15 απλά και παραδοσιακά σχέδια τατουάζ άλογο με σημασίες

Από την αρχαιότητα, ένα άλογο λέγεται ότι είναι το αγαπημένο ζώο κατοικίδιων ζώων μεταξύ όλων. Συμβολίζει τη δύναμη και την καθοδήγηση. Μερικές φορές αντιπροσωπεύουν επίσης το πάθος και το ελεύθερο πνεύμα. Σε άλλες περιπτώσεις επιλέγονται για την εξαίρετη εμφάνισή τους. Ομοίως, το τατουάζ αλόγων έχει κερδίσει τη δημοτικότητα παγκοσμίως λόγω των διαφόρων σχεδίων του. Τα τατουάζ άλογο φαίνονται καταπληκτικά και μπορούν να γίνουν οπουδήποτε στο σώμα σας. Είναι ουδέτερο όσον αφορά το φύλο και μπορεί έτσι να επιλεγεί τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες.

Διαφορετικοί τύποι σχεδίων τατουάζ άλογο με εικόνες:

άλογο tattoo designs

Μπορείτε να κάνετε το άλογό σας να φαίνεται φυλετικό, καλλιτεχνικό ή ρεαλιστικό. Μπορείτε να προσθέσετε χρώμα και άλλα διακοσμητικά στοιχεία ή να τα κρατήσετε απλά και μαύρα. Εδώ είναι μερικά σχέδια τατουάζ αλόγων για να διευκολύνουν την απόφαση σας.

1. Άλογο με τατουάζ παπουτσιών στο πόδι:

άλογο με παπούτσι-τατουάζ-14

Τέτοιες δερματοστιξίες για τους άνδρες είναι μοντέρνες μεταξύ των νέων της Αμερικής και της Ευρώπης. Λέγεται ότι τέτοιες τατουάζ παπουτσιών αλόγων μεταφέρονται ως καλή τύχη από τους ανθρώπους. Είναι επίσης ένα σύμβολο της ευημερίας. Αλλά διαφορετικές χώρες το παίρνουν με διαφορετικό τρόπο. Για κάποιους, η Fortune χτυπά την πόρτα σας εάν το άκρο του παπουτσιού αλόγου είναι προς τα πάνω, ενώ για εκείνους που ζουν στο νότιο μέρος πιστεύει ότι πρέπει να παραμείνει προς τα κάτω. Αλλά το τελικό νόημα είναι ότι σας φέρνει ευημερία, καλή τύχη και πλούτο.

2. Τατουάζ πυρκαγιάς και άλογο για άνδρες:

πυρκαγιά και άλογο-τατουάζ-15

Αυτού του είδους τα σχέδια τατουάζ αλόγων έχει τη δική του σημασία. Αυτό το είδος τατουάζ δίνει επίσης μια ματιά στα άγρια ​​άλογα τα οποία δεν πρέπει να φυλάσσονται ως κατοικίδια ζώα. Ένα φλογερό άλογο σημαίνει δύναμη που είναι πέρα ​​από τον έλεγχο και τη δύναμη. Η παραπάνω εικόνα σας δίνει ένα σαφές όραμα για το ίδιο. Οι κόκκινες και κίτρινες φλόγες δίνουν στο τατουάζ μια διαφορετική άποψη. Προσθέτει στην ομορφιά της. Αυτά τα τατουάζ μεταφέρονται ευρέως στην πλάτη, στη μέση, στις νευρώσεις ή στο στήθος. Για κάθε θρησκεία, η φωτιά θεωρείται ως ευσεβής. Θεωρείται ως ένας από τους Θεούς. Ομοίως, το άλογο θεωρείται επίσης καθαρό και ένα σημάδι σοφίας, ειδικά οι λευκές. Είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια τατουάζ αλόγων για τους άνδρες.

