15 Καλύτερα Σχέδια τατουάζ Τοξότης Άνδρες & Γυναίκες | Στυλ στη ζωή

Ζωδιακά σύμβολα κάνουν εξαιρετικά τατουάζ. Είναι απλά και εύκολα να διαλέξουν και να φαίνονται καλά χωρίς να συμβολίζουν πάρα πολύ. Και πάλι οι άνθρωποι συχνά επιλέγουν να πάρουν το ζώδιο για κάποιον άλλο που αγαπούν να εκφράσουν το βάθος του αισθήματός τους για το συγκεκριμένο άτομο. Μερικές φορές οι άνθρωποι παίρνουν άλλα ζωδιακά σχέδια μόνο επειδή τους αρέσει ο τρόπος που φαίνονται και οι ιδιότητες που συμβολίζουν. Το ζώδιο του Τοξότη αντιπροσωπεύεται από τον τοξότη. Έτσι τα τόξα και τα βέλη είναι τα τυπικά στοιχεία στα τατουάζ του.

Τοξότης tattoo

Το τατουάζ του Τοξότη είναι πιο αγαπητό από τους ανθρώπους που αποκτούν το ζώδιο του Τοξότη. Έχουν γενέθλια από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 21 Δεκεμβρίου. Το σύμβολο του Τοξότη λέει πολλά. Οι άνθρωποι με αυτό το ζώδιο είναι λάτρεις της ελευθερίας, σίγουροι με τις αποφάσεις τους στη ζωή.

Όμορφα σχέδια τατουάζ Τοξότης με εικόνες:

Εδώ είναι ένας κατάλογος των 15 καλύτερων σχεδίων τατουάζ Τοξότης για τους άνδρες και τις γυναίκες έχουν ως εξής.

1. ένα απλό τόξο και βέλος τατουάζ τοξότης:

ΕΝΑ simple bow and arrow

Ο Τοξότης τυπικά συμβολίζεται με τόξο και βέλος. Έτσι, ο απλούστερος σχεδιασμός τατουάζ Τοξότης είναι ένα απλό τόξο και βέλος. Μπορείτε να το κάνετε μικρό ή μεγάλο, ανάλογα με την επιφάνεια του σώματός σας που θέλετε να το βάλετε. φαίνεται καλύτερα όταν διατηρείται μια απλή μαύρη σιλουέτα. Αλλά μπορείτε να το επεξεργαστείτε προσθέτοντας λεπτομέρειες και χρώμα σε αυτό. Είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια τατουάζ Τοξότη για τους άνδρες.

2. Μια καρδιά και βέλος σημάδι Τοξότης σχεδιασμός τατουάζ:

ΕΝΑ heart and arrow sign

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, οι άνθρωποι συχνά δεν παίρνουν τα δικά τους αλλά και τα ζώδια ζώδια ως τατουάζ τους. Έτσι, κάποιος που αγαπάτε μπορεί να έχει το σημάδι του ήλιου ως Τοξότης. Σε αυτή την περίπτωση αυτό είναι το τέλειο σχέδιο τατουάζ για εσάς. Είναι μοναδικό στην εμφάνισή του και τέλεια στον συμβολισμό του. Αποτελείται από μια καρδιά με ένα βέλος στριμωγμένο μέσα στις γραμμές του. Δεν μοιάζει με το τυπικό βέλος του καπιταλίου στην καρδιά. Έτσι, δείχνει πόσο αγαπάτε το ζώδιο του Τοξότη.

3. Το τατουάζ λέξη Τοξότης:

ο word Sagittarius tattoo

Μια συνηθισμένη αλλά εξαιρετική ιδέα για ένα τατουάζ Τοξότης είναι η απλή λήψη της λέξης Τοξότης στην επιδερμίδα σας. Μπορείτε να επιλέξετε το κείμενο που θέλετε να δείτε τη λέξη και άλλα πράγματα όπως τόξο ή βέλος ή μπορείτε να το κρατήσετε απλό επιλέγοντας μόνο τη λέξη.

4. Ένα όμορφο τόξο και βέλος Τοξότης σχεδιασμός τατουάζ:

ο word Sagittarius

Αυτό το σχέδιο δεν έχει ένα απλό, αλλά ένα εξαιρετικό βέλος. Το τόξο είναι φυλλώδες και σκιασμένο. Μπορεί να παραμείνει απλή κρατώντας το μικρό. Ο σχεδιασμός έχει έναν ορισμένο περίπλοκο και κομψό αέρα γι 'αυτό. φαίνεται καλύτερα στον καρπό σας ή στο πίσω μέρος του λαιμού σας.

