15 καλύτερα σχέδια τατουάζ στήθος για τους άνδρες και τις γυναίκες Στυλ στη ζωή

Διατηρώντας το μπροστινό και μοντέρνο μόδας, ο νεότερος κόμβος για τατουάζ είναι το γυμνό δέρμα της περιοχής του στήθους, ένα κοινό μέρος που σίγουρα θα χρειαζόταν λίγο χρώμα με τα διάφορα σχέδια. Συνήθως, όταν λέμε τατουάζ, μιλάμε για μια συγκεκριμένη δυτική κουλτούρα που διεισδύει στις κοσμικές κουλτούρες κάνοντας τα τατουάζ έναν από τους μπροστινούς δρομείς στον κατάλογο της τέχνης του σώματος και της διακόσμησης. Στην πραγματικότητα, τα τατουάζ έχουν ονομαστεί η πιο κοινή μορφή, αν και μόνιμη αλλά αιώνια μορφή της τέχνης του σώματος. Τι συμβαίνει όταν οι ιδέες σας που παρουσιάζονται στο δέρμα του στήθους σας είναι μια σκέψη θαύματος που βρίσκεται μέσα σε αυτό το άρθρο και τα διάφορα είδη του.

best-chest-τατουάζ-σχέδια-για-άντρες-και-γυναίκες

Τα τατουάζ στήθος έχουν παραμείνει πάντα μοντέρνα μεταξύ των ανδρών που έχουν μια όμορφη υφή σώματος. Αλλά αυτές τις μέρες, ακόμη και τα κορίτσια φέρουν τέτοια τατουάζ και αυξάνουν τη δήλωση μόδας τους.

Καλύτερα σχέδια τατουάζ στήθος:

Παρακάτω είναι τα 15 καλύτερα σχέδια δερματοστιξιών για άνδρες και γυναίκες ως εξής.

1. Λαογραφικά τατουάζ στήθος Lore:

Παραδοσιακός lore Tattoo

Οι φυλετικές ιδέες είναι μια μεγάλη έμπνευση αν μιλάμε για το πόσο καλά θα αντιμετωπίσετε το εσωτερικό θηρίο μέσα σας μέσα από τη μορφή μελάνης στον εαυτό σας. Αυτό το περίπλοκο τατουάζ στο στήθος είναι εμπνευσμένο από μια ιαπωνική μορφή φυλετικής τέχνης, όπου το στήθος στεγάζει τον απαλά μελανωμένο ήλιο ενώ τα μοτίβα κυλίουν προς τα κάτω στο άκρο του βραχίονα. Η φυλετική τέχνη στο καλύτερο της είναι πάντα ένα φιλόξενο θέαμα, το ενδιαφέρον και ακόμα και τόσο ταπεινό.

2. Η σκοτεινότερη πλευρά:

ο darker side Tattoo

Ένα κυρίαρχο κρανίο καθορίζει το βασικό περιεχόμενο αυτού του τατουάζ στήθος που μιλά για τη σκοτεινή πλευρά και τις δυνάμεις που κατέχει. Το κρανίο σκιασμένο σε μια σκοτεινή έκκληση έχει φτερά αγγέλου στην πλάτη του, διαδεδομένη, ενώ η χρήση του κόκκινου στα κάτω στρώματα της τέχνης αναδεικνύει την απειλητική αίσθηση στο βλέμμα.

3. Guardian Angel στήθος σχέδια τατουάζ για τους άνδρες:

Κηδεμόνας angel

Όπως και η σκοτεινή πλευρά, αυτή είναι μια άλλη μυθολογική αναφορά που μιλά για αγγέλους φύλακα. Αυτό είναι ένα ταπεινό τατουάζ με μια βαθύτερη εσωτερική έννοια όπου με την απλή απεικόνιση των φτερών έχει δοθεί ένα όμορφο μήνυμα. Αυτό που προσελκύει το βλέμμα περισσότερο είναι η περίπλοκη σκίαση των διαστρεβλωμένων φτερών. Αυτό είναι ένα από τα δημοφιλή στήθος τατουάζ για τους άνδρες.

