15 καλύτερες από απλά δερμάτινα πορτοφόλια για τις γυναίκες 2018

Τα πορτοφόλια έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στα αξεσουάρ των ανδρών και των γυναικών. Τα πορτοφόλια από δέρμα και υφάσματα ήταν πάντα τα αγαπημένα και για τα δύο. Αρχικά, μόνο οι ηλικιωμένες γυναίκες φορούσαν μικρά πορτοφόλια από ύφασμα, ενώ οι κυρίες φορούσαν μεγάλα πορτοφόλια. Αλλά τώρα μια μέρα, ακόμη και οι γυναίκες συνηθίζουν σε μικρά πορτοφόλια αντί για βαριά πορτοφόλια για κομψή εμφάνιση. Μεταξύ όλων των υλικών, τα δερμάτινα πορτοφόλια είναι αρκετά δημοφιλή λόγω της τελικής τους αφή που δίνουν.

τα πιο απλά δερμάτινα πορτοφόλια για γυναίκες

Μαζί με την αλλαγή στην τάση της μόδας για αξεσουάρ, υπάρχουν διάφορα σχέδια διαθέσιμα για πορτοφόλια μαζί με διαφορετικά εμπορικά σήματα δερμάτινο πορτοφόλι.

Διαφορετικοί τύποι δερμάτινων πορτοφολιών για γυναίκες:

Ας δούμε μερικά επώνυμα βραχυπρόθεσμα και μακρά σχέδια δερμάτινων πορτοφολιών που μεταφέρονται δημοφιλώς από τις γυναίκες.

1. Αναγλυφοποιημένο καφέ δέρμα σχεδίαση πορτοφολιών:

καφέ-ανάγλυφο πορτοφόλι

Δερμάτινα πορτοφόλια για γυναίκες που κατασκευάζονται από δέρμα με καφέ χρώμα δίνουν μια φανταχτερή εμφάνιση με φτερωτά κρέμονται ζώνες. Το μακρύ σκέλος σας επιτρέπει επίσης να συνεχίσετε τους ώμους. Στο γυναικείο καφέ δερμάτινο πορτοφόλι δίνεται ένα floral σχέδιο με ανάγλυφο. Δίνει μια funky ματιά για τους έφηβους κολλεγίων για τακτική φθορά. Δίνει μια κοπέλα αγελάδα εμφάνιση όταν μεταφέρονται σε casuals.

2. Δερμάτινο πορτοφόλι γυναικείο με διπλή σκίαση χρώματος:

διπλού χρώματος πορτοφόλι

Ένα θησαυρό δερμάτινο πορτοφόλι με διπλές χρωματικές αποχρώσεις δίνει μια ενιαία ματιά στις γυναίκες που το μεταφέρουν για πάρτι, παμπ, μικρά γατάκια κλπ. Η κλειδαριά μεσαίου μήκους δίνει τελειωτική αφή στο πολύχρωμο πορτοφόλι.

3. Απλά Δερμάτινα Πορτοφόλια για τις Γυναίκες:

απλά δερμάτινα πορτοφόλια

Ψάχνετε για κάτι απλό και λεπτό στο γυναικείο πορτοφόλι! Εδώ είναι ένα απλό δερμάτινο σχέδιο πορτοφολιών από δέρμα διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα. Το πορτοφόλι περιέχει μια καμπύλη απλού κύματος για να προσθέσει στη λιχουδιά του. Είναι ένα δημοφιλές πορτοφόλι για τακτική χρήση.

4. Ροζ δέρμα Mini Wallet:

ροζ-μίνι πορτοφόλι

Προθυμία για ένα κομψό αλλά και απλό σχέδιο πορτοφολιών για να συνεχίσετε σε μικρές περιπτώσεις! Ένα γνήσιο δερμάτινο σχέδιο πορτοφολιών που είναι ακόμη μικρότερο από το πραγματικό πορτοφόλι που είναι γνωστό ως μίνι πορτοφόλι σε ροζ είναι το καλύτερο για αυτό. Το πορτοφόλι δίνει μια απλή ροζ βάση με ένα χρυσό κορμό δίνει μια γοητευτική ματιά.

