15 εκπληκτικά σχέδια τατουάζ πουλιών με εικόνες Στυλ στη ζωή

Η νέα τρέλα που έχει δει ο σύγχρονος κόσμος είναι τατουάζ. Χρησιμοποιώντας όλες τις σφαίρες και τις πηγές της τέχνης, το τατουάζ έχει φτάσει τώρα σε ένα επίπεδο τάσης όπου ένας καλλιτέχνης τατουάζ έχει πλέον αναγνωριστεί ως ένα πλήρες επάγγελμα. Πιο επικρατούν στη Δύση, τα τατουάζ έχουν παντρευτεί τους ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα, είτε είναι παλιοί ή νέοι. Ένα από τα πιο συνηθισμένα σχέδια είναι τα πουλιά, για παράδειγμα ο pop star Demi Lovato έχει ένα σμήνος πουλιών που ανεβαίνει το χέρι του. Σχέδια τατουάζ πουλιών είναι πιο διάσημα σε όλο τον κόσμο. Αυτά είναι πολύ χαριτωμένα σε εμφάνιση και ως επί το πλείστον άρεσαν νεαρά κορίτσια. Με βάση μερικά από τα καλύτερα τατουάζ πουλιών εδώ είναι μια λίστα με όλα τα τατουάζ πουλιών που μπορεί να έρθουν πρακτικά σε περίπτωση που σκέφτεστε ένα.

Τα καλύτερα τατουάζ πουλιών με εικόνες και σημασίες:

Μερικά από τα καλύτερα εκπληκτικά σχέδια τατουάζ πουλιών με νόημα και εικόνες τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες που βρίσκονται σήμερα στην τάση και προσθέτουν τον ενισχυτικό παράγοντα στην εμφάνισή σας.

1. Η τατουάζ του εξωτικού γερανού:

Οι γερανοί είναι ο συμβολισμός της ειρήνης και της ευημερίας. Είναι Πουλιά της Ευτυχίας, εικόνες της Αγάπης, και θρησκευτικά σύμβολα σε πολλές κοινωνίες σε όλο τον κόσμο. Στην Ιαπωνία, πιστεύουμε ότι οι γερανοί φέρνουν ευνοϊκή τύχη και έναν ευνοημένο γάμο, όλα τα θεωρούμενα, αναφορές γερανών που καλύπτονται μεταξύ των πτυχών του γαμήλιου κιμονό και διαφορετικών σχεδίων. Οι γερανοί συμβολίζουν επιπλέον την καινούρια ανοιχτή πόρτα. Ο απαρχαιωμένος μύθος των χιλιάδων γερανών αυξήθηκε στην πρωτοφανή φήμη στην Ιαπωνία μετά τη δήλωση του Sadako Sasaki, ενός επιζώντος της Χιροσίμα, που προσπάθησε να επικαλύψει χίλιους γερανούς origami σε μια τυπική προσφορά για ειρήνη και ανάκτηση από τη λευχαιμία.

πουλί tattoo designs

Τα τατουάζ γερανού είναι συνήθως σχέδια για τατουάζ που εκθαμβωτικά πουλιών για γυναίκες και άντρες που προορίζονται να παίξουν τις άριστες γραμμές του πλάσματος και το άψογο πλαίσιο. Αν και τα περισσότερα περιγράμματα δεν είναι έντονα λαμπρά, μερικοί τεχνίτες ανοίγουν τη δημιουργική τους ενέργεια και τρέχουν άγρια ​​με κάθε μια από τις αποχρώσεις της αίσθησης της γεύσης. Τα περισσότερα τατουάζ τονίζουν το πτηνό κατά την πτήση, απομακρύνοντας ψηλά σε γαλήνια θεμέλια.

