15 μοντέρνα μπλούζες με μανίκια σχέδια με εικόνες Στυλ στη ζωή

Γεμάτος Sleeve Blouse Designs

Τα μανίκια των ινδικών μπλούζες σχεδιαστή είναι μερικά από τα καλύτερα αξιοθέατα, όταν πρόκειται για ινδική παραδοσιακή γυναικεία ομορφιά ενδυμάτων. Οι περισσότερες μπλούζες έχουν μοναδικά σχέδια που γίνονται στα μανίκια τους. Οι μπλούζες με μανίκια είναι μερικές από τις καλύτερες μπλούζες που μπορεί κανείς να αθληθεί. Σε αυτό το άρθρο θα συζητήσουμε κάποια πραγματικά καλές αναζητήσεις μανικιών μπλούζας όλων των εποχών.

Διαφορετικοί τύποι σχεδίων μπλούζας με πλήρες μανίκι:

1. Η καφέ μπλούζα σχεδιαστών μπλούζας:

Μπλούζα sleeve designs1

Αυτές οι μπλούζες είναι κατασκευασμένες από καλό υλικό και σίγουρα μπορούν να αγωνιστούν κατά τη χειμερινή περίοδο. Ο σχεδιασμός είναι πολύ δημοφιλής και θα σφυρηλατήσει το μυαλό όλων. Αθλητισμός ένα πραγματικά φοβερό μαύρο σχέδιο σε όλη την μπλούζα και ομορφύνει το saree s επίσης. Είναι αλήθεια ότι αν αθληθεί μια όμορφη μπλούζα μανίκι σαν, η ομορφιά του saree σας θα αυξηθεί αυτόματα.

2. Η σχεδίαση του μαύρου Celebrity Full Sleeve:

Μπλούζα sleeve designs2

Αν θέλετε να αθληθείτε ένα πολύ καλό μανίκι μοτίβο μανίκια, τότε αυτό είναι ένα από τα καλύτερα που θα βρείτε ποτέ. Αθλητισμός ένα δροσερό μοτίβο σε όλη την μπλούζα μαζί με τα δελεαστικά μοτίβα που γίνονται σε αυτό. Η πλήρης σχεδίαση μανικιών κάνει την μπλούζα να μοιάζει πολύ πιο ελκυστική από ό, τι στην πραγματικότητα είναι και το χαμηλό σχέδιο λαιμού κάνει να φαίνεται πολύ κομψό. Εν ολίγοις, μπορεί να ειπωθεί ότι αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια μπλούζας πλήρους μανικιούλας όλων των εποχών.

3. Η σχεδίαση της μπλούζας του γάμου Saree:

Μπλούζα sleeve designs3

Εάν χρειάζεστε ένα όμορφο μανίκι σχέδια για μπλούζα, τότε ρίξτε μια καλή ματιά σε αυτό. Είναι σπορ το ολοκαίνουριο αξιολάτρευτο ροζ χρώμα μαζί με χαριτωμένα σχέδια σε αυτό. Θα κάνει τη νύφη να μοιάζει με άγγελο. Το πλήρες μανίκι μοτίβο της μπλούζας το καθιστά ακόμα πιο ελκυστικό και τα μικρά περίπλοκα σχέδια που έγιναν σε αυτό το καθιστούν πολύ όμορφο και όμορφο.

4. Το κόκκινο μπλουζάκι μοτίβο πλήρους μανικιού:

Μπλούζα sleeve designs4

Αν χρειάζεστε σχεδιαστές, τότε αυτή η συγκεκριμένη μπλούζα θα κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα. Το μοτίβο που γίνεται στα μανίκια της συγκεκριμένης μπλούζας είναι πολύ εντυπωσιακό και κάποιος θα το βρει τελείως κατάλληλο για αυτούς. Η μπλούζα συνοδεύεται από το saree και είναι μια από τις ωραιότερες μπλούζες που μια γυναίκα μπορεί να σκεφτεί ακόμα και αθλητικές. Τα μανίκια είναι αρκετά μακρά και εκτείνεται πλήρως στις παλάμες. Μέσα από τα μανίκια, ένα δελεαστικό μοτίβο είναι το οποίο ταιριάζει με το saree και κάνει ολόκληρο το σύνολο ρούχων να φανεί υπέροχο.

