15 Όμορφη και Παραδοσιακή Πάττου Σαρέες | Στυλ στη ζωή

Το Pattu είναι μια λέξη ταμίλ που σημαίνει μετάξι. Τα Patta sarees είναι κυρίως νότια ινδικά sarees με τη μεταξωτή υφή. Αυτά είναι ένα από τα παραδοσιακά sarees στην Ινδία. Είναι διάσημο για την παραδοσιακή του μορφή με μερικά μοντέρνα σχέδια τώρα μια μέρα. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι καθαρών σαρεμάτων μεταξιού όπως Samudrika pattu, Parampara pattu, Vastrakala pattu, Vasundhara pattu και Uppada pattu sarees. Η λαμπερή και απαλή υφή είναι η ομορφιά αυτής της saree. Καλές τέχνες pattu saturas είναι εύκολα διαθέσιμες στις αγορές, αν θέλετε να παρέχετε παραδοσιακή επαφή στο ντύσιμο σας.

Τελευταίες Pattu Sarees για τις νύφες με εικόνες:

Εδώ είναι τα κορυφαία 15 παραδοσιακά sarees pattu με τις εικόνες που απεικονίζονται σε αυτό το άρθρο.

1. Απαλό πράσινο Pattu Saree Με Χρυσά Έργα:

pattu sarees

Αυτό το pattu saree μπορεί να είναι ιδανικό για νυφικό μακιγιάζ. Αυτό το saree όμως έχει μια χλωμό πράσινο σκιά, αλλά δεν φαίνεται ωχρός πράγματι. Η λαμπερή υφή σε αυτό το patte saree με όλα τα χρυσά έργα σε αυτό σας κάνει να φαίνεστε ζωντανές. Πρέπει να συνδυάσετε κατάλληλα στολίδια για να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας.

2. Κόκκινο Kanchi Pattu Γάμος Saree:

Pattu Sarees-Red Kanchi Pattu Wedding Saree 02

Αυτό το καθαρό κόκκινο saree είναι ένα σακί γαμήλιων σακχάρων που έχει ένα ευρύ χρυσό περίγραμμα, το οποίο είναι ένα ιδιαίτερο στυλ της Νότιας Ινδίας sarees. Τα στρογγυλεμένα σχέδια περίπλοκων έργων γίνονται με την ίδια σειρά σε όλο το saree. Κοιτάζετε απολύτως παραδοσιακά να φορέσετε αυτή τη στολή σε συνδυασμό με τη χρυσή μπλούζα.

3. Πολύχρωμες τελευταίες Pattu Saree:

Pattu Sarees-Multi Coloured Pattu Saree 03

Αυτή η σκούρα σκιά πολύχρωμη τελευταία pattu saree έχει επίσης μια παραδοσιακή αφή και λαμπερό αποτέλεσμα σε αυτό. Τα προεξέχοντα χρυσά σχέδια πάνω από τα πολύχρωμα στρώματα είναι ελκυστικά. Το παλλό έχει κίτρινο αποτέλεσμα με χρυσά έργα που αντιπαραβάλλουν το άλλο μισό του saree.

4. Πράσινο Vasundhara Pattu Saree:

Πράσινος Vasundhra Pattu Saree 4

Το Vasundhara saree είναι ένας άλλος τύπος pattu ή saree μετάξι στη νότια Ινδία. Αυτό το πράσινο saree έχει διαφορετική επίδραση σκιά σε αυτό το κομμάτι saree. Αυτό δεν έχει προεξέχοντα όρια με αντίθεση χρώματος μάλλον το παλλό γίνεται εμφανές με χρυσή άγγιγμα. Σε συνδυασμό με το παλλό, η χρυσή μπλούζα είναι κατάλληλη για την αντίθετη εμφάνιση.