4. Τα τατουάζ στήθος κουκουβάγια:

ο owl Tattoo

Πράγματι ένα μοναδικό είδος, η κουκουβάγια σε αυτό το τατουάζ στήθος εκτελείται στις αποχρώσεις του χρυσού καφέ και του μαύρου, δίνοντάς του μια πλούσια αίσθηση, ενώ η μέση του στήθους στεγάζει το σώμα του, τα φτερά ανανεωμένα και όμορφα. Το μελάνι φαίνεται πιο δελεαστικό λόγω της λεπτομέρειας τέχνης της κουκουβάγιας.

5. Το Collarbones Touch:

ο collarbones touch

Τώρα το άγγιγμα της κλεψύδρας είναι ένα κλασσικό στυλ τατουάζ στο στήθος που εμπλέκεται με τη σχεδίαση μιας γραμμής καλλιγραφικών λέξεων σε όλη την κλεψύδρα, ξεκινώντας από το ένα και τελειώνοντας στο άλλο. Αυτό το τατουάζ είναι ένα παράδειγμα του πολύ κοινού στυλ, όπου η καλλιγραφία καταλήγει σε δύο ανθισμένα τριαντάφυλλα πάθους.

Δείτε περισσότερα: Μικρά σχέδια τατουάζ

6. Όχι κακό τατουάζ:

Οχι evil tattoo

Η κακή τέχνη τατουάζ μοιάζει ακριβώς με την παροιμία που ακούμε όλοι από την παιδική ηλικία, δεν μιλάμε κακό, δεν βλέπουμε κανένα κακό και δεν ακούμε κακό κανόνα και ενσωματώνουμε όλα αυτά σε ένα, εδώ είναι ένα σημείο στο τατουάζ που απεικονίζει τον ίδιο το κακό, το κρανίο που βανδαλίζεται από τα χέρια από όλες τις πλευρές που ενεργούν έξω από την παροιμία.

7. Επιβίωση στρατηγικών τατουάζ στήθος για παιδιά:

Επιβίωση strategic Tatt

Η ζωή είναι μόνο για την επιβίωση του πιο ικανή και αν είστε ένας σκληρός ανεμιστήρας της γραμμής, υπάρχει ένας άλλος τρόπος για να απεικονίσετε το συναίσθημα χωρίς να χρειάζεται να το γράψετε με μελάνι. Αυτό το τατουάζ δείχνει εδώ στο ελάφι να αγωνίζεται για το σεβασμό, τα κέρατά τους αλληλοσυνδεδεμένα καθώς και οι δύο στέκονται σε στάση πολεμιστή.

8. Φτερωτός Σταυρός:

Φτερωτός cross

Η πτέρυγα στο στήθος είναι μια πολύ επιθυμητή μορφή τέχνης τατουάζ στο στήθος και εδώ έχουμε ένα από τα καλύτερα σχέδια που απεικονίζουν έτσι. Το όμορφο φτερωτό τατουάζ είναι κατασκευασμένο σε αποχρώσεις χαλκού με μαύρους τόνους που χαρακτηρίζει ένα σταυρό στο κέντρο με τα σύννεφα που φέρουν τα φτερά. Τα φτερά υποδεικνύουν την παρουσία αγγέλων καθώς και διαβόλου στη ζωή κάποιου. Επίσης το τατουάζ συνοδεύεται από όμορφες γραμματοσειρές για να προσθέσετε την ομορφιά του.

