15 όμορφα ασημένια και χρυσά μενταγιόν για άνδρες | Στυλ στη ζωή

Κάθε φορά που μιλάμε γενικά για το κόσμημα, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μας είναι μια γυναίκα, αλλά τώρα έχει αλλάξει ο καιρός, οι άνδρες προσπαθούν επίσης να κάνουν τα πειράματα στην εμφάνισή τους με την υποστήριξη των κομψών ανδρικών κοσμημάτων. Σήμερα υπάρχουν πολλά στολίδια κοσμημάτων που είναι διαθέσιμα και για άνδρες, όπως αλυσίδα, βραχιόλια, δαχτυλίδια και μενταγιόν.

μενταγιόν for men

Διαφορετικοί τύποι αρσενικών κρεμαστών σε χρυσό και ασημί σχέδια:

Το κρεμαστό κόσμημα είναι ένα από τα πιο διάσημα κοσμήματα μεταξύ των ανδρών. Ας ρίξουμε μια ματιά στα 15 μενταγιόν των κορυφαίων ανδρών, που είναι τόσο μοντέρνα όσο κομψά.

1. Κρεμαστό καρδιά χρυσού για άντρες:

χρυσό-καρδιά-μενταγιόν

Τα χρυσά μενταγιόν καρδιά χρησιμοποιούνται ευρέως από τους άνδρες για να διακοσμήσουν το λαιμό τους. Το χρυσό κρεμαστό κόσμημα καρδιά προσθέτει μια πολυτελή και πλούσια ματιά στο προσωπικό σας πρόσωπο. Τα χρυσά μενταγιόν για άνδρες διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και σχήματα. Κάποιος μπορεί να επιλέξει την πρησμένη καρδιά, τις στριμμένες καρδιές ή μια απλή ανοιχτή καρδιά.

2. Μενταγιόν πολύτιμων λίθων:

πολύτιμων λίθων-μενταγιόν

Τα μενταγιόν πολύτιμων λίθων συνδέονται με την αστρολογία, αλλά είναι επίσης ικανά να δώσουν μια κομψή εμφάνιση στον φορέα. Συμπλέκεται με την χρυσή ή ασημένια αλυσίδα και ενισχύει την ομορφιά ενός μενταγιόν. Τα μενταγιόν πολύτιμων λίθων είναι πολύ κοινό στυλ στην κατηγορία των ανδρικών χρυσών κρεμαστών σχεδίων.

3. Κρεμαστά χρυσού μπαρ για άνδρες:

μενταγιόν

Τα μενταγιόν μπαρ είναι ένα από τα πιο κομψά μενταγιόν. Αν θέλετε να παρουσιάσετε το μοναδικό swag σας τότε μπορείτε να πάτε για αυτό το κρεμαστό κόσμημα μπαρ. Το μενταγιόν μπαρ έρχεται σε κάθετα και οριζόντια σχήματα. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και ετοιμαστείτε να φανταστείτε ένα νέο στυλ.

4. Θρησκευτικά χρυσά μενταγιόν για άντρες:

θρησκευτικές-μενταγιόν

Τα θρησκευτικά χρυσά μενταγιόν για τους άνδρες μπορούν να είναι μια τέλεια επιλογή για δώρο τον πατέρα σου, τον αδελφό σου ή στον σύζυγό σου. Αυτά τα μενταγιόν είναι διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και σχήματα. Μπορούμε επίσης να επιλέξουμε την εικόνα του Κυρίου ως κρεμαστό. Αυτά τα σχέδια χρυσών μενταγιόν ανδρών αρέσουν πολύ στους άνδρες σε όλο τον κόσμο.