Δείτε περισσότερα: Lion Τατουάζ σχέδια για τους άνδρες

3. Το τατουάζ άλογο Σκελετός στην πλάτη ώμου:

15 απλά και παραδοσιακά σχέδια τατουάζ άλογο με σημασίες

Αυτά τα σχέδια τατουάζ αλόγων διεξάγονται ευρέως από τους εφήβους του κολλεγίου. Όχι μόνο τα παιδιά αλλά και τα κορίτσια είναι πολύ ελκυστικά από τέτοια τατουάζ. Αυτού του είδους τα σχέδια τατουάζ δεν έχει κανένα σημαντικό νόημα. Έχουν πραγματοποιηθεί μόνο για σκοπούς μόδας. Αυτό το είδος τατουάζ δείχνει την αριστεία του κατασκευαστή τατουάζ. Οι σκούρες μαύρες αποχρώσεις του δίνουν μια υπέροχη υπέροχη εμφάνιση. Η μικρή φροντίδα που λαμβάνεται για να κάνει αυτό το τατουάζ το καθιστά δημιουργικό.

4. Μια μαύρη λεπτομερή σκούρο άλογο τατουάζ για τις γυναίκες:

ΕΝΑ black detailed horse

Μπορείτε να πάρετε μια λεπτομερή, ρεαλιστική εικόνα ενός μαύρου αλόγου καλπάζοντας προς το μέρος σας ως το τατουάζ σας. Μπορείτε να δείτε κάποια σκόνη που πετάει σε απόσταση για να καταστήσει την ταχύτητά του πιο εμφανή. Εάν ο κατασκευαστής τατουάζ κατορθώσει να καρφώσει τα στοιχεία του, θα κοιτάξει πέρα ​​εκπληκτικό! Ένα τέτοιο τατουάζ λέγεται ότι του δίνεται ένα τρίτο αποτέλεσμα από τον κατασκευαστή. Το άλογο δείχνει ότι ταξιδεύει με μεγάλη ταχύτητα το οποίο παγιδεύω ότι ο φορέας είναι επίσης έτοιμος β για να ταξιδέψει σε μεγάλη απόσταση για να αποδείξει κάτι.

5. Ένα πρόσωπο άλογο με τα λουλούδια Τατουάζ στο μηρό:

ΕΝΑ horse face with flowers and other embellishments

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μπορείτε να κάνετε το τατουάζ αλόγων σας ζωντανό με τα χρώματα σε περίπτωση που επιλέξετε να το κάνετε. Μπορείτε να το δώσετε σε ένα cartoonish look για να το κάνει funkier και όχι σοβαρό. Τα λουλούδια είναι το πιο συνηθισμένο συμπλήρωμα σε τατουάζ αλόγων. Συχνά οι άνθρωποι προσθέτουν σταθερές πόρτες και πάγκους πάρα πολύ. Εάν θέλετε να αποτίσουμε φόρο τιμής σε ένα συγκεκριμένο κατοικίδιο σας, μπορείτε να προσθέσετε και το όνομά του.

Δείτε περισσότερα: Dolphin Τατουάζ Σημασία

6. Μικρό άλογο Tribal Tattoo στον αστράγαλο:

απλή-φυλή-τατου-12

Το μικρό τατουάζ τριαντάζ άλογο φαίνεται πολύ διαφορετικό και κομψό. Η απλή εμφάνιση του δίνει μια υπέροχη εμφάνιση. Ένα τέτοιο τατουάζ άλογο συμβολίζει τη δύναμη, τη δύναμη, τη γενναιότητα και τη σοφία. Επειδή είναι μικρά, μπορούν να κολληθούν στον καρπό, πίσω από τα αυτιά, στον αστράγαλο, στα δάκτυλα κλπ. Τέτοια σχέδια δερματοστιξιών για τις γυναίκες γίνονται πιό trendier μεταξύ των παιδιών επίσης. Οι ντόπιοι της Αμερικής και της Νότιας Αμερικής φέρουν τέτοια τατουάζ για θρησκευτικούς σκοπούς.

