15 όμορφα και ελκυστικά γαμήλια σκουλαρίκια για τις νύφες | Στυλ στη ζωή

Οι γάμοι είναι οι πολύτιμοι χρόνοι και στιγμές που πρέπει να αγαπούνται με τα ωραιότερα πράγματα. Η νύφη και ο γαμπρός επιλέγουν τα καλύτερα ενδύματα και τα καλύτερα κοσμήματα που φωτίζουν ψηλά το βλέμμα τους. Οι νύφες θέλουν να δουν το καλύτερο με τα καλύτερα κοσμήματα, ειδικά τα σκουλαρίκια. Κανονικά, τα μικρά και ευαίσθητα σκουλαρίκια φαίνονται πιο εύθραυστα και δυναμικά. Αλλά τα πάντα πράσινα μακρύ και σκουλαρίκια δήλωση δίνει μια μάλλον εκπληκτική εμφάνιση.

15 Beautiful & Attractive Wedding Earrings for Brides

Τελευταία και κομψά σχέδια σκουλαρίκια γάμου στη μόδα:

Ας ρίξουμε μια ματιά σε 9 σχέδια σκουλαρίκια για γάμο στην τάση.

1. Χρυσό νυφικό σκουλαρίκια:

Χρυσός veil bridal earrings

Τα πέπλα σημαίνουν πολλά στους γάμους το νυφικό φόρεμα πέπλο το όμορφο λουλούδι πέπλο που φορούν νύφες στο κομμωτήριο τους, το πέπλο φορέων που ρέει πίσω και ακόμη και το όμορφο καθαρό πέπλο που κρύβει το πρόσωπο νύφες. Πιθανότατα τα άλλα πέπλα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί τόσο πολύ όσο χρησιμοποιήθηκαν νωρίτερα. Αλλά ένα όμορφο πέπλο στο χρυσό σχέδιο σκουλαρίκι για γάμους μπορεί να είναι ένα να μην ξεχνάμε είδος κοσμήματος κομμάτι.

2. Μεγάλες Πτώση αλυσίδες Σκουλαρίκια Γάμου:

Μακρύς dropping chains wedding earrings

Οι μακριές αλυσίδες ρίψης όπως και στα γαμήλια σκουλαρίκια μπορούν να είναι υπέροχα σχέδια για την ιδιαίτερη μέρα σας. Οι κορυφαίες κεφαλές του αυτιού της Ινδίας και οι χαλαρές αλυσίδες που ρέουν από τα αυτιά δείχνουν εκπληκτικές και εντυπωσιακές.

3. Μεγάλο χρυσό σκουλαρίκια Γοργόνας:

Μακρύς gold rhodium plated wedding earrings

Όμορφη σχεδίαση πεταλούδα με σκουλαρίκια κρύσταλλο ζιργκόν για τη νύφη μπορεί να είναι μια από τις καλύτερες επιλογές που πρέπει να φορεθεί με μια όμορφη κρεμ χρώματος λευκή γαμήλια εσθήτα. Η δαντέλα εργάστηκε γαμήλια εσθήτες χρειάζονται τέλεια κοσμήματα που φιλοφρόνηση το φόρεμα θα δώσει μια θαυμάσια έκβαση της ομορφιάς της νύφης.

4. Σκουλαρίκια χρυσού μακριών πολυέλαιων:

Χρυσός long chandeliers earrings

Χρυσά σκουλαρίκια για το γάμο ειδικό μπορεί να είναι ένα με τα εντελώς φτιαγμένα από χρυσό πολυελαίους σκουλαρίκια που έχουν εμπνευστεί από τις συλλογές vintage φαίνονται καταπληκτικά. Η χάρη των μακριών χρυσών σκουλαρικιών φαίνεται δυναμική την ημέρα του γάμου. Τα μακρά σκουλαρίκια που έχουν σχήμα φυλλώματος είναι επίσης ελαφριά και με υπέροχη εμφάνιση.

