15 Αποτελεσματικά ψυχρά φάρμακα για παιδιά και ενήλικες Στυλ στη ζωή

Το κρύο είναι μια ιογενής λοίμωξη που προκαλεί ρινική καταρροή, πονόλαιμο, φτέρνισμα και χαμηλή θερμοκρασία σώματος. Ο ιός επηρεάζει από όλες τις ηλικιακές ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των νεογέννητων μωρών που έχουν πολύ λιγότερη ασυλία για να πολεμήσουν για να κερδίσουν σώματα και λοιμώξεις.

κρύο medicines

Για τη θεραπεία του κρυολογήματος υπάρχουν πολλές μορφές και είδη φαρμάκων που διατίθενται στο ιατρικό κατάστημα. Τα αντιβιοτικά δεν μπορούν να χορηγηθούν καθώς το κρύο είναι μια ιογενής λοίμωξη, οπότε η θεραπεία ενός κρυολογήματος συνίσταται στη μείωση του φάρυγγα του φαρυγγικού τύπου, του στρωματοειδούς και της ρινικής κοιλότητος οίδημα μαζί με τον ερεθισμό.

Σιρόπια και δισκία για κοινό κρύο:

Εδώ εμφανίζονται τα κορυφαία 15 κρύα σιρόπια και φάρμακα δισκίων που αναφέρονται σύντομα, τα οποία παρέχουν πληροφορίες για το είδος του φαρμάκου που είναι κατάλληλο για παιδιά, ενήλικες και για έγκυες γυναίκες.

1. Αποσυμφορητικά - για παιδιά και ενήλικες:

Αποσυμφορητικά-για Kids and Adults

Βοηθά στη μείωση της βουλωμένης μύτης χαλαρώνοντας το πέρασμα του ανώτερου αναπνευστικού, λόγω της δράσης άλφα αγωνιστή. Έρχεται ως τύπος τοπικής εφαρμογής ή από του στόματος χορήγηση. Το φάρμακο που χρησιμοποιείται συνήθως είναι η φαινυλοπροπανολαμίνη (PPA), η ψευδοεφεδρίνη. Αυτό το φάρμακο συρρικνώνει τον βλεννογόνο που παρέχει ανακούφιση. Τα ρινικά αποσυμφορητικά πρέπει να χρησιμοποιούνται πολύ προσεκτικά από τους υπερτασικούς ασθενείς, καθώς συσφίγγουν τα αιμοφόρα αγγεία και οδηγούν σε αύξηση της αρτηριακής πίεσης. Ορισμένες από τις παρενέργειες αυτών των αντικαρκινικών δισκίων είναι η ατροφία που προκαλείται από παρατεταμένη χρήση που οδηγεί σε συρρίκνωση ατροφικού βλεννογόνου.

2. Ρινικά σπρέι για κρύο:

Ρινικός Sprays(Natural)

Πρόκειται για ένα μη φαρμακοποιημένο ρινικό σπρέι που χρησιμοποιείται για την ανακούφιση της ρινικής συμφόρησης που αποτελείται από θαλασσινό αλάτι, αλόη βέρα και άλλα φυσικά στοιχεία όπως το Ulmus Fulva, εκχύλισμα ρίζας marshmallow κλπ. Το ρινικό σπρέι πρέπει να χρησιμοποιείται με το κεφάλι σε όρθια θέση και να εισάγεται σωλήνα στο ρουθούνι και ψεκασμό.

Αυτό θα βοηθήσει την επένδυση του βλεννογόνου του λαιμού και των ρινικών βλεφαρίδων να βρέξει και να καταπραΰνει την ερεθισμένη ρινική διαδρομή και να ανακουφίσει τη ρινική συμφόρηση. Αυτό ενδείκνυται για παιδιά άνω των 6 ετών εάν οποιαδήποτε αλλεργική αντίδραση συμβουλευτεί αμέσως τον γιατρό.

3. Οφθαλμικός ψεκασμός Otrivin για ενήλικες:

Otirvin Nasal Spray for Adults

Είναι ένα ρινικό φάρμακο ανακούφισης της ρινικής συμφόρησης για το κρυολόγημα το οποίο αποτελείται από υδροχλωρική Ξυλομεταζολίνη ως κύριο συστατικό. Χρησιμοποιείται κρατώντας το κεφάλι σε όρθια θέση και το τμήμα ψεκασμού του σωλήνα εισάγεται στο ρώθιο και ψεκάζεται. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε δύο έως τρεις φορές την ημέρα. Αυτός ο ψυχρός διαλογισμός δίνει μια προσωρινή ανακούφιση. Οι ασθενείς που έχουν αλλεργίες, γυναίκες που είναι έγκυες, ηλικιωμένοι ασθενείς, διαβητικοί τύπου 2 θα πρέπει να αποφεύγουν αυτό το φάρμακο. Η δοσολογία αυτών των φαρμάκων εξαρτάται από την κατάσταση της υγείας του ασθενούς.