5. Η λευκή μπλούζα σχεδιαστών λευκών μανικιών:

Μπλούζα sleeve designs5

Εάν χρειάζεστε σχέδια πλήρους μανίκι μπλούζα, τότε αυτό θα είναι μια πολύ καλή επιλογή. Αυτή η μπλούζα έρχεται με ένα δελεαστικό μοτίβο και όλη η μπλούζα φαίνεται αρκετά δροσερή. Αυτή η πλήρης μπλούζα μανικιών είναι το καλύτερο πράγμα εκεί έξω, αν είστε πρόθυμοι να αθληθείτε με την καλύτερη μπλούζα σχεδιαστή σε μια ειδική περίσταση.

6. Τα μεταλλικά μανίκια πλήρους μπλούζας:

Μπλούζα sleeve designs6

Αυτή είναι μια πολύ όμορφη μπλούζα, η οποία έρχεται με ένα φοβερό σχέδιο στα μανίκια και στο μπροστινό τμήμα του λαιμού. Η μπλούζα είναι πραγματικά όμορφη και σχεδόν κανείς θα ερωτευτεί με αυτή την μπλούζα. Η μπλούζα θα συμβαδίζει με ένα μπλε saree και ο συνδυασμός αυτών των δύο θα είναι ιδανικός ακριβώς όπως αυτός στην εικόνα.

7. Η μπλε μπλε μανίκι Design:

Μπλούζα sleeve designs7

Αυτό είναι ένα πραγματικά όμορφο σχέδιο μπλούζας που έρχεται με ένα πραγματικά άνετο χρώμα και τα μικρά floral μοτίβα που γίνονται στο στήθος τμήμα της μπλούζας φαίνεται αρκετά δροσερό. Τα floral μοτίβα είναι αρκετά μοναδικά και με κάποιο τρόπο ασπάζονται μια παραδοσιακή πινελιά. Εάν χρειάζεστε ένα αξιοπρεπές σχεδιασμό μπλούζας μανικιών, τότε αυτό θα είναι ένα από τα καλύτερα ευρήματα.

8. Η μοντέρνα μπλούζα σχεδιασμού:

Μπλούζα sleeve designs8

Ψάχνετε για το πιο μοντέρνο σχέδιο μπλούζας που έχει ένα πλήρες σχέδιο μανίκι, τότε αυτό θα είναι ένα από τα καλύτερα που θα βρεθεί ποτέ κάτω από αυτή την κατηγορία. Το μοτίβο που γίνεται σε αυτό φαίνεται αρκετά κατάλληλο για τα μάτια. Τα μοτίβα που γίνονται φαίνονται πολύ δροσερά και τα μικρά και περίπλοκα σχέδια είναι πολύ φοβερά και τα πολύχρωμα μοτίβα είναι το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό σχετικά με αυτή την μπλούζα που το καθιστά τόσο συμπαθή.

9. Η Νότια Ινδία Designer Μπλούζα Σχεδιασμός:

Χειρολαβή Sarees 2010

Εάν χρειάζεστε μια μπλούζα σχεδιαστών, τότε αυτή η μπλούζα μανικιών μπορεί να είναι ακριβώς το πράγμα. Βγείτε έξω με ένα βαθύ γυαλιστερό σαρέι και θα φανείτε απολύτως θεϊκό. Η μπλούζα είναι ίσως ένα από τα καλύτερα πράγματα εκεί έξω και θα μπορείτε να αθλητείτε την μπλούζα χωρίς κανένα δισταγμό. Η μπλούζα φαίνεται πραγματικά φοβερό, όταν πρόκειται για μπλούζες με πλήρη μανίκια. Για να κάνει το όλο θέμα πιο δελεαστικό, αγωνίζεται επίσης μερικά μικρά και περίπλοκα σχέδια στα μανίκια.

