτών των γραμμών, κρύβουν τις ατέλειες σας γαλήνια.

Δείτε περισσότερα: Churidar Pant Μοντέλα

11. Casual Printed Churidars:

τυπωμένα-churidaars11

Για τη διασκεδαστική αγάπη για το μυαλό και την εκδήλωση, τα μανίκια μας επιδιώκουν αξιόπιστα τυπωμένα απλά βαμβάκι Churidars. Είναι ασφαλές να πούμε ότι δεν είναι; Έχουν ειδικά περιγράμματα ή συνήθη θέματα που φαίνονται εντελώς φρεβολά αλλά υποδειγματικά. Αυτή η φθορά βάσης λατρεύεται πολύ από κάθε περίοδο της κυρίας. Λόγω του βραχυπρόθεσμου καθορισμού, μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίπτωση.

12. Σχεδιαστές βαμβακιού:

σχεδιαστής-churidaars12

Όπως ονομάζει το όνομα, ο αρχιτέκτονας Churidars προτείνει εξ ολοκλήρου εξαιρετικές διακηρύξεις στυλ από εναλλακτικά είδη salwars. Είναι σαφές ότι χρειάζεστε κάτι ασυνήθιστο όταν πηγαίνετε σε μια εξαιρετική περίσταση και με αυτό τον τρόπο η βάση σας να φοράτε με κούρτα θα πρέπει να έχει απαράμιλλη εμφάνιση. Αυτό το σύγχρονο πρότυπο είναι το νέο πιο αγαπημένο των νέων κυρίες και γραφείο θα κυρίες.

13. Νέες τρεμοπαίχτες:

dim-churidaars13

Τα Dim Colors είναι αξιόπιστα σε σχήμα και κομψή εμφάνιση που φοριούνται από οποιαδήποτε νεαρή κοπέλα ή ώριμες γυναίκες. Αυτά μπορούν ευχάριστα να προσαρμόσουν το συνηθισμένο θέμα της Ινδίας και τη δυτική αδυναμία να δώσουν συγκλονιστική ματιά στα πάρτι της λέσχης, να πάρουν τα δικά της, οι εορτασμοί και οι γαμήλιες προσφορές.

14. Ήχοι Silver Silver:

τόνους-ασημί-γκρι14

Οι αποχρώσεις των σκούρων αποχρώσεων είναι το αήττητο μοτίβο στυλ των συμβατικών κυριών επίσης. Φροντίστε να επιλέξετε το καλύτερο από τα στολίδια ή τα πολύτιμους λίθους σας με την εμφάνιση και τη συμπλήρωση της εύκολης εμφάνισής σας με χοντρά πετράδια και τακούνια σκηνής. Συνδυάστε τους με μικρές κούτσες, χιτώνες ή μακρύ κορμί είναι η νέα πιο αγαπημένη ματιά της λαϊκής μάζας κυρίας.

Δείτε περισσότερα: Έτοιμο φόρεμα Churidar

15. Ανοιχτόχρωμο Χρώμα:

ανοιχτοί χρωματισμοί15

Η ισχυρή βαμβακερή κούτσα με αυτές τις φθάνουσες βάσεις σκίασης προσφέρει μεγάλη επίσημη αναζήτηση και για κομψό και ευχάριστο τρέξιμο ενδιαφέροντος για τυπωμένο kurtis με φορώντας ψηλό κούμπωμα και καταρρέουσα λαβή. Προσπαθήστε κάθε είδους όμορφα παντελόνια, καθώς διάφορα είδη παντελονιών δεν έχουν καθόλου το πλεονέκτημα να προσφέρουν στον φορέα.

Η φήμη του churidar ανάμεσα στις κυρίες είναι το ιδανικό περίγραμμα της στολής που ανιχνεύει άψογα τις μορφές και τις στροφές του σώματος του χρήστη και καλύπτει αποτελεσματικά τα αρνητικά συστατικά. Το ομαλό σχέδιο του βαμβακιού churidar δίνει ένα κομψό και προηγμένο ενδιαφέρον για το σύνολο της στολή και μπορεί να φορεθεί από νεανικά και να αναπτύξει κυρίες.

Leave A Comment

− 1 = 4