15 απλά και βαρύ μοντέλα Anarkali Churidar 2018 | Στυλ στη ζωή

Τα φορέματα Anarkali είναι ιδιαίτερα απαιτητικά και αγαπημένα από τις γυναίκες στην Ινδία. Anarkali churidar φορέματα μπορούν να φορεθούν σε οποιαδήποτε γεγονότα και ευκαιρίες. Αυτό το φόρεμα είναι ένας συνδυασμός μιας μακράς κούρτας με μια μεγάλη φλόγα, churidar και μια dupatta για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση. Αυτά τα φορέματα anarkali churidar είναι διαθέσιμα σε διαφορετικά μήκη που κυμαίνονται από το μήκος του δαπέδου μέχρι το κανονικό μήκος. Οι γυναίκες προτιμούν ως επί το πλείστον Anarkali churidar φορέματα κατά τη διάρκεια του γάμου. Οι γυναίκες αισθάνονται πιο άνετα σε φορέματα anarkali.

anarkali churidar

Τα φορέματα Anarkali μπορούν να φορεθούν από οποιαδήποτε κυρίες ανεξάρτητα από το μέγεθος του σώματος τους. Anarkali κοστούμια σε κάθε κυρίες που ποικίλλουν από λεπτό σώμα σε βαρύ σώμα. Απολαυστική υφή, σχέδια και σκιαστικά μείγματα αυτών των φορεμάτων Anarkali churidar τους δίνουν μια εντελώς νέα εμφάνιση.

Τελευταίες και όμορφες συλλογές Anarkali Churidar Designs:

Anarkali churidar φορέματα έχουν μερικές εναλλακτικές δυνατότητες που προσφέρονται σε μια αγορά όπως εορταστική φθορά, φορέματα κόμμα, ρουτίνα φθορά, casual wear και επίσης αυτά τα churidars μπορούν να φορεθούν επίσημα αν εργάζεστε σε οποιοδήποτε MNC. Εδώ είναι μερικές παραδοσιακές και πιο δημοφιλείς συλλογές anarkali churidar με εικόνες.

1. Νυφικό Anarkali Churidar:

νυφικό-anarkali

Νυφικά κοστούμια Anarkali φοριούνται από τις γυναίκες κατά τη διάρκεια του γάμου της, η οποία της δίνει μια κομψή και όμορφη εμφάνιση. Οι γυναίκες φαίνονται φοβερό στο νυφικό anarkali. Τα διπάτα στο νυφικό ανάρκα είναι συνήθως σε καθαρό υλικό. Φέρνοντας τα αντίστοιχα κοσμήματα και τα χέρια του mehendi, δίνει την πλήρη εμφάνιση των Dulhan στις γυναίκες. Τα φωτεινά χρώματα φαίνονται πάντα καλά στο νυφικό κοστούμι anarkali. Ωστόσο, είναι ο Lehengas. Είναι κομψό, υπέροχο και θα σας κάνει να φανείτε εκπληκτικό.

2. Georgette Anarkali Kurtis:

georgette-anarkali

Η Georgette Anarkali ταιριάζει καλύτερα στο πάρτι ή ενώ πηγαίνει για ένα γάμο. Το υλικό είναι πολύ μαλακό και φαίνεται διαφανές αν είναι σε πολύ ανοιχτόχρωμο χρώμα. Το γεμάτο μανίκι στο Georgette Anarkali είναι ένας ωραίος συνδυασμός με παπούτσια υψηλών τακουνιών. Μακριά σκουλαρίκι με ανοιχτές τρίχες δίνει στις γυναίκες μια όμορφη εμφάνιση. Αυτός ο τύπος anarkali φαίνεται καλύτερα σε κυρίες μεσαίου σώματος. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στο σχεδιασμό με έντονη εργασία στο ύφασμα. Αυτό το υλικό από το georgette παρέχει μια ωραία ματιά στο φόρεμα anarkali.

3. Βαμβάκι Anarkali Churidar:

βαμβακερό-anarkali

Οι γυναίκες μπορούν να φορούν απλή βαμβάκι anarkali πολύ μέρα, ενώ κατά τη διάρκεια των οικιακών εργασιών επίσης. Είναι τυπωμένο curti χωρίς δουλειά, τόσο πιο άνετο να φορέσει. Δεδομένου ότι αυτά τα κοστούμια αποτελούνται από βαμβάκι, είναι ιδανικά για τα καλοκαίρια. Η άνεση στην ενδυμασία μπορεί να αυξήσει την εμπιστοσύνη στις γυναίκες, ώστε οι απλοί βαμβάκι anarkali churidars είναι σε μεγάλη ζήτηση. Διατίθεται σε πολλά χρώματα, εκτυπώσεις και σχέδια. Αυτά τα κοστούμια στερούνται οποιουδήποτε βαριάς εργασίας κεντήματος, επομένως είναι ελαφρά ζυγισμένα.

