15 τελευταίες χρυσές κλειδαριές για γυναίκες και άνδρες Στυλ στη ζωή

Οι κλειδαριές είναι μικρό κομμάτι διακοσμητικών κοσμημάτων που φοριέται στο λαιμό σε μια αλυσίδα συνήθως κατασκευασμένη από χρυσό, ασήμι ή οποιοδήποτε άλλο μέταλλο. Είναι επίσης μέρος του αξεσουάρ μόδας που συνδυάζεται με καταπληκτικές αλυσίδες. Οι κλειδαριές αποτελούνται από δύο μέρη, όπως για παράδειγμα για να αποθηκεύουν μια φωτογραφία, κάτι σημαντικό για εσάς. Οι κλειδαριές είναι αξεσουάρ μόδας τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες στη σημερινή εποχή.

χρυσός lockets

Έχουν πρόσφατα συγκεντρώσει την προσοχή για τα νέα τους ποικίλα σχέδια και διαφορετικά σχέδια. Είναι εξαιρετικά δημοφιλείς μεταξύ των ανθρώπων όλων των ηλικιακών ομάδων.

Διαφορετικοί τύποι σχεδίων Gold Locket:

Προσθέτοντας τη γοητεία στην προσωπικότητα κάποιου, δίνοντας αυτή τη γενική εμπιστοσύνη, δήλωση στυλ και μόδα στο καλύτερο της, ένα χρυσό μενταγιόν μπορεί να κάνει όλα αυτά! Πηγαίνετε το δικό σας και καυχηθείτε αυτό το βλέμμα.

1. Καρδιά σε σχήμα χρυσού Locket:

χρυσό-μενταγιόν-καρδιά

Ένα από τα κλασικά παραδείγματα και ποτέ να βγαίνουν από στυλ μανταλάκια είναι χρυσή κλειδαριά καρδιά. Μπορούν να έχουν διαφορετικά μεγέθη ίσως μικρά, μεσαία ή μεγάλα κλπ. Και μπορούν να είναι συμπαγή καρδιά ή μπορούν να ανοίξουν για να εισάγουν και να κρατούν φωτογραφίες των αγαπημένων.

2. Κορίτσια Gold Locket με πέτρες:

χρυσοκέντες-με-πέτρες

Οι χρυσές μανταλάκια με πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες φαίνονται κομψές με χρυσές αλυσίδες. Μπορούν να κατασκευαστούν με μαργαριτάρι κόκκινες πέτρες, μπλε πέτρες, πράσινες πέτρες κλπ. Αυτές οι μανταλάκια μπορούν επίσης να ανοίξουν καθώς είναι κατασκευασμένα σε βικτοριανό στυλ για την αποθήκευση φωτογραφιών. Ως εκ τούτου, αυτά είναι επίσης γνωστά ως βικτοριανοί στυλό φωτογραφιών τύπου στυλ. Φαίνονται βασιλικά όταν φοριούνται.

3. Χρυσές Κλειδαριές με Σχεδίαση Λευκής Πέτρας:

χρυσά-κλειδαριές-με-λευκές πέτρες

Δημοφιλή σε όλο τον κόσμο, αυτά τα κλασικά μανταλάκια δεν είναι ποτέ εκτός μόδας. Η λευκή πέτρα στο κέντρο μπορεί να είναι από ασβεστίτη, λευκές πέτρες ή λευκά μαργαριτάρια. Ο ασβεστόλιθος ως πέτρα προτιμάται πολύ γι 'αυτά τα χρυσά μανίκια. Η αλυσίδα μπορεί να είναι από λευκό χρυσό ή κανονικό χρυσό για αυτή την κομψή εμφάνιση. Αυτά μπορούν επίσης να ανοίξουν για να κρατήσουν φωτογραφίες.

4. Σετ χρυσού Locket για γυναίκες:

χρυσοκέντες-με-σετ

Προτιμημένες από γυναίκες σε όλο τον κόσμο, τα χρυσά σύνολα με τα αντίστοιχα σκουλαρίκια τους είναι ένα χτύπημα σε κόμματα, γραφεία, επίσημη λειτουργία ή οποιαδήποτε άτυπη συνάντηση. Τα σχέδια μπορούν να είναι οτιδήποτε ενδιαφέρον και πιασάρικα, όπως καρδιές, πεταλούδες, αστέρια κλπ. Οι χρυσοκέντες μπορούν να έχουν μερικές άσπρες πέτρες και σε αυτό για την επιπλέον λάμψη. Οι μανταλάκια που έχουν τοποθετηθεί με τα σκουλαρίκια μπορούν να ολοκληρώσουν ολόκληρο το βλέμμα.

