15 καλύτερα σχέδια κολιέ χρυσό σε 40 γραμμάρια Στυλ στη ζωή

Όταν πρόκειται για στολίδια, οι γυναίκες επιλέγουν ευρέως να επιλέξουν χρυσά στολίδια που έρχονται με τέλεια φινίρισμα και σχέδια για να επιλέξετε από. Ωστόσο, με την αλλαγή του χρόνου, τα βαριά χρυσά στολίδια αντικαθίστανται τώρα με σχέδια χρυσού κολιέ σε 40 γραμμάρια που δίνουν παρόμοιες προοπτικές με μικρότερο βάρος.

Διαφορετικά σχέδια κολιέ χρυσού σε 40 γραμμάρια:

Ψάχνετε ακόμη και κάποια παρόμοια σχέδια κοσμημάτων! Εδώ είναι μερικά τελευταία σχέδια με μια παλιά αντίθεση που δεν πρέπει να χάσετε για να προσθέσετε στη συλλογή σας.

1. Κολιέ Meenakari σε χρυσό 40 γραμμαρίων:

Μενιακάρι Necklace Designs in 40 Grams Gold

Τα σχέδια Meenakari είναι αρκετά δημοφιλή όταν ψάχνουν για 40 γραμμάρια χρυσό κολιέ. Τα σχέδια έρχονται με μεσαίου μήκους και απαιτούμενη ευρυχωρία και διακοσμητικό κρεμαστό κόσμημα. Εάν ψάχνετε κάποια βαριά σχεδιαστής ή άλλο είδος παραδοσιακού χρυσού κολιέ εμφάνιση τότε αυτό θα είναι καλή επιλογή για το αγαπημένο σας πρόσωπο.

2. Κολιέ Chandra Haram Επτά γραμμών:

Chandra Haram Seven-line Necklace

Ένας συνδυασμός παραδοσιακών και μοντέρνων σχεδίων είναι τα σχέδια χρυσών μακριών κολιέ σε 40 γραμμάρια τα οποία έρχονται με επτά γραμμές με διακοσμημένο σχέδιο. Κυρίως αυτοί οι λαοί που θέλουν να αγοράσουν κάτι πολύτιμο κολιέ χρυσού σε 40gms μπορούν να επιλέξουν αυτό το ένα μοτίβο για την πλούσια εμφάνιση τους.

3. Nagas Peacock Design Κολιέ:

Νάγκας Peacock Design Necklace

Ένα σχέδιο που έχει κατασκευαστεί από το σχεδιασμό του παγώνι είναι το κολιέ Nagas peacock χρυσό 40 γραμμάρια. Το περιδέραιο έχει το κρεμαστό κόσμημα ενός παγώνου με σφυρήλατη σφαίρα. Το σχέδιο Peacock του σχεδιασμού κολιέ προτιμάται από τις γυναίκες της Νότιας Ινδίας και τώρα μια μέρα αυτό το μοτίβο είναι μια αγαπημένη επιλογή των γυναικών παγκοσμίως

4. Κολιέ Pattahaar σε χρυσό 40 γραμμαρίων:

Pattahaar Necklace in 40 Grams Gold

Μόλις κατασκευασμένο από χρυσό, αυτό το σχέδιο δίνει μια μικρή χαλαρή λαβή περιδέραιο. Το κολιέ έχει σχεδιαστεί με τριπλό κρεμαστό κόσμημα στο οποίο το πρώτο είναι ένα μεγάλο κρεμαστό κόσμημα, ενώ το υπόλοιπο είναι προσαρτημένο με μικρά σχήματα. Σχεδιασμός μοτίβο σε αυτό το στυλ του κολιέ δίνει κλασική εμφάνιση και θα λάβετε καλές κριτικές σε αυτό το είδος της επιλογής.

5. Κολιέ γοητείας κέρματος:

Κέρμα Charm Necklace

Ένα δημοφιλές σχέδιο στο νότιο τμήμα της Ινδίας γίνεται με 40 γραμμάρια χρυσού που δίνει μια ζωντανή σχεδίαση στην κορυφή. Στην κάτω πλευρά του κολιέ δίνεται κρέμονται γοητείες που γίνονται παρόμοια με το σχεδιασμό νομισμάτων που φέρουν δημιουργημένο σχέδιο της Θεάς Lakshmi. Αυτό θα είναι ωραία επιλογή για τις αγαπημένες σας περιπτώσεις, μεγάλη επιλογή για τα επερχόμενα φεστιβάλ.

6. Κολιέ χρυσό κρίκο:

Ντεκολτέ Gold Necklace

Ψάχνετε για ένα σημείο κατασκευασμένο 40 gm χρυσό κολιέ! Ένα ντεκολτέ σχέδιο χρυσό κολιέ δίνεται ένα κεντρικό σχέδιο φύλλων στο οποίο σημείο φτιαγμένο από floral σχέδιο γίνεται. Αυτό είναι ένα ωραίο μοτίβο για τις συλλογές necklace κολιέ χρυσού σε 40 γραμμάρια.

7. Κολιέ από χρυσό μοτίβο:

Ανθινος Pattern Gold Necklace

Ένα αντίκα σχέδιο του κολιέ που γίνεται με 40 γραμμάρια δίνεται floral σχέδιο ως κεντρικό κρεμαστό με σχέδια στελέχους και στις δύο πλευρές. Φαίνεται βαριά σχεδίαση, αλλά δίνει κλασική εμφάνιση στη στολή σας, ωραία επιλογή για τη σύζυγό σας, πάρτε αυτή τη μοναδική μοναδική ιδέα σε ένα κολιέ ως δώρο στη γυναίκα σας.