2. Ουράνια Tattoo Bird Bird Πίσω:

Αυτό το υπέροχο φτερωτό πλάσμα έχει για αρκετό καιρό μια εικόνα της Πνευματικότητας, της Σοφίας και της Ισχύος. Αν και είναι συνηθέστερα συνδεδεμένη με τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο αετός ως κοινωνική εκπροσώπηση υπήρξε εδώ και πολλά χρόνια. Από το παρελθόν της εποχής της παλιάς Ελλάδας, τα γεράκια έχουν θεωρηθεί ως παραδείγματα ανδρικής δύναμης και ανδρισμού. Ο Έλληνας θεός Δία, γνωστός για τις διάφορες εκθέσεις του με θνητούς κυρίες, ήταν συχνά συνδεδεμένος με τον αετό και το ίδιο το πλάσμα τυπικά οριοθετούσε μεταφέροντας μια οριστική εικόνα του Δία, μια αστραπή. Ο αετός αποτελεί παράδειγμα της ελευθερίας και της προστασίας.

Ουράνιος Eagle birds tattoo

Ο Αετός κατεβαίνει ψηλά πάνω από τα βουνά και μέσα από τις κοιλάδες χωρίς περιορισμούς. Αυτός ο τύπος δερματοστιξιών πουλιών έχει επιπλέον μια άλλη συνιστώσα. και γίνεται αποδεκτή ως μια αναπαράσταση της ανάληψης του Χριστού μετά την βασανιστική δολοφονία του. Τέτοιου είδους σχέδια τατουάζ πουλιών είναι γνωστά μεταξύ των ατόμων που έχουν μια πρέπει να είναι ελεύθερη και υπερβολική. Είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια τατουάζ πουλιών για τα κορίτσια.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια τατουάζ καταπιείτε για τις γυναίκες

3. Τατουάζ αριστοκρατικό φτερό πουλιών:

Αριστοκρατικό Bird Feather birds tattoo

Από την ίδια στιγμή που ξεκίνησε η ανθρωπότητα, οι άνθρωποι συνεχώς εκτιμούν τα φτερά για την αριστεία τους. Για μερικούς, τα φτερά ενός συγκεκριμένου πτηνού θεωρούνται ότι είναι αφιερωμένες ευλογίες από τα θεϊκά όντα και αντιμετωπίζονται με το πιο υψηλό επίπεδο λατρείας που μπορούν να προσφέρουν τα άτομα από τη φυλή. Από τα ψυχρά μπλουζάκια των λοφίων ενός παγωνιού μέχρι τα κόκκινα ζεστά κόκκινα φαινόλια, τα Τατουάζ Feather έρχονται σε όλα τα σχήματα, μεγέθη και αποχρώσεις. Ακριβώς όπως υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός πετώντας πλάσματα που επιπλέουν πάνω από το λογικό μπλε ουρανό, υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός επιπτώσεων στην Τατουάζ Feather. Οι ειδικοί, σε γενικές γραμμές, προσπαθούν να παίξουν μια συγκεκριμένη κοινωνική σύνδεση με ένα περίγραμμα έχοντας κατά νου τον τελικό στόχο να εστιάσει το αξιοσημείωτο της διαμόρφωσης σε εσάς, τον φορέα, και να σας δώσει ένα κοινωνικό περιβάλλον στο οποίο θα δείτε το τατουάζ σας.

4. Τατουάζ Paradise Bird:

Παράδεισος Bird tattoo

Έχοντας ευχάριστες αποχρώσεις και εκπληκτικά σώματα, είναι πιθανότατα τα φτερωτά πλάσματα του ουρανού να εμφανίζονται τόσο συχνά σε διάφορες εκφράσεις του σώματος. Επεξεργαστείτε μπεμπούρια σε ξεχωριστό κόκκινο, πράσινο και μπλε εμφάνιση φοβερό. Ένα τέτοιο σχεδιασμό τατουάζ πουλιών για άνδρες σημαίνει συνεπώς, ότι είστε γενναίοι και πλούσιοι. Πιστεύεται ότι αυτά τα πτηνά είναι από τον παράδεισο και έχουν υποσχεθεί να μην φθάσουν ποτέ στη γη. Συμβολίζουν τον αποκλεισμό από τις φυσικές ανησυχίες, έντονα. Τα πτερύγια των φτερωτών πλάσματα του ουρανού φοριούνται από πολλές αφρικανικές φυλές. Αντιπροσωπεύει τον εσωτερικό πολεμιστή. Ένα φτερωτό πλάσμα του τατουάζ του ουρανού υπονοεί ότι εμπιστεύεστε το μεγάλο πέρα ​​από τον παράδεισο και θεωρείτε τη ζωή.

