15 καλύτερα σχέδια για τατουάζ μελάνης του Μαϊάμι για άνδρες και γυναίκες

Το Miami Ink είναι μια δημοφιλής αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή που γυρίστηκε στο South Beach του Μαϊάμι, η οποία βρίσκεται στη λεωφόρο Washington. Αυτό το δημοφιλές σαλόνι τατουάζ έχει προσελκύσει πολλούς λάτρεις τατουάζ να έρθει προς τα εμπρός και να πάρει τους εαυτούς μερικά δροσερά, funky, μοντέρνα και άγρια ​​σχέδια. Το Miami Ink επιτρέπει επίσης στους πελάτες τους να παρακολουθήσουν οντισιόν, έτσι ώστε μερικοί από αυτούς να έχουν την ευκαιρία να εμφανιστούν στην εκπομπή. Οι καλλιτέχνες μέσω των οποίων παρέχεται ψυχαγωγία είναι ο Darren Brass, ο Ami James, ο Chris Graver, ο Chriss Nunez και ο Yojiro Harada. Η στοά του Μαϊάμι μελάνι Tattoo είναι γεμάτη με μερικά καταπληκτικά σχέδια τατουάζ. Και έχουμε επιλέξει τα καλύτερα σχέδια τατουάζ μελάνι Miami, μόνο για εσάς!

Ενώ πλησιάζει για τα σχέδια τατουάζ μελάνι Μαϊάμι, η ασφάλεια θα πρέπει να θεωρηθεί αξιόπιστα να μείνει μακριά από ζητήματα αποκατάστασης. Αυτά περιλαμβάνουν την πρόληψη ασθενειών, για παράδειγμα, τον ιό HIV, το AIDS, την ηπατίτιδα και τις διάφορες ασθένειες που μπορούν να προκληθούν μέσω της χρήσης κοινών βελόνων, της χρησιμοποίησης αστέριων εργαλείων και των ακατάστατων μεθόδων. Υπάρχει ένας εκτεταμένος αριθμός τατουάζ μελάνι Miami ακόμη αυτά που απεικονίζονται κάτω είναι ένα από τα καλύτερα τατουάζ που μπορείτε εύκολα να εφαρμόσετε στο σώμα σας.

Μιάμι ink tattoo

Εικόνες από την καλύτερη γκαλερί Tattoo από το Miami Ink:

Παρακάτω είναι μια λίστα με τα πιο δημοφιλή σχέδια τατουάζ μελάνι Miami για τα κορίτσια, τις γυναίκες και τους άνδρες με εικόνες και έννοιες.

1. Το τατουάζ Leopard με το μελάνι του Μαϊάμι:

Τα τατουάζ των ζώων είναι ένδειξη της δύναμης που είναι μαλακή ή επιθετική που είναι επίσης ένα μέρος της Μαϊάμι μελάνι φυλών τατουάζ. Είναι επίσης μια εξήγηση στυλ για να είναι με το σμήνος άλμα ισχίου. Είναι επιπλέον άψογα με κορυφές χαλιού, παντελόνι και παντελόνι που αγκαλιάζουν το δέρμα και δεν χρειάζεται να ασχολούνται με όλα τα πιο διακοσμητικά.

Miami-ink-τατουάζ-σχέδια-leopard-11

Οι υπέροχες αποχρώσεις και τα ξεχωριστά σχέδια τους κάνουν να εμφανίζονται σε μια ομάδα. Μερικά παραδείγματα είναι δυσδιάκριτα ακόμη ένα τατουάζ λεοπάρδαλη δεν μπορεί να είναι σίγουρα μια εξέταση ψάχνει για τεχνική. Ο ίδιος ο πάνθηρας είναι ένα πολύχρωμο πλάσμα και εφιστά σύντομα την προσοχή ώστε να μην μπορεί να χαθεί το τατουάζ.

2. Σχεδιασμός Τατουάζ Μαργαριτάρι μελάνι:

Μιάμι Ink Dragon Tattoo

Υπάρχουν πολλά είδη σχεδίων τατουάζ δράκων, τα οποία όλα μεταφέρουν διαφορετικές επιπτώσεις. Κάποιος πρέπει να επικεντρωθεί στα κοινωνικά και αξιοσημείωτα θεμέλια του είδους των δράκων για να βεβαιωθεί ότι παίρνουν την καλύτερη δυνατή, επιθυμητή σημασία του τατουάζ τους. Υπάρχουν Ιαπωνικά, Κινέζικα, Βιετναμέζικα, Κορεάτικα, Ινδουιστικά, Ευρωπαϊκά, Γαλλικά και πολλά διαφορετικά είδη μυθικών θηρίων εκεί έξω για να περιηγηθείτε, και το καθένα περιέχει μια εναλλακτική θεμελίωση και σημασία όπως υποδεικνύουν οι μεμονωμένες κοινωνίες τους. Ένα άγγιγμα της εξέτασης θα έκανε όποιον σκέφτεται φτερωτό φίδι τατουάζ καλά.

