15 Ασημένια κοσμήματα κρεμαστά σχέδια για τις γυναίκες Στυλ στη ζωή

Τα κολιέ αποτελούν σημαντικό μέρος των κοσμημάτων που κάθε γυναίκα φοράει και τα μενταγιόν είναι ένα πιο σημαντικό μέρος των περιδέρων ως στολίδι. Δεν είναι πάντα τα χρυσά ή τα διαμάντια, τα κορίτσια είναι πολλές φορές τρελά για τα μεταλλικά και ασημένια.

ασήμι pendants

Διαφορετικοί τύποι σχεδίων ασημένια μενταγιόν:

Εδώ είναι ο κατάλογος των κορυφαίων 15 ασημένια μενταγιόν και μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο για σας.

1. Ερυθρό κρεμαστό στοιχείο κυττάρων αίματος σε ασημί:

κρεμαστό κόσμημα με ερυθρά αιμοσφαίρια

Το κρεμαστό με δημιουργικό σχεδιασμό με το κρεμαστό κόσμημα με τη μορφή ενός ερυθρού αιμοσφαιρίου. Ένα μοναδικό κολιέ με όμορφο σχέδιο είναι ένα τέλειο στολίδι για οποιαδήποτε από τις περιστάσεις σας. Η ασημένια αλυσίδα με το κόκκινο μενταγιόν με μικρότερο σχέδιο αλλά νηφάλιο να φορέσει.

2. Ασημένιο μπλε πέτρα κρεμαστό:

μπλε-κρεμαστό

Η ασημένια αλυσίδα με τη σκούρα μπλε πέτρα μέσα στο σπειροειδώς σχεδιασμένο ασημένιο μενταγιόν είναι ένα ελίτ που κοσμεί σε κάθε περίσταση. Ένα νηφάλιο αλλά ένα ευχάριστο κομμάτι του λαιμού για να αγοράσει.

3. Ασημένιο κρεμαστό κόσμημα:

επιχρυσωμένο μενταγιόν

Το αμερικανικό διαμάντι κρεμασμένο στο μέταλλο με μια ασημένια αλυσίδα είναι μια κάθε κυρία θα επιθυμούσε για ένα πάρτι ή μια ευκαιρία. Μια απλή ματιά, αλλά ένα αριστοκρατικό να φορέσει, το ασημένιο μενταγιόν είναι ένα κομμάτι κομμάτι που μπορείτε να φορέσετε για να αναδείξετε σε οποιοδήποτε μέρος ή λειτουργία.

4. Ασημένιο σφυρήλατο κρεμαστό κόσμημα:

στερλίνα ασημένια μενταγιόν

Το ασημένιο μενταγιόν είναι ένα σφυρήλατο κομμάτι κρεμαστό κόσμημα για να φανεί σε σας μια φανταστική ματιά όταν βγαίνετε να το φοράτε. Το κρεμαστό κόσμημα σε σχήμα κύκλου και σφυρήλατο θα έδινε μια κουνιστή ματιά στην προσωπικότητά σας. Έτσι, όταν σχεδιάζετε να βγείτε με την βελούδινη ενδυμασία σας και να βάλτε την προσωπικότητά σας με λίγο σπιφτάρισμα, μπορείτε πάντα να προτιμάτε να φοράτε αυτό το κρεμαστό κόσμημα σε μια ασημένια αλυσίδα.

5. Το ασημένιο κρεμαστό κόσμημα πυρκαγιάς:

κρεμασμένο από πυρκαγιά

Ένα καινοτόμο κομμάτι μενταγιόν με τις πολλαπλές πέτρες που συνδέονται μεταξύ τους σε μαργαριτάρι και καφέ χρώματα είναι ένα μοναδικό για να αγοράσει. Οι πέτρες σε διαφορετικά μεγέθη, τόσο άκαμπτα τοποθετημένα, όμως, δίνουν την τέλεια εμφάνιση όταν είναι προσαρτημένα στην αλυσίδα και θα δίνουν μια φοβερή εμφάνιση όταν κρέμονται στον λαιμό.