5. Σκουλαρίκια Σκουλαρίκια Σκουλαρίκια Γάμου:

Γάμος filigree gold bar earrings

Η φιλιγκριτική τέχνη σε χρυσά και ασημένια κοσμήματα φαίνεται τόσο υπέροχη με την παραδοσιακή όσο και την εκσυγχρονισμένη νυφική ​​φθορά. Το βιοτεχνικό έργο της φιλιγκράνης κάνει την αίσθηση να προσελκύεται από το έργο τέχνης που γίνεται στα ακριβά μέταλλα. Τα νυφικά σκουλαρίκια μπορούν να είναι από στυλ χρυσού μπριγιάν με εξαιρετική απλότητα και ξεγνοιασιά. Περνώντας στη μέση προς τη γραμμή του λαιμού, τα μακριές σκουλαρίκια μπαρ φαίνονται εκπληκτικά.

Δείτε περισσότερα: Μακριά χρυσά σκουλαρίκια

6. Χρυσό μακρύ νυφικό Fringe Ear Duster Σκουλαρίκια:

Χρυσός long bridal fringe ear duster earrings

Ένα γαμήλιο σκουλαρίκι σχεδιαστών με τα καλύτερα σχέδια είναι αυτά με τον απλούστερο σχεδιασμό και όμως φαίνονται εκπληκτικά και προσελκύουν τα μάτια. Τα χρυσά μακρά νυφικά σκουλαρίκια με φτερά στιλβωτικό αυτιού φαίνονται καταπληκτικά και ταιριάζουν καλύτερα με τα νυφικά. Οι νύφες με όμορφο ύψος μπορούν να φορούν τόσο μακρά και αιχμηρά σκουλαρίκια στυλ για να πάρετε μια εκπληκτική εμφάνιση.

7. Μεγάλο χρυσό σκουλαρίκια σχεδίασης χρυσού:

Μακρύς gold wedding designer earrings

Μακριά σκουλαρίκια για το γάμο είναι ως επί το πλείστον επιλεγεί για ένα όμορφο πάρει μέχρι το ντύσιμο. Ως εκ τούτου όμορφα μάτια αλίευση διαμάντια σε μεγάλα μεγέθη δίνουν ένα εκπληκτικό ύφος στο ντύσιμο σας. Τα μακρά σκουλαρίκια σταγόνας με κούμπωμα τετράγωνο από διαμάντια ανοίξουν φαίνονται υπέροχα για την ημέρα σας.

8. Σκουλαρίκια μαργαριταρένιο μαργαριτάρι Swarovski:

Swarovski long crystal pearl earrings

Νυφικά σκουλαρίκια σε χρυσό και μαργαριτάρι που αγγίζουν θα δώσουν επίσης ένα θαυμάσιο ύφος στο κόσμημά σας. Τα φυλλώδη σχήματα που δίνουν στο χρυσό και διακοσμημένα με λευκά κρυστάλλους μαργαριταριών φαίνονται εξαιρετικά. Ο όμορφος συνδυασμός του χρυσού, των κρυστάλλων και των μαργαριταριών θα μεγεθύνει τον τρόπο σας ντύσιμο την ημέρα του γάμου σας.

9. Κομψό και Κομψό Νυφικό Σκουλαρίκια:

Κομψός and elegant bridal earrings

Τα κομψά και κομψά σχεδιασμένα σχέδια νυφικών χρυσών σκουλαρίκια για το γάμο μπορούν να είναι πολύ όμορφα, όπως τα διαμάντια stud studικού έμβληματος και να προετοιμάσουν το έργο διαμαντιού που γίνεται στο κομμάτι αυτί. Το όμορφο κόσμημα αυτιών φαίνεται εκπληκτική καλύπτει σχεδόν το ήμισυ των αυτιών.

10. Παραδοσιακό Νυφικό Χρώμα Gem Stone Stud Σκουλαρίκια Χρυσό:

Παραδοσιακός bridal colored gem stone stud gold earrings

Η παραδοσιακή ινδική ενδυμασία του dressing είναι εντελώς με βαριά χρυσά κοσμήματα. Παρόλα αυτά, οι νύφες επέλεξαν σήμερα τα απλά αλλά πλούσια και κομψά σχέδια για το γάμο τους. Τα πάντα αγαπημένα σχήματα lea ενώνονται με jhumkas και τα αλυσοδεμένα σκουλαρίκια είναι παραδοσιακά για να είναι το βαρύ κόσμημα για τη νύφη. Καλύπτοντας όλο το αυτί τα χρυσά σκουλαρίκια γάμου είναι διάσημα σε ινδικά σχέδια κοσμημάτων.