Για ενήλικες και παιδιά ηλικίας άνω των 12 ετών, δέκα ώρες, τρεις σταγόνες μπορούν να ψεκαστούν στο ρώθιο με 0,1% διάλυμα. Παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών Το 0,05% του διαλύματος θα πρέπει να χορηγείται στα ρουθούνια. Οι παρενέργειες μπορεί να είναι Ζάλη, ναυτία, εξάνθημα και σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες μπορεί να είναι δυσκολία στην αναπνοή.

4. Εξισώστε το κρύο και το αλλεργιοειδές σιρόπι του παιδιού:

Εξισώνω Children s Cold and Allergy Syrup

Είναι ένα αντιισταμινικό που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ενός κρυολογήματος που χρησιμοποιείται λόγω αλλεργίας στα παιδιά. Κατά τη διάρκεια αλλεργικών αντιδράσεων, τα ρινικά φύλλα έχουν ερεθισθεί και έχουν προκαλέσει φτάρνισμα και ρινική συμφόρηση. Για τη μείωση της αλλεργικής αντίδρασης η μαλεϊκή βρωμιφαινιραμίνη χρησιμοποιείται πολύ μειωμένη την έκκριση των ιστιοκυττάρων που προκαλεί την αλλεργική αντίδραση. Αυτό το φάρμακο φάρμακο για το κρύο έχει μια ηρεμιστική δράση, επομένως συνιστάται να δοθεί στη νύχτα πριν από το κρεβάτι για τα παιδιά.

Δείτε περισσότερα: Τύποι κοινών κρυολογήματα.

5. Κλαριτίνη (αντιισταμινική) μη καταπραϋντική για ενήλικες:

Κλαριτίνη (αντιισταμινική) Non-Sedative For Adults

Πρόκειται για ένα αντιισταμινικό φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη μείωση της στάγδην της μύτης από τότε που κάποιος επηρεάζεται από το κρύο δεν είναι μόνο ο σχηματισμός βλέννας, αλλά η ρινική καταρροή. Για να μειώσετε την υδαρή μύτη, ειδικά για να αποφύγετε την αμηχανία στο χώρο εργασίας, αυτό το φάρμακο έρχεται για διάσωση. Το κύριο συστατικό του είναι η Λοραταδίνη. Βοηθά να ανακουφίσει το Sneeze, τη φρύξη της μύτης και του λαιμού και τα υδατώδη μάτια.

6. Κάψουλες ψυχρής ιατρικής - Κετιριζίνη:

Cetrizine

Είναι ένα αντιισταμινικό φάρμακο με την κατασταλτική ιδιότητα. Αυτό βοηθά στη θεραπεία θορυβώδους θορύβου πιέζοντας τη δράση της ισταμίνης. Λόγω του ηρεμιστικού της αποτελέσματος συνιστάται να λαμβάνεται μόνο τη νύχτα. Ορισμένες από τις ανεπιθύμητες ενέργειές του είναι οι Δόσεις, σύγχυση, ξηροστομία, πονόλαιμος και δυσκοιλιότητα. Για τις θηλάζουσες γυναίκες, είναι καλύτερο να αποφύγετε αυτό το φάρμακο, καθώς μπορεί να εισέλθει στο γάλα στη θηλάζουσα μητέρα.

7. Mucinex Κρύο και καταπραϋντικό σιρόπι βήχα:

Mucinex Cold and Cough Supressant Syrup

Το κρύο με βήχα είναι ο κανόνας. Για να σταματήσει ένας βήχας, κατασταλτικό που μειώνει το κρύο είναι απαραίτητο για τα παιδιά να κοιμούνται καλά. Αυτό είναι ένα κρύο σιρόπι βήχα βοηθά να ανακουφίσει έναν βήχα μαζί με ένα πονόλαιμο που αποτελείται από βιταμίνη C, άλλα βιταμίνη Elderberry άλλη βιταμίνη που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

8. Αποχρεμπτικό κρύο σιρόπι για παιδιά:

Αποχρεμπτικό Syrup for Kids

Οι αποχρεμπτικές ουσίες είναι φάρμακα που βοηθούν να απαλλαγούμε από τη βλέννα που σχηματίζεται κατά τη διάρκεια του κρυολογήματος. Αποστέλλοντας τη βλέννα, το πέρασμα των αεραγωγών καθαρίζεται και το παιδί μπορεί να κάνει την καθημερινή του εργασία χωρίς κόπωση. Το κύριο συστατικό αποχρεμπτικό είναι Guaifenesin 100mg με συνδυασμό φαρμάκου ρινικής αποσυμπίεσης Phenylephrine 2.5mg.

Δείτε περισσότερα: Κρύο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

9. Αποχρεμπτικό για ενήλικες:

Αποχρεμπτικό for Adults

Το κρύο είναι μια ιογενής λοίμωξη που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με κανένα αντιβακτηριακό δισκίο. Αυτή η ιογενής λοίμωξη συνοδεύεται από σχηματισμό βλέννας που οδηγεί σε συμφόρηση του θώρακα. Για να εκδιωχθεί αυτή η βλέννα, χρησιμοποιείται ένας αποχρεμπτικό. Το κύριο συστατικό του δισκίου Mucinex είναι ο υποστηρικτής της βρογχικής έκκρισης, η γουαφενεσίνη που έχει εκτεταμένο αποτέλεσμα για 12 ώρες. Επομένως, συνιστώνται δύο φορές ημερησίως για τον ασθενή που έχει παχιά κατάλοιπα βλέννας. Οι παρενέργειες είναι γενικά δακρύρροια.

10. Strepsils-Λοζοφές:

Strepsils-παστίλιες

Το κρύο συνδυάζεται με τον πονόλαιμο και τον κνησμό του λαιμού, για να αποφευχθεί η φαγούρα και η φωνή της φωνής, ένας γιατρός που κάνει καταπραϋντικό συνταγογραφείται από γιατρούς που μπορούν να αγοραστούν από τον πάγκο σε οποιοδήποτε ιατρικό κατάστημα. Τα σορτς είναι παστίλιες. οι παστίλιες μειώνουν την προσαγωγική ώθηση που συμβάλλει στη μείωση του ερεθισμού του φάρυγγα. Περιέχει επίσης βιταμίνη C ως αναμνηστικό για τη δημιουργία ανοσίας. Δεδομένου ότι δεν είναι ένα καταπιεσμένο δισκίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καραμέλα που δίνει μια καλή ανακούφιση κατά τις ώρες εργασίας

11. Sambucol - παστίλιες:

Sambucol-Lozenges

Είναι ένα φυσικό φάρμακο στον κατάλογο των ψυχρών φαρμάκων που εξάγεται από το μαύρο βατόμουρο. Διατίθεται σε μορφή κάψουλας για ενήλικες ως παστίλιες που μπορούν να μασκαριστούν επίσης σε μορφή σιροπιού για ενήλικες και παιδιά. Δεν προκαλεί υπνηλία, η οποία βοηθά να λαμβάνετε τις μασώμενες παστίλιες τρεις φορές την ημέρα ή ακόμα και πέντε φορές, δεδομένου ότι είναι φυσικό εκχύλισμα φαρμάκου.

12. Όξιλο κοκκίνισμα για το κρύο:

Oscillococcinum

Πρόκειται για ένα ομοιοπαθητικό φάρμακο που χρησιμοποιείται για την ανακούφιση από συμπτώματα κρύου και γρίπης. Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται σε αυτό το φάρμακο είναι το Allium Cepa, το Eupatorium Perfoliatum, το Gelsemium Sempervirens και άλλα φυσικά εκχυλίσματα. Αυτό το φάρμακο πρέπει να λαμβάνεται μόνο με συμβούλους γιατρούς.

13. Tylenol-Killer Killer:

Tylenol -Pain Killer

Είναι ένα φάρμακο για τον πόνο το οποίο περιέχει το κύριο συστατικό Acetaminophen το οποίο μπορεί να ξεπεράσει τον πάγκο. Βοηθά να θεραπεύσει τον πονοκέφαλο, το πόνο στο σώμα και τον πονόλαιμο και τη γρίπη. Διατίθεται σε μορφή δισκίου, κάψουλες, σταγόνες και σε σιρόπι. Το NIH συνιστά να μην καταναλώνονται περισσότερα από 4000mg ημερησίως. Η συνεχής χρήση μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο συκώτι. Το Tylenol διατίθεται ξεχωριστά για παιδιά και ενήλικες. Η χορήγηση του σωστού φαρμάκου και της δόσης είναι απαραίτητη για τα παιδιά.