Δείτε περισσότερα: Χρυσά μενταγιόν για τις γυναίκες

6. Απλό σπαθί με εγγεγραμμένο κρεμαστό κόσμημα σε ασήμι:

σκαλιστό-κρεμαστό κόσμημα

Ένα καινοτόμο κρεμαστό κόσμημα για άλλη μια φορά. Το σπουργίτι που είναι εγγεγραμμένο στο κρεμαστό σε μια κοίλη μορφή αντί να σχεδιάζεται και τοποθετείται στην κορυφή του επίπεδου μενταγιόν είναι ένα σίγουρο κομμάτι δημιουργικού σχεδιασμού. Το κρεμαστό κόσμημα θα προσελκύσει τον καθένα να αγοράζει, ενδιαφέρεται για την κατηγορία των πτηνών ή της άγριας πανίδας. Το σπουργίτι συμβολίζει επίσης με κάποιο τρόπο την ελευθερία και ένα τέτοιο μήνυμα πίσω από το κρεμαστό κόσμημα θα επιτρέψει σε κανέναν να το αγοράσει.

7. Αστρολογικά Ασημένια μενταγιόν:

αστρολογικό-κρεμαστό

Ένας αστρολόγος ή ένας αναγνώστης καρτών ταρώ θα ήθελε σίγουρα αυτό το κρεμαστό κόσμημα ως κοσμήματα. Τα πλατέα μεταλλικά μενταγιόν με τα ουράνια σώματα όπως ο ήλιος, το φεγγάρι κλπ. Και το τοπίο της άγριας φύσης που βγαίνει στο κρεμαστό με τη μαύρη πέτρα στη γωνία του μενταγιόν απεικονίζει μια ολόκληρη σειρά σεναρίων κάθε αναγνώστη καρτών ή αστρολόγος σίγουρα θα προτιμούσε να έχει . Όχι μόνο επαγγελματικά, αλλά οι γυναίκες με προσωπικά ενδιαφέροντα σε τέτοιες έννοιες μπορούν να συνεχίσουν να αγοράζουν αυτό το κρεμαστό κόσμημα μαζί με την ασημένια αλυσίδα για να δώσουν στον εαυτό τους την περίεργη εμφάνιση.

8. Οβάλ και στρογγυλό σχήμα Ασημί διπλό κρεμαστό κόσμημα:

διπλό κρεμαστό

Αυτό το κρεμαστό κόσμημα έχει σχεδιαστεί διπλά με το πρώτο σε ωοειδές σχήμα και το άλλο στερλίνα συνδεδεμένο μαζί και κατασκευασμένο υπό μορφή κρεμαστού. Ένας απλός που φορούσε με μια αλυσίδα, αυτός ο τύπος ασημένιων μενταγιόν θα συμπλήρωνε κάθε είδους στολή.

9. Το ασημένιο κόσμημα Lotus κρεμαστό κόσμημα:

λωτού-κρεμαστό

Το ασημένιο κρεμαστό κόσμημα, κατασκευασμένο με τη μορφή λωτού, συμβολίζει την ειρήνη και το α είναι ευχάριστο να κοιτάξει και να φορέσει. Όχι μόνο θα έχετε ένα ευχάριστο συναίσθημα να το φοράτε, αλλά και το κοινό θα έχει το ίδιο συναίσθημα. Τα πέταλα που απέχουν μεταξύ τους με τέλειο τρόπο, δίνουν μια όμορφη εμφάνιση.

10. Το σχέδιο κρεμαστό κόσμημα Opal σε ασημί:

opal-κρεμαστό

Το μενταγιόν σχεδιάζεται με όμορφο τρόπο με τους κύκλους που τοποθετούνται εναλλάξ μεταξύ τους. Τα δύο σχέδια, με έναν από τους κύκλους να είναι απλά και ο άλλος με ομόκεντρους κύκλους και ένα μπλε μαργαριτάρι μέσα από όλους τους κύκλους, του δίνει μια υπέροχη εμφάνιση. Ένα κρεμαστό κόσμημα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλαπλούς σκοπούς, αυτό είναι ένα που μπορεί να φορεθεί σε κάθε είδους λειτουργία ή πάρτι ή ακόμα και σε ένα πάρει μαζί με τους φίλους.

