15 εύκολα χειροτεχνίες για ενήλικες που μπορούν να κάνουν στο σπίτι | Στυλ στη ζωή

Εκτός από την ύπαρξη ενός παρελθόντος, η βιοτεχνία μπορεί επίσης να είναι επάγγελμα, σε μικρή κλίμακα. Για τους ενήλικες είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και να κερδίσετε χρήματα. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να δοκιμάσετε νέες ιδέες τέχνης και αυτό που αποδεικνύεται ότι είναι το καλύτερο, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα μέσω αυτού, επίσης μπορείτε να ενισχύσετε τις ικανότητες και να διαδώσετε το ταλέντο σας μέσα από αυτό.

Εύκολη Τέχνες και Τέχνες Ιδέες Για Ενήλικες:

Ας δούμε κάποιες κορυφαίες 15 χειροτεχνίες για ενήλικες που παρουσιάζονται παρακάτω,

1. Σκάλα ανθοφορίας:

Λουλούδι Wreath Craft

μία ιδανική ιδέα για τους ενήλικες είναι να αποθηκεύσετε ή να συλλέξετε το αριστερό πάνω από κομμάτια κορδέλας και χαρτιού είτε από την συσκευασία δώρων είτε από την αριστερή πάνω από κοπή χαρτιού, από τα οποία μπορείτε να φτιάξετε ένα στεφάνι λουλουδιών απλά κολλώντας τα σε ένα στρογγυλό χαρτόνι.

2. Κερί:

Κερί Craft

Οι εύκολες χειροτεχνίες για ενήλικες είναι το κερί, αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να σηκώσετε τα παλιά βαρετά λευκά ή κρέμα κεριά και να τα κολλήσετε με το αριστερό πάνω από το χαρτί κοπής, μπορείτε επίσης να δέσετε κάποια κορδέλα για να το, πιο δημιουργικό. Roll ένα φύλλο χαρτιού και να τους κολλήσει στο στρογγυλό κερί, και το κερί σας δεν θα φαίνεται πιο βαρετό. Εάν έχετε κάποια λάμψη, μπορείτε επίσης να πασπαλίζετε κάποια λάμψη σε αυτό, για να φανεί ακόμα πιο ελκυστική.

3. Mason Jar Craft:

Κτίστης Jar Craft

οπότε ο καθένας έχει ένα δοχείο βάζο στο σπίτι ή αν δεν μπορείτε να τον βρείτε σε ένα τοπικό κατάστημα, μπορείτε να συλλέγετε μοσχεύματα χαρτιού από το αριστερό πάνω μέρος της συσκευασίας σας ή οποιοδήποτε έγχρωμο φύλλο αριστερά, στη συνέχεια, διακοσμήστε το δοχείο με τα μοσχεύματα και το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι ένα σπιτικό σκάφος για ενήλικες, μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε ένα κερί μέσα σε αυτό για να το κάνει να φαίνεται ακόμα καλύτερα.

4. CD Craft:

CD Craft

Μια από τις ιδέες εύκολης τέχνης για τους ενήλικες είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα CD (cover drive) σκάφος το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συλλέξετε το παλαιό αχρησιμοποίητο CD αριστερά στο σπίτι σας και να κάνετε ένα όμορφο εκθετήριο ή τοίχο κρεμάστε για το σπίτι σας, το CD "μαζί και στη συνέχεια να επικολλήσετε κάποια διακοσμητικά στοιχεία για να το κάνει να φαίνεται πιο ελκυστική.

5. Ice Cream Stick Craft:

Πάγος Cream Stick Craft

Οι απλές ιδέες τέχνης για τους ενήλικες και πιο εκπληκτικό για να φέρει έξω την ικανότητά σας είναι, η χρήση παγωτού ραβδί σκάφη συλλέγουν το παγωτό ραβδί αριστερά από το αριστερό πάνω από παγωτό, επικολλήστε τους μαζί τους χρωμάτων τους όποιον τρόπο θέλετε και να κάνετε όμορφη εικόνα από αυτό.

6. Shell Craft:

Κέλυφος Craft

hey γιατί να μην συλλέξει κάποια κοχύλια και να κάνει μια σπιτική τέχνη έξω από αυτό, που είναι οι καλύτερες ιδέες εγχώριας τέχνης για τους ενήλικες, μπορείτε να συλλέξετε το κέλυφος και στη συνέχεια να κολλήσετε κάποια διακοσμητικά στοιχείο είναι πάνω του, ώστε να μπορείτε είτε να τους κρεμάσει με μια γραβάτα σε αυτό να τους κολλήσετε σε κάποιο χαρτόνι για να φτιάξετε ένα κομμάτι ή να το κρατήσετε.

7. Twig Τέχνη:

Κλαδάκι Craft

Μια απλή ιδέα σκάφους για ενήλικες είναι το σκάφος των κλαδιών που μπορείτε να συλλέξετε τα κλαδιά από το περιβάλλον σας ή οποιοδήποτε δάσος, αν επισκεφθείτε τότε μπορείτε να τα χρωματίσετε ή να τα κολλήσετε μαζί για να κάνετε κάτι από αυτό, στη συνέχεια, μπορείτε να κρατήσετε ως showpiece στο σπίτι σας.