5. Violet-Ροζ Βαρακράλα Pattu Saree:

Violet-Ροζ Vastrakala Pattu Saree 5

Αυτό το τεράστιο πατάκι saree έχει μικρά χρυσά σχέδια σε ορισμένα μέρη του saree. Έχει μια γκρίζα σύνορα έργα σε χρυσό και σκούρο ροζ που είναι αντίθεση. Το βιολετί saree είναι έτοιμο να δώσει μια παραδοσιακή καθώς και μοντέρνα προοπτική με ροζ μπλούζες κοντού μανικιού.

6. Μπλε παγώνι Pattu Saree:

Pattu Sarees-Peacock Blue Pattu Saree 06

Τα μπλε sarees παγώνι φαίνεται διαφορετικά. Αυτό το saree έχει τα ίδια σχέδια και σχέδια. Παρέχει πολλές αποχρώσεις καθώς αντανακλάται το φως. Αυτό σας κάνει να φαίνετε πολύ ελκυστικός. Μπορείτε απλά να τυλίξετε το παλάτι χωρίς να πιέσετε να ενισχύσετε τα χρυσαφένια πανέμορφα έργα.

7. Κόκκινο και υπόλευκο Samudrika Pattu Saree:

Pattu Sarees-Red And Off-White Samudrika Pattu Saree 7

Το Samudrika pattu saree απεικονίζεται σε αυτήν την εικόνα. Αυτό το saree είναι ένα μείγμα χρωμάτων και σχεδίων. Τα χρυσά σύνορα έχουν περίοπτα σύνορα με μερικά δημιουργικά έργα, αλλά το άλλο μέρος αυτού του saree είναι πολύ απλό στις προοπτικές του. Υπόλευκο και κόκκινο είναι ο κύριος συνδυασμός αυτού του κομμάτι saree. Έχει επίσης μια χρυσή επίδραση στα σύνορά της, γεγονός που κάνει το πανέμορφο πανέμορφο

8. Green Designer Γάμος Kanchi Pattu Saree:

Pattu Sarees-Green Designer Wedding Kanchi Pattu Saree 8

Τα sarees Pattu είναι κατάλληλα για τη συλλογή γάμου. Το Kanchi saree περιλαμβάνεται μεταξύ των συλλογών. Το υπέροχο πράσινο saree έχει πολύ μικρά περίπλοκα σχέδια σε αυτό. Τα ευρύτερα απλά χρυσά σύνορα έχουν ροζ επένδυση σε αυτό. Αυτό το κομμάτι saree φαίνεται όμορφο σε νυφικό μακιγιάζ. Συνδυάζεται με περίπλοκη μπλούζα σχεδιαστών και χρυσαφένια στολίδια.

9. Πορτοκαλί Violet Brocade Pattu Saree:

Pattu Sarees-Orange Violet Brocade Pattu Saree 9

Αυτό το pattu saree έχει σχέδια μπροκάρ σε όλο αυτό το κομμάτι. Το πορτοκαλί είναι σε αντίθεση με το μοβ χρώμα σε αυτό το saree που το κάνει να φανεί πανέμορφο. Το χρυσό περίγραμμα και το ιώδες παλλό με χρυσά έργα σας κάνουν να φαίνεστε παραδοσιακά.

10. Purple Pattu Γάμος Saree Με πέτρινη εργασία:

Pattu Sarees-Purple Pattu Wedding Saree With Stone Work 10

Αυτό το saree έχει σχεδιαστικές πέτρες σε όλο αυτό το patte saree. Αυτό είναι ένα από τα πειραματικά designer saree. Αυτό έχει πολύ ωραία πέτρινα έργα. Η βάση του σκούρου μοβ, μαζί με τα χρυσά σχέδια, φαίνεται επιφανής και φανταστική. Αυτό πρέπει να φορεθεί σε ειδικά μέρη ή εκδηλώσεις για να μεγεθύνετε την ομορφιά σας.

Δείτε περισσότερα: Κόμμα φοράτε σχέδια Saree

11. Ροζ έγχρωμο Kanchi Pattu Saree:

Pattu Sarees-Pink Coloured Kanchi Pattu Saree 11

Αυτό το kanchi pattu saree είναι πολύ μοντέρνο και μπορείτε να επιλέξετε την απλότητα του. Η κύρια απόχρωση είναι η ροζ βάση μαζί με πολύχρωμες ταινίες σχεδιαστή. Floral σχέδια, μερικά τυπωμένα έγχρωμα σχέδια γίνονται σε αυτό το patte saree.

