15 καλύτερες θεραπείες στο σπίτι για τα μακριά μαλλιά Στυλ στη ζωή

Είστε με κοντά μαλλιά, θέλετε μακριά μαλλιά ;. Μην κάνετε τον κόπο να το κάνετε αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει με διαφορετικές και απλές θεραπείες στο σπίτι. Όλοι επιθυμούμε να έχουμε μαλλιά που είναι υγιή, με καλό χρώμα, υφή, γυαλάδα και λάμψη. Ωστόσο, με το άγχος σε αυτή την εποχή και την εποχή, σε συνδυασμό με τη ρύπανση, τις κακές διατροφικές συνήθειες και την παρτίδα, όπου κάποιος έχει το χρόνο να φροντίσει τη στέψη μας?

Σπίτι Remedies For Long Hair

Μην ανησυχείτε, υπάρχουν άντρες και γυναίκες που αγαπούν να κρατούν μακριά τα μαλλιά τους και βρίσκουν και το χρόνο. Ναι, εργάζονται επίσης και έχουν δουλειές, αλλά δεκαπέντε λεπτά σε μια ώρα, μία φορά την ημέρα ή μια εβδομάδα, είναι αυτό που παίρνουν για ένα σπιτικό σπα μαλλιών. Πρέπει να αρχίσετε να αγαπάτε τον εαυτό σας να φαίνεστε όμορφα και να αισθάνεστε όμορφα, γι 'αυτό παρακαλώ διαβάστε και θα σας πούμε πώς.

15 καλύτερες θεραπείες στο σπίτι για τα μακριά μαλλιά Στυλ στη ζωή

Θέλετε να είναι μακρύς και παχύς?

Η πτώση των τριχών ή η απώλεια μαλλιών, που συνήθως συναντάμε στους άνδρες και τις γυναίκες ως θέμα, σε όλες τις ηλικιακές ομάδες αυτές τις μέρες. Λόγοι για το ίδιο θα ήταν?

  • Φυσικό άγχος.
  • Συναισθηματικό άγχος.
  • Ορμονική ανισορροπία.
  • Διατροφική ανεπάρκεια.
  • Αλλεργίες.
  • Χημικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών.
  • Κακή ρουτίνα περιποίησης μαλλιών.
  • Κληρονομικός.
  • ρύπανση.
  • Ο τρόπος ζωής κλπ.

Διαχειριστείτε το περιουσιακό σας στοιχείο με αγάπη και θα σας επιστρέψει με μια εμφάνιση που φέρνει τα βραβεία. Η αραίωση των μαλλιών ή του εξογκώματος κάνει μια ματιά θαμπό και νεκρή, εκτός αν ξυριστούν πλήρως το κεφάλι τους και φέρονται καλά, κάτι που είναι σπάνιο; Ωστόσο, αυτό είναι ένα πρόβλημα το οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί, από το κενό. Κάποιος δεν χρειάζεται να δαπανήσει ένα μεγάλο ποσό χρημάτων για να πάρει τα καλύτερα αποτελέσματα, κοιτάξτε στις κουζίνες σας για μια απάντηση. Η Μητέρα Φύση για αιώνες μας δίνει φυσικά δώρα. Είναι φθηνά, εύκολα διαθέσιμα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε τύπο τρίχας επίσης.

Πώς να μεγαλώσουν τα μακριά μαλλιά με τα εσωτερικά διορθωτικά μέτρα:

Ξέρετε πώς να μεγαλώνετε και να παίρνετε μακριά μαλλιά με τη χρήση των θεραπειών στο σπίτι γρήγορα; Εδώ είναι ο κατάλογος των καλύτερων και αποτελεσματικών θεραπειών για τα μακριά μαλλιά και προωθεί και την ανάπτυξη των μαλλιών επίσης.