Δείτε περισσότερα: Μεγάλα Σκουλαρίκια

11. Σκουλαρίκια νυφικό χρυσό διαμαντιών Jhumka:

Χρυσός diamond studded bridal earrings jhumkha

Τα χρυσά σκουλαρίκια για το γάμο σχεδιάζονται επίσης με ένα ξεχωριστό μοτίβο των σκουλαρικιών σχήματος διαμαντιών σκουλαρίσματος. Κρεμαστά jhumka διακοσμημένα με διαμάντια και ένα κρεμαστό μαργαριτάρι από το jhumkas φαίνεται δυναμική και τρομερή.

12. Έθνικ Ινδικό Νυφικό Σκουλαρίκια:

Εθνικός Indian bridal earrings

Εθνικό νυφικό κόσμημα έχει πάντα τα αρχαία σκουλαρίκια jhumkas στις συλλογές νυφικών. Σχεδιασμός σκουλαρίκια γάμου του στυλ jhumka με μαύρες χάντρες που χρησιμοποιούνται σε mangalsutra είναι διακοσμημένα στα άκρα των αλυσίδων κάνοντας ένα σχεδιασμό jhumkas στα σκουλαρίκια φαίνονται φοβερό.

13. Πολυτελή νυφικά σκουλαρίκια γλυκού νερού και διαμαντιών:

Πολυτελής fresh water pearl and diamond stud bridal earrings

Μεταξύ των μακρών και δυναμικών σχεδίων των σκουλαρικιών που γίνονται για νύφες, τα μικρά λεπτά και τα απλά αναζητούν σκουλαρίκια φαίνονται τόσο υπέροχα και δυναμικά όπως τα υπόλοιπα. Η απλή και νηφάλια αφή της σταγόνας αχλαδιού φαίνεται φανταστική στο νυφικό. Σκουλαρίκια για τη νύφη που αγαπούν τα απλά σχέδια μπορούν να πάνε για τα μικρά σχέδια διαμαντιών και μαργαριταριών.

14. Μεγάλες Διαμαντένια Νυφικά Σκουλαρίκια:

Μεγάλο diamonds bridal earrings

Σκουλαρίκια για γαμήλια δεξίωση χρειάζεται μια επιπλέον πρέζα glam που περιλαμβάνονται στα σχέδια των νυφικών σκουλαρικιών. Τα διαμάντια προσφοράς φαίνονται φανταστικά στις γαμήλιες γιορτές. Τα καθαρά καθαρά εσώρουχα και η λαμπερή στολή χρειάζονται μια λάμψη των διαμαντιών. Και ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια σε τέτοιου είδους σχέδια θα ξεσηκώσει την εικόνα σας.

Δείτε περισσότερα: Σκουλαρίκια μικρών διαμαντιών

15. Νυφικά σκουλαρίκια με σκουρόχρωμο σκουφάκι:

Γάμος earrings with dark sapphirestud

Τα μπλε ζαφείρια θεωρούνται επίσης τα διαμάντια της υπερηφάνειας και της αίγλης. Ένα μεγάλο ζευγάρι με διαμάντια στο ζευγάρι σκουλαρικιών που κρέμονται με ένα πλαίσιο από λευκά διαμάντια και κρέμεται από τα αυτιά, φαίνεται υπέροχα σκουλαρίκια για τα πάρτι του γάμου. Σκούρο μπλε ζαφείρια στα σκουλαρίκια σχεδιαστών θα ταιριάζουν σε οποιαδήποτε στολή και επίσης θα λάμψουν όμορφα στο πρόσωπό σας.

Νυφικά σκουλαρίκια με μαργαριτάρι διακόσμηση και τα ματιών σκουλαρίκια τα τελευταία σχέδια που έχουν κερδίσει τις καρδιές των ζευγαριών γάμου. Η ομορφιά της σκουλαρίκια δήλωσης δεν χρειάζεται να ταιριάζει κομμάτι λαιμό ή οποιοδήποτε άλλο κόσμημα. Μια σειρά από δύο μεγάλα σκουλαρίκια κάνουν την καλύτερη δουλειά για το κόσμημα της νύφης. Η επιλογή του σωστού κόσμου κοσμημάτων αυτιού απαιτεί μια χρονοβόρα έρευνα. Ένας έντονος σχεδιασμός και προηγούμενη αντιστοίχιση της στολής με το κόσμημα μπορεί να είναι ένας σωστός σχεδιασμός.

Leave A Comment

− 3 = 1