5. Πτυσσόμενο πορτοφόλι από κουκουβάγια στο δέρμα:

κουπιά-πορτοφόλι

Ένα σχέδιο πουλιών για να φέρει μαζί με για εκδρομές, πικνίκ, κλπ. Είναι κατασκευασμένο από δέρμα. Στο γυναικείο πορτοφόλι δίνεται μια κουκουβάγια. Για να προσθέσετε κάποια φαντασία, οι ασημένιες προδιαγραφές σχεδιάζονται γύρω από τα μάτια της κουκουβάγιας. Είναι ευρέως αποδεκτό για κυρίες κολέγιο.

Δείτε περισσότερα: Δερμάτινα Πορτοφόλια για Άνδρες

6. Δερμάτινα πορτοφόλια Queens Crown για κυρίες:

βασίλισσες-στέμμα-πορτοφόλι

Πηγαίνοντας για βασιλική λειτουργία! Δοκιμάστε ένα πορτοφόλι που φέρει το σχεδιασμό της κορώνας μιας βασίλισσας. Το καλύτερο δερμάτινο πορτοφόλι έχει ένα υπέροχο τετράγωνο σχήμα που ανάγλυφο σε αυτό με μια γοητεία της βασίλισσας στέμμα για να προσθέσει στο υπέροχο βλέμμα του. Στο πορτοφόλι δίνεται επίσης ασημένια γωνία σταθερή στα άκρα του.

7. Ημικυκλικό Δερμάτινο Πορτοφόλι για Κορίτσια:

ημικυκλικό πορτοφόλι

Αγάπη που φέρνει τις αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας μαζί σας! Δοκιμάστε αυτό το ημικυκλικό σχέδιο δερμάτινο πορτοφόλι που σίγουρα θα σας υπενθυμίσω για τις ημέρες της παιδικής ηλικίας σας. Το πορτοφόλι έχει σχεδιαστεί με ένα διάσημο καρτούν ή ιστορικό χαρακτήρα Red Riding Hood. Είναι ευρέως επιλέξει από την εφηβεία κολεγίου.

8. Γνήσια Δερμάτινα Πορτοφόλια για Γυναίκες:

Crafted-πορτοφόλι

Ψάχνετε για κάτι διαφορετικό και απλό στο δέρμα για ένα υπέροχο σχέδιο πορτοφολιών! Ένα πορτοφόλι είναι αυτό που ψάχνετε. Το δερμάτινο πορτοφόλι της γυναίκας είναι καφέ δέρμα το οποίο είναι κατασκευασμένο με μικρές περικοπές από λεπίδα για να δώσει ένα μοναδικό σχέδιο. Είναι η κύρια επιλογή για τις γυναίκες που αγαπούν τα απλά σχέδια.

9. Πορτοφόλι αρσενικό αρκουδάκι:

τρελό πορτοφόλι

Αγαπάτε ακόμα τη χρήση υλικών δίνοντας το σχέδιο ενός αρκουδάκι! Εδώ είναι ένα πορτοφόλι με ένα αρκουδάκι. Το καλύτερο δερμάτινο πορτοφόλι έχει την εμφάνιση του προσώπου ενός αρκουδάκι που χρησιμοποιείται κυρίως για τη συλλογή νομισμάτων ή ως γουρουνάκι. Χρησιμοποιείται ευρέως από τους συλλόγους, χρησιμοποιείται επίσης από τις μεγαλύτερες γυναίκες ως δώρο στην κόρη τους.

10. Πορτοφόλια σχεδιασμένα για κορίτσια:

κούκλα-σχεδιασμένο-πορτοφόλι

Ένα σχέδιο πορτοφολιών εμπνευσμένο από τις κούκλες δίνει μια χαριτωμένη ματιά στους εφήβους κολλεγίων. Το απλό πορτοφόλι καιρού δίνεται με την εκτύπωση μιας κούκλας που το καθιστά απλό και αδέξια κάθε φορά. Το πορτοφόλι δίνει την επιλογή αρκετών μικρών και μεσαίων τσέπης που το κάνουν φοβερό.