5. Σχέδια τατουάζ μαύρο πουλιών:

Μαύρος Bird Tattoo

Η προκατειλημμένη μας εντύπωση για αυτά τα πλάσματα είναι θαμπό και προκατειλημμένη, με αυτό τον τρόπο τα λαμπρά μπλε και οι ευτυχείς κίτρινες αποχρώσεις αναλαμβάνουν αμελητέο ρόλο σε αυτά τα σχέδια. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, το Raven δηλώνεται να προσέχει για τα πράγματα γύρω του, ενώ κουνιέται σε ένα υποκατάστημα ή κάποιο άλλο αντικείμενο, ενισχύοντας τη συνήθη εικόνα του φτερωτού πλάσματος ή του πλάσματος μπορεί να απεικονίζεται κατά την πτήση. Αυτά τα ιπτάμενα πλάσματα είναι κάτι περισσότερο από απλά αιχμηρά απατεώνες. είναι αιχμηροί επιβιώσαντες και σεβαστά totems των θεϊκών όντων. Τα τατουάζ Raven έχουν την τάση να έχουν μια αχνή φήμη, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι σώζονται αποκλειστικά για sourpusses και Negative Nellie's.

Δείτε περισσότερα: Dove σχέδια τατουάζ για τους άνδρες

6. Σχεδιασμός Τατουάζ Bird Tribal:

Τα περιθωριακά περιγράμματα παραμένουν τα αιώνια κορυφαία επιλογές ανάμεσα σε ένα ευρύ φάσμα σχεδιασμών τατουάζ πουλιών για κορίτσια, καθώς αυτά τα συμβατικά σχέδια αντικατοπτρίζουν την απαρχαιωμένη δεξιοτεχνία δερματοστιξιών σε όλη τη δημιουργικότητά της. Τα φυλετικά τατουάζ ξεκίνησαν σε σκοτάδι, με παραδείγματα ροής και περιστροφής για να κάνουν ένα εκπληκτικό τελικό αποτέλεσμα. Ένα ξεχωριστό από τα πιο εκπληκτικά παραδείγματα στον σχεδιασμό τατουάζ πουλιών είναι το πρωτότυπο πουλί. Στον καταπληκτικό κόσμο των τατουάζ, είναι η σκίαση του καρδινάλου που τον χωρίζει από το άλλο περίγραμμα, κατά συνέπεια, τα περισσότερα κομμάτια θα διαδραματίσουν τη δυναμική ποιότητα των φτερωτών πτηνών.

Φυλής birds tattoo

Καρδινάλια τατουάζ είναι εξαιρετικές προσεγγίσεις για να δείξει υπερηφάνεια στην περιοχή σας και την οικογένειά σας. Παρά το γεγονός ότι το περίγραμμα είναι απλό και υποβαθμισμένο, είναι δύσκολο να παραβλέψουμε τη χαρακτηριστική αριστεία της έντονης σκιάς του. Ενώ προετοιμάζεστε για μελάνι με αυτό το υπέροχο πουλί σχεδιασμού τατουάζ, θα πρέπει να πάρετε κάποιο πραγματικό χρόνο για να εξετάσει τη σημασία κάθε συστατικού στη διαμόρφωσή σας και όπου το κομμάτι θα τοποθετηθεί στο σώμα σας. Η ανεπαρκής ρύθμιση είναι ομοίως τόσο δύσκολη όσο και τα ελαττώματα του περιγράμματος.

