15 χρωματιστά τζιν για γυναίκες και άνδρες με στυλ 2018 | Στυλ στη ζωή

Τζιν ήταν πάντα στη μόδα και θα είναι. Γίνεται λίγο δύσκολο να επιλέξετε το τέλειο ζευγάρι τζιν σύμφωνα με την επιλογή και την τοποθέτησή σας. Υπάρχουν τόσοι τύποι τζιν και τώρα είναι σε τόσα πολλά χρώματα. Μέσα από τη μόδα έχουμε περισσότερες επιλογές από τις οποίες μπορούμε να επιλέξουμε. Τα χρωματιστά τζιν έρχονται σε διαφορετικά σχέδια, στυλ και ύφασμα επίσης. Αυτά είναι κατάλληλα για οποιαδήποτε στολή λέει ότι είναι συμβαλλόμενο μέρος, δουλειά ή κάθε ευκαιρία που ταιριάζει για όλους.

Καλύτερο έγχρωμο τζιν για γυναίκες και άνδρες 2018:

Ας βρούμε εδώ με τα αναφερόμενα mens και womens χρωματιστά τζιν στο ύφος για το 2018.

1. Κοσμήματα σχεδιαστών τζιν:

Σχεδιαστής Colored Jeans

Αυτό είναι το πιο προτιμώμενο τζιν για πάρτι. Τα τζιν σχεδιαστές έχουν πλούσια σχέδια σε αυτά μαζί με τα πλούσια κομμάτια και τα υφάσματα. Αποτελούν μια καταπληκτική στολή όταν συνδυάζονται κορυφές σχεδιαστή. Αυτά μπορεί να είναι μικρά τζιν ή πολύ ή μπορεί να έχουν πολλά χρώματα και σχέδια σε αυτό.

2. Τυπικά γυναικεία χρωματιστά τζιν:

Επίσημος Colored Jeans

Αυτά είναι τα επίσημα τζιν που μπορούν να φορεθούν οπουδήποτε, οποτεδήποτε. Το καλύτερο πράγμα για αυτά τα τζιν είναι ότι έρχονται σε διαφορετικά συναρπαστικά χρώματα επίσης. Με το χρώμα της παραλλαγής μπορείτε να τα συνδυάσετε με πολλαπλές κορυφές και να διαμορφώσετε διαφορετικές στολές για πολλές ημέρες. Αυτά τα χρώματα τζιν μπορούν να φορεθούν και στα γραφεία λόγω της κομψότητας και της απλότητας τους. Παρέχει άνεση στη στολή σας.

3. Κόμμα φορούν χρωματιστά τζιν:

Κόμμα Wear Colored Jeans:

Τζιν μπορεί επίσης να είναι ένα πάρτι φθορά ντύσιμο. Με τα διαφορετικά χρώματα δίνει μια πλήρη διαφορετική πιασάρικη ματιά στο ντύσιμο. Αυτά τα χρωματιστά τζιν είναι ένας τέλειος τρόπος να φορέσετε κάτι πολύχρωμα και κομψά. Τα ζωντανά χρώματα όπως το κόκκινο, το ροζ, το μπλε κ.λπ. δίνουν μια διαφορετική εμφάνιση αντί των σχεδίων με σχέδια denim. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κορυφή σύμφωνα με τα χρωματιστά τζιν σας.

4. Τζιν χρώματος Khaki:

Χακί Colored Jeans

Το Khaki είναι το επόμενο χρώμα που είναι διάσημο σε κάθε είδος ρούχων. Φαίνεται νηφάλιος και κομψός που το καθιστά πιο δημοφιλές ανάμεσα στα ρούχα. Το Khaki φαίνεται καλό με απαλά χρώματα και δίνει ένα χαριτωμένο στυλ όταν φοριέται. Τώρα τα χρώματα τζιν έρχονται επίσης σε χρώμα Χακί έτσι ώστε να είναι εύκολο να φορεθούν και να συνδυαστούν. Αυτά τα μοτίβα kaki jeans είναι λίγο διαφορετικά αλλά αποδεκτά από τις γυναίκες αυτές τις μέρες.

5. Παιδικά έγχρωμα τζιν:

Παιδιά Colored Jeans

Μορφή που είναι παιδί ή ενήλικος έχετε όλα τα είδη υφασμάτων που χρειάζεστε. Υπάρχουν τόσες πολλές χρωστικές που είναι τώρα διαθέσιμες για τα παιδιά τζιν ότι με με τόσα πολλά χρώματα. Το καλύτερο πράγμα για αυτά τα τζιν είναι ότι έρχονται σε τόσα πολλά χρώματα. Με αυτά τα χρώματα μπορείτε να έχετε μια νέα στολή για τα παιδιά κάθε μέρα.

6. Τζιν:

Μπότα Cut Colored Jeans

Όταν μιλάμε για τη μόδα πώς αυτά μπορούν να μείνουν πίσω. Το περίφημο τζιν μπότες. Αυτά ήταν γνωστά πίσω από τη δεκαετία του '80. Νωρίτερα αυτά χρησιμοποιούνται για να έρθουν σε ένα μόνο χρώμα τώρα που είναι σε πολλά χρώματα. Αυτές οι περικοπές εκκίνησης είναι ευρείες κοντά στο πόδι και κάνουν μια υπέροχη στολή όταν συνδυάζονται με μικτά χρώματα.