9. Τα κοκκινισμένα τατουάζ λάμψης για τα κορίτσια:

ο reddened glow

Για όποιον δήλωσε τατουάζ στήθος είναι μόνο για τα αγόρια, εδώ είναι ένα κλασικό παράδειγμα για το πώς ένα κορίτσι μπορεί να βράζει ένα τατουάζ στήθος με άψογη επίσης. Εδώ το τατουάζ έχει ένα ξεθωριασμένο κρεβάτι από τριαντάφυλλα που στεγάζουν το δυνατό κόκκινο λαμπερό κρανίο στο μεταξύ. Αυτό το τατουάζ πραγματοποιείται ιδιαίτερα από τις κυρίες που ασχολούνται με αθλήματα όπως πάλη, αγωνιστικά αυτοκίνητα, αγωνιστικά ποδήλατα κλπ. Ο συνδυασμός του μαύρου και του λευκού με το κόκκινο του δίνει μια μοναδική εμφάνιση. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα τατουάζ στήθος για τις γυναίκες.

10. Τα τατουάζ στήθος Super Hero:

το-super-hero-tattoo10

Αυτό το είδος του τατουάζ στήθος για τους άνδρες πραγματοποιούνται ιδιαίτερα από τους άνδρες που εμπνέονται από σούπερ ήρωες όπως το batman, Spider man σούπερμαν, κ.λπ. Το τατουάζ έχει ένα 3D αποτέλεσμα για να το κάνει ζωντανό. Το κύριο σύμβολο του σούπερμαν είναι μελάνη εδώ που σημαίνει επίσης ότι το άτομο είναι σούπερ ήρωας για το παιδί του. Επίσης, αυτά τα τατουάζ φοριούνται από τους ανθρώπους που εμπνέονται από αυτά για να επιτύχουν κάτι αδύνατο στη ζωή. Γενικά, αυτά τα είδη τατουάζ είναι πάντα ένα αφιέρωμα από ένα γιο στον πατέρα του.

Δείτε περισσότερα: Ασημένια σχέδια τατουάζ

11. Τατουάζ παραθέτω:

quote-tattoo11

Ο παραπάνω σχεδιασμός τατουάζ στο στήθος γίνεται μαζί με ένα εμπνευσμένο απόσπασμα με υπέροχες γραμματοσειρές. Το τατουάζ περιλαμβάνει επίσης ένα κοράκι που δείχνει το παρελθόν ενώ ένα περιστέρι που δείχνει το μέλλον. Οι σκούρες μαύρες και ανοικτές γκρίζες αποχρώσεις προσθέτουν στην ομορφιά της. Μπορεί κανείς να γράψει τα αποσπάσματα ή τους κανόνες που ακολουθούν στη ζωή τους ή είναι έντονα εμπνευσμένος από. Η διαφορετική χρήση των γραμματοσειρών καθιστά πιο ωραίο να το φορέσετε. Οι άνθρωποι επίσης μελάνι κάποιο μήνυμα για το αγαπημένο τους πρόσωπο που έχουν χάσει στη ζωή τους. Τέτοια τατουάζ μπορούν επίσης να ονομαστούν ως αξιοσημείωτα τατουάζ.

12. Τατουάζ φιδιών και κρανίων:

το φίδι-και-κρανίο-τατουάζ-12

Αυτό είναι το καλύτερο παράδειγμα ενός σχεδιασμού τατουάζ στήθος για τους άνδρες. Το τατουάζ δεν καλύπτει μόνο το στήθος αλλά και ολόκληρο το σώμα μέχρι την κοιλιά. Το τατουάζ περιλαμβάνει ένα φίδι και ένα κρανίο. Και οι δύο συμβολίζουν το θάνατο και το κακό ή τη νίκη πάνω στο κακό. Το φίδι είναι επίσης ένα σύμβολο δύναμης και δύναμης. Ενώ σε μερικές κάστες το φίδι της κόμπρας λατρεύεται επίσης και θεωρείται ως ευσεβής Θεός. Ο πανέμορφος συνδυασμός χρωμάτων το καθιστά πιο ελκυστικό.