Δείτε περισσότερα: Τελευταία σχέδια τατουάζ για τις γυναίκες

3. Baby Angel Μαϊάμι μελάνι τατουάζ για τις γυναίκες:

Οι άγγελοι είναι οι εργαζόμενοι του Θεού σε κάθε θρησκευτικό περιεχόμενο που χρησιμοποιούν την έκφραση "ευλογημένος αγγελιοφόρος". Μεταφέρουν τακτικά μηνύματα από τον Θεό στη γη, μεταφέροντας δεδομένα σε αυτά που πήρε ο θεός για να πάρουν τέτοια μηνύματα. Τατουάζ αγγέλου μεταδίδουν την παρουσία ενός μεγάλου άνδρα ή κυρίας, με ουσιαστικά φτερά και τακτοποιούν τακτικά μια κορώνα για να συμπεράνουν την αρετή τους. Ο τακτικός προβολέας σχετικά με τις επιπτώσεις των τατουάζ μελάνι μελάνι του Μαϊάμι φαίνεται να είναι ως εκπρόσωπος, είτε είναι χελούμπι ή μεγαλώσει.

Μιάμι Ink Angel Tattoo

Τα σχέδια δερματοστιξιών μελάνι Angel Miami χρησιμοποιούνται συχνά ως μέρος μνημείων ή τατουάζ φόρουμ που δεν μπορούν να περάσουν από ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας ή μπορούν να υποδειχθούν κρατώντας έναν νεαρό, αλλά μπορούν επίσης να μιλήσουν για την αστική ασφάλεια και την ευημερία σε υψηλότερη δύναμη. Με τον τελικό στόχο της ασφάλειας, μερικά ευτυχισμένα τατουάζ αγγελιοφόρων μπορεί να απεικονιστούν ως μεταφέροντας ένα όπλο, για παράδειγμα, ένα σπαθί, για να υπονοήσουν μια μάχη ενάντια στη δοξασία ή να πολεμήσουν εναντίον οποιασδήποτε κακομεταχείρισης για να πάει στον φορέα του τατουάζ. Εν πάση περιπτώσει, αν και δυνατά ή ήρεμα, τα αγγέλου τατουάζ φαίνεται να είναι, γενικά, ευφορικά κομμάτια που θυμίζουν στον φέροντα να μείνει αφοσιωμένη και να συνεχίσει με τη ζωή του για τον Θεό.

4. παλίρροια Μαϊάμι μελάνι τατουάζ στο πόδι:

Ένα τατουάζ με τις παλίρροιες δεν χρειάζεται να είναι μια λογική αναπαράσταση φωτογραφικής απεικόνισης ενός γνήσιου καταιγιστικού κύματος στη θάλασσα. Μπορεί να εκτείνεται από μια μεγάλη εικόνα, με μια ακτή ή σύννεφο στον ουρανό, σε ένα βασικό τατουάζ απλά κυματιστές γραμμές μέσα σε μια φυλή. Το κύμα είναι επίσης μια τρομερή προσέγγιση για τη διασύνδεση μεγαλύτερων τατουάζ μαζί.

Miami-ink-τατουάζ-σχέδια-παλίρροιες

Μια απλή διάταξη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συσχετίσει τα τατουάζ littler και να τα μετατρέψει σε ένα μεγαλύτερο κομμάτι χειροτεχνίας σώματος. Η πολύπλευρη φύση ενός θέματος παλίρροιας με το μελάνι του Μαϊάμι μπορεί να διαφέρει σημαντικά. Κάποιοι μπορεί να είναι σε μεγάλο βαθμό σημείο προς σημείο και hued, ενώ άλλοι μπορεί να είναι μια μοναχική κυματιστή γραμμή που διασυνδέεται σε κάτι πιο προεξέχον. Αυτό το καθιστά μια άψογη απόφαση τατουάζ περίγραμμα για tats οποιουδήποτε μεγέθους.

