15 Κορεάτικα Κομμωτήρια για Κορίτσια Στυλ στη ζωή

Κορεάτικα Hairstyles είναι ένας σημαντικός δείκτης στην κορεατική κοινωνία. Ενώ ένα απλό πλεξούδα σημαίνει μια γυναίκα, ένα κουλούρι σημαίνει μια παντρεμένη γυναίκα. Υπάρχουν διάφορες τάξεις της μόδας που ακολουθούν διάφορες μορφές ντύσιμο και κάνουν τα μαλλιά τους με έναν ειδικό τρόπο. Ενώ υπάρχουν άλλοι που ανακουφίζουν τις τελευταίες τάσεις, υπάρχουν και άλλοι που είναι trendsetters σε hairstyles σε όλο τον κόσμο. Εδώ είναι μια ματιά στα καλύτερα Κορεάτικα hairstyles.

Όμορφες Κορεάτικα Hairstyles για κορίτσια με εικόνες:

Αυτό το άρθρο παρέχει μια λίστα με 15 καταπληκτικά κορεάτικα hairstyles για κορίτσια και γυναίκες με εικόνες που είναι πολύ ωραίες να ακολουθήσουν εύκολα.

1. Κορδέλα Bun:

15 Κορεάτικα Κομμωτήρια για Κορίτσια Στυλ στη ζωή

Η κορδέλα κορδέλας είναι μια πολύ παραδοσιακή κορεατική χτένισμα. Βασικά περιλαμβάνει την τοποθέτηση μαλλιών σε ένα κουλούρι και κάνοντας όμορφα σχέδια με αυτό. Τέλος προσθέστε αρκετά αξεσουάρ σε σχήμα τόξου και κλιπ για να του δώσετε ένα άγγιγμα του χρώματος. Η μεγαλοπρέπεια έκδοση είναι κατασκευασμένη με ένα σωρό από πολλαπλές bouffant με πολύ παραδοσιακά και περίτεχνα αξεσουάρ.

2. κορεατικό Pixie Shag:

15 Κορεάτικα Κομμωτήρια για Κορίτσια Στυλ στη ζωή

Ξυράφια αιχμηρές λωρίδες κομψή ταιριάζουν με τα μικρά σχήμα πορσελάνη κορεατικά πρόσωπα. Φαίνονται πιο εκπληκτικά όταν γίνονται σε μια ποικιλία υφής και χρωμάτων. Είναι ένα χτύπημα πέρα ​​από τα σύνορα, καθώς οι περισσότεροι διασημότητες της A-list έχουν εντοπιστεί αθλητικά σε αυτό το βλέμμα. Αυτό είναι ένα πολύ χαριτωμένο κορεάτικο χτένισμα για κορίτσια με κοντό μαλλιά που μοιάζει τόσο φοβερό.

Δείτε περισσότερα: Ιαπωνικά Hairstyles Bangs

3. Η κούκλα μωρών:

κορεάτης Hairstyles 3

Αυτό είναι ταυτόχρονα το πιο χαριτωμένο καθώς και το πιο ζεστό χτένισμα ανάμεσα στις κορεάτες γυναίκες με μακριά μαλλιά. Η βαριά περιθώρια και οι μπούκλες στο κάτω άκρο προσθέτουν ένα άγγιγμα ρομαντικού θάρρος. Καλύτερα ανοιχτό, αυτό το χτένισμα είναι ιδανικό για ραβδώσεις και αξεσουάρ.

4. Τα αυτιά της Panda (Odango):

15 Κορεάτικα Κομμωτήρια για Κορίτσια Στυλ στη ζωή

Αυτά είναι σούπερ χαριτωμένα κουλουράκια που μοιάζουν με αυτιά panda στο κεφάλι σου. Εμπνευσμένο από το anime Sailor Moon, αυτό είναι ένα θλιβερό χτύπημα μεταξύ των anime loving Koreans. Είναι ουσιαστικά δύο συσπειρωμένα κουλουράκια και στις δύο πλευρές των μαλλιών σας. Αυτό το στυλ είναι χαριτωμένο ως κουμπί. Αυτό είναι ένα από τα πιο πρόσφατα και πιο δημοφιλή κορεάτικα hairstyles για κορίτσια και γυναίκες με μακριά μαλλιά.

5. Ασύμμετρη Bob:

15 Κορεάτικα Κομμωτήρια για Κορίτσια Στυλ στη ζωή

Αυτό το ύφος μαλλιών είναι το πιο αντιγραμμένο στυλ από το κορεσμένο βιβλίο εμφάνισης. Είναι βασικά ένα bob με μεγαλύτερα κτυπήματα που προχωρούν προς το πρόσωπο. Τα τελευταία κτυπήματα που πέφτουν πάνω στο πρόσωπό σας είναι τα μακρύτερα. Είναι ένα πολύ κηλιδωτό στυλ που ταιριάζει με τα μαλλιά της Κορέας. Μπορεί να είναι ένα μικρό bob ή ένα μακρύτερο.