Δείτε περισσότερα: Ταξιδιωτικά γυναικεία πορτοφόλια

11. Σχεδιασμένο πορτοφόλι της γάτας:

cat-σχεδιασμένο πορτοφόλι

Οι γυναίκες αγαπούν πολύ τα ρούχα και τα αξεσουάρ με τις εκτυπώσεις μιας γάτας. Εδώ είμαστε με δερμάτινο πορτοφόλι με σχέδιο γάτας που περιλαμβάνεται σε αυτό. Το γυναικείο πορτοφόλι κυρίες δίνει ένα τολμηρό βλέμμα όταν μεταφέρεται με casuals. Το πορτοφόλι έχει επίσης μια κουζίνα με γάτα.

12. Πολύχρωμο πορτοφόλι απλής εκτύπωσης:

πορτοφόλι απλής εκτύπωσης

Μια συνδυασμένη σχεδίαση που περιλαμβάνει απλό χρώμα και ένα τυπωμένο σχέδιο δίνει μια θαυμάσια εμφάνιση για μια περιστασιακή εμφάνιση. Το πορτοφόλι από δέρμα έχει δύο διαφορετικές αποχρώσεις και σχέδιο. Μια πλευρά αφήνεται απλή, ενώ η άλλη δίνει την εκτύπωση του μουστάκι.

13. Πλούσιο Δερμάτινο Πορτοφόλι Ρολόι Σχεδιασμός:

δέρμα-πανί-πορτοφόλι

Ένα δερμάτινο πορτοφόλι γυναικών με το συνδυαστικό σχέδιο ενός υφάσματος δίνει μια γοητευτική εμφάνιση. Στο δερμάτινο πορτοφόλι δίνονται κορδόνια υφάσματος στη μέση με μαγνητική κλειδαριά. Το σταυροειδές σχέδιο δίνει μια εμφάνιση ελέγχου που το καθιστά πιο πιασάρικο. Μεταφέρεται ευρέως για μικρά κόμματα ή περιστασιακά και σε τακτική βάση.

14. Δερμάτινο πορτοφόλι από δέρμα γυναικών:

διαμάντι-πορτοφόλι

Ένα πορτοφόλι όταν σχεδιάζεται με διαμάντια παίρνει μια ελκυστική εμφάνιση για γάμους και άλλες λειτουργίες. Το δερμάτινο μαύρο πορτοφόλι για γυναίκες είναι γεμάτο με διαμάντια διαφόρων μεγεθών για μια εμφάνιση σχεδιαστή. Το πορτοφόλι μπορεί επίσης να σχεδιαστεί με άλλες πέτρες σχήματος επίσης.

Δείτε περισσότερα: Πολυτελή Δερμάτινα Πορτοφόλια

15. Πορτοφόλι λουλουδιών από αφρώδες δέρμα:

αφρώδες λουλούδι-πορτοφόλι

Ένα πορτοφόλι σχεδιασμένο με λαμπερά λουλούδια δίνει μια άνυδρη ματιά στην κυρία που το μεταφέρει. Η βάση είναι από μαύρο δέρμα, στο οποίο τα λαμπερά λουλούδια δίνουν ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα. Αυτά τα πορτοφόλια μεταφέρονται ευρέως για λειτουργία, γάμους, πάρτι κ.λπ..

Υπάρχουν αρκετές δερμάτινες μάρκες πορτοφολιών που δίνουν διάφορα ελκυστικά σχεδιασμένα πορτοφόλια για τις γυναίκες. Η τάση μεταφοράς πορτοφολιών ακολουθείται επίσης από τις γυναίκες που εργάζονται για απλοποιημένη εμφάνιση στα γραφεία τους. Τα σχέδια σταυροειδούς κλειδώματος είναι επίσης δημοφιλή μεταξύ των γυναικών για casuals. Δεδομένου ότι δίνει το χώρο για τη μεταφορά χρημάτων, πιστωτική κάρτα, κάρτες επίσκεψης κ.λπ. σε ένα μόνο πράγμα που χρησιμοποιείται ευρέως. Μερικοί επίσης παρέχουν μια διαφορετική τσέπη για τα κινητά τηλέφωνα στο πίσω μέρος.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Αποθηκεύσετε

Leave A Comment

− 7 = 2