15 ινδικές μπουλντόγκ γαμήλια σχέδια για τη νύφη | Στυλ στη ζωή

Τα βραχιόλια έχουν θεωρηθεί τα πιο σημαντικά αξεσουάρ που φορούσαν οι ινδικές γυναίκες. Αλλά η νύφη της, τότε οι βραχιόλια γίνονται πιο αποκλειστικές και διαφορετικές, καθώς ποικίλλουν ακόμη και από την περιοχή σύμφωνα με τον πολιτισμό. Για τις νύφες οι βραχιόλια έχουν ιδιαίτερο νόημα γι 'αυτούς, καθώς συμβολίζει την ευημερία της παντρεμένης ζωής τους.

Ο γάμος είναι πολύ ξεχωριστά πράγματα σε μια ζωή των γυναικών καθώς μεταμορφώνεται από ένα κορίτσι σε μια γυναίκα και από εκεί και πέρα ​​ξεκινά μια καινούργια εποχή. Έτσι νυφικά βραχιόλια είναι αυτά που την κάνουν να νιώθει ξεχωριστή και ουράνια την ημέρα της. Τα νυφικά βραχιόλια είναι διαθέσιμα σε πολλά μέταλλα όπως ο χρυσός, το ασήμι, το διαμάντι, το γυαλί ώστε να μπορείτε να πάρετε το ένα σύμφωνα με το ντύσιμο και τον πολιτισμό σας.

Ινδική Παραδοσιακή νυφική ​​ενδυμασία Κοσμήματα Bangles:

Ας ρίξουμε μια ματιά στα κορυφαία 15 παραδοσιακά σχέδια νυφικών βραχιόλια σε διάφορα μέταλλα και στυλ:

1. Ινδικό γυαλί Bangals για το νυφικό:

γάμος bangles

Γυαλιά βραχιόλια έχουν χρησιμοποιηθεί από ηλικίες στο γάμο και ενισχύει την εμφάνιση της νύφης από πολλές πτυχές. Τα χρυσά βραχιόλια μαζί με τα γυάλινα και με πέτρινα έργα σε αυτό κάνουν τα βραχιόλια να φαίνονται αξιοθαύμαστα. Ένα τέλειο βραχιόλι για τις νύφες για να κάνει την ημέρα της ξεχωριστή.

2. Rajasthani Νυφικά Bangles:

Ρατζαστάνι Bridal Bangles

Αυτά τα βραχιόλια Rajasthani είναι γνωστά ως chooda και είναι κατασκευασμένα από ειδικό μέταλλο που ονομάζεται "lac". Τα βραχιόλια φαίνονται υπέροχα και ο ιδιαίτερος σχεδιασμός της κάνει τη νύφη να αισθάνεται ξεχωριστή και διαφορετική από άλλες και της προσδίδει ότι η εθνοτική και παραδοσιακή εμφάνιση αυτής της ιδιαίτερης στιγμής για τη ζωή της.

3. Νυφική ​​σχεδίαση Bangles στο χρυσό:

Χρυσός Bridal Bangles

Όπως λέγεται ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να πάνε στραβά με χρυσά βραχιόλια. Το κίτρινο μέταλλο που είναι γνωστό ως χρυσό, τα βραχιόλια φαίνονται καταπληκτικά όταν φοριούνται από τις νύφες Το περίπλοκο και καλλιτεχνικό έργο πάνω σε αυτό ενισχύει την εμφάνιση των βραχιόλια και τη νύφη από πολλές πτυχώσεις και την κάνει να φαίνεται υπέροχη την ημέρα του γάμου της.

4. Μεταλλικά νυφικά Bangles:

Μέταλλο Bridal Bangles

Οι νύφες θέλουν να εμφανίζονται πανέμορφες και εκπληκτικές στην ξεχωριστή ημέρα της, αυτά τα κόκκινα ευοίωνες βραχιόλια της προσφέρουν αυτές τις μοναδικές εμφανίσεις. Στις βραχιόλια πάνω από τις μικρές πολύχρωμες πέτρες είναι γεμάτες και ανάμεσα στα χρυσά βραχιόλια προσθέτει περισσότερη ομορφιά στον φέροντα. Έτσι ένα κατάλληλο βραχιόλι για τη νύφη για να πάρει αυτά τα παραδοσιακά βλέμματα.