Δείτε περισσότερα: Πώς να πάρει μακριά μαλλιά

1. Αυγά:

αυγά For Long Hair

Τα αυγά είναι γεμάτα με πρωτεΐνες, που είναι απαραίτητες ως τροφή για την περιποίηση των μαλλιών. Δύο αυγά είναι αρκετά για τα μαλλιά σας να τα χτυπήσουν καλά και να τα εφαρμόσουν στα βρεγμένα μαλλιά για περίπου τριάντα λεπτά. Οι πρωτεΐνες goo βαθιά με τους ωοθυλάκους και τον άξονα, τρέφοντας τους. Πλύνετε το με ήπιο ζεστό ή κρύο νερό, ακολουθώντας το με ένα φυτικό σαμπουάν και τρεις φορές την εβδομάδα. Αν θέλετε λάμψη, προχωρήστε και χρησιμοποιήστε τρεις σταγόνες οποιουδήποτε αιθέριου ελαίου, όπως καρύδα ή μουστάρδα. Ανακατέψτε τα αυγά με το πετρελαιοπηγές, αφήστε το να καθίσει στα μαλλιά σας για τριάντα λεπτά και το voila, η αναπήδηση και η λάμψη είναι πίσω!!

2. Σπόροι ψαριών:

fenugreek leaves seeds For Long Hair

Για να σταματήσετε την πτώση των μαλλιών και την απώλεια εντελώς, πάρτε μερικούς σπόρους fenugreek και απολαύστε τους εν μία νυκτί. Κάντε το πάστα του το επόμενο πρωί και το εφαρμόστε στο τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά. Αφήστε την πάστα να καθίσει για μια ώρα, και στη συνέχεια να την ξεπλύνετε με κρύο νερό, ή χλιαρό εάν θέλετε. Ανεξάρτητα από το είδος των μαλλιών σας, κάνοντας αυτή τη θεραπεία τα μαλλιά σας θα είναι πίσω στο να είναι παχύ και μακρύ σε μήνες. Οι σπόροι βοηθούν επίσης να απαλλαγούμε από πιτυρίδα και δύσοσμες λοιμώξεις του τριχωτού της κεφαλής. Το Fenugreek είναι ένα από τα πιο τέλεια θεραπείες για τα μακριά μαλλιά που μπορούν επίσης να δώσουν λαμπερά και υγιή μαλλιά.

3. Η Αλόη Βέρα μπορεί να κάνει τα μαλλιά σας μακριά:

Αλοή vera For Long Hair

Το φυτό αλόης βέρα σε γλάστρες είναι ένα όφελος για να έχετε γύρω, δεδομένου ότι η πάστα του επιτρέπει τα μαλλιά να αναπτυχθούν μακρά και παχιά. Το πήκτωμα της αλόης βέρα όταν εφαρμόζεται απευθείας στο τριχωτό της κεφαλής, τρέφει τις ρίζες και τα μαλλιά, καθαρίζει το τριχωτό της κεφαλής και αφαιρεί την πιτυρίδα επίσης. Μπορείτε να αναμίξετε το τζελ με ένα αυγό και μέλι, να το εφαρμόσετε στο τριχωτό της κεφαλής και να το αφήσετε για μια ώρα ή ακόμα και λιγότερο. Αυτό είναι ένα φάρμακο που πρέπει να γίνει μία φορά την εβδομάδα και τα μαλλιά σας θα αναπηδήσουν πίσω με λάμψη και ζωτικότητα. Ακόμα και η κατανάλωση του χυμού καθημερινά θα ήταν καλή, καθαρίζει τα εσωτερικά και αφαιρεί τις τοξίνες επίσης

4. Amla:

Αμλά For Long Hair

Το Amla είναι γνωστό ως αντιβακτηριακό, αντιφλεγμονώδες και αντιοξειδωτικό καρπό. Ο καρπός έχει πολλά οφέλη, ειδικά όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση των μολύνσεων του τριχωτού της κεφαλής και της πτώσης των μαλλιών. Ξηρά κομμάτια amla τηγανισμένα σε λάδι καρύδας και εφαρμοσμένα στο τριχωτό της κεφαλής θα κάνουν καλά για τη φροντίδα των μαλλιών στο σπίτι. Κρατήστε το φαγητό στις τρίχες σας μια νύχτα και ξεπλύνετε το με χλιαρό νερό το επόμενο πρωί. Αφήστε τα μαλλιά να στεγνώσουν φυσικά. Κάντε αυτό τρεις φορές την εβδομάδα και για ένα μήνα για τα καλύτερα αποτελέσματα. Εάν η εφαρμογή του φρούτου με το λάδι είναι υπερβολικά δυσκίνητη, η κατανάλωση των φρούτων με την ακατέργαστη μορφή του θα ήταν καλή.

