15 δημοφιλή ελαφρύ μαύρο τζιν μόδας το 2018

Το denim είναι παντελόνι, ένα είδος ρουχισμού, που παράγεται συνήθως στον κόσμο της μόδας τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Συχνά η έκφραση "τζιν" αναφέρει ένα συγκεκριμένο είδος παντελονιού. Τα παντελόνια είναι ιδιαίτερα συνηθισμένα μεταξύ των νέων και έρχονται σε διαφορετικά χρώματα, όπως τα τζιν, το καμπάνα, το αντιανεμικό, το μπούτι, τα κοκαλιάρικα τζιν, η ίσια κοπή, η χαμηλή μέση κλπ. Τα «ταραγμένα» παντελόνια έχουν αποδειχθεί προοδευτικά στη μόδα.

Τα μαύρα τζιν είναι διαθέσιμα σε πολλά χρώματα, στυλ και καλούπια. Αυτά τα τζιν φοριούνται για να προστατεύσουν τον εαυτό τους σαν αναβάτες του ποδηλάτου. Τζιν μπορεί να φορεθεί από κάθε άτομο ανεξάρτητα από την ηλικιακή ομάδα, το φύλο, τον τύπο του σώματος κλπ. Μεταξύ όλων των μαύρων τζιν είναι πιο ευνοϊκά για τους άνδρες και τις κυρίες. Οι άνδρες και οι κυρίες μπορούν να συνδυάσουν κορυφαία χρώματα με μαύρα τζιν, τα οποία μπορούν να κάνουν την εμφάνισή σας μοντέρνα.

μαύρος jeans

Οι άνθρωποι δεν χρειάζεται να σκεφτούν πολύ για το ζευγάρωμα κορυφή με τα μαύρα τζιν. Είναι εύκολα διαθέσιμο όποτε το θέλετε και μπορεί να φορεθεί οπουδήποτε κι αν πάτε, είτε πρόκειται για διασκέδαση με τους φίλους και την οικογένεια ή το πάρτι ή στο χώρο εργασίας σας. Το κολλέγιο με τα κορίτσια και τα αγόρια προτιμά τα Black Jeans και δοκιμάζει πολλούς τύπους μπλουζών και Tops και διάφορα είδη αξεσουάρ με μαύρα τζιν.

Casual και επίσημα μαύρα τζιν για άνδρες και γυναίκες:

Ας δούμε να έχουμε κάποια καλύτερη άνεση μαύρο τζιν στολή για τους άνδρες και τις γυναίκες στην Ινδία.

1. Τα κορίτσια εκκίνησης κομμένα τζιν σε μαύρο:

Μπότα Cut Jeans

Τα Boot Cut Jeans είναι μικρότερα στους μηρούς και πιο εκτεταμένα κάτω από τα γόνατα. Αυτά τα παντελόνια φαίνονται υπέροχα στις κυρίες. Αυτά τα παντελόνια είναι ιδανικά για το χειμώνα ή για οποιοδήποτε σημείο επιθυμείτε να φορέσετε ψηλές μπότες.Ωστόσο, το τέλος του τζιν φουσκώνει έξω για να χωρέσει πάνω από τις μπότες άνετα.

2. Μαύρο δέρμα τζιν για τις γυναίκες:

Κοκαλιάρης Jeans

Τα λεπτό τζιν φαίνονται υπέροχα σε ψηλές νεαρές κυρίες και νέους άνδρες. Επίσης, εκείνοι με φαρδιές γοφούς δεν θα φαίνονται υπέροχα σε κοκαλιάρικα τζιν. Λεπτά τζιν επισημαίνουν μια στενή περικοπή. Αυτά τα αδιάβροχα παντελόνια μειώνονται προς το τέλος του κάτω ποδιού και φαίνονται καλύτερα σε ένα άψογα σχηματισμένο σώμα. Είναι καλύτερα να φορούν με γόνατο υψηλές μπότες ή ψηλά τακούνια που ακτινοβολούν μια πιο σέξι και ισχυρή εμφάνιση.