7. Τατουάζ:

ΚΑΡΠΟΣ του ΧΕΡΙΟΥ swallows

Μια άλλη μορφή κοινής τατουάζ πουλιών είναι τα χελιδόνια και αν πρόκειται για ένα μικρό πιθανό στον καρπό ή τον αστράγαλο, ποια καλύτερη επιλογή να επιλέξετε από τα άλλα δύο μικρά χελιδόνια που πετούν μεταξύ τους. Κατακλύζει φτερωτά πλάσματα της ομορφιάς, της ειρήνης, της προστασίας και της μητρότητας. Αυτά τα ιπτάμενα πλάσματα είναι εξέχοντες πύλες και υπερασπιστές σε διάφορες συμβάσεις. Για τους ναυτικούς, ένα χελιδόνι ήταν ένδειξη μιας προστατευμένης περιπέτειας και, για τους παλιούς Αιγυπτίους, εξασφάλιζαν τις ψυχές των νεκρών. Στον Χριστιανισμό, τα χελιδόνια και τα σπουργίτια μιλάνε για την λατρεία του Θεού και την εγγύησή Του να κρατήσει ένα μυαλό και προσεκτικό βλέμμα στους υποστηρικτές του. Αυτό το απλό τατουάζ πουλιών σχεδιάστηκε όμορφα στον καρπό για τις γυναίκες.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια τατουάζ κουκουβάγιας Art

8. Τατουάζ χαρτιού πουλιών:

Χαρτί birds

Σχεδόν όπως τα πουλιά που σχεδιάζονται σε λεπτή επιφάνεια χαρτιού, αυτό το τατουάζ έχει μια εντελώς νέα πλευρά του σχεδιασμού, όπου το χρώμα είναι ελαφρύ και το μαλακό που κάνει το τατουάζ σχεδόν σαν να έχει σκιαστεί σε μια λεπτή επιφάνεια του χαρτιού. Πλούσια, ευαίσθητα και υπέροχα, αυτά τα περιγράμματα κάνουν μοναδικά τατουάζ, επιθυμητά ειδικά για μικρά μέτρια κομμάτια. Όσο και αν είναι, είναι επίσης φοβερό με αποχρώσεις και πιο περίπλοκα παραδείγματα, επιτρέποντας μια μεγάλη εφευρετικότητα και μοναδικότητα. Οι γερανοί είναι προφανώς οι πιο προεξέχοντες τατουάζ τέρας, μαζί με χαρτί αεροπλάνα και πλωτήρες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας πιο αγαπημένο πλάσμα. Αυτό είναι ένα από τα εξαιρετικά σχέδια τατουάζ πουλιών στα χέρια.

9. Σχέδιο τατουάζ συνάντησης για τα πουλιά:

ΕΝΑ bird meeting

Όλοι έχουμε δει κοινά τατουάζ πουλιών που διαδίδουν από μια επιφάνεια πιθανότατα ένα φτερό, αλλά είναι συχνά μια νέα όραση όταν ένα δισεκατομμύριο πτηνών συναντιούνται σε ένα κύκλο σε ένα συγκλίνον σημείο. Όταν παίρνετε ένα gander σε μια ομάδα φτερωτών ζώων που πετούν γύρω από αυτό σας εγκαταλείπει με ένα θετικό συναίσθημα. Φαίνονται σαν να είναι στον ουρανό με συγκεκριμένο λόγο και πετούν γύρω από την προσπάθεια να το ικανοποιήσουν. Είναι ένα αξιοπρεπές θέμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα τατουάζ περίγραμμα ως μέρος πολλών συναρπαστικών τρόπων.

10. Τατουάζ πτώσης πουλιών:

Εκρηκτικό birds

Ένα από τα πιο συνηθισμένα τατουάζ πουλιών που κοσμούσαν πολλά δέρματα είναι το τατουάζ φτερών. Συνήθως ένα φτερό γίνεται ως μέρος του στοιχείου πυρήνα και από την κορυφή του ξεκινάει μια έκρηξη προδιαγραφών φτερού μετατρέποντας σε όμορφα πτηνά καθώς πετάνε μακριά. το ίδιο έχει γίνει εδώ, αλλά μόνο με μεγάλη ακρίβεια και λεπτομέρεια. Εδώ τα φτερά ξεκινούν από το κάτω μέρος και τα κορυφαία φτερά στη συνέχεια διαδίδονται σε ένα σμήνος πουλιών που πετούν ψηλά.