5. Αβοκάντο για μακριά μαλλιά:

Αβοκάντο For Long Hair

Η πάστα ενός αβοκάντο έχει λάδια που μοιάζουν με το λάδι που παράγεται από τους σμηγματογόνους αδένες. Ένα πολτό φρούτων που αναμειγνύεται με μια μπανάνα και ένα αυγό, εφαρμόζεται στο τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά για μια ώρα, και γίνεται τρεις φορές το μήνα θα ήταν πολύ ωφέλιμο, λένε ολιστική εμπειρογνώμονες. Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο φυτικό σαμπουάν για να καθαρίσετε τα υπολείμματα και αφήστε τα μαλλιά να πλυθούν με χλιαρό νερό. Αφήστε τα μαλλιά να στεγνώσουν φυσικά και στη συνέχεια εφαρμόστε μια ενυδατική μάσκα, φτιαγμένη από ελαιόλαδο και πουρέ αβοκάντο. Κρατήστε αυτή τη μάσκα για μια ώρα και πλύνετε με ένα σαμπουάν ξανά, αφήστε το να στεγνώσει φυσικά, και αυτό είναι.

6. Πορτοκάλια μπορεί να βοηθήσει να πάρει μακριά μαλλιά:

Πορτοκάλια for long hair

Πορτοκάλια είναι μεγάλη για να έχουν σε οποιαδήποτε μορφή, χυμό ή ολόκληρο το φρούτο. Τώρα αφήστε την βασίλισσα των εσπεριδοειδών να διαχειριστεί τις ανάγκες σας στις τρίχες. Κάνετε πολτό ολόκληρου του πορτοκαλιού, συμπεριλαμβανομένου του δέρματος και πασπαλίζετε ένα μήλο σε αυτό επίσης, 2: 1. Εφαρμόστε το μίγμα στα μαλλιά σας και κρατήστε το για μια ώρα, ξεπλύνετε το με χλιαρό νερό και αφήστε τα μαλλιά να στεγνώσουν κάτω από τον ήλιο. Αυτό πρέπει να γίνεται μία φορά την εβδομάδα για καλύτερα αποτελέσματα. Εάν θέλετε να προσθέσετε λίγο περισσότερη καλοσύνη, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας με αυτό το μείγμα, τα μαλλιά σας θα απαλλαγούν από μυρωδιές και πιτυρίδα πάρα πολύ.

7. Μπανάνα:

Μπανάνα For Long Hair

Μπανάνα, πράσινο τσάι και ένα αυγό με μια πατάτα ασβέστη και μέλι. Η ποσότητα για το ίδιο θα πρέπει να είναι 1 φρούτο: 1 κουταλάκι του γλυκού: 1 αυγό: σταγόνες ασβέστη και μέλι. Ανακατέψτε τα καλά και εφαρμόστε στα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Κρατήστε το για μια ώρα, ξεπλύνετε το με χλιαρό νερό και αφήστε τα μαλλιά να στεγνώσουν κάτω από τον ήλιο. Αυτό πρέπει να γίνεται μία φορά την εβδομάδα για καλύτερα αποτελέσματα Η μπανάνα είναι μια από τις καλύτερες θεραπείες για τα μακριά μαλλιά που μπορούν να ενισχύσουν την ανάπτυξη των μαλλιών σας επίσης.