5. Ασημένια μενταγιόν αλφάβητου για άνδρες:

αλφάβητο-μενταγιόν

Το μενταγιόν αλφάβητου δεν χρειάζεται ιδιαίτερη περίσταση ή ειδική στολή για να φορέσει. Απλά επιλέξτε το μενταγιόν του πρώτου γράμματος του ονόματός σας και μπορείτε να το φορέσετε με τα καθημερινά σας φτερά. Κάποιος μπορεί να βρει ένα ευρύ φάσμα σχεδίων και μοτίβων σε αυτό το ύφος. Εάν θέλετε να φορέσετε ένα απλό γράμμα τότε μπορείτε να πάτε για το απλό αλφάβητο, αλλά αν θέλετε να δείξετε κάποια καινοτομία τότε μπορείτε να επιλέξετε τις συνεστραμμένες.

Δείτε περισσότερα: Προσαρμοσμένα μενταγιόν

6. Χοντρό κρεμαστό σχεδιασμό με κέρατο:

κέρατο-κρεμαστό

Κρεμαστό κέρατο είναι ένα πολύ μοναδικό στυλ κρεμαστό κόσμημα στην κατηγορία των σχεδίων μενταγιόν των ανδρών. Τα μενταγιόν κέρατος διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και χρώματα. Αν θέλετε να παρουσιάσετε τη στάση σας macho, τότε αυτό το κρεμαστό κέρατο μπορεί να ικανοποιήσει αυτή την ανάγκη.

7. Κρεμαστά Diamond Stud για άντρες:

διαμάντι-stud-κρεμαστό κόσμημα

Όπως όλοι γνωρίζουμε ότι τα διαμάντια δεν έχουν τους ανταγωνιστές τους δεδομένου ότι έχουν τη δική τους γοητεία και την ομορφιά τους, γι 'αυτό ένα απλό μενταγιόν με διαμάντια για τους άνδρες μπορεί να είναι αρκετό για να σας δώσει μια βασιλική και κομψή προσωπικότητα.

8. Ασημένιο και χρυσό κρεμαστό κόσμημα λουλουδιών Κυρ λουλουδιών:

λουλούδι-λουλούδι-κρεμαστό κόσμημα

Το μενταγιόν λουλουδιών λουλουδιών έχει κάτι μοναδικό και διαφορετικό με το δικό του στυλ. Το ασημένιο μενταγιόν ηλίου για άνδρες ενισχύει την ομορφιά του ντεκολτέ σας και φέρνει μια γοητεία σε ολόκληρη την ενδυμασία σας.

9. Κρεμαστό κόσμημα για τα αρσενικά:

δαχτυλίδια-κρεμαστό

Δαχτυλίδια μενταγιόν είναι ένα πολύ ζεστό στοιχείο κοσμήματα που τρέχει αυτές τις μέρες. Οι άντρες χρησιμοποιούνταν ευρέως αυτά τα μενταγιόν δακτυλίου λόγω της υψηλής γυαλάδας τους και της ελκυστικής εμφάνισης. Μπορείτε να βρείτε το κρεμαστό κόσμημα με ένα δαχτυλίδι ή να επιλέξετε τα δύο ή τρία δαχτυλίδια μενταγιόν επίσης.

10. Κρεμαστό σε σχήμα κιθάρας άνδρες:

κιθάρα-σχήμα κρεμαστό κόσμημα

Το κρεμαστό με σχήμα κιθάρας σήμαινε για τους μουσικούς εραστές. Έχουμε δει ότι τα περισσότερα από τα νεαρά αγόρια αγαπούν πάντα την κιθάρα και γι 'αυτό το κρεμαστό κόσμημα με σχήμα κιθάρας παίρνει τη θέση σε αυτή την κορυφαία λίστα. Κρεμάστε αυτό το κρεμαστό κόσμημα με σχήμα κιθάρας στην αλυσίδα λαιμών και αφήστε τον κόσμο να δει την αγάπη σας με τη μουσική.