5. Κολιέ Gold Locket για έφηβους:

μπλουζάκια-για-εφήβους

Οι έφηβοι είναι εξίσου ενθουσιασμένοι για να εξερευνήσουν νέες τάσεις της μόδας. Μπορούν να πειραματιστούν με διάφορα χρυσά μανταλάκια όπως καθημερινή φθορά, φθορά κολλεγίων, φορέματα κλπ. Οι έφηβοι θέλουν κάτι ελαφρύ να μεταφέρουν με στυλ. Αυτές οι αφηρημένες χρυσές μανδάλες μπορεί να είναι ένα χτύπημα τόσο με τα αγόρια όσο και με τα κορίτσια.

6. Locket χρυσή σφαίρα με χρυσή αλυσίδα:

χρυσή σφαίρα

Πολύ μοναδικό στο ύφος και στη μόδα είναι τα χρυσαφένια μανταλάκια με χρυσές σφαίρες. Το μέταλλο είναι μια χρυσή σφαίρα με πολύτιμους λίθους γεμάτες πάνω τους μαζί με πολλές μικρές χρυσές σφαίρες πάνω τους. Μπορούν πραγματικά να ξεχωρίζουν όταν κάποιος τα φοράει, καθώς το ίδιο το στολή μπορεί να μιλήσει τόμους για το άτομο.

7. Χρυσό Locket Glass με Λουλούδια:

χρυσό-μέταλλο

Αυτά τα χρυσαφένια μανίκια έχουν μια παλιά γοητεία παλαιού κόσμου. Αυτές οι μπουκάλες γυαλιού έχουν μια όμορφη ζωγραφική σε αυτές και ως εκ τούτου φαίνονται εκπληκτικές. Η γυάλινη ζωγραφική δίδει στις κλειδαριές μια διαφορετική έκκληση και μπορεί να συνδυαστεί με οποιεσδήποτε στολές.

8. Golden Floral Locket με φωτογραφίες:

χρυσό-floral-μενταγιόν

Τα χρυσή μανταλάκια είναι πάντα ένα χτύπημα με τις γυναίκες. Όταν γίνονται σε ένα λουλούδι ή σε floral μοτίβο, αυτά τα χρυσά floral μανταλάκια φαίνονται ακόμη πιο υπέροχα. Τα floral lockets μπορούν να γίνουν για να αποθηκεύσουν φωτογραφίες των αγαπημένων τους στο εσωτερικό και αυτά έχουν γενικά ένα ωοειδές σχέδιο.

9. Rose Gold Locket Pendents:

τριαντάφυλλο-χρυσό-κλειδαριές

Το ροζ χρυσό είναι ένα κράμα χρυσού και χαλκού που χρησιμοποιείται για κοσμήματα. Rose χρυσά κοσμήματα γίνεται πολύ δημοφιλής και χρησιμοποιείται συνήθως για δαχτυλίδια, βραχιόλια, σκουλαρίκια, μανταλάκια και άλλα κοσμήματα κοσμήματα. Επίσης, είναι γνωστή ως κόκκινο χρυσό και ροζ χρυσό, ανάλογα με την περιεκτικότητα σε χαλκό σε αυτό. αυτά είναι για τους ανθρώπους πολυτελείας και υψηλού επιπέδου καθώς είναι στην ακριβή πλευρά. Αυτά φαίνονται όμορφα με αυτή τη μοναδική σκιά του χρυσού στις μανδάλες σε σύγκριση με τις κανονικές χρυσαφένιες μανδάλες.

10. Το Golden Evil Eye κοιτάζει το Locket:

χρυσαφένια μάτια

Κρέμονται ή φορούν κακό μάτι είναι ένα κοινό πράγμα στη σημερινή εποχή. Τα κακά μάτια είναι εκεί σαν μπρελόκ, δαχτυλίδια, μενταγιόν, μανδάλες κλπ. Οι κλειδαριές με κακά μάτια χρησιμοποιούνται για να αποκρούσουν τις γνώσεις από τους ανθρώπους που πιστεύεται ότι προκαλούν κακοτυχία ή κακή τύχη. Οι κλειδαριές με κακό μάτι είναι πολύ συνηθισμένες τώρα.

