15 Παραδοσιακά Μπλούζες Σχέδια Back Neck για Pattu Sarees

Τα saturaes της Pattu είναι αυτά που συμβαδίζουν καλά με την παράδοση. Είναι μεγάλο σε zari, κέντημα και όλα τα είδη βαριάς εργασίας. Αυτές οι sarees συχνά προορίζονται για ειδικές προσκλήσεις και περιπτώσεις όπως οι γάμοι. Η μπλούζα σας πρέπει πάντα να ταιριάζει με το στυλ και την ομορφιά του saree που επιλέγετε. Το Pattu saree αυτές τις μέρες είναι εύκολο να βρεθεί, αλλά αν δεν επιλέξετε το σωστό σχέδιο για την επιλογή σας, ολόκληρη η επίδειξη είναι τεχνικά ερειπωμένη. Τα sarees είναι πράγματι γνωστά και πολύ δημοφιλή, ειδικά στη νότια Ινδία. Μιλώντας για την μπλούζα, είναι εξίσου σε ζήτηση, έτσι ώστε η τιμή να πάρει λίγο στην υψηλότερη πλευρά, αλλά τίποτα δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Το saree σας θα πρέπει να έχει μια ελκυστική μπλούζα για να συνδυαστεί με.

Μπλούζα Back Neck Designs for Pattu Sarees

Τελευταία και όμορφη μπλούζα μοντέλα πίσω αυχένα για Pattu Sarees:

Εδώ είναι οι 15 καλύτερες επιλογές της Pattu saree μπλουζάκι πίσω σχέδια του αυχένα που έχετε περιμένει στη σειρά για σας.

1. Μπλε μπλούζα βαθύ λαιμό:

Μπλούζα back neck designs for pattu sarees1

Το πρώτο σχέδιο μπλούζας για το pattu saree που βλέπετε εδώ είναι ένα πανέμορφο ύφος πίσω, σχεδόν καλά. Εδώ, το στυλ είναι πιο φανταστικό, με πέτρες γύρω από τη στρογγυλή σχισμή. Αυτός ο σχεδιασμός είναι ιδανικός για γυναίκες που επιλέγουν να είναι τολμηροί παρά τις παραδόσεις.

2. Πράσινη μπλούζα για Pattu Sarees:

Μπλούζα back neck designs for pattu sarees2

Μπορούμε να υποθέσουμε ότι η όμορφη πολύπλοκη πέτρα είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρείτε εδώ για την μπλούζα. Φαίνεται ότι θα ταιριάζει με τη νύφη εντάξει, λόγω του σχεδιασμού και του τρόπου που καλύπτεται σχεδόν κάθε ίντσα της μπλούζας.

3. Μπλούζα πορτοκαλί Pattu Saree:

Μπλούζα back neck designs for pattu sarees3

Pattu μπλουζάκι πίσω λίστες σχέδια λίστα δεν μπορεί να πάει unfeatured χωρίς αυτό το όμορφο σχέδιο σε αυτό. Το όλο μοτίβο στο πίσω μέρος είναι απολύτως τόσο δημιουργικό όσο γίνεται. Αυτό είναι ιδανικό για το pattu saree που κρατήσατε κρατημένο στο ράφι σας για την ημέρα του γάμου σας.

4. Μπλούζα πράσινης Pattu Saree:

Μπλούζα back neck designs for pattu sarees4

Ένα άλλο πράσινο που βλέπετε εδώ, αυτό είναι περισσότερο από μια πέτρα και χάντρες από το κέντημα, αλλά αυτό δεν το σταματά να είναι εντελώς συναρπαστικό!

5. Βαμβακερή μπλούζα βαθύ λαιμό V:

Μπλούζα back neck designs for pattu sarees5

Αυτή η μπλούζα θα είναι μια μεγάλη μέριμνα αν ψάχνετε για σχέδια πίσω λαιμό για μπλούζες pattu. Η αριστοκρατική εμφάνιση της μπλούζας μπορεί να καταστήσει μια ακριβή αγορά παρά την απλότητα, αλλά εάν ρωτήσετε θα μάθετε πώς σχεδόν όλοι νομίζουν ότι αξίζει το τίμημα που έπρεπε να πληρώσουν.

Δείτε περισσότερα: Μοντέλα μπλούζας για καθαρά Sarees

6. Απλό πράσινο μπλουζάκι:

Μπλούζα back neck designs for pattu sarees6

Εκτός από το μικρό κέντημα στα μανίκια, η μπλούζα είναι συνήθως απλή. Ωστόσο, ο σχεδιασμός είναι μοναδικός και θα σας ευχαριστήσει μόλις βάζετε την μπλούζα.

7. Μπλούζα παττού Saree αγκίστρι σκαφών:

Μπλούζα back neck designs for pattu sarees7

Ο σχεδιασμός που βλέπετε εδώ είναι μια τολμηρή κίνηση, επειδή είναι σχεδόν πίσω. Θα πρέπει να φοριέται καλύτερα με χαμηλά κέντημα patte sarees δεδομένου ότι επιτρέπει στην μπλούζα το μερίδιο της προσοχής.