3. Slim Fit μαύρα τζιν για άνδρες:

Λεπτός Fit Jeans

Αυτά τα εσώρουχα αγκαλιάζουν το άκρο και τους μηρούς σταθερά. Αυτά τα παντελόνια φαίνονται απίστευτα σε κυρίες με μια όμορφη βάση. Λεπτά τζιν ταιριάζουν είναι ακριβώς όπως το κοκαλιάρικο fit, αλλά δεν είναι τόσο σφιχτά σε μεγάλο βαθμό. Είναι μια αξιοπρεπής επιλογή για τα άτομα που τους αρέσουν εξαιρετικά μερικά τζιν ακόμα ή δεν ενδιαφέρονται για τα λεπτά παντελόνια.

4. Μαύρο τζιν τέννις Stretch:

Τέντωμα Jeans

Τα τεντωμένα τζιν απλά φαίνονται εκπληκτικά στο σώμα κάθε κυρίας. Αυτά τα παντελόνια προορίζονται για να κρύψουν όλα τα ελαττώματα του σώματος και να δώσουν στο χρήστη ένα στομάχι φιλοφρόνησης, κλιματισμένους μηρούς και ένα σφιχτό άκρο.

5. Μπλε Tapered τζιν Mens:

Κοντραρισμένο Jeans

Υπάρχει περισσότερος χώρος στην περιοχή των μηρών όταν αντιπαραβάλλεται με ένα λεπτό κομμένο τζιν, όμως το τέντωμα γίνεται πιό λεπτό καθώς κινείται προς τα κάτω προς το κάτω πόδι. Οι άνθρωποι με μεγάλο κανονικό σώμα που έχουν μεγαλύτερα πόδια φαίνονται υπέροχα στα Tapered Jeans.

6. Loose Fit Black Jeans for Men:

Χάνω Jeans For Men

Η πιο ευδιάκριτη τζην δίνει πολύ χώρο στους μηρούς, τα πόδια και το άκρο για τους άνδρες που το χρειάζονται. Δεδομένου ότι αυτά τα τζιν έχουν χαλαρή εφαρμογή, σύντομα άτομα θα πρέπει να τους κρατήσει υπό έλεγχο? αλλιώς θα τελειώσουν απλά να φαίνονται μικρότεροι από το ανάστημα τους. Τα παντελόνια ελεύθερης τοποθέτησης προωθούν μια ευχάριστη και χαλαρή εμφάνιση.

7. Χαμηλή μέση τζιν εξόδου:

Χαμηλός Waist Jeans

Τα χαμηλά τζιν μέσης θα είναι παντελόνια που ταιριάζουν πολύ χαμηλά στο midriff, ομοίως αποκαλούμενα "χαμηλά κομμένα παντελόνια". Αυτά είναι ιδανικά για άνδρες με μικρό ύψος.

8. Υψηλή Rise Jeans για Κυρίες:

Υψηλός Rise Jeans

Αυτά τα τζιν φαίνονται εξαιρετικά για τις γυναίκες που είναι ψηλές και λεπτές επίσης. Τα υψηλά Rise Jeans έχουν υψηλή περιφέρεια μέσης και ως επί το πλείστον ταιριάζουν καλύτερα στους άνδρες που είναι ψηλοί και πρέπει να φορούν τα παντελόνια τους στην κοιλιά.

9. Χαλαρή τζιν:

Χαλαρή Jeans

Τα τζην με τακτική κοπή μπορούν να φορεθούν από τα περισσότερα είδη σώματος. Denims ότι το συστατικό ένα casual φέτα είναι καλύτερο να φορέσει. Είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμες και μπορούν να φορεθούν με τα πάντα.

10. Μαύρα ίσια κομμένα τζιν:

Ευθεία Cut Jeans

Τα Straight Cut Jeans συνήθως παραμένουν στην κανονική κοιλιά και είναι σφιχτά σε όλη την περιοχή των μηρών. Πρόκειται για μια εξαιρετικά παραδειγματική εμφάνιση και είναι κατάλληλη στις περισσότερες ρυθμίσεις. Τα άτομα με ευθύγραμμα περίγραμμα των ποδιών από τους γοφούς μέχρι τα πόδια μπορούν να τραβήξουν την εικόνα τους με ευθεία παντελόνια. Οι άκρες βάσης αυτών των παντελόνι δεν ανοίγουν, είναι λίγο μικρότερες στη βάση και το κάτω πόδι.