4. Heavy Net Anarkali:

heavy-net-anarkali

Τα βαριά σχέδια Anarkali churidar κοστούμια είναι τα καλύτερα κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου όπως στο γάμο, την υποδοχή ή οποιοδήποτε άλλο παραδοσιακό γεγονός. Καθαρά φορέματα churidar anarkali φέρουν συνήθως το υπερβολικό στρώμα δίχτυ πάνω από το κοστούμι, καθιστώντας έτσι την εμφάνιση σας πιο κομψή. Τα κεντήματα δουλεύουν στην κορυφή και στο έργο εκτύπωσης συν τα φαρδιά σύνορα κοστούμια καλά. Δίνει μια βαριά ματιά στο anarkali. Το dupatta είναι από καθαρό υλικό το οποίο είναι πολύ χαμηλό βάρος. Οι γυναίκες μπορούν να κουνήσουν το πάτωμα με βαρύ καθαρό anarkali. Είναι μάτι χαλαρωτικό χρώμα.

5. Fancy Anarkali Floral Churidar:

fancy-anarkali

Τα φανταχτερά Anarkali επιλέγονται κυρίως από τα κορίτσια και τις κυρίες για πάρτι ή όταν πηγαίνουν έξω για δείπνο. Το τυρκουάζ χρώμα και το floral print churidar είναι ένας ωραίος συνδυασμός. Η εκτύπωση λουλουδιών στο μανίκι και στο λαιμό είναι μια πρόσθετη ομορφιά. Κυρίες που έχουν ένα μέσο σώμα μπορούν να κάνουν καλά με φανταχτερά anarkali. Υπάρχει μια μεγάλη συλλογή από φανταχτερά anarkali διαθέσιμα στην αγορά. Υπάρχουν πολλοί Kalis σε φανταχτερά anarkali.

Δείτε περισσότερα: Κούρτα Χουριδάρ

6. Μήκος πάτωμα μετάξι Anarkali:

μετάξι-πάτωμα-μήκος-anarkali

Το μήκος του δαπέδου είναι ανάρξια σε μεγαλύτερη ζήτηση τώρα-α-ημέρες. Συνήθως, το μετάξι διατίθεται σε ζωντανά χρώματα που σας προσφέρουν μια φανταχτερή εμφάνιση. Η νηφάλια δουλειά στο πάνω και στο κάτω μέρος δίνει εκπληκτική εμφάνιση. Οι γυναίκες φαίνονται όμορφα σε μήκος δαπέδου ενώ φορούν σε γάμους. Δεν έχει περισσότερο τον Κάλις και τη φλόγα. Ακόμη και οι γυναίκες με βαρύ σώμα μπορούν επίσης να φορούν δαπέδου μήκους anarkali και επίσης φαίνονται καλά σε αυτό. Το κοστούμι παρατείνεται κάτω από τους αστραγάλους που κρύβουν τα μακριά παντελόνια που φοράτε. Οι μεταξοσκωλήτριες του Anarkali είναι πάντα ευνοϊκές για όλα τα μέρη και ευνοϊκές φορές.

7. Velvet Plus Συνδυασμός Net Anarkali:

velvet-plus-net-combination-anarkali

Το Velvet plus Net συνδυασμός anarkali είναι πολύ εθνοτικό και σε ζήτηση. Ταιριάζει καλύτερα σε κάθε γυναίκα. Συνήθως έρχεται στο μισό μανίκι. Δεδομένου ότι το υλικό που χρησιμοποιείται σε αυτά τα anarkalis είναι βελούδινο, θα πρέπει να έχετε μια πραγματικά υψηλής ποιότητας εμφάνιση με χάρη. Ντυμένος με μια τέτοια απαλότητα της φόρμας anarkalis, θα είναι ξεκάθαρο για όλους όποιο κι αν πηγαίνετε.

8. Κόμμα φοράτε μακρύ Churidar Anarkali:

partywearanarkali

Το Party wear Anarkali churidars είναι το καλύτερο μέρος για πάρτι. Έχουν το νηφάλιο χρώμα και πρέπει να δίνουν μεγάλη προσοχή στη ραφή, καθώς χρησιμοποιείται βαρύ ύφασμα. Οι γυναίκες φαίνονται πολύ ελκυστικές και μπορούν να γίνουν το κέντρο του κόμματος στο πάρτι φορούν anarkali. Αυτά τα anarkali προσθέτουν χάρη στην ομορφιά των γυναικών.