8. Κόκκινη και χρυσή μπλούζα Pattu Saree:

Μπλούζα back neck designs for pattu sarees8

Μια άλλη μπλούζα σχεδιασμού μπλούζας Pattu saree από το κλασικό βιβλίο εμφάνισης, αυτή η μπλούζα είναι σίγουρα πρόκειται να φέρει έξω τα καλύτερα χαρακτηριστικά σε σας μόλις το φορέσετε με ένα patte saree. Δεν πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να φανταστείς τον εαυτό σου σε αυτό, αν είσαι περισσότερο παραδοσιακό είδος.

9. Κόκκινο μπλουζάκι με πίσω γάντζο:

Μπλούζα back neck designs for pattu sarees9

Όλες οι αποχρώσεις της διαύγειας έχουν διατηρηθεί σε αυτή την παραδοσιακή μπλούζα και αν πιστεύετε στην υπεράσπιση όλων για την εθνικότητά σας, αυτή η μπλούζα θα είναι η ιδανική επιλογή σας για την ημέρα. Τα μανίκια στυλ σακάκι φαίνονται ελκυστικά και έχουν μια λάμψη στο κοκκινωπό χροιά, η οποία έρχεται σε αντίθεση με τη συνολική εμφάνιση για το καλό.

10. Μπλέ με μπλε κομμάτι:

Μπλούζα back neck designs for pattu sarees10

Με ένα βασιλικό μπλε χρώμα και κεντήματα σαν αυτό, πρέπει ακόμη και να τραγουδήσουμε τους επαίνους αυτού του μπλουζάκια πίσω από το λαιμό για τα patte sarees; Μιλάει τόμους για τον εαυτό της και ίσως είναι αρκετά πεπεισμένος.

Δείτε περισσότερα: Μπλούζες Σχέδια λαιμού για Sarees βαμβάκι

11. Μπλέ μπλε αποκριάτικη μπλούζα:

Μπλούζα back neck designs for pattu sarees11

Ένα pattu saree με μια μεταξωτή μπλούζα είναι ένας από τους παλαιότερους συνδυασμούς και εδώ παρουσιάζουμε μια μπλούζα με βαθύ λαιμό και μια συστροφή για μια αλλαγή. Ρίξτε μια ματιά στις μικρές πέτρες που τοποθετούνται από πάνω, καθιστώντας την μπλούζα πιο ελκυστική.

12. Μπλουζάκι μπλε με κορδόνι:

Μπλούζα back neck designs for pattu sarees12

Το ασημένιο νήμα που δουλεύει στα μανίκια λειτουργεί πραγματικά ως καθοριστικός παράγοντας για το σχέδιο μπλούζας που βλέπετε εδώ. Είναι μοντέρνο, αλλά εξίσου ασυνήθιστο με το ξεχωριστό σύνολο μπλε χορδών που συναντάται στο τρίγωνο σχέδιο λαιμού.

13. Χρυσή μπλούζα με κεντήματα:

Μπλούζα back neck designs for pattu sarees13

Η μπλούζα pattu saree σχεδιαστών που βλέπετε εδώ είναι διαφορετική από τις άλλες που έχετε δει στη λίστα, καθώς και οι δύο πλευρές της μπλούζας χαρακτηρίζονται από το ίδιο περίπλοκο σχέδιο άψογα.

14. Μπλούζα με βαθύ λαιμό με πλήρες μανίκι:

Μπλούζα back neck designs for pattu sarees14

Ο συνδυασμός χρωμάτων αυτού του μοντέλου σχεδιασμού μπλούζας pattu saree πίσω από το λαιμό είναι πολύ διαφορετικό και ως εκ τούτου ενδιαφέρον για το μάτι. Σίγουρα θα σας τραβήξει την προσοχή λόγω του πανέμορφου κέντημα μπλούζας και του βαθιού λαιμού που σηκώνει το oomph.

15. Μπλούζα πατατού Saree με λαιμό:

Μπλούζα back neck designs for pattu sarees15

Κανείς δεν μπορεί και θα θελήσει να αντισταθεί στο να έχει την αμέριστη προσοχή σας σε σας με αυτή την καταληκτική μπλούζα στον κατάλογο. Μεταξύ των σχεδίων για μπλούζες για παπούτσια, αυτό έχει ένα άγγιγμα της διαφοράς, αφού είναι κομψό αλλά και σύγχρονο.

Δείτε περισσότερα: Μπλούζα Σχέδια Για Saree

Πολλές γυναίκες τείνουν να συμβιβαστούν με την ποιότητα της μπλούζας που επιλέγουν με το pattu saree τους υποθέτοντας ότι το saree θα φροντίσει για τη δουλειά, αλλά αυτό είναι το πράγμα με ακριβά sarees, μπλούζες τους πρέπει να είναι πέρα ​​από τέλεια επίσης. Ενώ θα είστε υπεύθυνοι για την μπλούζα που επιλέγετε, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως πλεονέκτημα και να επιλέξετε ιδανικά που ταιριάζουν με το στυλ σας, έτσι δεν χρειάζεται να εγκατασταθείτε σε κάτι που δεν θέλετε να δείτε στον εαυτό σας.

Leave A Comment

72 + = 81