Δείτε περισσότερα: Long Συμβουλές για τα κορίτσια

8. Υγιεινή διατροφή Βοήθεια για τα μακριά μαλλιά:

Υγιής Diet Help To Long Hair

Το καλύτερο πράγμα για το σπίτι θεραπεία είναι ότι είναι αρκετά απλή και σχεδόν δωρεάν κόστος. Ας δούμε μία από τις απλές και οικονομικά αποδοτικές εγχώριες θεραπείες για μακριά μαλλιά. Πρόκειται για να πάρει όλα τα απαραίτητα συμπληρώματα μέσω μιας υγιεινής διατροφής. Ο καλύτερος τρόπος για να μεγαλώσετε τα μακριά μαλλιά είναι να έχετε καθημερινά πλούσια σε πρωτεΐνες δίαιτα, μπορείτε να συμπεριλάβετε τα αυγά, το κοτόπουλο, το γιαούρτι, το τυρί, τους ολικούς κόκκους, το σπανάκι και μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε φρούτα ή χυμούς φρούτων στη διατροφή σας. Προσέχετε σε αυτή την πλούσια σε πρωτεΐνες διατροφή καθημερινά και δείτε τα μαλλιά σας να μεγαλώνουν κομψά, αυτή είναι αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες θεραπείες για τα μακρύτερα μαλλιά.

9. Καστορέλαιο για τα μακριά μαλλιά:

Κάστορας oil For Long Hair

Πάντα ονειρεύεστε να έχετε μαλλιά σαν το Rapunzel αλλά έχετε μαλλιά μικρότερη από τα μαλλιά ενός άντρα; Λοιπόν είναι ένα όνειρο κάθε κορίτσι να έχει μακριές κυματιστές τρίχες όπως το Rapunzel (τα μαλλιά του Rapunzel ήταν λίγο πολύ και έτσι δεν θα υποσχεθούμε να συμβάλουμε στην αύξηση του μήκους των μαλλιών σε αυτό το βαθμό) αλλά λόγω διαφορετικών λόγων τα μαλλιά δεν αναπτύσσονται τόσο γρήγορα όσο θα έπρεπε ή όσο θα έπρεπε. Το καστορέλαιο είναι το καλύτερο εγχώριο φάρμακο για τα μακριά μαλλιά, το καστορέλαιο δουλεύει με θαυμαστό τρόπο στην πάχυνση των μαλλιών και επίσης στο να καλπάζει το ρυθμό της τριχοφυΐας. Αλλά δεδομένου ότι το λάδι είναι πάρα πολύ παχύ, δεν είναι σκόπιμο να εφαρμόζετε απευθείας το λάδι, μάλλον το ανακατεύετε με άλλα λάδια όπως το λάδι καρύδας ή το αμυγδαλέλαιο και το εφαρμόζετε στο τριχωτό της κεφαλής και μασάζ το τριχωτό για λίγα λεπτά και στη συνέχεια πλύνετε τα μαλλιά με σαμπουάν . Το καστορέλαιο έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα από τα καλύτερα θεραπείες στο σπίτι για μακρύτερα μαλλιά.

10. Μασάζ κεφαλής:

Δέρμα της κεφαλής Massage For Long Hair

Ήταν ένα μεγάλο συναίσθημα όταν η μητέρα μου έτρωγε το κρανίο μου με πετρέλαιο και είμαι βέβαιος ότι πρέπει να αισθανόσασταν τον ίδιο τρόπο. Καλά μασάζ τριχωτό της κεφαλής είναι ένα από τα πιο εύκολο και αποτελεσματικό σπίτι διορθωτικά μέτρα για μακριά μαλλιά. Το απλό πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ζητήσετε από το σύντροφό σας ή τη μητέρα σας να κάνετε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής με χλιαρό λάδι ή μαλακτικό (μπορείτε να κάνετε μασάζ μόνοι σας, αλλά είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι από εμάς είναι μάλλον αρκετά τεμπέληδες για να το κάνουμε αυτό) για 5 -10 λεπτά και κρατήστε το για άλλα 15 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε το λάδι ή το μαλακτικό από τα μαλλιά σας. Αυτό είναι ίσως το πιο απολαυστικό σπίτι θεραπεία για μακριά μαλλιά.

