Κορυφαία 15 όμορφα Bangalore Sarees με εικόνες

Οι Sarees που γίνονται στο Bangalore / Bengaluru έχουν διαφορετικό είδος λάμψης και μοτίβο που γίνεται πάνω τους. Το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένα αυτά τα bangalore sarees είναι επίσης πολύ διαφορετικό από τα άλλα και οι γυναίκες όπως και η φθορά τους. Έρχονται με διαφορετικά χρώματα και τα σχέδια των ορίων και των άκρων που γίνονται σ 'αυτά, αποτελούν ένα είδος νοτιοϊδανικής ατμόσφαιρας.

Όμορφες Sarees Σε Μπανγκαλόρ Με Εικόνες:

Αν σας αρέσει αυτό το είδος sarees, καθώς και τότε θα βρείτε τα παρακάτω συζητηθεί σχεδιαστεί bangalore sarees κατάλληλο για you.Here είναι τα κορυφαία 15 sarees στο bangalore με εικόνες.

1. Η μπλε και η χρυσή Bangalore Saree:

bangalore sarees

Αν ψάχνετε για sarees Bangalore, τότε αυτό θα είναι ένα από τα καλύτερα για εσάς. Το ελκυστικό μοτίβο που εμφανίζει αυτό το saree στο τμήμα των συνόρων είναι πολύ ελκυστικό και είναι η έλξη του ανθρώπου αυτού του saree. Όταν αθλητείτε αυτό το saree στο σώμα σας, όλα τα μάτια θα είναι πάνω σας. Οι άνθρωποι θα σας θαυμάσουν για τη μεταφορά τέτοιου όμορφου saree. Αν χρειάζεστε κάτι που θα σας ωραιοποιήσει και ότι κάτι πρέπει να σχετίζεται με την παραδοσιακή ινδική στυλ ένδυσης, τότε αυτό το saree μπορεί να ειπωθεί ότι είναι το καλύτερο saree που έγινε στο Bangalore για εσάς.

2. Power αργαλειά Silk Saree Σε Bangalore:

Sarees in Bangalore 2

Σε περίπτωση που αναζητάτε ένα όμορφο saree μεταξιού από Bangalore, αυτό μπορεί να ειπωθεί ότι είναι καλό για εσάς. Το μοτίβο που αυτή η αθλήματα saree είναι εντελώς εντυπωσιακό και θα αγαπήσετε το ελκυστικό μικρό μοτίβο που γίνεται στο τμήμα pallu. Αυτά τα σχέδια φαίνονται επίσης στο τμήμα των συνόρων και, στην πραγματικότητα, είναι όμορφα το τμήμα των συνόρων αυτού του saree και το κάνει να φανεί ακόμη πιο όμορφο που είναι στην πραγματικότητα. Λόγω της καταπληκτικής γοητείας αυτής της saree, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γάμος.

3. Το καθαρό μετάξι Bangalore Saree:

Sarees in Bangalore 3

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα sarees μεταξιού Bangalore και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως saree νυφικό. Το saree έρχεται με ένα λαμπερό ροζ χρώμα στο μπροστινό μέρος που εντυπωσιάζει τους θεατές στην πρώτη θέση. Μαζί με αυτό, ο σχεδιασμός pallu είναι σαν το κερασάκι στην τούρτα και δεν μπορεί να είναι τίποτα καλύτερο από το χρυσό δελεαστικό μοτίβο που γίνεται στο τμήμα που θα το χέρι στο πίσω μέρος. Εάν χρειάζεστε κάτι νέο και μοντέρνο στην κατηγορία των Bangalore-made sarees, τότε αυτό μπορεί να ειπωθεί ότι είναι το σωστό για εσάς εκεί έξω.

4. Το εξωφρενικό Bangalore Silk Saree:

Sarees in Bangalore 4

Ψάχνετε για μερικές sarees σχεδιαστές στη Μπανγκαλόρ; Η αναζήτησή σας έχει λήξει και δεν έχετε παρέχεται τίποτα άλλο παρά το καλύτερο. Αυτό το saree έρχεται με γυαλιστερό έργο μεταξιού που γίνεται στην επιφάνεια και αυτό είναι το κύριο έλξη αυτού του saree σχεδιαστή. Τα σύνορα διακοσμούνται περαιτέρω με το κόκκινο σχέδιο που θα προσελκύσει επίσης την προσοχή. Ένα πράγμα μπορεί να ειπωθεί χωρίς καμία αμφιβολία ότι όταν σπορ αυτό το saree σε ένα γεγονός, όλα τα μάτια θα είναι μόνο σε σας.

5. Το χειροποίητο μετάξι Saree από το Μπανγκαλόρ:

Sarees in Bangalore 5

Ίσως δεν νομίζατε ότι τα χειροποίητα sarees μπορεί να είναι τόσο όμορφα, έτσι; Λοιπόν, είναι και αυτό είναι πολύ ιδιαίτερο. Είναι κατασκευασμένο με καθαρό μετάξι και ακολουθεί το στυλ του σχεδιασμού sarees που ακολουθείται στο Bangalore, Karnataka.