14. Ψευδαργύρου Ψευδαργύρου-Εξισώστε:

Ψευδάργυρος Cold Therapy-Equate

Η θεραπεία ψύχους ψευδαργύρου αποτελείται από ψευδάργυρο οξικό οξύ που μειώνει τη διάρκεια του κρυώματος. Ο ψευδάργυρος είναι ένα από τα βασικά και σημαντικά μεταλλικά στοιχεία που βοηθούν στην καταπολέμηση των λοιμώξεων και αντιστέκονται και βοηθούν επίσης στη φάση επισκευής ιστών. Υπάρχουν διάφοροι φυσικοί τρόποι με τους οποίους υπάρχει ψευδάργυρος, ο οποίος είναι βρώσιμος για μας να φάμε, μερικοί από αυτούς είναι φασόλια, γάλα, τυρί, βόειο κρέας και οστρακοειδή. Δεν πρέπει να καταναλώνεται σε άδειο έντερο. Διαλύοντας το δισκίο στο στόμα, μη μασώντας το δισκίο. Αυτή η θεραπεία ενδείκνυται για ενήλικες και με συμβουλές από γιατρούς. Φαρμακευτικά συμπληρώματα ψευδαργύρου συνιστάται να λαμβάνεται μόνο για πέντε ημέρες, όταν συνεχιζόμενες παρενέργειες, όπως ο ερεθισμός στο στόμα, διαταραχές του στομάχου έχει βιώσει. Τα συμπληρώματα ψευδαργύρου πρέπει να χορηγούνται στα παιδιά μόνο με συμβουλές από γιατρούς.

15. Echinacea:

Echinacea

Είναι ένα βότανο το οποίο βοηθά στη μείωση του κρυολογήματος. Αυτό το βότανο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένας χυμός που καταπραΰνει το πέρασμα των αεραγωγών. είναι διαφορετικά είδη που σχετίζονται με Echinacea είναι Echinacea purpurea, Echinacea angustifolia και Echinacea pallida, αλλά για τη θεραπεία του κοινού κρυολογήματος Echinacea Purpurea χρησιμοποιείται. Σήμερα η κάψουλα Echinacea είναι διαθέσιμη στο ιατρικό κατάστημα που μπορεί να καταναλωθεί μετά το φαγητό.Το τσάι Echinacea μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να θεραπεύσει ένα κρύο και συνιστάται επίσης να αρχίσετε να παίρνετε αυτό το βότανο όταν αρχίσετε αρχικά τα ψυχρά συμπτώματα.

Η σύλληψη του κρυολογήματος είναι πολύ εύκολη λόγω του γεγονότος ότι είμαστε εκτεθειμένοι στον αέρα που διεισδύει με αερολύματα, σκόνη, ιικά και βακτηριακά μικρόβια συνεχώς, αλλά αντιμετωπίζει το κρύο με σωστά μέτρα και η φαρμακευτική αγωγή είναι το κλειδί για να απαλλαγούμε από μια ιογενή λοίμωξη. Υπάρχουν πολλά είδη κρύων φαρμάκων διαθέσιμα και λίγα από αυτά μπορούν να έρθουν πέρα ​​από τον πάγκο. Η υπέρβαση του μετρητή θα πρέπει να γίνεται κατάχρηση, ενώ ορισμένα φάρμακα για το κρυολόγημα και το βήχα δείχνουν εξάρτηση που μπορεί να οδηγήσει σε εξαρτήσεις από τα ναρκωτικά.

Δείτε περισσότερα: Λίστα φαρμάκων κεφαλαλγίας

Για να αποφύγετε επιπλοκές όπως η εξάρτηση ή η αποτυχία οργάνων, συνιστάται καλύτερα να συμβουλευτείτε γιατρό εάν τα συμπτώματα του κρυολογήματος παραμένουν περισσότερο από μία εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια της φάσης έναρξης, τα απλά θεραπείες στο σπίτι όπως το ζεστό βότανο με μέλι ή τις παστίλιες μαζί με το τρίψιμο του ευκαλύπτου είναι το καλύτερο φάρμακο. Για τις εγκύους, συνιστάται να συμβουλευτείτε τους γιατρούς.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

47 − = 45