5. Το Word Τοξότης με έναν τοξότη:

15 Καλύτερα Σχέδια τατουάζ Τοξότης Άνδρες & Γυναίκες | Στυλ στη ζωή

Ο τυπικός τοξότης του Τοξότη είναι ένας κένταυρος. Έτσι, ένας εξαιρετικός σχεδιασμός τατουάζ τοξότη είναι αυτός που δείχνει τον κένταυρο που κρατά ένα σταυρό τόξο και βέλος με τη λέξη Τοξότης πάνω από αυτό. Αυτό το συγκεκριμένο σχέδιο μπορεί να γίνει για να φανεί καλό με τον τρόπο που ο κατασκευαστής τατουάζ επιλέγει να σχεδιάσει τον κένταυρο.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια τατουάζ των ζώων για τους άνδρες

6. Μια εξαίσια Tribal Bow και βέλος:

15 Καλύτερα Σχέδια τατουάζ Τοξότης Άνδρες & Γυναίκες | Στυλ στη ζωή

Τα φυλετικά σχέδια φαίνονται καλύτερα λόγω της περίπλοκης φύσης τους. Τυλίγουν και μετατρέπουν τη μορφή των απλούστερων αντικειμένων και τα κάνουν να φαίνονται περίπλοκα και όμορφα. Υπάρχουν πολλά φυλετικά σχέδια τόξου και βέλους διαθέσιμα. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως τατουάζ του Τοξότη σας. Αυτό είναι ένα από τα δημοφιλή σχέδια τατουάζ Τοξότης για τα κορίτσια.

7. Τατουάζ και τοξότης τατουάζ:

Ταύρος and Sagittarius tattoo

Τα συγκεκριμένα ζώδια υποδηλώνουν ότι συμπληρώνονται τέλεια με άλλα ζώδια. Μπορείτε να πάρετε το ζώδιο του συνεργάτη σας και να το συμπεριλάβετε στο σχέδιό σας με το ζώδιο σας. Ο Ταύρος και ο Τοξότης είναι ένας τέτοιος συνδυασμός. Οι διακοσμήσεις μπορούν να προστεθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

8. Μια Centaur Arching ένα τόξο Τοξότης σχεδίασης τατουάζ:

ΕΝΑ centaur arching a bow

Ο Τοξότης αντιπροσωπεύεται από έναν τοξότη. Έτσι, ένας κένταρος που φέρει τόξο και βέλος είναι μια τυπική αλλά εξαιρετική επιλογή τατουάζ. Μπορείτε να κάνετε το τατουάζ λεπτομερές και έτσι πιο εκλεκτό. Μπορείτε να προσθέσετε χρώμα ή να κρατήσετε μια απλή υπόθεση. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές που μπορούν να προστεθούν σε αυτό το απλό σχέδιο.

9. Το τυπικό βέλος μέσα σε έναν κύκλο:

βέλος within a circle

Αυτό είναι ένα απλό σχέδιο τατουάζ που διαθέτει ένα βέλος μέσα σε ένα κύκλο. Αυτό είναι το πιο κοινό από όλα τα σημάδια τοξότη και είναι επομένως, το πιο ευρέως επιλεγμένο.

10: Lady Archer Τοξότης το τατουάζ:

κυρία-τοξότης-τατουάζ10

Αυτό είναι ένα τέτοιο έργο τέχνης. Ένα κορίτσι με το ζωδιακό Τοξότης θα αγαπήσει να βάλει σε αυτό το σχέδιο του τατουάζ. Το κορίτσι σε αυτό το τατουάζ με μακριά μαλλιά τραβάει το βέλος με αγάπη φαίνεται λατρευτός. Το πρωτότυπο τατουάζ Τοξότης έχει μισό άνδρα και μισό άλογο τοξοβολία. Αλλά αυτό το τατουάζ είναι στριμωγμένο με ένα όμορφο κορίτσι με βέλος και τόξο. Τα κορίτσια θα ήθελαν να μελάνι ένα τέτοιο τατουάζ στη γραμμή του στήθους ή στον ώμο.

Δείτε περισσότερα: Ιδέες τατουάζ Ambigram

11: χαριτωμένο μωρό τοξότης τατουάζ:

χαριτωμένο-μωρό-σίγουρος-τατουάζ11

Ένα χαριτωμένο μωρό Τοξότης τατουάζ είναι ένα μάτι αλίευση χαριτωμένο σχέδιο που αγαπά τόσο οι άνδρες και οι γυναίκες. Το χαριτωμένο μωρό που κρατάει το τόξο και το βέλος θεωρείται ως εκείνο που εξαπλώνει την αγάπη σε όλους, λαχταρώντας το βέλος της αγάπης. Πολλές εικόνες με κινούμενα γραφικά χρησιμοποιούν επίσης το μωρό Τοξότης για να δείξει την αρχή της αγάπης. Αν και δεν είναι η πραγματική εικόνα του Τοξότη ζώδιο του Τοξότη, αλλά, οι άνθρωποι αγαπούν χαριτωμένες ανατροπές για να κάνουν τα όμορφα τατουάζ με διαφορετικό νόημα και διαφορετικό βλέμμα.