5. Σετ γαμήλια δαχτυλίδια γάμου:

Διαμάντι Wedding Bangles Set

Δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις για να περιγράψουν την αφρώδη εμφάνιση αυτών των νυφικών βραχιόλι με διαμάντια. Το όμορφο και φοβερό διαμάντι που φοριέται από τις νύφες την κάνει να εμφανίζεται ως γωνία και ο συνδυασμός λευκών διαμαντιών και χρυσών χάντρες φαίνεται να είναι το πιο συναρπαστικό βραχιόλι του γάμου.

Δείτε περισσότερα: Χειροποίητο κουτί με Bangle

6. Νότια ινδική νυφικό Ruby Bangles:

Νότος Indian Bridal Ruby Bangles

Στο νότιο τμήμα της Ινδίας είναι υποχρεωτικό να φορούν βραχιόλια από χρυσό, καθώς θεωρείται ευοίωνο. Καθώς το κόκκινο χρώμα μοιάζει με την παντρεμένη ζωή, το κόκκινο ρουμπίνι που είναι γεμάτο με τα βραχιόλια θα ήταν τέλεια επιλογή για κάθε νύφη που θα φορέσει στο γάμο της.

7. Fancy Νυφικά Bangles:

Φαντασία Bridal Bangles

Ορισμένες νύφες θέλουν να φορούν κάτι μοναδικό από τα παραδοσιακά. Αυτό το είδος των κίτρινων και μοβ φανταχτερά βραχιόλια δανείζει είναι εκείνοι μυαλό φυσώντας φαίνεται. Στο μεταξύ της σειράς, τα ευρύ μαργαριτάρια με καρφίτσα, καθιστούν όλη την ιδέα πολύ ελκυστική και προσδίδουν όμορφη εμφάνιση στη νύφη και στους καρπούς της.

8. Γεμάτη από Shades Νυφικό Bangles:

Γεμάτος of Shades Bridal Bangles

Στη σύγχρονη εποχή οι νύφες θέλουν ακόμη και να φορούν βραχιόλια που αποτελούνται από όλο το χρώμα που φαντάζεται ότι η παντρεμένη ζωή τους θα ήταν επίσης πολύχρωμη και ευτυχισμένη. Το μικρό έργο meenakari που γίνεται από το βραχιόλι ενισχύει την εμφάνιση της νύφης και της δίνει μια ελκυστική εμφάνιση.

9. Νυφικό Diamond Bangles:

Γάμος diamond Bangles

Ως το πέρασμα του χρόνου πολλές νύφες λατρεύουν να φορούν κάτι διαφορετικό στην ξεχωριστή ημέρα της. Αυτά τα βραχιόλια διαμαντιών είναι αυτά που θα μπορούσαν να τα κάνουν να φαίνονται διαφορετικά και να τους δώσουν μια βασιλική και αριστοκρατική εμφάνιση και να δίνουν μια εκθαμβωτική εμφάνιση εκείνη τη συγκεκριμένη ημέρα.

10. Kundan Νυφικό Bangles Σετ:

Kundan Bridal Bangles

Αυτός ο τύπος νυφικών βραχιόλια kundan είναι πολύ δημοφιλής από αιώνες δεδομένου ότι είναι η τροποποιημένη μορφή του χρυσού και δίνει πολύ προσοδοφόρα και ελκυστική εμφάνιση όταν φοριούνται. Το βραχιόλι έχει μεγάλη καλλιτεχνική εργασία μεννακάρων για το χρυσό βραχιόλι και τα kundan είναι γεμάτα με ένα ιδιαίτερο μοτίβο δίδοντας μια αποκλειστική ματιά στη νύφη και φορτώνοντάς την με συγχαρητήρια.