6. Το παραδοσιακό μαύρο Bangalore Saree:

Sarees in Bangalore 6

Αυτό είναι ακόμα ένα φτιαγμένο από το Bangalore saree που εμφανίζει ένα τόσο ελκυστικό μοτίβο που γίνεται πάνω του. Αν είστε πρόθυμοι να αθληθείτε κάτι μοντέρνο και κομψό ταυτόχρονα, τότε αυτό το κλασικό μαύρο saree με σύγχρονα μικρά σχέδια που γίνονται σε αυτό μπορεί να ειπωθεί ότι είναι κατάλληλο για εσάς.

7. Το Grand Pallu Bangalore Silk Saree:

Sarees in Bangalore 7

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα sarees από το Bangalore και έρχεται με ένα πολύ ελκυστικό σχέδιο που γίνεται στο τμήμα pallu χρησιμοποιώντας το χρυσό χρώμα. Αν χρειάζεστε κάτι που θα χτυπήσει τους ανθρώπους με την ομορφιά τους, τότε αυτό είναι το σωστό για εσάς.

8. Το Saree μετάξι Maheshwari στη Μπανγκαλόρ:

Sarees in Bangalore 8

Πρόκειται για ένα άλλο φοβερό saree μετάξι από το Bangalore, το οποίο φέρει το πράσινο χρώμα στην επιφάνεια του. Έχει επίσης ένα χρυσό σχέδιο χρώματος που γίνεται στο τμήμα pallu και αυτό είναι το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό σχετικά με αυτό το saree.

9. Το κομψό βαμβάκι Saree της Μπανγκαλόρ:

Sarees in Bangalore 9

Αν ψάχνετε για saree, ποιος ομορφιά θα μιλήσει για τον εαυτό του, τότε αυτό το saree μπορεί να κάνει τη δουλειά για σας. Το γκρι μοτίβο που έγινε σε αυτό το saree είναι ένα από τα καλύτερα παραπλανητικά γεγονότα γι 'αυτό και θα εντυπωσιάσει τον κόσμο στην πρώτη θέση.

10. Το μπλε και το χρυσό χειροποίητο Bangalore Saree:

Sarees in Bangalore 10

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα sarees όλων των εποχών που έρχεται με το μπλε και χρυσό χρώμα αναμιγνύονται τέλεια. Το σχέδιο μπορεί να ειπωθεί ότι είναι αρκετά αποτελεσματικό για να εντυπωσιάσει τους περισσότερους ανθρώπους και είναι επίσης ένα από τα ωραιότερα πράγματα εκεί έξω αν σκέφτεστε να αναζητήσετε το καλύτερο.

Δείτε περισσότερα: Πρόσφατα Uppada Sarees

11. Το πολύχρωμο Saree της Μπανγκαλόρ:

Sarees in Bangalore 11

Ινδιάνικες γυναίκες επιθυμούν να μεταφέρουν την παραδοσιακή εμφάνιση ακόμη και κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Έτσι, εάν σκέφτεστε να κουνήσετε το χειμώνα με ένα όμορφο saree σε μια ξεχωριστή ημέρα, τότε ελέγξτε αυτό.

12. Το Off White και ροζ Bangalore σχεδιαστής Saree:

Sarees in Bangalore 12

Αυτή είναι μία από τις καλύτερες sarees σχεδιαστές εκεί έξω. Το περίπλοκο μοτίβο που αθλείται αυτό το saree σε όλο το παλέ και το μπροστινό μέρος με όλες τις μικρές λεπτομέριες λεπτή δουλειά είναι αρκετά εντυπωσιακό και αυτό καθιστά αυτό το saree εντελώς κατάλληλο για γάμους.

Δείτε περισσότερα: Banarasi Silk Sarees

13. Το Casual Cotton Bangalore Saree:

Sarees in Bangalore 13

Αυτό το βαμβάκι saree έγινε και σχεδιάστηκε στο Bangalore και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο φαίνεται τόσο ευπροσάρμοστο, παρόλο που είναι ένα casual φορούν ένα.

14. Το μπλε Pure Bangalore χειροποίητο μετάξι Saree:

Sarees in Bangalore 14

Το μεταξωτό που αποτελείται από αυτό το saree είναι απόλυτα καθαρό και ενεργεί σαν τη λάμψη της Μπανγκαλόρ. Φορώντας αυτό το saree, θα εκπροσωπήσετε κατά κάποιον τρόπο τους φοβερούς κατασκευαστές saree στη Μπανγκαλόρ.

Δείτε περισσότερα: Sarees In Surat

15. Το σκούρο πράσινο Bangalore Saree:

Sarees in Bangalore 15

Με το αθλητισμό αυτό το saree, θα απεικονίζετε την ομορφιά της φύσης καθώς εσείς φοράτε το σκούρο πράσινο χρώμα που αντιπροσωπεύει συχνά τη φύση (τα πυκνά δάση, τη χλωρίδα κλπ).

Αυτά είναι τα sarees στη Μπανγκαλόρ που πρέπει να γνωρίζετε. Κορυφή της κλίμακας στυλ αυτή τη στιγμή στην αγορά και αξίζει μια δοκιμή.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

20 − = 13