7. Φωτιζόμενες χρωματιστές τζιν:

Φωτιζόμενη Colored Jeans

Ένας άλλος διάσημος τύπος τζιν ήταν τα φουσκωτά τζιν. Τώρα που είναι πίσω στη μόδα έχουν έρθει σε πολλά χρώματα. Φαίνονται αρκετά εκπληκτικά και κάνουν μια κομψή στολή να φορούν. Υπάρχουν φωτεινά χρώματα που μπορούν να κάνουν τα φαντασμένα τζιν σας να φαίνονται καταπληκτικά.

8. Τζιν χρώματος πλυσίματος μαϊμού:

Πίθηκος Wash Colored Jeans

Το πλύσιμο μαϊμού ήταν ένας άλλος διάσημος τύπος τζιν. Είχε 2-3 χρώματα όταν ξεκίνησε. Τώρα έχει πολλά χρώματα σε αυτό. Το μπλε ουρανό φαίνεται πολύ όμορφο στα κορίτσια. Φόρμα μπλε ουρανού με μέντα πράσινο όλα τα διαφορετικά είδη χρωμάτων είναι διαθέσιμα.

9. Skinny Τζιν:

Κοκαλιάρης Colored Jeans

Τα κοκαλιάρικα τζιν είναι τα πιο φθαρμένα τζιν. Με αυτό το νέο είδος τζιν που γίνεται δημοφιλές στη μόδα, τα χρώματα έχουν επίσης σημασία. Αυτά τα τζιν κολλούν στο σώμα σας και δίνουν το σχήμα του σώματός σας. Υπάρχουν επίσης πολλά χρώματα σε αυτό που φαίνεται καλό όταν συνδυάζεται με αντίθεση ρούχα.

10. Κόβει τα έγχρωμα τζιν:

Κόβει Colored Jeans

Αυτή είναι μια άλλη σύγχρονη μόδα που έχει γίνει το κέντρο της έλξης. Επίσης γνωστό ως τα σχισμένα τζιν, οι άνθρωποι αγαπούν πραγματικά να το φορέσουν και είναι πιο ενθουσιασμένοι για να τους δοκιμάσουν σε διαφορετικά χρώματα. Τώρα που υπάρχουν πολλά χρώματα σε αυτό φοριούνται πολύ συχνά και απροσδόκητα.

Δείτε περισσότερα: Ανδρικά τζιν για το 2017

11. Έγχρωμοι Jeans Boyfriend:

Εγχρωμος Boyfriend Jeans

Τα τζιν φίλων είναι ένα άλλο πράγμα στη μόδα για τα κορίτσια. Θέλουν να φορούν χαλαρά τζιν και να έχουν μια διαφορετική δήλωση στυλ. Τώρα που αυτά τα τζιν έχουν χρώμα το θέλουν περισσότερο. Αυτές έχουν γίνει μια νέα τάση στα τζιν χρώματος γυναικών.

12. Χρωματιστά τζιν τζιν:

Εγχρωμος Cigarette Jeans

Η λεπτή εφαρμογή έχει επίσης λίγα είδη που είναι γνωστά ως τζιν τζιν. Αυτά έχουν σχήμα τσιγάρου και έρχονται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Αυτά μπορούν επίσης να φορεθούν καθημερινά και ως casual φόρεμα. Τα χρώματα τζιν κόκκινο, κίτρινο, καφέ, πορφυρό είναι πολύ φορεμένα από ανθρώπους που τους αρέσει να πειραματίζονται με χρώματα.

Δείτε περισσότερα: Μπλε τζιν για γυναίκες και άνδρες

13. Χρωματιστά τζιν ποδιών:

Εγχρωμος Wide Leg Jeans

Αυτά είναι τζιν με μεγάλες περικοπές από το ίδιο το γόνατο. Αυτά συνήθως έρχονται σε βασικά χρώματα denim αρχικά, αλλά τώρα έρχονται σε οποιοδήποτε χρώμα θέλετε να έχετε. Με αυτές τις επιλογές πολλαπλών χρωμάτων αυτά τα χρωματιστά γυναικεία τζιν φορούν τώρα με συνδυασμούς συνδυασμών και συνδυασμών.

14. Χρωματιστά τζιν Capri:

Εγχρωμος Capri Jeans

Οι Capri ήταν πάντα στη μόδα και ήταν καλοί για άτομα με μικρά ρούχα. Με τόσα πολλά χρώματα διαθέσιμα Capri είναι φορεμένα τώρα με πολλές κορυφές και ακόμη και μίξερ και ταιριάζουν εξαρτήσεις είναι επίσης φτιαγμένα. Φαίνονται πολύ δροσερά σε χρώματα όπως το λευκό, το μαύρο, το πορτοκαλί κλπ.

Δείτε περισσότερα: Γυναικεία τζιν στο στυλ 2017

15. Χρωματιστά τζιν με μανίκια:

Κουμπιά Colored Jeans

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό είναι τα τσάντες με χρωματιστό μανίκι. Αυτά τα τζιν είναι διπλωμένα κοντά στους αστραγάλους για να τα δούμε σύντομα. Υπάρχουν πολλά χρώματα στα οποία αυτά τα τζιν έρχονται. Φορούν άνετα. Φαίνονται επίσης πολύ χαριτωμένα σε διάφορα χρώματα που μπορούν να σας κάνουν μια νέα στολή για διαφορετικές μέρες.

Αυτά είναι μερικά στυλ χρωματιστά τζιν που είναι στη μόδα και με τις πολύχρωμες επιλογές που είναι διαθέσιμες είναι μεγάλη για να δοκιμάσετε. Αυτά μπορούν να φορεθούν σε διάφορες εκδηλώσεις, όπως πάρτι, χώρους εργασίας ή ακόμα και φορεμένα. Δοκιμάστε τις σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

83 − = 74