11. Χυμός πατάτας για μακριά μαλλιά:

πατάτα juice For Long Hair (2)

Το βασικό συστατικό σε κάθε χυμό πατάτας κουζίνας αποδεικνύεται ότι είναι ένα μεγάλο σπίτι θεραπεία για μακριά μαλλιά. Ξεφλουδίστε το δέρμα της πατάτας και squash τις φέτες της πατάτας σε ένα χυμό και εφαρμόστε το στο τριχωτό της κεφαλής και στη συνέχεια ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με ένα ήπιο σαμπουάν. Αυτό έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά θεραπείες για τα μακριά μαλλιά.

12. Ξύδι μηλίτη μήλου:

μήλο cider vinegar For Long Hair

Ένα άλλο μεγάλο και εύκολο στη χρήση θεραπεία για τα μακριά μαλλιά είναι το ξίδι μηλίτη μήλου. Για καλύτερα αποτελέσματα, πλύνετε πρώτα τα μαλλιά σας με σαμπουάν και τελικά ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με ξίδι μηλίτη μήλου ανακατεμένο σε νερό.

13. Πιπέρι Cayenne για μακριά μαλλιά:

Cayene papper For Long Hair

Ένα άλλο συστατικό που συνήθως βρίσκεται στα σπίτια, ανακατεύετε πιπέρι καγιέν με ελαιόλαδο και εφαρμόστε το μείγμα στο τριχωτό της κεφαλής και αφήστε το για 10 λεπτά και στη συνέχεια το ξεπλύνετε με κρύο νερό. Αυτό είναι ίσως το καλύτερο σπίτι θεραπεία για μακριά μαλλιά.

14. Απλή κίνηση κάτω μαλλιών:

Απλός Hair Down Movement For Long Hair

Ένα από τα μακρά διορθωτικά μέτρα για τα μαλλιά είναι να γυρίσεις απλά τα μαλλιά σου (ξέρω ότι φαίνεται ηλίθιο αλλά λειτουργεί). Αναστρέφοντας τα μαλλιά σας για λίγα λεπτά η κυκλοφορία του αίματος βελτιώνεται στο τριχωτό της κεφαλής και κάνοντας αυτό για 4-5 λεπτά κάθε μέρα θα βοηθήσει αργά να κάνει τα μαλλιά να μεγαλώνουν περισσότερο. Αυτή είναι μια από τις φθηνότερες και ευκολότερες θεραπείες για τα μακριά μαλλιά.

15. Αναπνευστικές ασκήσεις ή γιόγκα:

Αναπνοή Exercises For Long Hair

Το άγχος είναι το κλειδί για πολλά από τα προβλήματα υγείας και περιλαμβάνει την πτώση των μαλλιών, τα φαλακρά μπαλώματα κ.λπ. Υπάρχει βέβαιο ότι πρέπει να ασκηθείτε, αλλά μια από τις αποτελεσματικές θεραπείες για τα μακριά μαλλιά είναι να απαλλαγείτε από αυτό το στρες. Το άγχος θα μπορούσε να ανακουφιστεί κάνοντας ασκήσεις αναπνοής, γιόγκα, δουλεύοντας στο χόμπι σας και πολλές άλλες τεχνικές που βοηθούν επίσης να ηρεμήσουν τα νεύρα. Αυτό είναι το πιο γόνιμο σπίτι θεραπεία για μακριά μαλλιά.

Δείτε περισσότερα: Πώς να μεγαλώσουν τα μαλλιά γρηγορότερα

Έτσι τα παραπάνω είναι μερικά από τα καλύτερα θεραπείες για τα μακρύτερα μαλλιά. Δεν θα απογοητευτείτε μετά από να δοκιμάσετε οποιαδήποτε από τις παραπάνω θεραπείες στο σπίτι για να πάρετε μακριά μαλλιά. Ελπίζουμε αυτά τα θεραπείες για τα μακριά μαλλιά να δουλεύουν αποτελεσματικά για εσάς!

Leave A Comment

12 − = 11