15 ινδικές επιχρυσωμένες μπάλες σχέδια για τις γυναίκες

Αντί να φορούν καθαρά χρυσά βραχιόλια, τα θηλυκά αυτές τις μέρες προτιμούν να φορούν επιχρυσωμένα σχέδια με βραχιόλια. Τα βραχιόλια με επένδυση χρυσού δίνουν μια τέλεια ματιά στα σχέδια και ως εκ τούτου είναι ευρέως φθαρμένα. Συνδυάζονται επίσης με γοητείες όπως τα διαμάντια, τα μαργαριτάρια, τα σμαράγδια και πολλά άλλα που προσθέτουν στην εμφάνισή του. Τα βραχιόλια είναι βασικά κατασκευασμένα από άλλα μέταλλα όπως χαλκό, χάλυβα, ασήμι, χαλκό κ.λπ., έτσι ώστε το σχέδιο έρχεται όμορφα ανάγλυφο σε αυτό.

Τελευταία μοντέλα από επιχρυσωμένα Bangles από την Ινδία:

Εδώ είναι μερικά σχέδια που δόθηκαν επιχρύσωση που είναι πιθανό ότι φαίνεται να διακοσμούν τα χέρια των γυναικών.

1. Χρυσαφί Bangle:

Χρυσός Plated Bangles

Τα βραχιόλια μπορούν να δώσουν μια αξιοπρεπή εμφάνιση στα χέρια, όταν το σχέδιο γίνεται με το σχέδιο χάντρα και ένα σχέδιο καμπύλη. Το βραχιόλι λαμβάνει μικρά ενσωματωμένα μικροσκοπικά χρυσά μαργαριτάρια σε μια γραμμή, ενώ το επόμενο είναι ένα απλό σχεδιασμό μηχανής. Τα βραχιόλια μπορούν να διακοσμηθούν με απλά sarees για μια ηθική εμφάνιση.

2. Floral Design επιχρυσωμένο Bangle:

Ανθινος Design Gold Plated Bangle

Μια νέα μόδα κλειδώματος kada που αναδύεται στην αγορά γίνεται με ένα απλό μέταλλο. Τα επίχρυσα βραχιόλια δίνουν επίσης ένα ασημένιο σχέδιο με αυτό μέσω του ροδίου. Τα floral σχέδια με ασημένια φύλλα είναι μεγάλη για να φέρει παρόμοια σχεδιασμένα ρούχα. Είναι ευρέως γνωστό ως σχεδιασμός Ganga jamuna.

3. Μηχανή σχοινιού επιχρυσωμένο Bangles:

Σκοινί Machine Gold Plated Bangles

Αγάπη που φοράει πολλά jingles στο χέρι σας! Θέλετε κάτι να συνδυαστεί με μεταλλικά βραχιόλια για τους εθνοτικούς! Ένας σχεδιασμός με χρυσή επένδυση γίνεται με διαφορετική μηχανή, η οποία δίνει στα βραχιόλια ένα σχέδιο σχοινιού. Είναι σε θέση να ταιριάζουν με κάθε είδους στολή για δοξάζοντας τα χέρια.

4. Designer Ενιαία επιχρυσωμένο Bangle:

Σχεδιαστής Single Gold Plated Bangle 4

Ένα κομμάτι σχεδιαστή με ινδική χρυσή επένδυση χτυπήματα είναι αρκετά ευρέως επιλεγμένα για lehengas, indo δυτικά, choli ή ακόμη και φορέματα. Το βραχιόλι έχει ένα ευρύ σχέδιο με καμπύλες ή κύματα σχεδιασμό και ένα χρυσό μαργαριτάρι σχεδιασμό στο μεταξύ. Το τέλος του σχεδιασμού γίνεται με χρυσά μαργαριτάρια.