11. Μαύρες κεραμικές χρυσές κλειδαριές:

μαύρο-κεραμικό-χρυσό-lockets

Όταν η τάξη συναντά την τάξη, μπορεί να είναι μαύρη με χρυσή. Το μαύρο με χρυσό είναι ένας κλασικός συνδυασμός και ένα τέλειο παράδειγμα σε ρούχα, κοσμήματα, τσάντες κλπ. Τα μαύρα κεραμικά μπουφάν ταιριάζουν πολύ καλά με το χρυσό και με μαύρη αλυσίδα χάλυβα μπορεί να είναι το τέλειο δώρο καθώς και το τέλειο μπουφάν στη συλλογή κάποιου.

12. Seashell Gold Chain Locket:

χρυσαφένια μανταλάκια

Τα Seashells μπορεί να είναι ένα πολύ διαφορετικό σχέδιο για ένα στολίδι. Οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τη θαλάσσια ζωή και τα υδρόβια, μπορούν να πειραματιστούν με αυτά τα χρυσά μανταλάκια κοχύλια. Το χρυσό μέταλλο μπορεί να ανοίξει για να αποθηκεύσει τα μαργαριτάρια, όπως στα μαργαριτάρια μπορούν να στερεωθούν μέσα όπως στην περίπτωση ενός πραγματικού κοχύλι.

13. Ζευγάρι χρυσό Locket και αλυσίδα:

ζευγάρι-χρυσά-κλειδαριές

Η καλύτερη επιλογή gifting ή το καλύτερο δώρο γάμου για οποιοδήποτε ζευγάρι μπορεί να είναι αυτά τα ζευγάρι χρυσή κλειδαριές. Η ημερομηνία γάμου μπορεί να εισαχθεί η φωτογραφία ζευγαριού μέσα στις καρδιές ή τους κύκλους κλπ. Όπως είναι και ο σχεδιασμός.

14. Χρυσή κλειδαριές με γοητείες για τις γυναίκες:

χρυσά-κλειδαριές-με-γοητείες

Οι χρυσαφένιες μανδάλες με γοητείες μπορεί να είναι ένα στιγμιαίο ζεστό με γυναίκες όλων των ηλικιακών ομάδων. Οι μανταλάκια μπορούν να έχουν μια επιπλέουσα γοητεία όπως ένα αστέρι, κλειδί, καρδιά, πεταλούδα κλπ. Η γοητεία μπορεί να γεμιστεί με πέτρες για εξαιρετικά κομψή εμφάνιση στο χρυσό μέταλλο.

15. Κλειδαριές λευκού χρυσού:

λευκό-χρυσό-κλειδαριές

Οι μανταλάκια λευκού χρυσού φαίνονται εκπληκτικά όμορφα σε κάθε γυναίκα. Το λευκό χρυσό μενταγιόν μπορεί να έχει ένα χρυσαφένιο εξωραϊσμό πάνω τους ή κάτι χαραγμένο στο στολίδι. Τα μπλοκ και οι αλυσίδες του λευκού χρυσού γίνονται πολύ δημοφιλείς αυτές τις μέρες.

Όλοι είναι πολύ συνειδητοί στη μόδα και θέλουν να διατηρούν την δήλωση στυλ τους ανανεωμένη ανά πάσα στιγμή. Τα Golden Lockets μπορεί να είναι ένα χτύπημα όλων των εποχών με τους άνδρες και τις γυναίκες. Τα διάφορα σχέδια, μοτίβα, φαίνεται σε χρυσές μανδάλες μπορεί να χαλάσει ένα για τις επιλογές και κάποιος μπορεί να επιλέξει τη δική τους ιδιαίτερη εμφάνιση. Τα κοσμήματα μπορούν να επικοινωνούν πολλά και επομένως τα στολίδια σε αυτά τα χέρια, το λαιμό, τα αυτιά, τα δάχτυλα των ποδιών κ.λπ. μπορούν να μιλούν για τη συνολική προσωπικότητα ενός ατόμου.

Leave A Comment

38 − = 30