5. Τατουάζ Μαϊάμι Σταυρού στα πίσω:

Οι σταυροειδείς τατουάζ μελάνης Cross Miami μπορούν να φτάσουν σε σημαντικό βαθμό από την εποικοδομητική έως την ανταγωνιστική, ωστόσο είναι γενικά κάπως ατομικές προλαμβάνοντας τον δικαιούχο του τατουάζ. Τα γοτθικά σταυροειδές τατουάζ που συνήθως φαίνονται συνήθως δεν έχουν θρησκευτικό κεντρικό χαρακτήρα, ωστόσο μιλούν σε αγωνία, αγανάκτηση ή δυστυχία.

Μιάμι Ink Cross Tattoo

Έχουν συχνά μεσαιωνικά ή βικτοριανά περιγράμματα που είναι για το μεγαλύτερο μέρος του αμυδρό συμβολισμό. Ορισμένα βασικά σχέδια για αυτό το είδος σταυρού είναι των λεπίδων με αίμα στην άκρη ή κυρτωμένα με μεταλλικές σφήνες, που κάνει μια εμφανή σχέση με την αγωνία.

Δείτε περισσότερα: Τατουάζ αυτοκόλλητα για παιδιά

6. Πικραλίδα Τατουάζ στον ώμο με τη χρήση μελάνης του Μαϊάμι:

Πικραλίδα Tattoos

Ένα τατουάζ που σχεδιάζεται από πικραλίδα από το μελάνι του Μαϊάμι είναι συνήθως πολύ αντίθετο στη σκίαση και περιέχει έναν αξιολάτρευτο νεαρό ή μια νεαρή κοπέλα που κάθεται ευτυχώς πριν από αυτό το υπέροχο άνθος. Αυτό το είδος τατουάζ είναι το πιο κατάλληλο για τους εφήβους που έχουν μετακινηθεί πρόσφατα από τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τους και θα τους ταιριάζει άψογα! Καθισμένος σφιχτά για μια ευχάριστη άνθηση για να βλαστήσει είναι μια άψογη κατάσταση για εκείνους τους μεγάλους μελετητές που προβλέπουν κάτι εξαιρετικό στη ζωή τους επίσης.

7. Τατουάζ Μαϊάμι μελάνης στο ισχίο:

Γοργόνα Tattoo

Οι Γοργόνες είναι μυστικιστικά και εντυπωσιακά πλάσματα που ήταν γνωστά για να δελεάσουν τους ναυτικούς με την εντυπωσιακή εμφάνιση και τις όμορφες φωνές τους. Είναι μέρος του φανταστικού κόσμου και έχουν γίνει ένα πολύ δημοφιλές σχέδιο τατουάζ για τις γυναίκες σήμερα. Ένα τατουάζ μελάνι γοργόνας του Μαϊάμι που δείχνει την εικόνα μιας γοργόνας που στέκεται σε μια ένδοξη στάση είναι ένα σύμβολο της εξουσίας και της εξουσίας.

8. Τατουάζ Μαϊάμι μελάνι Tribal Tattoo:

Miami-ink-τατουάζ-σχέδια-Tribal-7

Οι καλλιτέχνες δερματοστιξιών Miami Ink είναι ειδικοί και γνωρίζουν ακριβώς πώς να παραδώσει ένα τατουάζ που θα φανεί καταπληκτικό για εσάς. Ένα παράδειγμα θα είναι η φυλετική Tattoo Δράκου. Κατασκευασμένο σε μαύρο χρώμα, αυτό το τατουάζ δείχνει την εικόνα ενός δράκου σε ένα πολύ παραδοσιακό και καλλιτεχνικό φυλετικό στυλ. Δείχνει τη δημιουργικότητα και τη μοναδικότητα των σχεδίων τατουάζ μελάνι Miami.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια μελάνης τατουάζ

9. Τατουάζ μελάνης Μαϊάμι:

Παράδεισος Tattoo

Το τατουάζ μελάνι του ουρανού στο Μαϊάμι είναι όμορφο για να το κοιτάξετε. Δείχνει τη διαίρεση μεταξύ καλού και κακού. Η παρουσία αγγέλων το καθιστά πολύ ελκυστικότερο. Αυτό είναι ένα από τα περίπλοκα και πιο δημοφιλή σχέδια τατουάζ μελάνι Μαϊάμι για τους άνδρες.