12. Μπλε χρυσό Pattu Saree:

Pattu Sarees-Blue Gold Pattu Saree 12

Αυτό το pattu saree έχει περίπλοκο σχεδιασμένο pattu. Αυτό σας κάνει να φαίνεστε λαμπερό. Αυτό το saree έχει ένα παραδοσιακό αποτέλεσμα με αυτά τα ζωντανά χρώματα. Αυτές οι αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου είναι αντιθέσεις. Αυτό το συνδυαστικό είναι αρκετά ασυνήθιστο στα ενδύματα.

Δείτε περισσότερα: Συλλογές Νυφικών Σαρών

13. Σκούρο μπλε Parampara Pattu Saree:

Pattu Sarees-Dark Blue Parampara Pattu Saree 13

Σκούρο μπλε σκιά Parampara pattu έχει πολύχρωμα σύνορα. Χρώματα όπως το πράσινο, το πορτοκαλί και το χρυσό είναι παρατάσσονται κατά μήκος της συνοριακής επένδυσης. Τα σύνορα έχουν κάποια περίπλοκα έργα σε αυτό. Αυτό το απλό pature saree φαίνεται ζωντανό κυρίως λόγω των συνδυασμών χρωμάτων. Μπορείτε να συνδυάσετε με πορτοκαλί μπλούζα που φαίνονται υπέροχα και θαυμάζουν την ομορφιά σας.

14. Κόκκινο και μαύρο Ζάρι υφασμένο Kanchi Pattu Saree:

Pattu Sarees-Red And Black Zari Woven Kanchi Pattu Saree 14

Το κόκκινο kanchi pattu φαίνεται λαμπερό και μοντέρνο. Αυτός ο σχεδιαστής kanchi pattu είναι διαφορετικός από τον συμβατικό kanchi pattu. Αυτό το saree έχει κομψά περίπλοκα χρυσά έργα στη μαύρη βάση των συνόρων. Όπως και να φορέσετε βαρύ σχεδιασμένο saree με μετάξι και απαλή υφή, προσθέστε αυτό το ύφος pattu saree στην ντουλάπα σας. Σε αυτή την εικόνα, το μοντέλο φοράει μια μπλούζα σχεδιασμένη με περίπλοκα σχέδια που έχουν το ίδιο αποτέλεσμα για τα σύνορα.

Δείτε περισσότερα: Τελευταίες Καθαρές Sarees

15. Κίτρινο και κόκκινο Kanchi Pattu Saree:

Pattu Sarees-Yellow And Red Kanchi Pattu Saree 15

Το κίτρινο και το κόκκινο κατσι παττού είναι ένα περίεργο ντύσιμο για να σας προσφέρει ζωντανή εμφάνιση. Το παλλό είναι κόκκινο με χρυσά σχέδια ενώ το άλλο μέρος του όλου pattu saree έχει καθαρή κίτρινη σκιά. Αυτό το saree φαίνεται απλό χωρίς περίπλοκο σχεδιασμό. Πηγαίνοντας για απλή στολή αλλά μαγευτική αυτή η kanchi pattu saree είναι κατάλληλη για το βλέμμα σας.

Διαφορετικά στυλ για παραδοσιακές εκδηλώσεις, γαμήλια σκοπούς, δεξίωση ή οποιαδήποτε άλλη ιδιαίτερη περίσταση μπορούν να επιλεγούν μεταξύ αυτών των 15 μορφών pattu sarees. Σχεδιαστές pattu sarees είναι η πρόσφατη makeover στο παραδοσιακό μέρος counter για να μεγεθύνει το αποτέλεσμά της. Αυτά τα μεταξωτά υφάσματα μπορούν να φορεθούν από κυρίες διαφορετικών ηλικιών.

Leave A Comment

30 + = 37