Δείτε περισσότερα: Σχεδιαστές μενταγιόν για τις γυναίκες

11. Σχεδιαστής Σύγχρονη κρεμαστό ασήμι:

σύγχρονο-μενταγιόν

Αυτό το κρεμαστό κόσμημα με τους κύκλους που συνδέονται με το απλό μακρύ σκέλος στα μικρά έως τα μεγάλα μεγέθη συμβολίζουν την αρχή και το τέλος μιας πράξης. Ο σχεδιασμός μοιάζει επίσης με μια ατέλειωτη, όταν η αρχή ή το τέλος δεν είναι ξεκάθαρη και σας επιτρέπει να κοιτάξετε βαθύτερα σε αυτό. Επιθυμώντας τέτοια μενταγιόν με εξαιρετικά σχέδια, μπορείτε πάντα να προτιμάτε να αγοράσετε αυτό το μενταγιόν.

12. Ασημένιο κρεμαστό κόσμημα Pure Silver Navy για άνδρες:

ναυτικό-cross-κρεμαστό

Όποιος φωνάζει από στρατιωτικό υπόβαθρο μπορεί να αγοράσει αυτό χωρίς μια δεύτερη σκέψη. Όχι μόνο επαγγελματικά, αλλά οι άνθρωποι που έχουν προσωπικά μια μαλακή γωνία για το στρατό ή το ναυτικό μπορούν να προτιμούν να φορούν αυτό και να εκπληρώσουν τις επιθυμίες τους.

13. Το ασημένιο κρεμαστό κόσμημα γάτας:

cat-κρεμαστό

Τα κορίτσια συνήθως προσελκύονται πολύ από τις γάτες και θέλουν να τα αποκτήσουν. Αυτό το κρεμαστό με την κοίλη εγγεγραμμένη γάτα στην επιφάνεια προορίζεται για τα κορίτσια να έχουν μια μαλακή γωνία για τις γάτες. Το δέντρο με τα σχέδια των φύλλων και οι μικρές τρύπες διάσπαρτες στην επιφάνεια προσθέτουν στην ομορφιά του κρεμαστού.

14. Το γεωμετρικό κρεμαστό κόσμημα για τα κορίτσια:

γεωμετρικό-κρεμαστό

Αυτό είναι ένα συμμετρικά σχεδιασμένο κρεμαστό κόσμημα με τα τρία σχήματα τοποθετημένα μεταξύ τους. Το τρίγωνο, ο κύκλος και το μισό ημικύκλιο με μια στρογγυλή μπάλα στη γωνία είναι ένα γεωμετρικά σχεδιασμένο κρεμαστό κόσμημα δίνοντας μια μαθηματική αλλά και όμορφη εμφάνιση στο κρεμαστό κόσμημα και όχι μόνο τα κορίτσια που ενδιαφέρονται για τα μαθηματικά αλλά άλλοι ίσως προτιμούν εξίσου να το φορέσουν εξαιτίας της ομορφιάς.

Δείτε περισσότερα: Μονό κρεμαστό κόσμημα με διαμάντια

15. Χειροποίητο κρεμαστό κολιέ:

χειροποίητο κολιέ

Αυτό το κρεμαστό κόσμημα είναι ένα με το στρογγυλό ασημένιο μενταγιόν αλλά με τη δέσμη των κλώνων και ένα οριζόντιο τμήμα γραμμής που συνδέεται πάνω στην ασημένια αλυσίδα. Αυτό είναι ένα περιστασιακό που προτιμάτε και μπορείτε να το φορέσετε σε οποιαδήποτε εκδήλωση με μια περιστασιακή στολή.

Έτσι, η παραπάνω λίστα σας παρέχει τα καλύτερα 15 ασημένια μενταγιόν Κοσμήματα σχέδια εκεί έξω στην αγορά. Είναι πάντα ένα κουραστικό έργο για τα κορίτσια να επιλέξουν τα καλύτερα και μπορείτε εύκολα να πάτε για οποιοδήποτε από τα παραπάνω και φορέστε το καλύτερο για σας.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

92 − = 89