10. Σχεδιασμός τατουάζ Miami Ink Rose για γυναίκες:

Τριαντάφυλλο Tattoo

Η αίθουσα μελάνης του Μαϊάμι ξέρει πραγματικά πώς να κάνει το τατουάζ σας να φαίνεται ευχάριστο, ελκυστικό και όμορφο. Μια εικόνα ενός φωτεινού κίτρινου τριαντάφυλλου στο πόδι σας δίνει μια μοναδική εμφάνιση. Είστε σίγουροι ότι θα λάβετε συγχαρητήρια μόλις λάβετε αυτό το σχέδιο με μελάνι.

11. Τατουάζ μελάνης Μαϊάμι για τα κορίτσια:

Πίσω of the Ear Miami Ink Tattoo

Ένα υπέροχο σχέδιο που φαίνεται ανάμεσα στα σχέδια τατουάζ μελάνι Miami είναι αυτά που έχουν την εικόνα ενός πολύχρωμου φτερού στο πίσω μέρος του αυτιού. Αυτό το συγκεκριμένο σχέδιο φαίνεται πολύ όμορφο σε εμφάνιση και πολύ ρεαλιστικό ταυτόχρονα. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις νέες γυναίκες. Τώρα είναι η ώρα για flaunt αυτό το τατουάζ για σας.

12. Όμορφη τατουάζ κορίτσια από το μελάνι του Μαϊάμι:

Πανεμορφη Girls Tattoo

Τα όμορφα σχέδια τατουάζ κορίτσια είναι πραγματικά μια θαυμάσια δημιουργία στην πλάτη τους. Η ιδέα δύο γυναικών ντυμένες με αισθησιακά ρούχα φαίνεται ελκυστική και ελκυστική. Αυτό το τατουάζ του Μαϊάμι είναι καλύτερο φορεμένο στο πίσω μέρος, δεδομένου ότι η πλάτη σας δίνει περισσότερο χώρο για να ταιριάζει με τους χαρακτήρες μαζί με τα άλλα απαραίτητα χαρακτηριστικά που πρέπει να προστεθούν.

13. Εκτοξευόμενα κύματα τατουάζ στο χέρι Με το μελάνι του Μαϊάμι:

Εκτόξευση Waves Tattoo

Ένας μεγάλος σχεδιασμός τατουάζ που βλέπει στη στοά του τατουάζ μελάνι του Μαϊάμι είναι αυτός με τα εκτοξευόμενα κύματα. Δείχνει την εικόνα ισχυρών και δυνατών κυανών κυμάτων που σπεύδουν με όλη τη δύναμή τους. Στέκεται ως σύμβολο της εξουσίας και της εξουσίας και είναι πράγματι ένας θαυμάσιος σχεδιασμός.

14. Ελπίδα Δεσμώτης Καρδιά Miami τατουάζ στο λαιμό:

Ελπίδα Bound Heart Tattoo

Η Ελπίδα Δεσμώτης καρδιά τατουάζ είναι μια μοναδική δημιουργία των καλλιτεχνών τατουάζ Μαϊάμι Μελάνι. Περιέχει την εικόνα δύο όμορφων γαλαζοπράσιων πτηνών μεταξύ των οποίων βρίσκεται μια κόκκινη καρδιά. Ένα μακρύ banner τρέχει κατά μήκος του που λέει "Ελπίδα Δεσμώτης Καρδιάς". Στέκεται ως σύμβολο έμπνευσης και ειρήνης.

15. Τατουάζ μελάνης Μαϊάμι Τίγρη:

Λεοπάρδαλη Tattoo

Τόσοι πολλοί άνθρωποι στον κόσμο επιθυμούν να δώσουν στον εαυτό τους μια έντονη και θαρραλέα ματιά. Για αυτό το είδος του πλήθους, το καλύτερο σχέδιο τατουάζ θα ήταν το λεοπάρδαλο τατουάζ Μαϊάμι μελάνι. Αποτελούν σύμβολο δύναμης και αποφασιστικότητας και θεωρούνται μερικά από τα ταχύτερα άγρια ​​ζώα στον κόσμο. Θα κάνουν το τατουάζ σας να φανεί εκπληκτικό και υπέροχο.

Μπορείτε να το κάνετε αυτό απλά πηγαίνοντας στα τατουάζ καταστήματα και τατουάζ ειδικοί που είναι πλήρως εξουσιοδοτημένοι. Επιπλέον, εσείς, ο ίδιος, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι όλα όσα διεισδύουν στο δέρμα σας είναι καινούργια και στείρα.

Πηγή εικόνας: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

6 + 3 =