9. Απλό ροζ χρώμα Anarkali κοστούμι:

απλό-anarkali

Τα απλά φορέματα Anarkali είναι πολύ απλά για να μεταφέρονται σε οποιαδήποτε εκδήλωση ή περιστάσεις. Έτσι, οι γυναίκες προτιμούν να το φορούν στην εργασία ή στο κολέγιο. Είναι ελαφρύ ζυγισμένο και άνετο να φορέσει. Καθώς δεν διαθέτει κανένα είδος κεντήματος ή μαργαριταριών. Μπορεί εύκολα να φορεθεί από τις γυναίκες σε οποιοδήποτε μέρος.

10. Apple Cut Anarkali Churidar για τις γυναίκες:

μήλο-κομμένα-anarkali

Ονομάζεται έτσι, επειδή οι μπροστινές μπροστινές βάσεις τοποθετούνται υψηλότερα από τις βάσεις στο πίσω μέρος. Αυτό το στυλ είναι εξαιρετικά κατάλληλο για μικρές γυναίκες. Είναι ιδανικό για γυναίκες που φορούν κατά τη διάρκεια του γάμου.

Δείτε περισσότερα: Κάλτσες Churidar των γυναικών

11. Τελευταίος σχεδιαστής Anarkali Churidar για εφήβους:

σχεδιαστής-anarkali

Όπως το όνομα δείχνει, Designer Anarkalis είναι βαρύ και ακριβό. Πρέπει να φορεθούν σε ορισμένες ειδικές εκδηλώσεις. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στα σχέδια και στο ύφασμα. Δίνει εκπληκτική εμφάνιση στον φέροντα.

12. Πακιστανικά φορέματα Anarkali για τα κορίτσια:

pakistani-anarkali

Όταν η γεύση της πακιστανικής παράδοσης προστίθεται στα κοστούμια anarkali, θα πρέπει να φαίνεστε χαριτωμένα. Θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε. Πακιστανικά φορέματα Anarkali είναι παγκοσμίως γνωστά λόγω του πανέμορφου σχεδιασμού και του συνδυασμού χρωμάτων.

13. Όμορφη διπλή φλόγα Anarkali:

διπλή φλόγα-anarkali

Αυτό το είδος του Anarkali κοστούμι έχει συνήθως στρώματα 2. Στρώματα με διάφορα μήκη, ραμμένα ως τμήμα φούστα. Τα στρώματα μπορούν να έχουν παρόμοια σκίαση με κρόσσια ή διαφορετικές σκίαση. Το διπλό στρώμα anarkali δίνει εξαιρετική εμφάνιση για τις κυρίες που το φορούν. Αυτό το κοστούμι Anarkali ραμμένο με λεπτές υφές όπως Georgette, σιφόν και καθαρό υλικό.

14. Μπουφάν φόρεμα Anarkali:

σακάκι-στυλ-anarkali

Όπως το όνομα φαίνεται να είναι, anarkali στιλ σακάκι είναι αυτά που συνοδεύουν ένα παλτό. Τα παλτά μπορούν να είναι ζωντανά ή απλά και βασικά. Κυρίες με βαριά ανώτερη προτομή μπορούν να πάνε για αυτό το κοστούμι Anarkali.

Δείτε περισσότερα: Συλλογές βαμβακιού Churidar

15. Παραδοσιακό Anarkali Churidar για Κυρίες:

παραδοσιακό-anarkali

Συνήθη Anarkalis ως επί το πλείστον έχουν μια διαρκή υφή, η οποία κυρίες μπορεί να φορέσει σε διάφορες εκδηλώσεις. Οι συνήθηι Anarkalis εκφράζουν εθνικό ενδιαφέρον και συνεχώς ικανοποιούν το δέρμα.

Δεν θα υπάρξει μια μοναδική ευκαιρία στη ζωή μας, όταν οι κυρίες δεν επιθυμούν να φαίνονται εκπληκτικές. Τα φορέματα Anarkali κατάφεραν να διατηρήσουν μια κλασική φήμη. Είτε πρόκειται για γάμο, επίσημη συνάντηση ή επίσημη υπόθεση, οι anarkalis φαίνεται να επιπλέουν κάθε φορά που το κοστούμι Anarkali συμπληρώνει την πραγματική ομορφιά σας ανεξάρτητα από τον τύπο του σώματός σας. Η σημασία και η ποιότητα της δουλειάς που ασκείται στο κοστούμι anarkali είναι αυτό που έχει σημασία.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

33 − 23 =