15 Κορεάτικα Κομμωτήρια για Κορίτσια Στυλ στη ζωή

Αυτό είναι ένα άλλο απλούστερο κορεάτικο χτένισμα για τα κορίτσια με ίσια μαλλιά μεσαίου μήκους. Κάποιος μπορεί να κάνει ροκ τη μέρα με αυτό το στυλ της Κορέας. Να είστε αργά δοκιμάστε αυτό το βλέμμα στα μαλλιά σας για να συμμετάσχετε στην τάση της μόδας.

6. Το στυλ του Fringe Swing Back Fringe:

15 Κορεάτικα Κομμωτήρια για Κορίτσια Στυλ στη ζωή

Αυτό το χτένισμα είναι απλούστερο, όπου το μήκος της τρίχας μπορεί να φτιαχτεί καλύτερα. Συνήθως οι περισσότεροι Κορεάτες έχουν κρόσσια ή κτυπήματα. Αυτό το στυλ συλλέγει ακριβώς το μπροστινό μεσαίο τμήμα των κτυπήματος ή κρόσσια και το σαρώνει πίσω σε ένα όμορφο κλιπ μαλλιών. Αυτό το κορεατικό ύφος μαλλιών με μακριά μαλλιά ανοίγει το πρόσωπο και είναι ένα οριζόντιο στυλ μαλλιών εμπνευσμένο από την Lolita.

7. Αλογοουρά με μεγάλη άκρη για γάμο:

15 Κορεάτικα Κομμωτήρια για Κορίτσια Στυλ στη ζωή

Οι Κορεάτες είναι γνωστοί για τα μακρά και ρέοντα μαλλιά τους που είναι αρκετά εμφανή από όλα τα χαρακτηριστικά τους anime. Έτσι, εδώ υπάρχει ένα μίγμα μεταξύ του στυλ anime και του πλευρικού πόνυ. Η διασκέδαση του και μπορεί να είναι υφή με το στυλ Ombre για να ξεχωρίζει.

Δείτε περισσότερα: Ασιατικές κούρεμα

8. Messy Top Knot:

15 Κορεάτικα Κομμωτήρια για Κορίτσια Στυλ στη ζωή

Κορυφαίος κόμπος, που είναι η πιο καυτή τάση τρίχας παγκοσμίως, είναι παραδοσιακά Κορέας από γενιές. Το μείγμα μεταξύ των βρώμικων μαλλιών και του κορυφαίου κόμπου μας δίνει αυτό το παραδοσιακό κορίτσι κορίτσι χτένισμα με μια σύγχρονη πινελιά. Είναι χαμηλή συντήρηση και δίνει αυτή την απρόσεκτη συμπεριφορά ομορφιάς που είναι πολύ ελκυστική.

9. Μπροστινό πλεξούδα Lolita Ponytails:

15 Κορεάτικα Κομμωτήρια για Κορίτσια Στυλ στη ζωή

Η μόδα Lolita είναι ένα εμπορικό σήμα κορεατικού στυλ, όπου τα κορίτσια ντύνονται σαν κούκλες ακριβώς από τα μαλλιά, μακιγιάζ για να φτιάξουν ακόμα και τον τρόπο με τον οποίο μεταφέρουν τον εαυτό τους. Τα ponytails τους είναι εξαιρετικά ογκώδη και κοσμούνται με αρκετά κορδέλες και αξεσουάρ. Προσθέστε σε αυτό το τελευταίο αναβρασμό πλεξούδα και θα έχετε αυτή την κομψή ρύθμιση. Συγκεντρώνει τα κτυπήματα και τις κρόσσες για να δώσει ένα κομψό και αξιολάτρευτο ύφος. Τα περισσότερα από τα κορίτσια θέλουν να καμαρώνουν αυτό το κορεατικό χτένισμα για γάμους επίσης.

10. Neat Quirks:

κορεάτης Hairstyles for Girls 10

Το κομμωτήριο που βλέπετε εδώ ορίζει μια πολύ κλασική εμφάνιση γάμου. Έτσι εάν εσείς οι ίδιοι είστε Κορεάτικα κορίτσια ή έχετε έναν κορεατικό γάμο, αυτό μπορεί εύκολα να είναι το χτένισμά σας για την άφιξη της μεγάλης ημέρας. Τα πάντα για αυτό το hairstyle είναι καλό και διασκεδαστικό. Τα κτυπήματα είναι όλα συγκεντρωμένα σε ένα σημείο στο τέλος, δίνοντας την εμφάνιση κλασικό αλλά διασκέδαση vibe. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα παχύ φύλλο στυλ σχεδιασμού. Η τρίχα μπορεί να αναβαθμίσει την αίσθηση του στυλ σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, ιδιαίτερα αν έχετε φίλους που εκτιμούν ότι πειραματίζονται με το στυλ που επιλέγουν.