11. Σχέδιο τατουάζ ουράνιου τόξου:

ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ birds

Εδώ είναι μια άλλη νέα ιδέα για ένα τατουάζ πουλιών, το χρωματισμένο πουλί του ουράνιου τόξου. Αρχίζει με ένα πουλί Φοίνικας με τα κομψά φτερά του που πιθανόν σκαρφαλωμένα κάπου. Η συστροφή σε αυτό έρχεται με τη ζωντανή σειρά χρωμάτων που βαφούν τα φτερά πουλιών. Αυτά τα χρώματα συγκρίνονται με τα χρώματα του ουράνιου τόξου καθώς ένα χρώμα συγχωνεύεται σε ένα άλλο. Αυτό είναι ένα από τα πιο όμορφα σχέδια τατουάζ πουλιών για τις γυναίκες.

12. Τατουάζ πτηνών ακουαρέλας:

Ακουαρέλα

Ανάμεσα στη νέα διαφημιστική εκστρατεία των τατουάζ, τα τατουάζ χρώματος νερού έχουν αποκτήσει αμέσως αναγνώριση και η εμφάνιση ενός τέτοιου τέχνασμα είναι αυτό το τατουάζ πουλί ακουαρέλα όπου το τατουάζ ίσως μακριά από τη ζωή όπως, αλλά τα λιωμένα χρώματα που ψεκάζονται ενάντια σε αυτό σε μια αφηρημένη μορφή το καθιστά μοναδικό και λαβή.

13. Fiery Phoenix:

Φλογερός phoenix

Αυτή είναι μια άλλη μορφή φοίνικας, το αρχικό είδος όπου σύμφωνα με το λαϊκό, το φοίνικας, το πουλί που μπορεί να ανέβει από τις στάχτες του, είναι επιστρωμένο σε φλογερό κόκκινο που του δίνει μια καυτή αίσθηση. Ακόμη και τα φτερά αυτού του φοινίκου κατασκευάζονται κατά τέτοιο τρόπο, ώστε κάθε κλωστή φτερού να είναι παρόμοια με εκείνη μιας πυρκαγιάς. Αυτό το μοναδικό τατουάζ πουλιών είναι μια πραγματικά δροσερή ιδέα για ένα γυμνό τατουάζ πίσω.

14. Πουλιά στην αγάπη Τατουάζ σχήμα:

πουλί in love

Για ένα χαριτωμένο μικρό θηλυκό τατουάζ στον καρπό ή στην πλάτη του ώμου θα πρέπει να είναι μεγάλη έκκληση. Αυτό είναι ένα μικρό πουλί τατουάζ σχεδόν κωμικό με έναν τρόπο που το πουλί παρουσιάζεται για να ερωτευτεί. Τα δύο λεπτομερή μεγάλα όμορφα μάτια ανοίγουν το παράθυρο στην καρδιά της. Εάν αυτό συνδυάζεται με μια έκρηξη χρωμάτων, μπορεί να κάνει θαύματα για αυτό το τατουάζ.

15. Bird On Tattoo Skull Designs:

σκοτάδι angst

Αυτό το συγκεκριμένο τατουάζ είναι πιο σκοτεινό από όπου ένα πουλί, το μαύρο στα χέρια του, πιθανώς ένα κοράκι ή ένα κοράκι, σκαρφαλώνουν πάνω σε ένα κάπως κωμικό ανθρώπινο κρανίο. Με την απλή χρήση των γραμμών και των ωρών συγκέντρωσης ο καλλιτέχνης έχει μεταφέρει όμορφα τα φτερά αυτού του σκοτεινού πλάσματος στο σχέδιο. Η σκίαση στο κρανίο είναι ακριβής και σκόπιμη και το βλέμμα του πτηνού. Αυτό είναι ένα από τα πιο επιθυμητά και γεμάτα αίσθηση σχεδιασμό τατουάζ πουλιών σε όπλα.

Τατουάζ για τα πουλιά έχει στη μόδα από αρκετά χρόνια. Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός ειδών πουλιών με κάθε θετική σημασία και εκπροσώπηση. Εκτός από τις θετικές τους επιπτώσεις, τα φτερωτά πλάσματα είναι τρομερά περιγράμματα για τα τατουάζ λόγω των ενεργητικών αποχρώσεων τους που θα φαίνονται καταπληκτικά για το ανθρώπινο δέρμα.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

54 − 49 =