Δείτε περισσότερα: Κοσμήματα ασημένια μενταγιόν

11. Παιχνίδι με ασημένιο μενταγιόν:

παιχνίδι-αγόρι-μενταγιόν

Παιχνίδι μενταγιόν αγόρι για τους άνδρες είναι σε τεράστια ζήτηση στις μέρες μας. Τα μενταγιόν αγόρι παιχνιδιού είναι πολύ δημοφιλή, ειδικά μεταξύ των νέων. Οι νεαροί αγαπούν πραγματικά να δείξουν το προσωπικό τους νεαρό swag στις ομάδες τους και αυτό το κρεμαστό αγόρι παιχνιδιού τους βοηθά να το κάνουν αυτό με αποτελεσματικό τρόπο.

12. Ασημένιο κρεμαστό κόσμημα με σφαιρίδια:

bullet-κρεμαστό

Το κρεμαστό ασημένιο μενταγιόν για τους άνδρες είναι ένα μοναδικό στυλ κρεμαστό, το οποίο τους βοηθά να παρουσιάσουν τον τόνο της δικής τους δήλωσης στυλ. Αυτό μπορεί να φορεθεί με το casual και μαζί με το κόμμα φθάνει. Για να προσθέσετε κάποια δημιουργικότητα μπορείτε να επιλέξετε τα χαραγμένα μενταγιόν σφαίρες για να φαίνονται πολύ ελκυστικά.

13. Σχεδιασμός με κρεμαστό κόσμημα σκυλιών:

κρεμαστό κόσμημα σκύλου

Το κρεμαστό κόσμημα ετικέτας σκυλιών έχει κάτι διαφορετικό στα βλέμματά του που δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε. Μπορείτε να επιλέξετε ένα μενταγιόν για ένα σκυλί ή ένα διπλό κρεμαστό σκυλί. Ανεξάρτητα από το ποιο από αυτά φορούν αυτό το κρεμαστό κόσμημα θα λειτουργεί πάντα για σας για να πιάσετε το μάτι των ανθρώπων και μπορεί να σας κάνει το αστέρι της ημέρας.

14. Κολιέ κρεμαστό ασπίδα:

ασπίδα-κρεμαστό κολιέ

Όταν μιλάμε για κρεμαστά σχέδια ανδρών, δεν μπορούμε ποτέ να ξεχάσουμε να εισαγάγουμε το κρεμαστό ασπίδα εδώ. Το κρεμαστό κόσμημα ασπίδας δίνει μια αριστοκρατική ματιά στον φέροντα. Αυτό το μενταγιόν μπορεί να είναι το τελευταίο άγγιγμα της ενδυμασίας σας.

Δείτε περισσότερα: Κολιέ με κρύσταλλο κρεμαστό κόσμημα

15. Σχέδιο μενταγιόν Tribal Tree:

tribal-δέντρο-κρεμαστό κόσμημα

Το φυλετικό μενταγιόν δέντρο έχει κάτι που ένας άνδρας ψάχνει σε ένα κρεμαστό κόσμημα. Οι εξαιρετικά τελειωμένες περικοπές του μενταγιόν φέρνουν το βλέμμα ενός τέλειου ανθρώπου μέσα σας. Αυτό το φυλετικό δέντρο μενταγιόν είναι ένα πρέπει να έχει αξεσουάρ στη συλλογή κοσμημάτων σας.

Είτε πρόκειται για κοινωνικές συναθροίσεις είτε για μπαρ γεμάτο νύχτα, κάθε άνθρωπος θέλει να κάνει σωστό αντίκτυπο στους λαούς γύρω του και ένα κομψό και μοντέρνο μενταγιόν στο λαιμό σας μπορεί να το κάνει αυτό για σας. Φορώντας ένα δροσερό κομμάτι μενταγιόν θα σας κάνει να ξεχωρίζετε από το πλήθος. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από τα μοντέρνα κρεμαστά και θα είστε έτοιμοι να προσθέσετε ένα bling στην προσωπικότητά σας. Έτσι, δώστε μια ευκαιρία σε ένα κρεμαστό σχεδιαστικό για να σας αξεσουάρ και να αφήσετε το κρεμαστό κόσμημα να αντικατοπτρίζει το ύφος σας στους λαούς γύρω σας.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

6 + 3 =