5. Peacock σχεδιαστεί επιχρυσωμένο Bangles:

Παγώνι Designed Gold Plated Bangles

Ένα σχέδιο παγώνι όταν επεξεργαστεί σε ένα βραχιόλι φαίνεται υπέροχο να μεταφέρει. Στο βραχιόλι δίνεται ένα σχέδιο βραχιόλι όπου στα δύο άκρα δίνεται ένα σχέδιο παγώνι σταθερό με πέτρες και σμαράγδια. Στην κορυφή του Ινδικού σχεδιασμού βραχιόλια βραχιόλι δίνεται ένα σχέδιο τύπου γέφυρας.

Δείτε περισσότερα: Ρολόγια μεταξωτού νήματος Σχεδιάζει εικόνες

6. Απλά επιχρυσωμένα Bangles:

Απλός Gold Plated Bangles

Τίποτα δεν θα ήταν χαριτωμένο ως ένα απλό βραχιόλι σε επιχρύσωση με τριαντάφυλλο χρυσό. Το ροζ επιχρυσωμένο βραχιόλι δεν φέρει κανένα σχέδιο. Μεταφέρεται ευρέως σε casuals. Όχι μόνο οι γυναίκες, αλλά και οι άνδρες αγαπούν να φέρουν αυτά τα είδη των βραχιόλια. Τα τρία βραχιόλι που είναι το καλύτερο για την επίσημη εμφάνιση, επίσης. Ο σχεδιασμός μπορεί να συνδυαστεί και με ασημένιο και χάλκινο βραχιόλι.

7. Καρδιά σχεδιαστεί χρυσό Bangle:

Καρδιά Designed Gold Plated Bangle

Καρδιά σχεδιασμένα σχέδια κοσμήματα ήταν πάντα το καλύτερο δώρο για αισθησιακές περιπτώσεις. Ένα επίχρυσο σχέδιο καρδιάς βραχιολιών έχει δοθεί τρεις καρδιές που είναι γεμάτες με διαμάντια σε κάποιο σημείο της απόστασης. Είναι το σύμβολο της αγάπης, της πίστης και της αισθησιασμό, το καλύτερο για εραστές.

8. Καθαρό Μπάλες:

Καθαρά Ball Gold Plated Bangles

Ένα funky σχέδιο που μεταφέρονται από κυρίες σε ένα μόνο χέρι γίνεται με μέταλλο και δίνεται επιχρύσωση. Ολόκληρο το βραχιόλι είναι γεμάτο με μικροσκοπικά διαμάντια. Το άνοιγμα του βραχιολάκι έχει το σχήμα ενός διχτυού και ένα μαύρο μαργαριτάρι είναι συνδεδεμένο σε αυτό δίνοντας ένα καθαρό σχέδιο μπάλα.

9. Cross Floral επιχρυσωμένο Bangle:

Σταυρός Floral Gold Plated Bangle

Ειδικό δώρο για ένα ιδιαίτερο πρόσωπο, ναι, αυτό μπορεί να είναι η γραμμή για αυτό το χρυσό πριτσίνια floral σχέδιο βραχιόλι. Το βραχιόλι βραχιόλι έχει ένα κέντρο με floral σχέδιο στο διαμάντι και η άλλη ζώνη περιέχει τρεις διαμάντι γραμμές. Κάνει ένα άπειρο βραχιόλι σημάδι.

10. Σχεδιασμός ψαριού χρυσή επένδυση:

Ψάρι Design Gold Plated Bangle

Ένα μοντέρνο ντιζάιν στα χρυσά επένδυση Ινδικό στυλ γίνεται με πολλά σχέδια ψαριών στο κέντρο. Το βραχιόλι είναι κατασκευασμένο με σχέδιο δελφινιών και μικρά σχέδια floral για να του δώσει ένα φανταχτερό κοριτσίστικο βλέμμα στην εφηβεία κολλεγίων για casual wear κυρίως οι γεννημένες γυναίκες Υδροχόος.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια με νήματα από σπείρωμα

11. Μαργαριτάρι σχεδιασμένο με μαργαριτάρι:

Μαργαριτάρι Design Gold Plated Bangle -11

Ο επιχρυσωμένος σχεδιασμός ινδικών βραχιόλι με λευκά μαργαριτάρια μοιάζει γεμάτος εθνοτική φθορά. Το μοναδικό βραχιόλι έχει ένα ευρύ δίχτυ με ένα περίγραμμα μαργαριταριών. Το βραχιόλι είναι επίσης διακοσμημένο με σχέδιο λουλουδιών με μαργαριτάρι που περιβάλλεται από μικρούς λευκούς κρυστάλλους. Παρέχει μια έντονη αντίθεση πάνω από τα sarees Kanjivaram και bandhani.

12. Επιχρυσωμένα βραχιόλια νομισμάτων:

Κέρμα Design Gold Plated Bangle

Το εθνικό κόσμημα έχει τη δική του γοητεία όταν του δοθεί μια νέα ματιά. Ένα ροζ επιχρυσωμένο βραχιόλι σχεδιασμό που γίνεται με διάφορα σχέδια μικρών κερμάτων είναι ένα από αυτά. Τα βραχιόλια φέρουν την ίδια ποσότητα μεταλλικών νομισμάτων, τα οποία επίσης έχουν επιχρυσωθεί. Μπορεί να μεταφερθεί σε εθνοτική και δυτική φθορά.

13. Σχέδιο φίδι επιχρυσωμένο Bangle:

Φίδι Design Gold Plated Bangle

Ένα funky σχέδιο σε επίχρυσο βραχιόλι βραχιόλι σχεδίασης είναι πολύ πιθανό μεταξύ των τολμηρών εφήβων. Το βραχιόλι έχει μαύρα σμαράγδια και λευκά διαμάντια για να αποκτήσει μια πραγματική εικόνα του. Στο ένα άκρο του βραχίονα δίνεται το σχήμα της κεφαλής του φιδιού ενώ το δεύτερο το σχήμα της ουράς. Το βραχιόλι βραχιόλι λαμβάνει επίσης ένα άκρο ανοίγματος κλειδαριάς.

14. Άπειρο Rose Gold Bangle:

Απειρος Gold Plated Bangle

Ένα υπέροχο σχέδιο σε ροζ επιχρυσωμένο βραχιόλι σχεδίασης είναι αυτό που έχει δοθεί το σχεδιασμό από πολλά άπειρα σχέδια. Το βραχιόλι έχει επίσης τη λάμψη των ανθισμένων διαμαντιών εναλλακτικά. Το σχέδιο βραχιολιών συμβολίζει την αγάπη, τη δύναμη και την πίστη που το καθιστούν τέλειο δώρο για τους αγαπημένους σας.

Δείτε περισσότερα: Χειροποίητα Bangles Εικόνες

15. Ρατζαστάν χρυσό βραχιόλι:

Ρατζαστάνι Gold Plated Bangle -15

Ένα σχέδιο rajvadi σε επιχρυσωμένο παραδοσιακό σχεδιασμό βραχιόλι είναι κατασκευασμένο με λευκά οβάλ κρύσταλλα που περιβάλλεται από μικροσκοπικά σχέδια μπάλες χρυσού. Ολόκληρη η σχεδίαση βραχιολιών γίνεται με κυκλικά σχέδια δίνοντας βασιλική εμφάνιση. Είναι ευρέως φθαρμένο για γάμους και παρόμοιες λειτουργίες και από τις νύφες.

Τα επιχρυσωμένα βραχιόλια έχουν αντικαταστήσει με επιτυχία άλλα σχέδια βραχιολιών καθώς φέρει όλα τα παραδοσιακά και δυτικά σχέδια με αυτό. Μπορούν εύκολα να δημιουργηθούν σε διάφορα σχέδια κοπής και μηχανής, λαμβάνοντας το πραγματικό πρότυπο ως τα πραγματικά. Τα παραδοσιακά σχέδια μπορούν εύκολα να χυτευθούν στα χρυσά βραχιόλια.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

3 + 1 =