8. Λεπτό κολιέ χρυσό πεταλούδα:

Λεπτός Butterfly Gold Necklace

Ψάχνετε για κάτι φανταχτερό σε 40 gm σχέδια χρυσό κολιέ! Το σχέδιο διαμαντιών πεταλούδας και χρυσό κολιέ είναι ο τέλειος συνδυασμός για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας. Το κολιέ είναι κατασκευασμένο με υφασμένο σχέδιο με πεταλούδες στο κέντρο. Αυτός ο τύπος σχεδίου σε κολιέ προτιμάται κυρίως από νεαρά κορίτσια που αγαπούν να χρησιμοποιούν περιδέραια μοτίβο χρυσού σε 40gms.

9. Κολιέ σε στρώμα Grandeur σε 40 γραμμάρια:

Μεγαλείο Layered Necklace in 40 Grams

Η μόδα των στρωμάτων κολιέ είναι η πιο trendy όταν πρόκειται για χρυσό μακρύ κολιέ σε 40 γραμμάρια. Το κολιέ λαμβάνει τέσσερις χορδές με παρόμοια σχέδια και παρόμοια γοητεία στο τέλος κάθε κορδονιού που καθιστά το κολιέ τόσο μακρύ όσο και κοντό.

10. Μανγκό Σχεδιασμός 40 Gm Χρυσό Κολιέ:

Μάνγκο Design 40 Gm Gold Necklace

Ένα υπέροχο σχέδιο εμπνευσμένο από το βασιλιά των φρούτων, ονομάζεται ως σχέδια κολιέ μάνγκο σε 40 γραμμάρια. Το κολιέ δίνεται περαιτέρω πράσινες πέτρες δουλεύουν στο κέντρο κάθε μάνγκο και στο floral string επίσης. Αυτό το μοτίβο είναι από τη Νότια Ινδία, αυτό είναι σχεδιαστών βαρέων ματιών κολιέ δίνει φανταστική ματιά στην παράδοση φθορά.

Δείτε περισσότερα: Χρυσά σχέδια κολιέ σε 5 γραμμάρια

11. Jaipuri Σχεδιασμός Κολιέ Κολιέ:

Jaipuri Neckline Necklace Design

Emerald, kundan, μαργαριτάρια και 40 γραμμάρια χρυσού, όλα συνδυάζονται σε αυτό το σχέδιο για να σχηματίσουν ένα σχέδιο necklace κολιέ, επίσης γνωστό ως choker. Η σχεδίαση γίνεται με την τοποθέτηση λαιμού με ανασηκώσεις σε ρουμπίνι και αντίκες χειροτεχνία στο κέντρο. Νίκαια φινίρισμα και δίνει ωραία εμφάνιση στο λαιμό των γυναικών. δοκιμάστε αυτό το κολιέ σχεδιασμό σε ghagracholi εποχιακά ρούχα φθορά.

12. Κολάν Kundan σε 40 γραμμάρια:

Kundan Necklace in 40 Grams

Τα σχέδια Kundan προσφέρουν εκπληκτική συλλογή 40 χρυσών κολιέ χρυσού, γεμάτη με σμαράγδια, μαργαριτάρια και χάντρα. Το κολιέ είναι σχεδιασμένο με πατάρα στο οποίο η πυκνή χορδή περιέχει επίσης κρεμαστό σχεδιασμό στο κέντρο μαζί με παρόμοιο κρεμαστό κόσμημα.

Δείτε περισσότερα: Απλά σχέδια κολιέ

13. Νυφικό 40 γραμμάρια Κολιέ:

Γάμος 40 Grams Necklace

Το νυφικό χρυσό σχέδιο με μακρύ κολιέ σε 40 γραμμάρια συνοδεύτηκε πάντα από πέτρες για να ανεβάσει το βλέμμα του. Το σχέδιο είναι δεδομένο τόσο neckline και μακρύ κολιέ σχεδιασμό με μια αφή Rajwada με τα αντίστοιχα σκουλαρίκια πάρα πολύ.

14. Γεφυρώστε το χρυσό κολιέ σε 40 γραμμάρια:

Γεφυρώνοντας Gold Necklace in 40 Grams

Ο πιο μοντέρνος σχεδιασμός σε περιδέραια των 40 γραμμαρίων είναι το σχέδιο γεφύρωσης όπου το μοναδικό μενταγιόν συνδέεται με τρεις διαφορετικές χορδές. Το ημικυκλικό κρεμαστό κόσμημα και άλλες γοητείες δίνουν την αίσθηση των σμαραγδένιων επίσης.

Δείτε περισσότερα: Χρυσά σχέδια κολιέ Choker

15. Μοντέρνο χρυσό κολιέ σε 40 γραμμάρια:

Μόδας Gold Necklace in 40 Grams

Ένας μοντέρνος σχεδιασμός που επιλέγεται ευρέως από τους έφηβους αυτές τις μέρες είναι το κολιέ χρυσού 40 γρ που έρχεται με μικροσκοπικά σχέδια ανάγλυφης καρδιάς και λουλουδιών σε αυτό. Παρέχει επίσης φυτικά μοτίβα σε μικροσκοπική πλήρωση διαμαντιών.

Όταν πρόκειται για 40 gm σχέδια κολιέ χρυσό, αυτές τις μέρες οι άνθρωποι επιλέγουν περισσότερα σχέδια που δίνουν μια παραδοσιακή εμφάνιση. Η νυφική ​​φθορά εμπνέεται έντονα από την ίδια ιδέα με όλα τα είδη διακοσμήσεων όπως σμαράγδια, πέτρες, μαργαριτάρια κλπ..

Leave A Comment

4 + 3 =