12: βέλος με φτερά Τοξότης σχεδίαση τατουάζ:

βέλος με φτερά-τατουάζ12

Αυτό είναι ένα απλό και μικρό τατουάζ στη μέση ενός κοριτσιού. Όμως, είναι τόσο όμορφα σχεδιασμένο που κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει το να το προσέχει. Το τόξο και το βέλος σχεδιάζονται όμορφα σαν να έχουν φτερά πάνω τους. Τα κορίτσια θα ήθελαν να το χαράξουν στο τμήμα του σώματος, καθώς δίνει θηλυκό αποτέλεσμα με τα φτερά της.

13: Τατουάζ Τοξότης στον αστράγαλο:

τοξότης-τατουάζ-στο-αστράγαλο13

Αυτός είναι ένας αστράγαλος μιας κυρίας με ένα όμορφο θηλυκό τατουάζ Τοξότης που γίνεται πάνω του. Η κυρία στο τατουάζ στοχεύει ψηλά με το βέλος της με ένα όμορφο καλλιτεχνικό τόξο. Τα μακριά μαλλιά της κυρίας το κάνουν πιο όμορφο. Το σώμα της κυρίας στο τατουάζ έχει όμορφα πόδια που φαίνονται περισσότερο στο πόδι κάθε κοριτσιού. Υπάρχουν λιγότερες σκιάσεις σε αυτό, αλλά τα περιγράμματα κάνουν να φανεί φανταστικό.

14: Η δύναμη του κοριτσιού Τοξότης τατουάζ:

η δύναμη της κοπέλας14

Η δύναμη ενός κοριτσιού μπορεί να δει σε αυτό το τατουάζ. Το θηλυκό στη θέση του αρχικού ανθρώπινου αλόγου Τοξότης, έχει μια απότομη εμφάνιση. Η κόκκινη φωτιά όπως τα εγκεφαλικά επεισόδια σας κάνουν να νιώσετε τη φωτιά και τον θυμό. Ένα κορίτσι που είναι τόσο σίγουρος και θυμωμένος από τη φύση θα προτιμούσε καλύτερα να μελάνι αυτό το τατουάζ στο σώμα της. Αυτό είναι ένα από τα τέλεια σχέδια τατουάζ Τοξότης για τις γυναίκες.

15: Καλλιτεχνικό τατουάζ Τοξότης:

καλλιτεχνικός-σαγιονάκι-τατουάζ15

Αυτό το τατουάζ γίνεται στον ώμο από το χέρι του ανθρώπου. Ο άνθρωπος που αντιμετωπίζει το άλογο φέρει τόξο και το βέλος είναι το σύμβολο του ζωδιακού Τοξότη. Ο άνθρωπος που αντιμετωπίζει άλογο στο τατουάζ έχει τα χέρια με τους μυς που το κάνουν πιο αρρενωπό. Οι άνδρες και τα αγόρια θα ήθελαν να δείξουν στους μύες τους το μυαλό τους με τόσο τολμηρό τατουάζ.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια Τατουάζ Panther

Ο Τοξότης είναι το ένατο ζώδιο στο κύκλωμα του ζωδιακού τροχού. Είναι επίσης ένα από τα τρία φωτεινά ζώδια της συλλογής των ζωδιακών σημείων. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι άνθρωποι που φορούν αυτό το ζωδιακό τατουάζ σημάδι έχουν την αίσθηση ότι θα νικήσει σε κάθε κατάσταση. Έδωσαν ένα μήνυμα ισχυρής θέλησης. Τα κορίτσια και τα αγόρια με τέτοια φύση σίγουρα θα επιλέξουν να κάνουν το τατουάζ του Τοξότη στο σώμα τους. Το ζώδιο του Τοξότη έχει ειδικά πολύ μικροσκοπικά κομμάτια και λεπτά για να σχεδιαστεί προσεκτικά. Ένας ειδικός μπορεί να κάνει αυτό το τατουάζ τέλεια. Μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους, σχέδια, μεγέθη και σε οποιοδήποτε μέρος του τμήματος του σώματος. Αν και είναι πολύ σπάνια επιλέγεται από τους λάτρεις του τατουάζ, μπορεί να φανεί πολύ όμορφη. Τα χρωματιστά τατουάζ φαίνονται πολύ λαμπερά από το μαύρο και άσπρο. Η επιλογή εξαρτάται από όλους τους διαφορετικούς ανθρώπους και τις επιλογές τους.

Leave A Comment

65 − 56 =