7. Τατουάζ όνομα άλογο Για τα αγόρια:

άλογο-τατουάζ-με-ονόματα-11

Τέτοιες εικόνες τατουάζ άλογο τείνουν κυρίως από τους jockeys να δείξουν την αγάπη τους στο αγαπημένο τους άλογο που μπορεί να έχουν χάσει. Αυτός ο τύπος δερματοστιξιών σχεδιάζεται επίσης από τους εραστές του κατοικίδιου ζώου. Ένα απλό μαύρο άλογο που ακολουθείται από υπέροχες κείμενα γραμματοσειρών δίνει μια μοναδική και ελκυστική εμφάνιση. Επίσης, οι λάτρεις των ζώων συντροφιάς παίρνουν ένα τέτοιο τατουάζ και γράφουν τα ονόματα που είναι περίεργα να είναι το άλογο με το οποίο τα αποκαλούν. Τέτοια τατουάζ αλόγων είναι επίσης γνωστά ως τατουάζ αγωνιστικών αλόγων καθώς αυτά πραγματοποιούνται ευρέως από τους jockeys.

8. Άλογο με φτερά Σχεδιασμός τατουάζ:

άλογο-με-φτερά-τατουάζ-13

Αυτό το είδος τατουάζ άλογο δίνει μια υπέροχη και εντυπωσιακή εμφάνιση. Τέτοιο νόημα τατουάζ αλόγου είναι η θεότητα, η αγάπη, η γονιμότητα, η χάρη και η αναγέννηση. Αυτό το είδος αλόγου ονομάζεται Πήγασος σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία. Λέγεται ότι όταν σκοτώθηκε η Μέδουσα, αυτό το άλογο βγήκε από το σώμα της και ως εκ τούτου, θεωρείται ότι είναι το άλογο αγγέλου ή το άλογο του Θεού. Υπάρχουν επίσης λίγες ακόμη ιστορίες σχετικά με τέτοια άλογα σύμφωνα με διαφορετικές θρησκείες.

Δείτε περισσότερα: Tiger Τατουάζ Σχέδια

9. Πέταλο τατουάζ με φτερά:

ΕΝΑ horse shoe with two feathers

Αν θέλετε το τατουάζ σας να αντιπροσωπεύει όλα όσα αντιπροσωπεύει ένα άλογο ή εάν θέλετε να εκφράσετε την αγάπη σας για το ζώο, δεν είναι απαραίτητο για το σχεδιασμό τατουάζ να έχετε ένα άλογο μέσα του. Μπορείτε να σχεδιάσετε το τατουάζ σας γύρω από ένα παπούτσι αλόγου αντί. Αυτή είναι και πάλι μια διαφορετική ιδέα που αντικατοπτρίζει την ατομικότητά σας και σας κάνει να ξεχωρίζετε στο πλήθος. Η προσθήκη φτερών είναι μια πρόσθετη αφή. Μπορείτε να προσθέσετε άλλες διακοσμήσεις που μπορεί να σημαίνουν κάτι άλλο σε εσάς.

10. Καλλιτεχνικό τατουάζ άλογο άλογο στο μηρό:

15 απλά και παραδοσιακά σχέδια τατουάζ άλογο με σημασίες

Ένας επαναστατικός σχεδιασμός για τατουάζ αλόγων είναι ένα άλογο μέσα σε ένα φτερό. Ακούγεται παράξενο, αλλά πιστέψτε με όταν λέω ότι είναι καταπληκτικό! Έχει ένα φτερό με το πρόσωπο και το σώμα του αλόγου που έκανε τις πτυχές των μαλλιών του. Είναι μια διαφορετική ιδέα που αντανακλά τη δημιουργικότητα του σχεδιαστή.

11. Horse Tribal Tattoo Σχεδιασμός:

15 απλά και παραδοσιακά σχέδια τατουάζ άλογο με σημασίες

Ένα σχέδιο φυλών άλογο, αν και τυπικό μπορεί να φανεί κόβοντας την ανάσα! Απλά πρέπει να χρησιμοποιήσετε το σωστό καμπύλες και μπούκλες για να κάνετε το άλογό σας. Τα φυλετικά σχέδια είναι πάντα μαύρα, αν και δεν υπάρχει περιορισμός στην επιλογή ενός άλλου χρώματος. Αλλά η μαύρη είναι η προτιμώμενη επιλογή.