11. Τζιν Flare Cut:

Φωτοβολίδα Cut Jeans

Το μεγαλύτερο μέρος που φοριέται κάτω από την κοιλιά, τα παντελόνια φλεβοκαθίσματα είναι πολύ τοποθετημένα γύρω από το μεσαίο τμήμα, που παίρνει περισσότερο σαν ένα κτύπημα σαν σχήμα. Flare Cut Jeans εντούτοις, όπως το Boot Cut Jeans σε εμφάνιση, ανοίγουν ιδανικά από τα γόνατα αντί για bootcut ότι φλεγμονή μετά τα γόνατα.

12. Black Ripped Jeans Outfit:    

Έσπασε Jeans

Επίσης, αυτό είναι γνωστό ως τζιν φίλου. Αυτά τα Ripped Jeans είναι είδος τζιν τζιν με περικοπές και δάκρυ, συχνά στα γόνατα, εν τούτοις δυνητικά σε διαφορετικές περιοχές στο αερισμό. Τα παντελόνια Tore ήταν βασικά μια επιρροή της υπερβολικής φθοράς. Σύντομα, τα άτομα άρχισαν να φορούν ριγέ τζιν για να δείξουν την ατομικότητά τους. Έτσι τα άτομα που σκόπιμα φορούσαν σχισμένα τζιν δεν ήταν αναγκαστικά φτωχά. Είχαν πλήρη επίγνωση της απόφασής τους.

13. Τζιν φίλων για κορίτσια:

Φίλος Jeans

Τζιν φίλων είναι λατρευτά και άνετα παντελόνια που προορίζονται να φαίνονται κάπως ελεύθερα και φθαρμένα. Παρά αυτό το ανδρικό όνομα, αυτός ο αγώνας παντελόνι μπορεί σε κάθε περίπτωση να προσθέσει μια θηλυκή πινελιά σε οποιοδήποτε ντουλάπι και μπορείτε να κοιτάξετε αιχμηρά σε παντελόνι γλυκό. Αυτά είναι ένα ζευγάρι που ταιριάζει και σας συγχαίρει και ταιριάζει με μια ποικιλία από γοητευτικές κορυφές.

14. Capri Jeans for Girls:

Capri Jeans

Αυτά φτάνουν μέχρι τα γόνατα. Capri είναι συνήθως διαδεδομένη μεταξύ των ατόμων σε πολλές χώρες.Capri Jeans ονομάζεται διαφορετικά τρία τεταρτημόρια παντελόνια είναι denims που είναι μακρύτερα από σορτς? Ωστόσο, δεν είναι το μήκος των παντελόνι.

15. Ευρεία στολή τζιν ποδιών: 

Wide-πόδι Jeans   

Τα φαρδιά τζιν ποδιών είναι χαλαρά από το γόνατο. Φωτίζουν μέχρι να πέσει κάτω στο τέλος. είναι κατάλληλο για σώμα με σχήμα αχλαδιού. Γραμματοσειρά ντροπαλός για να καμαρώνει τις καμπύλες σας με αυτό το ύφος. Δεν είναι τόσο ζεστοί όσο κοκαλιάρικο.

Τα μαύρα τζιν είναι σίγουρα μια πρώτη επιλογή για τους άνδρες και τις γυναίκες. Παρόλο που τα τζιν είναι διαθέσιμα σε πολλά χρώματα αλλά για μερικούς, τα μαύρα τζιν ποτέ δεν έφυγαν. Οι άνθρωποι θα υποδεχτούν πάντα κάτι νέο στη μόδα. Τα μαύρα τζιν θα πάνε πάντα με οποιοδήποτε χρώμα Top και T-shirt

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

58 − = 56