Δείτε περισσότερα: Βρεφικά Bangles

11. Polki Niddy Bangles:

Polki Bridal Bangles

Τα Polki ονομάζονται αδιάτρητα διαμάντια που δίνουν στη νύφη μια αριστοκρατική και θαυμάσια εμφάνιση στην ξεχωριστή της ημέρα. Η λάμψη όταν γεμίσει με λαμπερό κίτρινο μέταλλο "χρυσό" η ομορφιά του βραχιολιού αυξάνεται κατά μήκος των μιλίων. Τα βραχιόλια μοιάζουν φοβερά όταν φοριούνται από τις νύφες και τους δίνουν μια ιδιαίτερη λαμπερή εμφάνιση.

12. Μπριγιάν νυφικό μαργαριτάρι:

Μαργαριτάρι Bridal Bangles

Ορισμένες νύφες πιστεύουν στην απλότητα και θέλουν να εμφανιστούν αριστοκρατικές την ημέρα του γάμου. Αυτοί οι τύποι βραχιόλια μαργαριτάρι και διαμάντια είναι ένα τέλειο ταίρι για αυτούς. Το βραχιόλι φαίνεται πολύ απλό αλλά φαίνεται πολύ μοναδικό και εξαιρετικό όταν φοριέται. Το μεγάλο εκθαμβωτικό μαργαριτάρι στο κέντρο δίνει μια βασιλική και θαυμάσια ματιά στα χέρια της νύφης.

13. Πανδέκτης Νυφικό Chura:

Πουντζάμπι Wedding Bridal Chura

Αυτά τα βραχιόλια είναι φτιαγμένα από ελεφαντόδοντο και ονομάζονται "chura". Αυτοί οι τύποι βραχιόλια φορούν νύφες Punjabi. Τα βραχιόλια ελεφαντόδοντου είναι λευκά και κόκκινα διακοσμημένα με πέτρες δίνοντάς τους έτσι μια παραδοσιακή και αποκλειστική εμφάνιση και την κάνουν να εμφανίζεται ξεχωριστή εκείνη την ημέρα.

14. Μενταγιόν Bangkok νήμα μετάξι:

Μετάξι Thread Bridal Bangles

Τα βραχιόλια είναι φτιαγμένα από μαλακό νήμα μεταξιού και ανάμεσα στα μικρά πέτρινα έργα ενισχύουν την εμφάνιση των νυφικών βραχιόλι. Ο πραγματικά εκπληκτικός συνδυασμός κόκκινου και πράσινου χρώματος με πράσινη λωρίδα στα κόκκινα βραχιόλια δίνει μια καταπληκτική ματιά στο βραχιόλι και στη νύφη επίσης. Τη κάνει να φαίνεται διαφορετική και πολύ όμορφη.

Δείτε περισσότερα: Κορίτσια με Bangles

15. Silver Shine Νυφικό Bangles:

Ασήμι Shine Bridal Bangles

Αυτός ο τύπος shinning ασημένια βραχιόλια δίνει επίσης μια ζακέτα και εκθαμβωτική εμφάνιση για τη νύφη και της εμφανίζονται ειδικά για την ημέρα του γάμου της. Ο συνδυασμός του ασημιού με τις πράσινες πράσινες βραχιόλια μοιάζει φοβερό και οι μικρές λευκές πέτρες που είναι διατεταγμένες στα βραχιόλια φαίνονται πολύ ελκυστικές στα μάτια. Ο καρπός της νύφης καλύπτεται σχεδόν από τα βραχιόλια, δίνοντάς της έτσι ένα παραδεισένιο και ελκυστικό βλέμμα.

Αγοράζοντας βραχιόλια για το γάμο είναι ένα μεγάλο πράγμα. Τα βραχιόλια που επιλέγονται για μια νύφη της δίνουν μια μοναδική και φοβερή εμφάνιση και τραβούν την προσοχή κάθε ματιού. Το βραχιόλι είναι διαθέσιμο σε μεγάλη ποικιλία και θα πρέπει να επιλέξετε αυτό που σας δίνει μια τέλεια εμφάνιση στο γάμο.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

74 − 69 =