13. Τα επεισόδια τατουάζ:

το-επικίνδυνο-λύκο-τατουάζ13

Αυτά τα είδη δερματοστιξιών για ανδρικά σχέδια γίνονται δημοφιλείς μεταξύ των νέων αυτών των ημερών. Αυτό είναι ένα απλό τατουάζ με μερικά όρια. Το τατουάζ παπούτσια πώς ένας λύκος έχει κερδίσει τη νίκη στην κυνηγούν και σκοτώνοντας τον εχθρό του. Έτσι, αυτό το είδος, αν το τατουάζ είναι εμποτισμένο από τους παλαιστές, ή εκείνους που δεν φοβούνται τους εχθρούς τους και είναι αρκετά ισχυροί για να πολεμήσουν οποιαδήποτε κατάσταση. Αυτό το τατουάζ ταιριάζει καλύτερα στο στήθος έτσι ώστε να μπορεί να δώσει μια σωστή θέα. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια τατουάζ στήθος για τους άνδρες.

14. Θρησκευτικό τατουάζ:

θρησκευτικό τατουάζ14

Αυτού του είδους τα σχέδια τατουάζ για το στήθος των ανδρών είναι πολύ μοντέρνα μεταξύ του τμήματος θρησκευτικής νεολαίας στους άνδρες. Το παραπάνω τατουάζ είναι ένας συνδυασμός τζιν σταυρωμένων καθώς και δύο χέρια προσευχόμενος στον Θεό. Επίσης, υπάρχει μελάνι στον ήλιο, ο οποίος είναι ευσεβής στο οποίο έχει ποτέ θρησκεία. Επίσης, ένα μικρό μήνυμα τοποθετείται στην κορυφή, το οποίο υποδεικνύει ότι το άτομο είναι αυστηρός οπαδός του τζιν και των κανόνων του. Αυτά τα τατουάζ πραγματοποιούνται ευρέως από άνδρες στην Αμερική και την Αφρική.

15. Τατουάζ γοργόνα γοργόν για τις γυναίκες:

γοργόνα-τατουάζ15

Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια τατουάζ στήθος για γυναίκες. Το τατουάζ περιλαμβάνει μια γοργόνα έξω από το νερό. Η γοργόνα είναι ένα σύμβολο της ελευθερίας, της χαράς και της ευτυχίας. Ως εκ τούτου, ο φορέας αυτών των τατουάζ είναι μια γυναίκα που είναι πάντα χαρούμενος στις σκέψεις της. Επίσης τα κορίτσια που ζουν εκτός από τις οικογένειές τους μπορούν να πάρουν αυτό το τατουάζ με μελάνι για να δείξουν τη δύναμή τους στους ανθρώπους. Αγαπά να ζήσει μια ζωή που της δίνει την ελευθερία. Το όμορφο χρώμα που χρησιμοποιείται καθιστά πιο αξιολάτρευτο. Είναι ένα από τα δημοφιλή σχέδια τατουάζ στήθος για τις γυναίκες.

Έτσι, τα σχέδια τατουάζ στο στήθος γίνονται δημοφιλή μεταξύ των ανδρών, ηλικία δεν μπαρ. Τέτοια τατουάζ πραγματοποιούνται επίσης με τόλμη από νεαρά κορίτσια ως μόδα τάση. Όταν επιλεγεί, ένα κατάλληλο τατουάζ με όμορφα χρώματα σας δίνει μια τολμηρή και ελκυστική εμφάνιση. Επίσης, τα μικρά τατουάζ γίνονται γνωστά για τατουάζ εξαπάτησης που περιλαμβάνουν μικρές εικόνες πουλιών, αρχικά του ονόματος, μια λέξη που υποδηλώνει τη στάση του ατόμου κλπ. Έτσι, αυτή τη σεζόν, πάρτε τον εαυτό σας μια τολμηρή και ελκυστική εμφάνιση με να πάρει εμποτισμένο στο στήθος.

Δείτε περισσότερα: Απλά Σχέδια τατουάζ καρδιά

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

35 + = 41