10. Η μπλούζα μανικιών μόδας κυρίας:

Μπλούζα sleeve designs10

Αυτή η συγκεκριμένη μπλούζα με μανίκια έχει τη δυνατότητα να κάνει σχεδόν ο καθένας να μοιάζει με βασίλισσα. Η μπλούζα έρχεται με μερικά όμορφα σχέδια στο μπροστινό μέρος καθώς και στα μανίκια. Αυτή η πλήρης μπλούζα καλύπτει ολόκληρο το στήθος και το πάνω μέρος της πλάτης και επεκτείνεται στο λαιμό. Είναι ένα από τα πιο κομψά σχεδιαστικά μπλούζες όλων των εποχών.

Δείτε περισσότερα: Αμάνικα σχέδια μπλούζες

11. Η πράσινη βελούδινη κεντημένη μπλούζα:

Μπλούζα sleeve designs11

Αυτή η πλήρης σχεδίαση μπλούζας έρχεται με όμορφα κεντήματα που γίνονται στα μανίκια. Χωρίς αμφιβολία, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα εμφάνιση μπλούζες πλήρους μανίκι όλων των εποχών. Φαίνεται πολύ όμορφη και είναι μία από τις πιο κατάλληλες μπλούζες που θα βρεθείτε ποτέ.

12. Το μπλουζάκι εργασίας με καθρέφτη πλήρους μανικιού:

Μπλούζα sleeve designs12

Αυτή η χρυσή μπλούζα μανίκι ήταν όμορφα σχεδιασμένη με κεντήματα που χρησιμοποιούν καθρέφτες. Κάθε φορά που ασχολείστε με αυτόν τον συγκεκριμένο καθρέφτη δούλευε μπλούζα με ένα καλό saree, θα θαυμάσετε θαυμάσια.

Δείτε περισσότερα: Κινέζικα σχέδια μπλούζας κολάρο

13. Μπλούζα μαύρο σχεδιαστή με πλήρη μανίκι:

Μπλούζα sleeve designs13

Πρόκειται για μια πολύ ωραία μπλούζα που έρχεται με ένα δελεαστικό μοτίβο που γίνεται στα μανίκια. Η σχεδίαση στα μανίκια είναι ίσως η κύρια προσέλκυση αυτής της μπλούζας.

Δείτε περισσότερα: Πλήρης σχεδιασμός μπλούζας λαιμών

14. Το κόκκινο πλήρες μανίκι χαμηλής κοπής:

Μπλούζα sleeve designs14

Αυτή η κόκκινη χαμηλή μπλούζα είναι μια πολύ όμορφη μπλούζα που έρχεται με χαμηλό μοτίβο κοπής στο πίσω μέρος. Αυτό το συγκεκριμένο σχέδιο πίσω που γίνεται στην μπλούζα είναι ίσως ένα από τα καλύτερα πράγματα εκεί έξω.

15. Η σχεδίαση της μπλούζας του Celebrity Black:

Μπλούζα sleeve designs15

Αυτό το πλήρες μανίκι καθαρό μπλούζα σχεδίασης δημιουργήθηκε όμορφα με εκπληκτική κεντήματα. Αθλητισμός αυτή μαύρη μπλούζα και μοιάζει με μια συνολική βασίλισσα.

Αυτά είναι τα σχέδια μανίκι μπλούζα, αν θέλετε μια πλήρη σχεδιαστής ματιά για την μπλούζα. Σήμερα, η προσοχή δίνεται εξίσου στο είδος των σχεδίων με μανίκια δεδομένου ότι δίδεται στο μπροστινό και πίσω σχέδιο ενός μπλούζα.

Leave A Comment

+ 41 = 45