12. Πλάγια όψη ενός τατουάζ άλογο καλπάζοντας για άντρες:

Πλευρά view of a galloping horse

Ένα απλό περίγραμμα ενός καλπάζοντος αλόγου φαίνεται επίσης εκπληκτικό. Αν και δεν είναι κάτι καινούργιο ή διαφορετικό, καταφέρνει ακόμα να φανεί καλό. Υπάρχει κάτι που πρέπει να ειπωθεί για τους κλασικούς, δεν αποτυγχάνουν ποτέ. Ένα τέτοιο τατουάζ άλογο περιγράφει το πάθος του χρήστη να ταξιδεύει σε διάφορα όμορφα μέρη σε όλο τον κόσμο. Οι γκρι και μαύρες αποχρώσεις αποδίδουν μια υπέροχη εμφάνιση.

13. Ένα ζωγραφισμένο τατουάζ άλογο στο περίγραμμα αυχένα:

ΕΝΑ coloured horse outline

Μπορείτε να επιλέξετε ένα φυλετικό περίγραμμα άλογο και στη συνέχεια να επιλέξετε ένα φωτεινό χρώμα όπως κόκκινο ή πορτοκαλί και να πάρει τις γραμμές σε αυτό το χρώμα. Φαίνεται κομψό και ζωντανό. Αυτά τα σχέδια είναι συνήθως για την πλάτη σας. Αυτό το είδος μικρών σχεδίων τατουάζ φαίνεται τέλεια στο λαιμό. Το κόκκινο και το κίτρινο κίτρινο tribal σκιασμένο κλαδιά αμπέλου του δίνουν μια μοναδική εμφάνιση.

14. Μαύρο και έγχρωμο άλογο Τατουάζ προσώπου για τα κορίτσια:

ΕΝΑ black horse face with coloured mane

Τα κορίτσια συχνά κάνουν τα τατουάζ του αλόγου τους πιο θηλυκά προσθέτοντας φωτεινά χρώματα σε αυτό και καθιστώντας το φύλο του αλόγου πιο εμφανή. Μπορείτε να επιλέξετε να πάρετε μόνο ένα κεφάλι αλόγου ως το τατουάζ σας, διατηρώντας το κεφάλι μαύρο αλλά κάνοντας το χείλη χρωματισμένο. Η καλύτερη θέση για αυτό το τατουάζ είναι στην πλάτη σας. Είναι ένα από τα μεγάλα σχέδια δερματοστιξιών για τα κορίτσια.

15. Καρδιά και αγάπη άλογο Τατουάζ στον ώμο:

ΕΝΑ heart, love, horse tattoo

Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν να πάρουν τα τατουάζ άλογο για να εκφράσουν την τεράστια αγάπη τους για τα άλογα. Αυτό το σχέδιο είναι ιδανικό για αυτούς! Περιλαμβάνει ένα πρόσωπο αλόγων, έξυπνα υφασμένο μέσα σε μια καρδιά με τη λέξη αγάπη κάπου ενδιάμεσα. Είναι καλό να κοιτάζετε και να εκφράζετε σαφώς το νόημά του. Αυτό είναι ένα από τα δημοφιλή σχέδια τατουάζ άλογο για τις γυναίκες.

Οι εικόνες τατουάζ αλόγων έχουν διαφορετικό νόημα ανάλογα με το σχέδιο και το χρώμα που επιλέγετε. Επίσης, διαφορετικές θρησκείες έχουν διαφορετική σημασία για τα τατουάζ αλόγων. Γενικά ένα τατουάζ αλόγων σημαίνει δύναμη, σοφία, χάρη, γονιμότητα, αναγέννηση, νοημοσύνη κλπ. Το μαύρο άλογο τατουάζ δείχνει επίσης τον θάνατο. Ως εκ τούτου μπορείτε να πάρετε μια ποικιλία από τατουάζ άλογο για να διαλέξετε από τη στιγμή που θα επιβεβαιωθεί τι αυτό το άλογο σας αντιπροσωπεύει.

Πηγή εικόνας: 2.

Leave A Comment

8 + 1 =