8. Χάρτινο σκάφος:

Χαρτί Craft

Κάνετε χαριτωμένο χαρτοσακούλα από το χαρτί αυτό μπορεί να είναι τα δώρα χειροτεχνίας για ενήλικες, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σηκώσετε την παλιά εφημερίδα και να βγάζετε κάποια χαρτοσακούλα από αυτό και να τα βάψετε με διαφορετικά χρώματα 'μπορείτε επίσης να τους δώσετε ένα σχήμα του λαγουδάκι κάνοντας κάποια αυτιά πάνω τους και κάνοντας το μάτι και τη μύτη.

9. Button Craft:

Κουμπί Craft

γιατί να μην χρησιμοποιήσετε τα κουμπιά που έχετε στο σπίτι ή τα παλιά κουμπιά που δεν είναι σε χρήση, αν σχεδιάζετε να κάνετε κάποια κάρτα γενεθλίων ή οποιαδήποτε κάρτα για τον καλύτερο σας wisher τότε εδώ είναι κάτι δροσερό σκάφος δραστηριότητες για τους ενήλικες, από τα κουμπιά και διακοσμήστε το καλά με μερικά ακόμα πράγματα και μπορείτε επίσης να κάνετε σχήματα από αυτό.

10. Φιάλη φιάλων:

Μπουκάλι Craft

γιατί να μην κάνετε κάποια τοπία ή κάποια ζωγραφική με τη βοήθεια ενός πλαστικού ή ενός μπουκαλιού αναψυκτικών που φυλάσσεται στο σπίτι σας, αυτά είναι τα εύκολη σχέδια για τους ενήλικες, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα τοπίο λουλουδιών από τη βοήθεια της πλαστικής φιάλης ό, τι χρειάζεται να κάνετε είναι βυθίστε το πλαστικό μπουκάλι σε παχύ πόνο και κρατήστε το σταθερά στο φύλλο χαρτιού για να κάνετε τα πέταλα έξω από αυτό, τότε μπορείτε να κάνετε το στέλεχος του.

Δείτε περισσότερα: Ιδέες χειροτεχνίας για κορίτσια

11. Ναυτικό φελλό του κρασιού:

Κρασί Cork Craft

μερικοί άνθρωποι αγαπούν πραγματικά το ποτό και έχουν ακόμη και μπαρ στο σπίτι τους, οπότε αν είστε ένας από αυτούς, τότε ένα πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να μην ρίξετε τα πώματα φελλού να τα κρατήσετε να τα συλλέξουν και να τα κολλήσουν μαζί για να κάνουν κάποια μορφή σαν μια καρδιά και μπορείτε επίσης να το βάψετε, αυτή είναι η καλύτερη ιδέες σπιτικής τέχνης για ενήλικες.

12. Φιάλη κρασιού:

Κρασί Bottle Craft

δεν είναι σπάνιο να βρείτε μπουκάλι αναψυκτικού ή μπουκάλι κρασιού στο σπίτι των ανθρώπων, οπότε γιατί να τα ρίξετε, να τα κρατήσετε και να φτιάξετε ένα κομμάτι, κρατήστε το αριστερό πάνω από το μπουκάλι αναψυκτικών με τον εαυτό σας και στη συνέχεια να το καλύψετε με διακοσμητικό στοιχείο ή χαρτί φύλλου σχοινί και αυτή η απλή ιδέα σκάφους για ενήλικες θα αποδειχθεί χρήσιμο πράγμα.

Δείτε περισσότερα: Εύκολη ομπρέλα χειροτεχνία

13. Χάρτινα φυτικά αγγεία:

Χαρτί Flower Craft

είναι πάντα μια εύκολη ιδέα σκάφους για ενήλικες να κάνουν μερικά λουλούδια χαρτί όλος που πρέπει να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να διπλώσετε το χαρτί Σε σχήμα λουλουδιού και στη συνέχεια να κυλήσει ένα φύλλο χαρτιού και να βγάλει ένα στέλεχος από το τότε κολλήστε και τα δύο μαζί, μπορεί να κάνει απλά ένα χαρτί λουλούδι και να το κρατήσει στο βάζο λουλούδι σας.

14. Μάρμαρο Mug σκάφος:

Μάρμαρο Mug Craft

Έτσι έχετε μια βαρετή λευκή κούπα στο σπίτι γιατί να μην το κάνει να φαίνεται λίγο πιο φανταχτερό και ενδιαφέρον, έτσι κάνει ένα πράγμα pick up σας βερνίκι νυχιών και DIY σας κούπα μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε διαφορετικό χρώμα της βερνίκι νυχιών για να δώσει εμφάνιση μάρμαρο αυτό είναι η καλύτερη ιδέα σκάφη για ενήλικες.

Δείτε περισσότερα: Craft Κάνοντας ιδέες στο σπίτι

15. Craft Dream Craft:

Ονειρο Catcher Craft

Αυτό το σπιτικό σκάφος για ενήλικες είναι κάτι καινούργιο στην αγορά που πρέπει να πάρετε ένα νήμα και βελόνα και να ξεκινήσετε τη σκάφη σας, σε έναν κύκλο όπως μπορείτε να τραβήξετε CD και να κάνετε μερικές τρύπες σε αυτό και να επικολλήσετε μερικά διακοσμητικά αντικείμενα ή να προσπαθήσετε να κάνετε κάποια σκάφη από νήμα.

Υπάρχουν πολλές ιδέες και σκάφη που μπορεί να κάνει ένας ενήλικας όχι μόνο να είναι μια παρελθούσα στιγμή αλλά και μια εξειδικευμένη δραστηριότητα, μπορείτε επίσης να κερδίσετε χρήματα από αυτό το σκάφος κάνοντας διαφορετικά πράγματα από το υλικό του σπιτιού σας και το πουλώντας.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

− 2 = 1