11. Straight Pixie κορεατική Hairstyle Για τα κορίτσια:

κορεάτης Hairstyles for Girls 11

Εάν θέλετε να πάτε για μια δημόσια εκδήλωση όπως μια συνέντευξη αλλά δεν ξέρετε πώς να στυλ σας κοντά μαλλιά για να πάρετε μια πιο επίσημη εμφάνιση, εδώ είναι κάποια υπόδειξη ότι μπορείτε να λάβετε υπόψη και να εκτιμήσουν. Έχει μια πολύ κομψή, καθώς και έξυπνη προσέγγιση σε ένα σύνολο για να κάνουν τα μαλλιά σας να μιλήσουν τόμους. Αν έχετε χοντρές τρίχες, μπορεί να γίνει λίγο δύσκολο να το διαχειριστείτε, οπότε κρατήστε πολλά άφθονα σπρέι μαλλιών γύρω. Το pixie δεν είναι έντονο ή ζωηρό, αλλά εξακολουθεί να προσθέτει στη γεύση του στρίψιμο και αρπάζει την προσοχή σας οποιουδήποτε τρόπου.

Δείτε περισσότερα: Κινέζικα Hairstyles για γυναίκες

12. Braid κορίτσι Κορέας κορίτσια:

κορεάτης Hairstyles for Girls 12

Αν σας αρέσει να πηγαίνετε στα γεγονότα, αλλά είστε κουρασμένοι από τα μακριά μαλλιά που κινούνται σε όλο τον τόπο και γίνονται ένας λόγος ενόχλησης, συνδέστε το σαν αυτό. Το κλασικό κορεατικό κομμωτήριο που είναι αυτό, θα είναι ένα χτύπημα αν τον αθληθείτε, ειδικά αφού θα τον απολαύσετε όλοι με έκπληξη. Το μέτωπο διατηρείται χαλαρό, έτσι ώστε να φαίνεται πιο απλό, ενώ τα μαλλιά πλέκονται πολύ τακτοποιημένα. Μπορείτε να το φορέσετε με κάθε δυτική φθορά χωρίς να φανείτε πολύ επίσημο όπως το συνηθισμένο δεμένο πλεξούδα.

13. Μπροστινές αστραπές:

κορεάτης Hairstyles for Girls 13

Αυτό το κορεατικό γυναικείο χτένισμα είναι περισσότερο από μια μικρή εμφάνιση bob με εμπρός κτυπήματα για να καυχηθεί. Είναι ένα από τα νέα για την τάση και διαθέτει ένα όμορφο κάνει. Ωστόσο, αν έχετε ίσια μαλλιά, η ολοκλήρωση των τελικών μπούκλες μπορεί να σας δυσκολευτεί χωρίς ένα μπούκλα, έτσι ώστε τα εξαρτήματά σας να είναι στη θέση τους πριν ξεκινήσετε. Επίσης, έχοντας στρώματα στα μαλλιά σας δεν θα σας κάνει κανένα καλό με αυτό το χτένισμα. Το hairstyle bob εδώ είναι πολύ κορεατικό μέχρι τα βασικά. Τα κτυπήματα ενισχύουν την ομορφιά αυτού του hairstyle, καθιστώντας το απλό και απλό για κάθε εκδήλωση που παρακολουθείτε.

14. Ευρύ Hairstyle των Μαλλιών:

κορεάτης Hairstyles for Girls 14

Όταν θέλετε χαριτωμένα Κορεάτικα hairstyles για να σας κάνει να μοιάζετε με το diva που είστε, αυτό το hairstyle είναι μια διαφορετική προσέγγιση στο κλασικό κοντό χτένισμα με μια συστροφή. Αν και υπάρχουν στρώματα στα μαλλιά, δεν είναι πουθενά στο πρόσωπο. Αυτό καθιστά ευκολότερο να τονισθεί η δομή του προσώπου σας. Εάν έχετε ένα στρογγυλό πρόσωπο όμως, αυτό το χτένισμα δεν θα σας ταιριάξει αρκετά, δεδομένου ότι θα σας κάνει να φαίνονται rounder. Από την άλλη πλευρά, αν έχετε ένα ευρύ μέτωπο και ένα πρόσωπο σε σχήμα αυγού, κανένας άλλος δεν είναι καλύτερος υποψήφιος για αυτό το κούρεμα από εσάς.

15. Messy Pixie:

κορεάτης Hairstyles for Girls 15

Με την ακατάστατη αφή, αυτό το κορεσμένο κορεάτικο κομμωτήριο για κορίτσια θα σας κάνει να φαίνεστε τυπικά περιστασιακά την ίδια στιγμή. Ιδανικό για συμβαλλόμενα μέρη γραφείου, τα σύντομα μαλλιά σας θα υποβληθούν σε ένα χαρούμενο makeover με αυτό το χτένισμα.

Τα κορυφαία 15 Κορεάτικα hairstyles για τα κορίτσια έχουν τεθεί και συζητήθηκαν εδώ. Τώρα, πάρτε το χρόνο σας και να αποφασίσετε εκείνες που θέλετε να κρατήσετε στη λίστα επιθυμιών σας για να δοκιμάσετε. Έτσι δοκιμάστε αυτές τις κορεάτικες χαριτωμένες χτενίσματα για τα κορίτσια και προσθέστε μια πανοραμική ανατολίτικη εμφάνιση.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 4, 5, 7, 8, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16.

Leave A Comment

− 3 = 6